Ga naar inhoud


einde betacrypt/premiere vanaf 16-10-2003


Vl29

Aanbevolen berichten


@Bigfoot,

 

waarschijnlijk niet. Zit net zo dicht als het ijzeren gordijn. De hele 2e generatie van systemen is naar mijn idee helemaal dichtgetimmerd en als er een "lek" wordt gevonden, wordt de deur gelijk dichtgesmeten.

 

Nee het gaat een lang duren voordat er iets gebeurt als er al iets gebeurt.

 

mvg

olav12

Link naar reactie
Delen op andere sites

We zullen het allemaal wel zien.

 

Overigens was een belangrijke reden voor Premiere om over te stappen naar nagravision het feit dat bij dat systeem frequente keywissels mogelijk zijn, wat ervoor zorgt dat de kaartenhandelaren het een stuk lastiger hebben (na een evt. hack natuurlijk).

 

Als je elke dag de key moet updaten is het voor de grote massa niet meer zo interessant om met geprutste kaarten te kijken. Voor de hobbyisten natuurlijk nog wel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo allemaal,

 

Met ingang van 16 oktober zal Premiere beginnen met het omschakelen van BetaCrypt (irdeto) naar Nagra 2.

Als eerste zal Premiere Goldstar omgezet worden.

 

In eerste instantie zou Premiere op 21 oktober starten met de omzetting naar Nagra 2, gezien interne omstandigheden is gekozen om op 16 oktober al te starten.

 

Overzicht wanneer de kanalen omgezet worden:

16 oktober Premiere GoldStar

20 oktober Premiere Plus Pakket

21 oktober Premiere Sport kanalen

22 oktober Pay Per View + Erotische kanalen

23 oktober Premiere Film (1-7)

 

Met deze stap hoopt men bij honderduizenden ilegale kijkers het beeld op zwart te zetten.

[bron DigiTV/SatellietWereld.NL]

 

Admin: Dit account is ontoegankelijk gemaakt vanwege het gebruik van een niet-bestaand email adres met talloze aflever foutmeldingen tot gevolg. Het lid reageerde niet op het verzoek dit te wijzigen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Volgens mij blijft Austria in Beta i.v.m. een overeenkomst met ORF. Er zijn echter ook verhalen dat Premiere op dit moment CAS modules aan het terughalen is omdat deze niet goed werken. Mogelijk wordt een en ander uitgesteld. We zullen zien.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Volgens mij blijft Austria in Beta i.v.m. een overeenkomst met ORF. Er zijn echter ook verhalen dat Premiere op dit moment CAS modules aan het terughalen is omdat deze niet goed werken. Mogelijk wordt een en ander uitgesteld. We zullen zien.

Mag ik vragen hoe je aan deze uitspraak komt?
Wat heeft de cas module met Premiere te maken?
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Turbobman

 

Deze info volg ik op de duitse boards. Daar staat meer info (logisch want Premiere is toch wel erg duits) De CAS interface welke meegeleverd is op een groor aantal ontvangers van Premiere werkt niet met de nieuwe kaarten. In eerste instantie wilde PR deze via een software update op een van hun transponders laten plaatsvinden. Helaas is dat voor PM niet gelukt. Hierdoor moet PM nu een groot aantal modules terugroepen. V

 

Overgens is wordt er nu melding gemaakt dat de verkoop van de nieuwe kaarten gestopt is omdat de kaart nu al "gekraakt" is. Hoe wat waar volgt zeker binnenkort. Mogelijk een lek vanuit PM. Ze overleggen nu ook met de dreambox fabrikant om een en ander in goede banen te leiden. Zoals ik al eerder gezegd heb kan ik natuurlijk geen garanties geven.

 

Over PR Austria is op het board al veel geschreven. Deze informatie was dus al veeel langer bekend. Zoek maar eens op Austria.

 

Heb je meer info deel deze dan. Mogelijk kunnen we met zijn alle een compleet beeld ontwikkelen van wat er gaande is bij onze oosterburen.

 

groeten, Ron (Bontekoe)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sorry hoor maar wat heeft de dreambox fabrikant nu met deze materie te maken. Denk zelfs dat het het laatste is waar Premiere naar toe zal stappen om iets in goede banen te laten leiden want dit bedrijf heeft het in het verleden nogal aan de stok gehad met betaaltv providers als het gaat om producten (dreambox en magic module). Trouwens waar zouden zij de tijd vandaan moet halen om ook nog eens Premiere te gaan ondersteunen met deze hele omwisselaktie. Ze komen nu al tijd te kort om alle vraag naar de eigen producten goed aan te kunnen.

 

Denk dat het ook niet een zaak is van Premiere om een eventuele hack aan te pakken maar meer van Kuldelski als eigenaar van Nagravision. Premiere heeft dit systeem alleen maar in bruiklease van hen maar is zeker niet eigenaar van het coderingssysteem.

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vertaal alleen wat er staat en probeer het een en ander aan jullie door te geven. Maar oke, zal er mee stoppen. De sfeer is de laatste tijd toch aardig weg. Ik zal me er niet meer mee bemoeien. Neem voor de grap toch eens de tijd om de duitse boards te lezen en oordeel zelf.

 

Ben Weg <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

dank je wel voor de vertalingen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />, let toch niet op die mierenneukers, kun je toch nooit wat goed bij doen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/disc.gif" alt="" />

Kun je de links van die boards hier plaatsen, zoniet ivm commercieel dan gaarne via pm of email, heb ik tenminste weer wat te <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" />.

nobody is perfect, I ain't nobody

 

feedback doet wonderen
vu solo2, Vu duo 4K SE, vu uno 4k,  ultimo voor hobby

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik als beginner ben juist blij met mensen zoals jij

 

Bedankt <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

En ga door met je vertalling <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Laat je niet gek maken. Gewoon blijven doen. Als het niet goed is dan hoor het het wel van een moderator. Ik bespeur idd ook een trend van sfeer die niet positief is. Misschien doordat alles wat moeilijker wordt ivm seca2 en irdeto2. Premiere/Canal+roodblauw verdwijnt. Zo is er in korte tijd nogal wat verdwenen.

Kiosk op Thor (Conax)

Canal+ op Astra (Seca2/Irdeto2)

Premiere (Nagra(2))

enz....

 

Kortom het wordt tijd dat er weer eens wat positiefs te melden is. Al schijnt er op SECA2 gebied toch vorderingen te zijn (klonen van kaartjes).

 

 

-------------------------------------------------

*** VU+ DUO (500Gb HD) + DM600PVR (160Gb HD), 95 cm met 4 lnb's ***

Link naar reactie
Delen op andere sites

http://www.sat4all.com/ubbthreads/showfl...=5&vc=1

 

Re: Premiere zwart in oktober [Re: alindenf]

#422883 - 11/10/2003 17:23

 

 

Als beginner vraag ik me af wat ik nou moet geloven jou of de link hierboven......

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...