Jump to content

zeeteefje

Members
 • Posts

  729
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by zeeteefje

 1. Mac adres: Verbindingen-Wifi-tandwiel-geavanceerd-Mac adres type Intelligent Wifi: Verbindingen-Wifi-drie puntjes rechtsboven-geavanceerd. Om te testen kan ze natuurlijk wifi buitenshuis huis gewoon uitzetten. Als er dan geen 4G komt is er onvoldoende 4G dekking.
 2. Dat symbool krijg ik nooit op mijn A52, het Wifi symbool gaat normaal gewoon weg en vervolgens krijg je 4G. Dat is vermoedelijk de reden dat de A52 niet naar 4G gaat. Er is wel Wifi, maar hij krijgt- of mag geen toegang. Geen toegang krijgen kan het gevolg zijn van het willekeurige mac adres dat de A52 genereert telkens als er opnieuw verbinding wordt gemaakt waardoor de router van slag raakt. Je kunt dat uitzetten, of alleen voor je thuis Wifi uitzetten. Het kan ook nog zijn dat de A52 alleen verbinding met het WiFi netwerk mag maken als de GPS coördinaten kloppen, ook dat is instelbaar.
 3. Behalve zenders die op satelliet in SD worden uitgezonden. RTLZ ziet er bijvoorbeeld via de app bij mij op dezelfde TV gewoon een stuk beter uit. De veel te lage framerate moet je de TV wel laten oplossen door de de-judder flink hoog te zetten, anders is de nieuwsfeed onderin het beeld net een flipperkast. Voor snelle beelden als sport is dat natuurlijk weer niks.
 4. Ik zou eerst eens kijken wat een 4G router binnen doet. De eigen antenne van een router is al veel beter dan die van een smartphone. Als je smartphone binnen een streepje heeft zal de router er al snel 3 hebben. Als de snelheid niet hoog genoeg is kun je altijd nog een buiten antenne toevoegen. Die Fritz is overigens wel erg duur, een 4G modem van Huawei heb je al rond de €100,-
 5. Gewoon een hoog/laag filter van een paar euro waar je er twee van nodig hebt: één om de signalen te combineren en één om die weer te splitten. Niks spannends, en zeker geen switchen.
 6. één TV volstaat. Elke moderne TV heeft zowel DVB-T als DVB-S ingebouwd. Het probleem is eerder de gebruiks(on-) vriendelijkheid van TV's. Die TV fabrikanten hebben totaal geen verstand van zaken en nemen meestal aan dat de gebruiker slechts één van beide wenst te gebruiken waardoor de gebruiker beide systemen niet simpel door elkaar kan gebruiken hetgeen met een satelliet ontvanger die ook een DVB-T tuner heeft wel eenvoudig is. Ik zou zelf voor die laatste optie kiezen of de Franse TNT zenders via de TV doen. Omschakelen is dan kiezen tussen antenne of hdmi-in. Veruit de simpelste en goedkoopste oplossing. Een harkantenne plaatsen is nog steeds simpeler dan een schotel plaatsen en je kunt, indien gewenst, beide signalen over één coax kabel laten lopen.
 7. De TS haalt duidelijk Fransat en TNTsat door elkaar. Fransat zit op 5 west en TNTSat OP 19.2 oost. Er bestaat geen TNTsat CI module, dus de combinatie CanalDigitaal+TNTSAT is officieel technisch niet mogelijk. (niet-officiële methodes werken, maar zijn niet toekomst bestendig) Bij mijn weten bestaat er geen TNTsat ontvanger die tevens is voorzien van een CI-slot, theoretisch zou dat wel kunnen. Er bestaat wel een Fransat CI+ module die kan werken in een geschikte ontvanger, eventueel samen met een CanalDigitaal CI module. 5 west+ 23.5 oost zijn te combineren met een geschikte schotel. Zowel Fransat als de losse kaart van CanalDigitaal werken (nog) met een softcam, maar dat zal niet de officiële oplossing van een 'antenniste' zijn. Maar de 'aardse' TNT zenders zijn in vrijwel geheel Frankrijk gratis met een 'harkje' op dak uit de lucht te halen. Geen decoder nodig en de beste beeldkwaliteit.
 8. Formeel kan dat niet, want er mag aan de motor helemaal niet meer ontwikkeld worden. Ze zullen dus een veiligheids- update doorvoeren die noodzakelijk is om de motor veilig te kunnen gebruiken de rest van het seizoen. Dat daar ook 20 pk extra meekomt is toeval... 😁
 9. Dat is geen bewuste actie, maar het uitlopen van een motor die al uit staat. Max stapt uit, terwijl Hamilton gewoon als een gek blijft proberen om de auto onder die van Max uit te wringen. Je ziet ook de aanstormende officials rechtsomkeert maken om het vege lijf te redden. Het zou hem een ban voor één race moeten opleveren. Maar omdat deze levensgevaarlijke actie wonderbaarlijk goed is afgelopen praat niemand daar over.
 10. Nee, want Hamilton was op dat moment aan het proberen om met volgas zijn auto onder de auto van Max uit te wrikken. Deze levensgevaarlijke gek heeft daarmee het leven van anderen in gevaar gebracht.
 11. Dit is een uitstekende startpositie voor Max. P3 is beter dan P2 op dit circuit. Max zit bij de start direct in de slipstream van Bottas, in tegenstelling tot Hamilton. Hij zal dus Hamilton al voor de bocht moeten kunnen passeren en Bottas meteen daarna. In theorie...
