Jump to content

el renegade

Members
 • Content Count

  401
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About el renegade

 • Rank
  Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Misschien hebben ze een les geleerd van joyne om ook espn 2 in het rijk pakket te plaatsen, misschien trekt dat wat meer ex joyne klanten over de brug. erwin05 bedankt voor het plaatsen van de zender lijst en de wijzigingen.
 2. Probeer eens terug op Astra 19 en kijk of je vanaf kanaal 80 CNN en BBC world kunt ontvangen. Zit je momenteel wel in Nederland?
 3. Als ik dus een stand alone legaal iptv abonnement wil afsluiten, heb ik dus weinig keuze. Providers waar je alleen via een mobiele app kan casten neem ik al helemaal niet serieus als alternatief.
 4. Wie zijn al die steeds meer wordende concurrentie van IPTV? Ik ken alleen Canaldigitaal en NL ZIET die in principe overal te gebruiken zijn, waarvan ik het aanbod van Canaldigitaal veel beter vind.
 5. Normaal werd na een betaling van de eerste maand en eenmalig 30€ registratie kosten via IDEAL een automatische incasso in gang gezet. Ik heb het nu over een jaarabonnement, geen flex abonnement.
 6. Canaldigitaal blijft de maandabonnementen incasseren tegen het tarief van Joyne tot ze het signaal uitschakelen. Indien dit niet gewenst is moet de joyne abonnee telefonisch contact opnemen met Canaldigtaal. Dit staat in de email.
 7. Dat zal zijn met een 2 jarig contract. Daar kan je ook een gratis starterset voor krijgen.
 8. Heb je nog een kaart of ga je de ci module gebruiken?
 9. Daar heb je de twin uitvoering voor nodig (2 aansluitingen), niet de single versie. Om volledig onafhankelijk te kunnen opnemen/kijken.
 10. Er zal heus nooit een provider beginnen met een encryptie systeem waarvan ie vanaf dag 1 al weet dat het gebruikt kan worden voor cardsharing of andere piraterij.
 11. Canaldigitaal moet zowiezo de handen aan de knopen hebben, nu ze op de uitgevallen zenders een informatie pagina hebben gezet.
 12. Kan nog wel een dingetje worden of de voorraden van ci modules wel groot genoeg zijn om aan de vraag te voldoen, alleen al daarom zal het signaal nog wel even in de lucht gehouden worden.
 13. Je kunt makkelijk via de app zien met welke apparaten je bent ingelogd en hierin ook ontkoppelen. Later kan je eventueel met een apparaat weer inloggen. Als je op een laptop via de browser een keer hebt gekeken geldt die ook als één apparaat.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.