Ga naar inhoud

el renegade

Leden
 • Aantal items

  291
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over el renegade

 • Titel
  Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Broodje aap verhaal. Zit er niet ook nog een smartcard in de receiver?
 2. Net weer geprobeerd met een m7-201. Op fabrieksinstellingen gezet en nu laadt hij wel weer de tv Vlaanderen lijst.
 3. Net bij iemand geprobeerd en blijft hetzelfde. Denk dat bij tv Vlaanderen de verkeerde fastscan lijst wordt gebruikt. De telesat lijst is dat dus
 4. Je zult inderdaad met een geschikte schotel en losse lnb's moeten gaan werken en een diseq switch. Het vreemde is dat zelfs als je het basic + pakket kiest met de Franstalige betaalzenders op hotbird ze je deze set sturen waar je niks aan hebt.
 5. Bij Canaldigitaal moet je inderdaad 3 of 6 maanden prepaid vooruit betalen. Bij tv Vlaanderen kies je een maand en deze wordt dan via automatische incasso afgerekend. Als je ze belt kan je je bestaande kaart laten omzetten naar vakantie tv.
 6. el renegade

  snipe 3

  Nee voor Astra 3 in Torrevieja is dat veel te klein.
 7. Wat jij dus hebt is een settopbox pakket wat in de loop der jaren is omgezet in een 13€ pm pakket. Hierop is het nooit mogelijk geweest om een extra kaart af te sluiten. Daarvoor had je altijd al het hogere basispakket nodig wat ondertussen 22,95 pm kost.
 8. Als je de code niet hebt, kan je helaas niet in het menu komen en dus ook niet via USB software laden in het menu. Misschien als je op de SAT knop drukt en je kiest Canaldigitaal dat de volgorde weer goed staat, maar meer kan je niet doen.
 9. Voor pauzeren moet je timeshift activeren in het menu.
 10. Is het een m7 101 receiver? Als het menu zwart gekleurd is ( nieuwe receiver eerste software) dan zal hij inderdaad niet activeren. Je zult de schotel op 19 moeten zetten, dan automatisch de nieuwe software laten laden, het menu is dan wit gekleurd. Daarna kan hij wel activeren en kan je hem terug op 23 zetten. Hierna heb je 19 niet meer nodig.
 11. Hangt er van af wat voor receiver je gebruikt.
 12. Het zal me niks verbazen als ze binnenkort alleen nog maar documentaires uitzenden op FOX sport 1. (Zo even mijn gal spuwen😆)
 13. Het kadootje is afgelopen en ze hebben de Ajax wedstrijd van nu op Fox 2 gezet. Misselijke truukjes van Fox. De fox Sport belasting bracht waarschijnlijk te weinig in het laatje.
 14. Ik heb dat bij Sab mini en tiviar receivers gebruikt en gemerkt dat er gek genoeg geen standaard is voor de volgorde. De nieuwe m7 102 heeft ook zo een uitgang en moet ik nog uitproberen hoe het daarmee zit aangezien dat de enige audio out is.
 15. Dat heb ik ook wel eens gehad met een m7-101, in dat geval was het inderdaad het probleem van de HDMI van de tv. Met RCA had ik wel beeld op die tv.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid