Spring naar bijdragen

el renegade

Leden
 • Aantal bijdragen

  280
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over el renegade

 • Rang
  Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Het zal me niks verbazen als ze binnenkort alleen nog maar documentaires uitzenden op FOX sport 1. (Zo even mijn gal spuwen😆)
 2. Het kadootje is afgelopen en ze hebben de Ajax wedstrijd van nu op Fox 2 gezet. Misselijke truukjes van Fox. De fox Sport belasting bracht waarschijnlijk te weinig in het laatje.
 3. Ik heb dat bij Sab mini en tiviar receivers gebruikt en gemerkt dat er gek genoeg geen standaard is voor de volgorde. De nieuwe m7 102 heeft ook zo een uitgang en moet ik nog uitproberen hoe het daarmee zit aangezien dat de enige audio out is.
 4. Dat heb ik ook wel eens gehad met een m7-101, in dat geval was het inderdaad het probleem van de HDMI van de tv. Met RCA had ik wel beeld op die tv.
 5. Een half uur vind ik nog een hele prestatie!😂
 6. el renegade

  Card update

  Dat zal waarschijnlijk te maken hebben met het feit dat SAB gestopt is. Zal misschien toekomstig moeilijker worden indien er software updates nodig zijn bijv. bij wijzigingen bij Canaldigitaal.
 7. el renegade

  Card update

  Met de software van sab satellite werkt de smartcard wel en tot op heden heractiveerd deze de kaart ook. De software van dvbstand is om meer truukjes uit te kunnen halen.
 8. Joyne heeft toch bevestigd dat ze doorgaan!
 9. De wifi router dichtbij kan eventueel ook problemen geven.
 10. Na een factory reset en VOOR het zoeken zal je eerst de diseq instellingen goed moeten zetten anders vindt je alleen Astra 1 als je een duo lnb gebruikt.
 11. Joyne is net een actie begonnen dat je de eenmalige registratie kosten van 30€ terug krijgt. Dit wordt verrekend met het abonnementsgeld.
 12. Het beste is een keer fabrieksinstellingen, dan fastscan doen. Dat hij de fastscan via Astra 19,2 inlaat maakt niet uit.
 13. Ik zie die schotel al met dak en al gaan vliegen. Heb ooit een 240 schotel gezien, bevestigd aan lose zware betonplaten die een paar meter verschoven was op een plat dak van een gebouw. Hij was tot stilstand gekomen net op de rand!
 14. Als hij de toendertijd de laatste software update heeft gehad werkt hij ook zonder smartcard.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid