Ga naar inhoud


betasoft 12 februari Topfield 5000


Satwatcher

Aanbevolen berichten

1. IRD status of Feb 12 2004 version

(1) System ID : 406

(2) Loader Version : L4.06

(3) Device Version : v5.2.44

(4) Software Version : TF-NPC 5.10.65

(5) Last Update : Feb 12 2004

 

 

2. Improvements of this version

1) The hang up problem during Fast Forward and rewind in (de-)scrambled recordings is fixed.

2) The new track(Audio,Subtitle,dolby) changed or added during recording will be recorded.

3) The Cryptoworks CAM runs well in ORF.

4) The message box was not disappeared when service is changed form ORF to other.

It is fixed.

5) "Service scrambled or not running" message is reduced.

6) The DVB Subtitle in CANAL+ channel is more stable.

7) DiSEqC1.2 'off' command is added when PVR is going to Standby mode.

 

Gebruik van beta firmware blijft op eiegen risico.

 

 

Nu onder andere te downloaden vanaf de vernieuwde site van het Nederlandse Satellietplein

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites


even inloggen op de algemene pagina Paulus. Daar zie je vanaf nu als eerste de laatste nieuwtjes zials nu ook ander andere de eerste foto's van de nieuwe modellen 4500 PVR en 5500 PVR. Verder nog wat foto's van de stand van Topfield op de satellietbeurs in Dubai. (dus niet gelijk zoals jij doet op Topfieldplaza gaam kijken maar via de algemen .com pagina naar binnengaan en zo naat testplaza of topfieldplaza gaan)

 

Overigens lijkt het op het eerste gezicht een verbeterde versie die sneller zapt en zenders inleest dan de vorige beta. Leuke is ook dat hij bij 4:2:2 feeds en op euro1080 nu aangeeft dat het om high defenition tv gaat en dat dat scrambbled is.

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

De firmware van 25 augustus 03 werkte op mijn TF5000 met MM 1.4/1.11 en originele C+ kaart heel redelijk, af en toe de melding CI mod. initialising, verder weinig problemen. De EPG geeft bij alle zenders behalve de Duitse FTA zenders alleen het huidige programma en het eerstvolgende programma.

Ik heb achtereenvolgens de firmware van 5 deceber, 4 februari en 12 februari geprobeerd, maar de EPG is bij al deze versies helemaal de weg kwijt. C+rood geen enkele vermelding in de EPG, C+blauw de vermeldingen van rood en blauw bij elkaar en foute tijden. EPG werkt dus nog steeds niet. Afijn nu maar weer terug naar firmware van 25 augustus. Verassing <img src="/ubbthreads/images/graemlins/shocked.gif" alt="" />:de HD niet meer bereikbaar of eerst opnieuw formateren dus leegmaken <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" />. Op naar de volgende firmware versie.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit probleem is hier al eerder gemeld. Als je de vanaf de firmware versie vanaf 5 december terug wilt naar een versie voor deze datum moet je de HDD opnieuw formateren omdat bij elke versie vanaf 5 december de structuur van de HDD en de manier van het wegschrijven naar de HDDD anders is dan ervoor.

 

We zijn overigens bezig om een herstelfile voor dit probleem los te krijgen bij Topfield om ergenissen hieromtrent te kunnen verhelpen. Overigens heeft dit duidelijk in de readme versie van de software van 5 december gestaan.

 

De reden waarom de EPG het niet goed doet ten opzichte van die van 25 augustus is dat in de laatste versies men probeert de mediaguard epg applicatie te emuleren en dat geeft dus die gekke dingen in de EPG. De versie van bijvoorbeeld 25 augustus heeft de normale EPG welke dus ook alleen maar nu en next heeft en niet direct de hele dag op C+ kanalen.

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

Satwatcher

 

Eve voor de duidelijkheid dus als je terug gaat van 4feb naar 5dec geen probleem klop dit <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Mvrgr Sigma

DM8000HD-PVR/DvD_DM7020HD-V2_DM800Se-V2_DM525

Harddisk Samsung 2TB__Tuner A :draaibaar Tuner B :vast Tuner C Tuner D

Vantage 8000 S TWIN HDTV PVR

Link naar reactie
Delen op andere sites

Deze beta versie werkt goed. Rode balk is weer verdwenen. Bij de 4febr firmware was die er plotseling weer. Bij de dec firmware was dit opgelost. Thor opent snel. Tot nu toe heel tevreden. MM met penta 1.11 en new conax files. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Topfield 5000pvr, Xcam, rotor sg 2100.

Link naar reactie
Delen op andere sites

En Zadeko dit is nog maar een Beta release, wacht maar eens af wanneer de definitieve nieuwe soft komt <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

 

BTW die penta 1.11 file die ik je gestuurd hebt werkt dus goed <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Kan hepri hiervan ook nog proviteren??

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt **$*@*%*&^*#** voor de heldere uitleg, toen het te laat was herinnerde ik mij inderdaad iets te hebben gelezen over de HDD formatering ná de firmware update van 5 december. Helaas iets te laat om de inhoud van mijn HDD nog te redden <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" />. Is de verwachting nog dat op korte termijn die EPG fatsoenlijk gaat werken? Nieuwe site ziet er goed uit <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />.

Link naar reactie
Delen op andere sites

[citaat] Overigens lijkt het op het eerste gezicht een verbeterde versie die sneller zapt en zenders inleest dan de vorige beta. Leuke is ook dat hij bij 4:2:2 feeds en op euro1080 nu aangeeft dat het om high defenition tv gaat en dat dat scrambbled is.

[/citaat]

 

Volgens mijn bevindigen is de 5000 langzamer, ofwel er wordt meer tijd gebruikt voor het onderdrukken van de rode balk. Ik zag weer een foute lipsync voorbij komen maar kan het in deze korte testperiode nog niet geheel overzien.

Voor de rest nog steeds een stap in de goede richting.

 

Voorts zie ik geen enkele indicatie zoals je hebt omschreven bij oa euro1080. Mis ik wat, heb ik een andere Beta ??? Gaarne omschrijving van wat je precies voor indicatie ziet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vind hem zeker hier sneller zappen dan de vorige betaversie. Ook het inlezen van zenders vinc ik sneller plaatsvinden dan de vorige betaversie. Ik heb overigens wel mezelf aangeleerd om direct na het onlezen van nieuwe software even een fabrieksreset uit te voeren.

 

Heb zojuist nog even gekeken bij me op euro1080 en nu geeft hij inderdaad alleen het gescrambled tekstje aan. Echter bij enkele feeds in 4.2.2 op 7 oost zojuist gaf hij nog steeds de neiuwe balktekst aan High Def or scrambled.

 

Met betrekking tot lipsync vind ik hem persoonlijk niet veel slechter dan andere versies maar ik heb als gekke eigenschap dat ik bij elke ci ontvanger wel lypsinc kan zien.

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...