Ga naar inhoud


Fout melding geotrack 700 E2!


climasat

Aanbevolen berichten

Ben in het bezit van een Geotrack positioner Gp700 en een Sillent Gold Jeager SG-99 motor en na het opnieuw aansluiten van de 4 draden op de Gp700 geeft hij de fout melding :E2 aan en na een reset blijft dit .

De schotel is gedraaid en zit nu op de maximale stand(kijkt naar het platte dak) en ik krijg hem met geen mogelijkheid terug.(E2)

Dit probleem is onstaan door het verkeerd aansluiten van de vier draden! maar inmiddels zitten deze 100 % zeker op de juiste plek maar rotor draait niet meer , wat nu ??? graag advies , is er een reed sensor stuk ? Is mijn Jeager motor stuk of in de war ik heb geen idee ...

 

Kan ik ook 36 volt op de Silent Gold motor zetten zonder sensor aansluiting , want hij moet weer naar de astra setting terug .

 

Wie heeft een tip??

 

Met vriendelijke groet..

Link naar reactie
Delen op andere sites


Als je 36V op de reedsensor hebt gezet is deze waarschijnlijk naar de eeuwige jachtvelden. Je kunt het kastje van de motor openmaken en de reed sensor eruit halen, kontroleer met een multimeter en een magneetje of deze nog werkt. Je zou ook de limiet switch iets verder kunnen zetten om te kijken of het probleem hier aan ligt. De motor zou met 24-36 V gewoon moeten draaien.

Ik ben niet zo gek mij voor normaal uit te geven.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor je antwoord, heb weer beeld op Astra, heb een 14v voeding gepakt (ik heb geen hogere spaning)en even spaning op de rotor en ja hoor keurig netjes draaide hij weer terug en laat ie nou precies op de astra zijn uitgericht .

Dus ook met 14 volt gelijkspanning draait de Jeager GS rotor . <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

En dat mijn reed sensor stuk is is balen maar dat ik weer een beetje beeld heb is een grote opluchting.

Als het weer wat beter is dan gaan we lekker het dak op en vervangen we die reed sensor wel. of toch nog een diseq rotor aanschaffen dat is ook weer leuk voor de hobby. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

groeten

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja je hebt ook wel gelijk , eigenlijk nog nooit wat met de Jeager gehad en staat al zeker 4 jaar van Oost naar West te draaien .

 

Heeft iemand een idee waar ik die reed- sensor vandaan haal .

Zou dit bij de plaatselijke Electronica boer te krijgen zijn.

Mijn Sat handelaar kan ze niet leveren of wil mischien niet de moeite nemen om dit te bestellen dat kan ook nog <img src="/ubbthreads/images/graemlins/anoniem.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" />

 

Groeten.... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...