Jump to content

zeeteefje

Members
 • Content Count

  701
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by zeeteefje

 1. Omdat Viaccess in de toekomst uitgefaseerd wordt..? Een CI+ module als opvolger van een CI module, de gebruikte codering interesseert geen enkele klant, behalve hobbyisten.
 2. Je mag aannemen dat door CD geleverde spullen minstens 5 jaar blijven werken, dan zou CI+ op zijn vroegst in 2026 ingevoerd kunnen worden. Het is maar de vraag of satelliet tegen die tijd nog wel klanten heeft.
 3. Het is feitelijk een standaard race actie zoals beide heren hebben geleerd toen ze nog jong waren bij het karten. De coureur aan de binnenkant van de bocht laat zijn auto naar buiten lopen om zo de andere rijder van de baan te duwen, tenzij die zijn voet van het gas haalt. Het mag uiteraard niet, maar zeker bij karten is het meestal succesvol omdat toch niemand het ziet. Maar het is nogal een verschil om deze manoeuvre uit te halen bij 300 km/h in plaats van 50 km/h.
 4. LOL, Max lag voorop, er was niemand om voorbij te gaan. Hij heeft ook helemaal niet te vroeg ingestuurd, er pasten nog twee race-auto's tussen Max en de apex. Maar Hamilton probeerde dan ook helemaal niet om in te sturen omdat dat onmogelijk was met zijn snelheid, hij reed bijna rechtuit, recht tegen de auto van Max. Een doelbewuste actie van Hamilton om Max van de baan te duwen. De enige reden dat Hamilton niet van de baan reed was de aanwezigheid van de auto van Max.
 5. Als Max achter ligt zou Hamilton met zijn voorwiel het voorwiel hebben geraakt, niet het achterwiel. Jouw voorwiel tegen achterwiel van de opponent betekent per definitie dat je achter ligt. Volgens berichten in de media zou RedBull inmiddels over data beschikken die bewijst dat Hamilton zo snel de bocht in reed dat hij die onmogelijk kon halen zonder de auto van Max te raken. Dat lijkt de versie van RedBull te steunen dat er sprake is van opzet.
 6. Er kan beroep worden aangetekend tegen de beslissing. Voor mij is zo klaar als een klontje dat Lewis bewust 1,5 meter links van de apex heeft gestuurd om Max van de baan te duwen. Hij had een zwarte vlag moeten krijgen. De stewards zullen op de beelden niets hebben gezien om de bewuste stuurbeweging te bewijzen en houden het noodgedwongen op een rijdersfout.
 7. Correct, maar een stabielere LO is wel belangrijk voor hogere modulatietechnieken zoals 256 APSK die weer nodig zijn om voldoende bandbreedte te krijgen voor 4K en 8K uitzendingen. Het is dus niet helemaal onjuist, maar over- gesimplificeerd ten behoeve van de standaard consument.
 8. Ik hoop dat de Max Verstappen tribune ook deze keer bestand is tegen de Snollebollekes
 9. Dat wil ik wel, maar die symbol rate lijkt te laag voor mijn ET10K. Geen signaal.
 10. Dat zeg ik toch niet, het gaat er maar om dat het wel mogelijk is. Aangezien de BBC ook moet bezuinigen is dat zeker niet uitgesloten. Uitzetten van de transponders die SD uitzenden is al voldoende, die zijn gemakkelijker te ontvangen dan de HD zenders.
 11. Maar je kunt wel de uitzendparameters zodanig veranderen dat meer signaal nodig is voor ongestoorde ontvangst hetgeen feitelijk resulteert in een kleinere footprint.
 12. Denk er aan dat je de camera afsluit van de toegang tot internet. De procedure van deze fabrikant is te simpel waardoor de hele wereld gemakkelijk mee kan kijken. De toegangscode tot de camera is gemakkelijk te raden omdat ze opvolgende nummers gebruiken.
 13. Zo te zien op de sticker IPCAM met als app CamHi. Website van de fabrikant is dan www.ipcam.xin waar je je camera zou moeten kunnen vinden met specs, tools en firmware.
