Ga naar inhoud


Voorstel...........


sheeplover

Aanbevolen berichten

Geachte Moderatoren en mede-hobbyisten,

 

Zou het misschien raadzaam zijn om berichten met "kraaknieuws" meteen in de nieuw op te richten rubriek "Roddels" te plaatsen ? Ik kan me voorstellen dat een groep leden daar een grote interesse voor heeft, terwijl ik meer van het type "eerst zien dan geloven" ben. Ik ben dankzij dit board van een leek naar een amateur met een beetje kennis gegaan en dat is niet dankzij de "Heb-je-het-al-gehoord-spamberichten". Misschien een tip ? Ik wil niemand tegen me in het harnas jagen, maar ik zou het jammer vinden als de rubriek nieuws zou verworden tot de voorpagina van "De Teleg**** ".

Groetjes van John uit Den Bosch.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Tsja, ik denk dat de overgrote meerderheid eerst een hack bevestigd wil zien en het dan gelooft. Dat deze topic nog in nieuws staat is omdat de bron bekend is en dit niet een bron is in de trant van een broer van een vriend zijn kennis heeft het werkend. Als dit toch gerenomeerde blad niet met iets komt dan gaan ze natuurlijk af als een gieter.

Dat het niet veel kan zijn is duidelijk. Premiere zou absoluut via een kortgeding proberen de verspreiding van het blad tegen te gaan als er gevaar voor ze bestond dat deze aangekondigde "hack" op de een of andere manier grote gevolgen voor ze zou hebben.

We kunnen nog hele pagina's volschrijven over deze mogelijke "hack" maar het verstandigste lijkt me gewoon even af te wachten totdat het blad verschenen is en er meer duidelijkheid is of het een hoax is of dat men misschien toch echt een lek gevonden heeft.

 

Je bericht heb ik verder wel naar offtopic verplaatst omdat ik het in het nieuwsforum minder op zijn plaats vond.

 

 

groeten,

Peter.

Niet gehinderd door enige vorm van technische kennis zet ik onbevangen overal mijn schroevendraaier en soldeerbout in.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Waar zoiets naartoe geplaatst zou moeten worden hoef ik mij gelukkig niet druk om te maken, maar ik kan heel goed invoelen wat sheeplover bedoeld.

 

als ik de site af surf naar intresante zaken dan kom je veel dingen tegen waarvan je denkt gooi maar weg dat kost alleen maar energie, en dan ben ik nog geneens moderator. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

if freedom is outlawed, only outlaws will have freedom.

.

Gigabluequadplus, AzBoxPremiumHD+, 2x DM600 en een Denson DS1010Road

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...