Ga naar inhoud


Schotelspeller

Lid
  • Items

    231
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1814 profielweergaven

Schotelspeller's prestaties

Vaak hier

Vaak hier (4/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Ik kreeg in het zuidwesten bij mooi weer goed beeld op de bigsat, wel zit de hotbird LNB in het midden en ik moest die eerst tweaken! Stukje verschuiven en naar voren in de houder, is wel de inverto black ultra LNB met de lange hals! a propos: meeste is gecodeerd en wat fta is kan je grotendeels op Bulgariasat 1,9 oost terug terugvinden!
  2. Delta-Caiway treft inderdaad ook geen blaam op de momenten dat RTBF Tipik op zwart gaat! Want: tijdens de Formule 1 dus! Verbaas me dat het bij RTL TV nog niet gebeurt trouwens tot op heden. Echter is dat een iets ander verhaal met free to air rechten via satelliet. Maar kijk niet raar op als het vaker gebeurt.
  3. Het heeft in elk geval niet met BADR interferentie te maken denk ik. Dat zijn transponders van de Central Asia en mena beam die in de buurt zitten van 'onze' frequenties. Daar heb je zelfs in Zuid-Europa niet zoveel last van. Als je met een transponder ongeveer op dezelfde frequentie zit als eentje op de nieuwe BADR8 via de EMENA beam, dan ga je wel degelijk kans op interferentie krijgen aan de randen van je uitzendgebied.
  4. Tsja. Alle providers verhogen als gezegd het abonnementsgeld jaarlijks. En de inhoud van bijvoorbeeld de rtl zenders is zo goed als verwaarloosbaar. Wat talkshows, eeuwige soaps. Murder she wrotes en stokoude bold and ugly en teleshopping. Maar dat kan je de providers niet echt aanwrijven. NPO heeft ook zeer sobere programmering. En extreem veel herhalingen.
  5. Insight is zelfs va. UHD naar HD terug en nu uiteindelijk naar SD, via hun astra 1 transponder. 🫢 zit je dan met je mooie 65 inch uhd hdr scherm 🤭
  6. Verdiep je eens in zijn denkbeelden en je snapt dat die uit de weg je geruimd. Of dat door Poetin is geregeld is trouwens twijfelachtig.
  7. Ik had het over de analoge panda wegener stereo signalen die er toen waren. Vb bbc radio 1 & 3, wdr 2 & 4 en via satelliet was dit het meest fantastische audio dat er zo ongeveer was,
  8. Dat werd al vrij snel uitgebreid naar totaal vier kanalen: bbc radio 1 stereo bbc radio 3 stereo bbc radio 2 + 4 L + R bbb radio 5 + WS L + R tegenwoordig zet men in op ‘online + Sounds app Met de verhuizing van bbc radio naar de dvs2-transponders is niet eens meer de moeite genomen om de efficientere aac-he codec in te voeren. Het blijft bij de aloude mpeg met dezelfde bitrates: alleende reguliere radio 1 t/m 4 halen daarbij 192 kbps Niets overtreft daarin de oude stereo modulatie en bandreedte die ooit radio 1 en 3 analoog hadden.
  9. Kan geen kwaad die opruiming. De audio en video resolutie van deze reclamezenders was toch abominabel slecht.
  10. Is echt niet per se nodig , tal van omwegen hiervoor, en dan doel ik niet op winkels die de hoofdprijs vragen.er wordt niks gecheckt, als je maar een willekeurig Zwitsers adres gebruikt, maar laten we dat hier niet uitdiepen,
  11. Gewoon een kaartje van Kabelio regelen en de Britse zenders zijn zowat overal te ontvangen, Europa sowieso.
  12. Ja, maar de beeldlkwaliteit op Astra-2 is SD en niet al te briljant! Het leek bij Ziggo eerst ook in de ongecodeerde lijst te komen maar dat was een technische fout. Het zit in het standaardpakket net als Xite, BBC First, 24 Kitchen enz.
  13. Ik ben alvast reuze benieuwd! Een tipje van de sluier oplichten zou fijn zijn!
  14. Ik neem aan dat dit niet via Ziggo is? Op de directe Astra-1 ontvangst krijg ik ook alle Radiotekst door op ELK ARD-station. Maar bij de NDR en WDR zenders op Ziggo werkt dit NIET meer sinds ARD stopte met de MPEG transponder en overstapte op AAC-HE. Want Ziggo bewerkt die signalen in hun uitzendstraat om ze weer om te zetten naar 192 kbps Mpeg audio. En helaas filteren ze daarbij de radiotekst info eruit.
  15. Omgeving Rotterdam ook veel opgevangen! Waaronder Franse zenders van de hoge zendmast bij Le Mans. En ook onder anderen heel wat vanuit Hessen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...