Spring naar bijdragen

zeeteefje

Leden
 • Aantal bijdragen

  516
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over zeeteefje

 • Rang
  Sat4all Freak

Recente profielbezoeken

969 profielweergaven
 1. Bij mijn Android versie (nougat) staat er 'blokkeren en spam melden' . Maar de optie 'blokkeren' werd gezocht, en die kun je daar vinden.
 2. Als het goed is draait de connector er toch echt moeilijk op. Nee hoor. Als na tien jaar de LNB of switch het heeft begeven is de connector nog als nieuw en schroeft simpel los. LNB of switch vervangen, beetje vaseline toevoegen , vastschroeven en je kan er weer 10 jaar tegen.
 3. Druk op de drie puntjes rechtsboven in het bericht, vervolgens 'informatie' en dan 'blokkeren en spam melden'- klaar.
 4. Ik doe altijd zuurvrije vaseline op het uiteinde van de kabel en in de schroef-connector. Hierdoor schroeft die gemakkelijker vast en de vaseline beschermt tegen corrosie waardoor je ook na 15 jaar de connector nog steeds gemakkelijk los schroeft, zowel van de LNB of switch als van de kabel zelf. De schroefconnector snijdt door de vaseline in de afscherming, dus geen kans op slecht contact. Wel een beetje een smeerboel bij het monteren, maar daar staat een lang ongestoord kijkplezier tegenover.
 5. Zeker, maar alle mannen in de top-6 hebben al laten zien dat ze dit kunnen. Zo bezien is het geen prestatie, het toont vooral aan hoe groot het gat is tussen de drie topteams en de 'best of the rest'.
 6. Je moet van je gas af bij dubbel geel. De elektronische gele vlag werkte niet, vermoedelijk beschadigd door de crash van Bottas, en de enige Marshall die voor Max zichtbaar was vlagde een enkele gele vlag. De persconferentie was niet handig van Max, maar de beslissing is dubieus.
 7. zeeteefje

  joyne aanschaf

  Natuurlijk, maar je gebruikt al snel 100 Gb/maand en bijna niemand heeft zo'n grote databundel, laat staan in het buitenland.
 8. Aha, je gaat naar reklame in UHD kijken afgewisseld met enkele fragmenten Formule 1. Ik heb dat vorig jaar gedaan, maar je mist echt veel actie. De stukjes van de race die ze proberen alsnog te in te halen na de reklame maken dat niet goed.
 9. We weten dat de Mercedes motor niet presteert op deze baan. Door de hoogte krijgen teams met de beste auto hier meer kans dan teams met het meeste motorvermogen, vandaar dat Max deze race de afgelopen twee jaar heeft gewonnen. Maar dit jaar lijkt Red Bull niet de beste auto te hebben ontwikkeld, dus ik ga vooralsnog voor: 1-Ferrari, 2-Ferrari, 3-Max, 4-Hamilton, 5-Albon.
 10. Renault introduceert dan ook niet één, maar twee elektrische bedrijfswagens voorzien van een waterstof brandstofcel. klik
 11. Dat kan nog veel gemakkelijker. Windows XP is zo lek dat een drive-by aanval al voldoende is: Het bezoeken van een website kan je al infecteren. En vaak is dat niet eens de website zelf, maar een besmette google advertentie die op de pagina van een keurige reguliere website wordt weergegeven.
 12. Ik heb ruim 14dB c/n op RTL Lounge en kijk die zender nooit. Mijn vrouw echter wel en ik hoorde op de achtergrond het geluid af en toe wegvallen en besloot daarom eens te kijken wat er aan de hand is. Exact zoals hier beschreven. Ze hebben gewoon een vet probleem met de uplink en het lijkt mij ook een probleem met de bandbreedte. Het lukt de muxer gewoon niet om met de door CD gekozen instellingen alles in die transponder te proppen.
 13. Maar de reden dat providers alleen willen leveren in eigen land is het feit dat ze contracten hebben met aanbieders die uitsluitend uitzendrechten hebben voor één bepaald land. Die exclusieve contracten zijn volgens EU wetgeving (uitspraak EHJ) illegaal omdat die kunstmatige binnengrenzen binnen de EU creëren. Dus omdat content providers illegaal bezig zijn worden consumenten gedwongen om illegaal bezig te zijn...
 14. C+ gebruikt ook nog Nagra Cak7 die ook met de bestaande witte module van CanalDigitaal gebruikt wordt. Er is dus geen reden om aan te nemen dat dat snel nodig is. Uitschakelen van Seca zal wellicht wel gebeuren, maar ook dat zou CanalDigitaal al veel klanten kosten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid