Jump to content

Schotelspeller

Members
 • Content Count

  158
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Schotelspeller

 1. In Kalmthout is de RTBF ook nog te ontvangen! Fijn want de Version originale Audio zit erop! Enne....daar maakt M7 met Telesat een potje van! Op Tipik en La Trois is dit 'nederlands' en wordt er simpelweg geen Engelstalig audio doorgezonden terwijl RTBF het dan wel degelijk zou moeten aanbieden. Ditto Telenet: het ongecodeerde SD-signaal 'het compacte signaal dus': hier is kortgeleden de audio optie Version Originale (of Engels) op La Une en Tipik zelfs volledig verwijderd! (expres, of een fout die wordt hersteld, wie zal het zeggen?)
 2. Hetzelfde euvel kan ik hier melden in combinatie met Multistream Tuner op de Mutant HD51. Exact dezelfde signal-dropouts. Ik heb voldoende ontvangst met een cahors 80 CM schotel in ZW Nederland. Het lijkt toch echt een algemeen probleem van deze transponder. Een afwijking waardoor alleen met specifieke tuners de ontvangst stabiel is? Geen idee. Alle andere multistreams zijn goed.
 3. Ja hallo, jij woont in België, dan mag je dat als media-fan toch wel weten hoor. Maarre: Pure FM bestaat dus niet meer!
 4. Het probleem is ontstaan doordat het vermogen van de Langegolfzender in Ierland zo naar beneden is geschroefd. Algerije komt in zuid en zuidoost Engeland daardoor in de avonduren er gewoon helemaal overheen. Mensen draaien hun radio niet altijd zomaar. Dat weet niet eens iedereen. Het signaal is te zwak. Ik ontvang ze met moeite hier in de regio Rotterdam. En dan is de vraag, wat wil je dan nog bereiken? Wie vooral? Met die dure langegolfzender.
 5. Nogmaals. De M7 Group S.A. heeft geen VRT afgepakt ofzo! De Vlaamse openbare omroep heeft daar zelf op bezuinigd en TV Vlaanderen biedt ze nu zelf aan. Beter iets dan niets, maar dat is geen filantropisch bedrijf! Wat je DVB-T stick uit de lade betreft: als dat inderdaad een oude gewone DVB_T ontvanger is, dan pak je er sowieso niets meer mee. Er wordt tegenwoordig in DVB-T2 norm uitgezonden. En sowieso niet ongecodeerd. Weliswaar is de NPO er nog met free to air, maar dat is ook - als je al vlakbij de Nederlandse grens woont, DVBT2 H.265.
 6. BNL is intussen al een tijdje verdwenen. Financiële problemen liggen daaraan ten grondslag.
 7. Heerlijk ! De goeie oude AM! In Rotterdam e.o. vind je leuke zenders op 1287 (Kilrock) ( 918 (Radio President), 747 (MCB Radio) en o.a. 648 (Caroline) In de stad zélf is ontvangst meestal wel verstoord! Door hoge gebouwen, trams en tegenwoordig elektrische bussen.
 8. Volmondig eens maar de topic starter duidelijk niet. Ik moet er van huilen wat ik op die foto zie. Een schotel die je aan de zijkanten vast moet zetten? Dan gaat het al helemaal mis en inderdaad zal een Triax dan direct vervormen! Mijn visiosat/cahors antennes zitten vast aan een paal die muurvast staat. En dan gaat het altijd goed. Nog los van dat bevestigen aan een of ander roestig object de roest binnen de kortste keren op je andere materiaal zal doen overslaan.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.