Jump to content

el renegade

Members
 • Content Count

  326
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About el renegade

 • Rank
  Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ter vervanging van Eurosport, Discovery, animal planet.....🤣
 2. TVE 2 zit op Astra 19 onder het Canal+/movistar abonnement. TVE international en canal 24h (SD + fta) zijn begin maart van Astra 19 gehaald.
 3. Ik zie niet waarom iemand een abonnement op disney zou nemen voor 7€, tenzij je een hoop tv verslaafde kindertjes zou hebben.
 4. Inderdaad, zijn samenvattingen. Alleen maar één race live: De britse grand prix.
 5. Als het dan nergens meer FTA wordt uitgezonden vind ik jammer, ook voor de sport. Het zal veel kijkers schelen, ook buiten duitsland.
 6. Ja dat kan ik me nog herinneren, je moest net voor de 50% de kabel weer aansluiten, als je net te laat was moest je weer opnieuw beginnen. Topsport😂
 7. Ik vind om als criminele organisatie een helpdesk te hebben ook behoorlijk arrogant. Daarmee scheppen ze wel het idee naar naïve klanten dat het allemaal legaal is. Als je ziet wat er allemaal wel niet geadverteerd wordt met IPTV lijkt me het niet zo heel moeilijke om er een hoop op te pakken, de moeilijkheid is waarschijnlijk de verspreiding van deze organisaties over verschillende landen en waar ze de servers hebben. En de prioriteit die dit heeft bij bijv. Interpol etc.
 8. Dat zei ik woensdag ochtend dus ook al. Verder is de kaart als dure ijskrabber te gebruiken.
 9. "ook Goldcards en Atmelcards en nog veel meer van die troep." Die gold cards heeft Canaldigitaal geld gekost IPV dat het jou geld kostte.
 10. Als je geen abonnement neemt. (vanaf 19,95) heeft een kaart voor jou geen toegevoegde waarde.
 11. Sinds vandaag hebben ze wel de actuele pdf zenderlijst online staan. zenderlijst-tv-vlaanderen-satelliet.pdf
 12. Een zakelijke aansluiting is bijvoorbeeld een hotel, ziekenhuis, verzorgingstehuis die per kamer elke maand dit bedrag moeten betalen. Dat pakket van 3,95 zijn maar 10 zenders. Als ze meer zenders willen doorgeven gaat het naar 5,95 of 6,95 buiten optie pakketten om. Voor publieke ruimtes worden aantal vierkante meter of zitplaatsen gerekend. Reken maar uit voor een hotel met 50 kamers, of je nou klanten hebt of niet dat telt snel op. Kan je niet vergelijken met een particulier abonnement.
 13. Het Rijk pakket komt meer overeen met Het Joyne basispakket en je krijgt hier ook 3 fox sport kanalen op. Bovendien kan je tot 3 modules van 5 euro er bij afsluiten en die hebben exact hetzelfde pakket als de hoofdmodule. Bij het CD riant Pakket kan je geen extra kaarten koppelen, alleen vanaf rijk.
 14. Heb bericht van Canaldigitaal gekregen dat mijn extra kaarten van 6,50 nu naar 8 euro gaat. ( Ooit met 1€ begonnen). Voor een nieuwe abonnee is het tarief 9,50, daar zal het wel naar toe gaan.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy