Jump to content

el renegade

Members
 • Content Count

  298
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About el renegade

 • Rank
  Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja daar gaat het helaas niet mee lukken. Ik heb een telefoon met een ir blaster daarmee kan ik via een app ook een samsung afstandbediening installeren met alle functies, mocht dat een optie op jouw telefoon zijn. mischien kan je anders een samsung afstandbediening van een buurman of zo kan lenen ( als je tenminste niet in lockdown zit😉). Of eentje kopen, zou geen universele halen die werken vaak maar half. Tegenwoordig verkopen ze vaak ook kopie afstandbedieningen speficiek voor een bepaald merk.
 2. Dus op het moment dat je accoord moet gaan doe je dat dus niet maar voer je de toetsencombinatie in. Daar heb je dus een afstandsbediening nodig die de knoppen hebben die bij deze links onder en rechtsonder zitten. ( FF en FR) Dan lukt het wel, en krijg je een pagina waar je zelf het land kan kiezen.
 3. Een Samsung installeerd de appstore van het land waar hij het internet signaal van ontvangt. Je kunt de volgende truuk proberen als je de juiste afstandsbediening hebt. Afhankelijk welke tv het is maar het gaat ongeveer zo: Ga naar het menu , functies naar smarthub en kies reset smarthub. Daarna open smarthub en als je de pagina krijgt om akkoord te gaan met de voorwaarden druk op de volgende toetsen combinatie: fastforward knop 2 8 9 fastrewind knop Hierna krijg je een lijst van allerlij landen en kies Nederland en volg de verdere instructies.
 4. Is dat zo een broodje aap Facebook verhaal waar er velen van rondgaan?
 5. Ik hoop niet dat je met overnemen bedoeld dat je daadwerkelijk iets gaat betalen voor die kapotte tv.
 6. Broodje aap verhaal. Zit er niet ook nog een smartcard in de receiver?
 7. Net weer geprobeerd met een m7-201. Op fabrieksinstellingen gezet en nu laadt hij wel weer de tv Vlaanderen lijst.
 8. Net bij iemand geprobeerd en blijft hetzelfde. Denk dat bij tv Vlaanderen de verkeerde fastscan lijst wordt gebruikt. De telesat lijst is dat dus
 9. Je zult inderdaad met een geschikte schotel en losse lnb's moeten gaan werken en een diseq switch. Het vreemde is dat zelfs als je het basic + pakket kiest met de Franstalige betaalzenders op hotbird ze je deze set sturen waar je niks aan hebt.
 10. Bij Canaldigitaal moet je inderdaad 3 of 6 maanden prepaid vooruit betalen. Bij tv Vlaanderen kies je een maand en deze wordt dan via automatische incasso afgerekend. Als je ze belt kan je je bestaande kaart laten omzetten naar vakantie tv.
 11. el renegade

  snipe 3

  Nee voor Astra 3 in Torrevieja is dat veel te klein.
 12. Wat jij dus hebt is een settopbox pakket wat in de loop der jaren is omgezet in een 13€ pm pakket. Hierop is het nooit mogelijk geweest om een extra kaart af te sluiten. Daarvoor had je altijd al het hogere basispakket nodig wat ondertussen 22,95 pm kost.
 13. Als je de code niet hebt, kan je helaas niet in het menu komen en dus ook niet via USB software laden in het menu. Misschien als je op de SAT knop drukt en je kiest Canaldigitaal dat de volgorde weer goed staat, maar meer kan je niet doen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy