Ga naar inhoud


zeeteefje

Lid
  • Items

    1099
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Community antwoorden

  1. zeeteefje's bericht in starlink verlaagd de kosten per maand werd gemarkeerd als het antwoord   
    Vreemd, weet hij dat zeker? Dat is het tarief van vorig jaar. Ik ga er van uit dat de tariefsverlaging ook voor bestaande abonnees geldt.
  2. zeeteefje's bericht in Samsung vertikt het naar 4G te gaan. werd gemarkeerd als het antwoord   
    Mac adres: Verbindingen-Wifi-tandwiel-geavanceerd-Mac adres type
    Intelligent Wifi: Verbindingen-Wifi-drie puntjes rechtsboven-geavanceerd.
     
    Om te testen kan ze natuurlijk wifi buitenshuis huis gewoon uitzetten. Als er dan geen 4G komt is er onvoldoende 4G dekking.
     
  3. zeeteefje's bericht in Beginnersvraag: Fransat en Canal Digitaal op één ontvanger werd gemarkeerd als het antwoord   
    één TV volstaat. Elke moderne TV heeft zowel DVB-T als DVB-S ingebouwd. Het probleem is eerder de gebruiks(on-) vriendelijkheid van TV's. Die TV fabrikanten hebben totaal geen verstand van zaken en nemen meestal aan dat de gebruiker slechts één van beide wenst te gebruiken waardoor de gebruiker beide systemen niet simpel door elkaar kan gebruiken hetgeen met een satelliet ontvanger die ook een DVB-T tuner heeft wel eenvoudig is.
     
    Ik zou zelf voor die laatste optie kiezen of de Franse TNT zenders via de TV doen. Omschakelen is dan kiezen tussen antenne of hdmi-in. Veruit de simpelste en goedkoopste oplossing. Een harkantenne plaatsen is nog steeds simpeler dan een schotel plaatsen en je kunt, indien gewenst, beide signalen over één coax kabel laten lopen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...