 12. Daar moeten de fans het mee doen: Spa Grand Prix : Statement Spa Grand Prix SA expresses its deepest disappointment to the outcome of this weekend, which was supposed to be the one of reunion, the conclusion of a year of hard work during which we overcame all obstacles. It started well, the show was there, but the weather conditions were not in our control and the decision made by the race direction must be respected, as the safety of the drivers must remain the priority. We share the disappointment of our customers, who have been exemplary in the way they have suffered this incredible day, but also in the way the evacuation has been carried out,. This underlines, once again, the quality and the perfect behavior of our public of enthusiasts. We now look forward to tomorrow, to a bluer sky and we look forward to seeing you next year.
 13. Nee, dat wordt een TV of STB met steeds meer verschillende apps om TV te kunnen kijken.
 14. Werkt probleemloos, maar alleen Fransat, provider 041950. Geen bis kanalen, zelfs niet als die tijdelijk FTV staan voor Fransat kijkers.
 15. Niemand spreekt over vrije trainingen of kwalificatie. Alleen de race op zondag volstaat om de belofte waar te maken.
 16. @Ceesv: voor iemand met jouw kennis van zaken en dan nog twee extra kaarten gebruiken in plaats van intern sharen is gewoon vrijwillig CD subsidiëren 😁. Zoals elders gemeld is voor mij het sharen niet belangrijk, maar wel onbeperkt lokaal opnemen. Als dat kan met een CI module icm achteraf decoderen, dan blijf ik bij CD. Zo niet, stap ik over op een al-dan-niet legale IPTV aanbieder.
 17. De truc zit vermoedelijk in deze mededeling van Jeevanhoof:" "Er zijn spelers zoals VLC, maar ook de Windows media player, die laten de afbeelding zien die bij in het mapje zit, waar de liedjes instaan. Als het een bestaande CD is kan bet ook zijn dat ze de afbeeldingen van hef net gaan halen terwijl de muziek wordt afgespeeld." Het afspeelprogramma herkent de originele CD en haalt het plaatje van de hoes van internet. Bij het branden is die informatie vermoedelijk verloren gegaan en weet de afspeelsoftware niet meer wat het is en zijn de plaatjes weg.
 18. Klopt helemaal. IK kijk dan ook bijna uitsluitend vertraagd zodat de reklame door te zappen is. Maar dat is natuurlijk tegen het zere been van de reklame boeren die te weinig kijkers krijgen voor hun geld, en dus ook de providers. Wat ze niet lijken te beseffen is dat voor veel mensen de maat vol is, dan maar geen abonnement op lineair kijken. Einde provider, einde content provider.
 19. Dit werkt in Frankrijk ook niet.De resultaten van C+ zijn ook niet om over naar huis te schrijven, daarom zie je ook een grote consolidatieslag in Frankrijk in een poging van de Franse providers om een front te vormen tegen de Amerikaanse streaming providers. Maar in Frankrijk ontvangt iedereen iets van 30 zenders gratis, zeg maar het basispakket van CanalDigitaal. Amazon zit ook al veel langer in Frankrijk dan in Nederland en je krijgt gratis Amazon prime TV bij je Amazon abonnement die op het grote Franse platteland heel populair is wegens de 'gratis' volgende dag levering en de lage prijzen. 30 zenders+ Amazon prime TV en dan nog Netflix is bovendien goedkoper dan een Canal+ abonnement. De eigenaar van M7 zit echt niet op rozen.
 20. Onder druk van de content providers graven ze hun eigen graf, en die van de content providers. Mensen haken gewoon af: te duur , slechte content, veel te veel reklame die je ook nog eens verplicht moet uitzitten etc. Er wordt reeds massaal overgeschakeld naar streaming diensten die overigens dezelfde weg beginnen te bewandelen in een poging meer geld uit de consument te knijpen, maar daar is de concurrentie moordend en stapt de klant nog sneller op.
 21. Tsja, ze waren niet de beste satelliet provider en ze zijn niet de beste IPTV provider. Het is ze toch gelukt om de enige satelliet provider te blijven, maar dat gaat ze met IPTV niet lukken. Zonder satelliet distributie is het einde verhaal voor deze provider, de alternatieven zijn beter en goedkoper.
 22. Ja, dat was jaren geleden toch zelfs een probleem met CD (gecertificeerde-) boxen? Het algo werd toch zodanig aangepast dat de key langer geldig was of dat de vorige nog bruikbaar was om te voorkomen dat opnames in de soep liepen?
 23. Dat is theorie. De CI+module van CD moet het achteraf decoderen ondersteunen, en als die dat doet, hoe oud mag een opname dan zijn? Een praktijktest zou helpen, maar het heeft natuurlijk geen haast. Die module is nog lang niet verplicht.
 24. Het regent hard momenteel op het circuit tijdens de F3. Als dat vanmiddag ook zo is kunnen alle banden strategieën de deur uit.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.