Ga naar inhoud

Schotelspeller

Leden
 • Aantal items

  155
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Schotelspeller

 • Titel
  Sat4all Regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1079 profielweergaven
 1. Het probleem is ontstaan doordat het vermogen van de Langegolfzender in Ierland zo naar beneden is geschroefd. Algerije komt in zuid en zuidoost Engeland daardoor in de avonduren er gewoon helemaal overheen. Mensen draaien hun radio niet altijd zomaar. Dat weet niet eens iedereen. Het signaal is te zwak. Ik ontvang ze met moeite hier in de regio Rotterdam. En dan is de vraag, wat wil je dan nog bereiken? Wie vooral? Met die dure langegolfzender.
 2. Nogmaals. De M7 Group S.A. heeft geen VRT afgepakt ofzo! De Vlaamse openbare omroep heeft daar zelf op bezuinigd en TV Vlaanderen biedt ze nu zelf aan. Beter iets dan niets, maar dat is geen filantropisch bedrijf! Wat je DVB-T stick uit de lade betreft: als dat inderdaad een oude gewone DVB_T ontvanger is, dan pak je er sowieso niets meer mee. Er wordt tegenwoordig in DVB-T2 norm uitgezonden. En sowieso niet ongecodeerd. Weliswaar is de NPO er nog met free to air, maar dat is ook - als je al vlakbij de Nederlandse grens woont, DVBT2 H.265.
 3. BNL is intussen al een tijdje verdwenen. Financiële problemen liggen daaraan ten grondslag.
 4. Heerlijk ! De goeie oude AM! In Rotterdam e.o. vind je leuke zenders op 1287 (Kilrock) ( 918 (Radio President), 747 (MCB Radio) en o.a. 648 (Caroline) In de stad zélf is ontvangst meestal wel verstoord! Door hoge gebouwen, trams en tegenwoordig elektrische bussen.
 5. Volmondig eens maar de topic starter duidelijk niet. Ik moet er van huilen wat ik op die foto zie. Een schotel die je aan de zijkanten vast moet zetten? Dan gaat het al helemaal mis en inderdaad zal een Triax dan direct vervormen! Mijn visiosat/cahors antennes zitten vast aan een paal die muurvast staat. En dan gaat het altijd goed. Nog los van dat bevestigen aan een of ander roestig object de roest binnen de kortste keren op je andere materiaal zal doen overslaan.
 6. BYU ofwel Brigham Young University TV is nochtans de zender uit Salt Lake City, Utah, van de Mormoonse kerk. Die wereldwijd via satelliet uitzendt. Te vinden op Telstar 15 west.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.