 14. 30 miljoen per jaar wordt genoemd als prijs voor uitsluitend Nederland. Ziggo had ook alleen de rechten voor Nederland.
 15. Volgens TotaalTV keken er zo'n 450.000 betalende klanten naar de F1 Monaco bij Ziggo Sport, en de rest gratis via een Ziggo abonnement. Die betalende klanten zullen wel willen overstappen naar een andere betaaldienst, maar van de gratis kijkers bijna niemand. Stel dat het bij elkaar 500.000 betalende klanten zijn, dan moet Viaplay alleen al voor de F1 rechten 30 miljoen/0,5 miljoen= 60 euro per jaar kosten om quitte te draaien. Daar komen de rechten voor darts en voetbal nog bij plus distributiekosten, overhead etc. Ik zie geen verdienmodel ontstaan, veel te weinig potentiële klanten.
 16. één zo'n moer maken kost vier uur... Scheef mag niet kunnen, maar ja. Je zag duidelijk de stukken heet aluminium wegschieten. Die wielmoer zat dus zo extreem vast dat de wheelgun de stukken er af trok waarna die wielmoer keurig rond is geworden en met geen mogelijkheid meer los te draaien is omdat er geen grip meer is. Net als een kruiskop schroef waarin het kruis rond is gedraaid en de schroevendraaier geen grip meer heeft. Zo extreem vast draaien kan m.i. alleen als die een tikje scheef er op is gezet waardoor die zit vastgewrongen in plaats van vastgedraaid.
 17. Ik ook niet, maar ik vermoed dat het probleem al is veroorzaakt bij met monteren van dat wiel op de grid vlak voor de start. Als die er scheef is opgezet hebben ze het schroefdraad kapot gedraaid en komt het wiel daarna nooit meer los.
 18. Lijkt me nog een lastige beslissing voor Ferrari. Uiteraard vervangen ze de bak als die duidelijk beschadigd is, maar dat is die kennelijk niet. Maar dat garandeert niks na zo'n zware klap. De vraag is: sturen ze hem weg op pole met de kans dat de bak er na x rondjes de brui aan geeft en dan heeft hij niks of stuur je hem weg met een nieuwe bak vanaf de 6e plek?
 19. CanalDigitaal doet alleen mee als iemand anders de rekening betaalt. Dus alleen als SES Astra satelliet ontvangst wenst te promoten met een gratis UHD kanaal.
 20. Ja, vooral mensen die ontevreden zijn dat ze zo weinig compensatie krijgen terwijl ze nauwelijks iets hebben gezien door falende techniek aan de kant van F1 TV 'pro'.
 21. Het waren echt lange opnames. Speelfilms+reklame+veiligheidsmarge, dus urenlang 5 zenders tegelijk. Ik denk daarom dat er ook nog een teller bijhoudt hoe lang het geleden is dat er 5 ecm's tegelijk werden gevraagd aan de kaart. Hoe langer geleden, hoe langer er 5 ecm's verwerkt mogen worden. De vorige firmware versie van de kaart was in ieder geval een stuk minder coulant, toen had ik al vanaf drie ecm's problemen, en niet op de genoemde zenders die maar twee ecms toestaan, die kijk ik nooit.
 22. Ik heb een keer per ongeluk vijf zenders tegelijk gedecodeerd opgenomen via één kaart, probleemloos. Het algoritme wat in actie komt om cardsharing te voorkomen is vermoedelijk veel complexer dan wij denken.
 23. Dat is de huidige prijs. Dat kan volgend jaar zo maar het dubbele zijn. Geen idee wat is afgesproken.
 24. Kennelijk blijft F1TV pro wel behouden voor Nederland. De nieuwe vraag is dan: tegen welke prijs?
 25. @DMotion: Waarom denk je dat F1 TV pro in Duitsland niet meer beschikbaar is? Sky betaalt genoeg om een exclusief contract te krijgen. 100 Miljoen voor drie jaar Nederlandse markt lijkt me ook voldoende voor exclusiviteit. Maar we zullen moeten afwachten hoe het precies uitpakt. Dat ze de rechten nu hebben bemachtigd wil nog niet zeggen dat ze er een succes van kunnen maken. Wellicht loopt het spaak en moeten ze de rechten al snel weer doorverkopen om het verlies te beperken.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.