Ga naar inhoud


norton anitivirus problemen


Gast

Aanbevolen berichten

hallo,

ik heb windows 98se op mijn pc en norton antivirus 2004 nou wil het geval dat als ik mijn pc opstart dat ik gelijk een inbelverbinding zie die ik niet wegklikken kan of als hij een keer weg is geklikt weer heel snel terug komt.

norton start niet eerder op dan dat ik verbinding heb gemaakt met internet.

als ik weer van internet afgaat en norton antivirus wil openen krijg ik weer die zelfde internetverbinding dit is pas sinds een paar weken en met norton 2003 deed hij t ook al daarom heb ik er eergisteren 2004 opgezet en nu doet hij t weer.

ik vind dit erg hinderlijk omdat ik niet eens meer ofline aan norton kan werken <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />wie o wie kan mij helpen???????

ps; ik heb net norton verwijderd gehad en met de uninstal vroeg hij bij bepaalde momenten ook al om internetverbinding en weer bij het instaleren kreeg ik weer die internetverbinding te zien wat is er mis?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ach, typisch Norton zullen we maar zeggen. Ik heb ooit bij mijn moeder op haar bedrijfs-PC eens Norton 2003 gedelete..... Gelukkig hadden we een complete backup want haar Windows 98 was complet geruineerd.

 

Sindsdien McAfee en nooit problemen meer gehad. Raad ik dus ook jou aan.

Er is geen echte oplossing voor dat inbellen. Norton wil de definities bijwerken ofzo, maar doet dat op een wel heel vervelende manier.

 

Probeer te uninstallen en orienteer je eens op McAfee o.i.d.

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Eerlijkheid gebied me WEL om te vertellen dat het hier een copy betrof (ja, je wil wel eens wat uitproberen).

 

Wellicht dat een 'eerlijke', geregistreerde versie minder problemen geeft.

Over de updates wil ik nog wel even wat kwijt. Na het updaten staat er bij Norton vaak een datum die enkele dagen terug ligt en daar houd deze jongen niet zo van. Bij McAfee elke dag updates en een altijd bijgewerkte versie, waarbij je van het updaten niets merkt. Dit gaat geheel transparant bij Virusscan Online.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb Norton2003 van mijn systeem afgegooid omdat die domweg virussen waarvan ik 100% wist dat die op mijn systeem aanwezig was negeerde, ondanks alle updates. Ik heb daarna McAfee geprobeerd maar die blokkeerde het hele systeem en gaf allerlei rare geheugenfouten. Zelfs uninstall lukte niet en moest ik in veilige modus starten. Nu gebruik ik Bitdefender en werkt goed. Ik vertrouw in principe toch meer op mcafee maar die accepteert mijn systeem niet.

*** Humax 5400Z Loader H2.08 TOH 3.4_HoT EMU 10.0 Triax 110 STAB 120HH ***

Link naar reactie
Delen op andere sites

hai allemaal,

bedankt voor jullie wijsheden maar ik heb er toch maar voor gekozen om bij mijn inbelvebindingen te kiezen voor nooit verbinding maken ik heb altijd erg goed gewerkt met norton maar volgens mij is dit begonnen toen ik adsl kreeg het probleem is tot zover opgelosd dan maar even een omweg om verbinding te maken ach het werkt weer zoals moet werken en aangezien ik net 2004 aangeschaft heb maak ik daar ook nog maar eventjes gebruik van anders is het ook weggegooid geld <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

hoi

Normaal gaat Norton niet ongewild een inbelverbinding vragen.

Hij gaat wel de melding geven dat het al zolang geleden is dat er een update geweest is en dat je best een update doet.(tenminste als auto update uitstaat). Staat deze wel aan dan heb ik nog nooit gemerkt dat Norton het internet op wilde zonder dat je en verbinding had met het net.

 

Je kan mischien eens Zone Alarm installeren, of een andere firewall, die je meld welk programma het net op wil.

Dus als Norton zegt dat die het net op wil, heb ik een vermoeden, dat het een of ander virus of spyware is,die de naam Norton heeft aangenomen of mischien zelfs een inbelverbinding naar een of andere betaallijn.

 

Trouwens ik werk al jaren met Norton, zonder problemen.

 

mvg

dreambox two ,  BigBisat met Smart Titanium, Alps, en 2 X Inverto Black Ultra

VU+ solo2 met defecte tuners

Link naar reactie
Delen op andere sites

een verlopen versie van Norton Antivirus probeert wel degelijk een verbinding met internet te maken, vandaag nog meegemaakt met NAV2003 die verlopen was.

deïnstalleren en rnav.exe draaien en het inbelscherm was verdwenen, uiteraard op een virus/adware/spyware/trojan vrij systeem.

 

 

merDe

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...