Jump to content

el renegade

Members
 • Content Count

  412
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About el renegade

 • Rank
  Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Geen antwoord op je vraag maar ze hebben wel een app die wereldwijd te ontvangen is ( behalve in Nederland). Maar dit gaat uiteraard via internet.
 2. Heb van een aantal mensen hetzelfde probleem doorgekregen. De zenders zitten allemaal op dezelfde transponder. Aangezien weinig mensen er last van hebben lijkt het eerder een smartcard probleem lijkt me.
 3. De smart functies niet inschakelen door niet met internet te verbinden. Simpel zat.
 4. Via google Chrome op mijn laptop en telefoon gaan ( nog steeds) niet.
 5. Vreemd, zal wel bij mij liggen dan.
 6. Ik kan sinds gisteren de canaldigitaal website niet bereiken. Vanochtend ook even tv vlaanderen en andere m7 sites geprobeerd en hetzelfde. De Live tv pagina gaat wel. Mischien zijn ze de boel aan het updaten?
 7. Vroeg me al af hoe lang het zou duren voor Jarco zijn misinformatie zou rectificeren. Mischien heeft hij net de dealer email pas goed gelezen.
 8. Dit is wat Canaldigitaal bekend maakte aan de dealers begin April. Dus of Canaldigitaal liegt of Jarco is het uit zijn duim aan het zuigen.
 9. Inderdaad, hij heeft het over dat kaarten helemaal gaan verdwijnen, terwijl die gewoon blijven. ze werken dan alleen nog in de juiste witte ci module en de M7 originele receivers. Wat een misinformatie.
 10. Misschien hebben ze een les geleerd van joyne om ook espn 2 in het rijk pakket te plaatsen, misschien trekt dat wat meer ex joyne klanten over de brug. erwin05 bedankt voor het plaatsen van de zender lijst en de wijzigingen.
 11. Probeer eens terug op Astra 19 en kijk of je vanaf kanaal 80 CNN en BBC world kunt ontvangen. Zit je momenteel wel in Nederland?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.