Ga naar inhoud

zeeteefje

Leden
 • Aantal items

  535
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over zeeteefje

 • Titel
  Sat4all Freak

Recente bezoekers van dit profiel

1122 profielweergaven
 1. Dat gaat niet gebeuren. Satelliet is een aflopende zaak, sterfhuisconstructie. Je krijgt zenders via internet aangeboden en moet een boete betalen als je ook zenders via satelliet wilt zien.
 2. En daarna zeker 10 jaar bijna niks. Ik heb nooit leren schaatsen in mijn jeugd domweg omdat er bijna nooit ijs lag.
 3. Ik heb vorig jaar zelfs een keer per ongeluk 5 CanalDigitaal zenders tegelijk opgenomen, probleemloos. Het algoritme achter die strafmodus is kennelijk veel ingewikkelder dan wij denken.
 4. Ik ging er van uit dat 27 december ook héél 27 december betekende. De enige interessante films die ik zag in de hele periode stonden vanmorgen vroeg geprogrammeerd om op te nemen. Weer teleurgesteld in CanalDigitaal, het houdt niet op.
 5. Zodra ze de Seca/Nagra codering kunnen uitschakelen hoeven ze er ook niet meer voor te betalen en is er weer een CS lek gedicht.
 6. Bij een dergelijke goedkope aanbiedingen kan de provider nul overhead gebruiken. Alleen beschikbaar voor inwoners van Frankrijk, incasso abonnement vanaf een Franse bankrekening die ook als 'binnenlands' is geregistreerd en de SIM moet betaald worden met een Franse credit card. Er zit een automatische credit-check aan vast die binnen luttele seconden een besluit neemt. Klopt er iets niet, dan lukt de bestelling niet.
 7. Er is kennelijk nog steeds onvoldoende concurrentie in Nederland. Ik heb in Frankrijk voor €4,99 onbeperkt bellen/SMS'en en 20 GB data/maand. In de EU onbeperkt bellen+ 2GB/maand, maar niet vanuit Frankrijk naar de EU bellen. De scherpste aanbieding op dit moment is €12 voor 100 GB/maand inclusief onbeperkt bellen/sms'en naar zowat de hele wereld, vast en mobiel. Aanbiedingen zijn in Frankrijk meestal tijdelijk om af te sluiten, maar onbeperkt in duur en zonder opzegtermijn. Dus geen prijsverhoging na x maanden of een minimale contractduur.
 8. Volgens de regels mag een bedrijf je niet zo maar bellen " Tenzij men klant is (geweest) van het betreffende bedrijf". Bijna iedereen is wel ooit ergens klant "geweest" . Je moet dan zelf bij zo'n bedrijf aangeven dat je nooit meer gebeld wilt worden en dat moeten ze respecteren. Maar er zijn geen sancties als ze dat niet doen...
 9. Dat was vroeger bij satelliet TV ook. Iedereen gaf braaf een Nederlands adres op en kon overal in de footprint kijken. Als je dat bij IPTV doet kun je in de hele EU kijken. NLZIET vraagt zelfs slechts een email adres en een Nederlandse bankrekening voor de incasso.
 10. Voorspellen blijft moeilijk, vooral over de toekomst. Nu M7 weer terug is bij Canal+ zit er weer een grote club achter met diepere zakken dan die paar investeerders bij Joyne. Maar ook bij C+ gaat het financieel niet best, bovendien hebben ze in hun Franse aanbod bij veel zenders de Mediaguard uitgeschakeld ten gunste van Nagra en Viaccess. Als ze datzelfde trucje van CanalDigitaal eisen, dan zitten we ook daar al snel verplicht aan de CI-module.
 11. Ik maak me eigenlijk wel zorgen over de nieuwe namen van de TV pakketten. Nu de term 'HD' vervalt en deze provider inmiddels al jaren niet meer roept dat HD de norm is kunnen ze ongestraft nog meer HD zenders terugzetten naar SD. Kennelijk klaagt niemand er over dat Eurosport2 en History HD vroeger in HD werden uitgezonden, maar nu in SD. Tegenwoordig volstaat het kennelijk om de tekst HD toe te voegen aan een SD zender zodat de consument dat gewoon accepteert ook al is het de beeldkwaliteit van een VHS band in de jaren '70..
 12. Dat lijkt me de referentie-motor. Red-Bull heeft de zaak aanhangig gemaakt, dus ligt het voor de hand om hun motor er bij te betrekken. De FIA heeft nu de beschikking over 1-de verdachte Ferrari motor van het Ferrari team 2-een Ferrari motor van een klantenteam 3-een niet-Ferrari motor. Daarmee kunnen ze mooi de verschillen uitpluizen.
 13. Zeker, maar het bereik van de zender wordt dus uitsluitend door de grenzen van het land beperkt. En niet omdat er talloze dorpen en steden in laag gelegen dalen niet bereikt worden die alsnog met (heel-) laag vermogen steunzenders moeten worden bediend.
 14. Dat is onjuist. Die grote vermogens helpen juist platte landen als Nederland. Dat grote vermogen helpt niets als de ontvangende partij in de schaduw zit achter een heuvelrug. Aangezien steden en dorpen over het algemeen juist in een dal gebouwd worden moet je nog steeds een hele berg steunzenders met klein vermogen plaatsen naast die hoog geplaatste sterke zender. In bergachtige gebieden zijn soms zelfs meerdere steunzenders op laag vermogen nodig om slechts één stad van DVB-T te voorzien.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid