Ga naar inhoud


KAON (Xtreme) komt met nieuwe ontvangers


Satwatcher

Aanbevolen berichten

De Koreaanse satellietfabrikant KAON Media komt binnen enkele weken met de opvolger van de Xtreme serie. De Xtreme Premium Dual PVR is een twin tuner ontvanger welke dezelfde gemakken heeft als de voorgangers de Xtreme STR, PVR en Hornet.

 

Enkele maanden later komt KAON Media met een Multimedia terminal welke naast een ethetnet aansluiting (oa voor internet) ook de mogelijkheden heeft om met de removable HD tot 6 verschillende programma's tegelijk op te nemen via afzonderlijke satellietposities.

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • 2 weken later...

Toch is het merkwaardig dat Xtreme gebruikers zoveel problemen hebben met hun apparatuur. Ik gebruik hier in huis 2 Xtremes één is een HUCI6500 UCAS PVR met 40GB en de andere een XTREME HUCI6500 PLUS UCAS PVR met 80GB harddisk. Beiden draaien op penta versie 1.09 en als software versie 2.55.04X. Let op de X. dat is de versie van februari 2004. Ik bezit beide dozen bijna een jaar en werken voortreffelijk. Geen gehik of freezings. Het enige wat ik wel als extra heb aangesloten op de ontvangers, is een 75 ohm stub (coaxiale afsluitweerstand) aan de loop om een eventuele tweede tuner aan te sluiten. Zodat via die open poort geen storingen van TV oscillatoren of mengprodukten enz. binnen kunnen dringen. Zet de tuner niet onder de TV, maar liefst een meter uit de buurt. Hoge spanningen in de TV kunnen leiden tot magnetische storingen in uw ontvanger. Maak uw apparatuur immuum voor dit soort ellende. Mobiele telefoons en zelfs portable telefoons die via een KPN lijn werken kunnen gelet op de hoge frequenties waarop ze werken storen op uw tuner. Let er eens op of de storingen ook optreden als u naar een ongecodeerde zender kijkt zoals BVN. Schakel wat apparatuur in huis uit, zoals lampen met dimmers (die kunnen storingen veroorzaken tot in vele gigaherzen) TL buizen wier smoorspoel het lichtnet stoort en zo uw kijkgenot verpest. Zelfs uw PC en monitor kunnen ellende veroorzaken. Ik wil maar zeggen. Waarom heb ik twee storingsloze Xtremes en velen onder u vaak veel ellende? Of dacht u dat ik bijzondere apparaten heb speciaal voor mij gemaakt. Dat gelooft u toch zelf niet? Zo uit de winkel aangesloten op een 80cm Triax. Signaalsterkte 86% en de Q= 93% met wat kleine schommelingen. Kijk eens goed in huis naar wat er mis kan zijn aan opstelling enz. Ook de qualiteit van de COAX en van uw Scartaansluiting is belangrijk. Koop goede kabels enz. Wellicht dat ook u uitvind wat de werkelijke oorzaak is van uw storing.

 

Suc6.

 

Knorrie. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

--------

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb een xtreme str met firma 2.55.04 van die x heb ik nooit gehoord waar heb je die vandaan?

 

Ook ik heb 1 van de eerste en hij draait vanaf het begin zonder problemen.

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

we hebben het over kaon toch,extreme wordt bij kaon gemaakt.

Kaon levert zeker voor de prijs gweldige recievers,omdat extreme slecht presteerd wil niet zeggen dat kaon slecht is,probeer maar eens een manhattan of zo.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Probeer maar eens de receiver ID in de firmware aan te passen en dan gaat het als een speer.

Als je zaken niet begrijpt of slechts denkt te begrijpen, moet je niet met dit soort <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" /> dingen aankomen. Dat staat niet zo aardig/netjes.

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Tox,

 

Dit is interessant, als ik je goed begrijp kan je dus gewoon de KAON software in de Xtreme zetten ?

Weet je dan ook welke KAON firmware je kan gebruiken voor de Xtreme PVR ?

 

Ik denk dat een heleboel Xtreme bezitters dit best willen proberen.

 

Groet,

 

GNcontrol

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb die voor de KSC570HCO geprobeerd. Dat geeft wel een mooi menu, maar geen kanalen en afspelen van PVR files klukt ook niet. Wellicht ook niet zo gek: de Xtreme heeft hardware ID 13.42.6D en die Kaon 13.41.6D.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo xtreme gebruikers

 

ik heb al een xtreme kunnen verkopen en ga eerdaags een dreambox kopen ben die Xtreme meer dan zat ,vooral omdat ik nu al ruim een half jaar bezig ben cams te wisselen omdat ze in de xtreme niet met elkaar willen werken.

En dan elke keer no av weer aan en uit .

Helaas ik had meer van de Xtreme verwacht.

 

Groetjes drekaseca

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat een gemekker zeg.

Ik ben zeer tevreden met mijn Xtreme pvr en heb nooit klachten.

Wat ik dan gebruik ?

 

Funcard 6in1 in de Xtreme Ucas met Tetra 1.

 

Orginele Seca2 kaart in Aston 1.05

 

Titanium kaart in Matrix

 

Software: 1.55.13

 

Kost wel wat,maar dan heb je ook wat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oke als je denkt dat je nooit probleem hebt gehad met xtreme, ga dan 2 min op kanal premera 1 of 2of 3 dan weet je wat xtreme niet kan.. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" /> heb je weleens van een doode xtreme gehoord? heb je wel eens penta 1.11 in PVR gehad? nee denk ik anders ben je niet tevreden..

gr <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...