Ga naar inhoud

luisteraar

Leden
 • Aantal items

  5031
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over luisteraar

 • Titel
  Sat4all verslaafd

Recente bezoekers van dit profiel

2238 profielweergaven
 1. Vandaag hadden ze een goede benaming voor het witte plaatselijk op de grond van Limburg "industriesneeuw" dus geen natuursneeuw
 2. In limburg -1,9 1046 hPa 95% vocht geen vrije zicht Geen normaal open helder winterweer
 3. hopelijk komen de ijsberen daar niet achter dadelijk hebben we ijsberen hier
 4. Ik denk hij bedoeld het is winter en we hebben weer en wat schitterend is hangt van je persoonlijk smaak af. Winter uit mijn jeugd is sneeuw schaatsen met de slee dat vind ik schitterend. In mijn tijd in Bayern was dat met de ski de berg af ,de laatste decennia is het daar in de winter groen daar waar ik woonde
 5. Bij mij in Limburg -2,0 vrije zicht met zon 1046 hPa vochtigheid 92%
 6. Er is toch geen depressie in aantocht ik bedoel het weer natuurlijk
 7. Bij die hoge luchtdruk zal je bloed ook minder snel koken 😁
 8. Ohjee wat nu 1 hectopascal verschil stonden beide meters op de zelfde plaats en hoogte
 9. Die sites zijn zich zelf een beetje aan het uitroeien blijven de goede over die bv melden dat in Melbourne het flink geregend heeft en nu een flinke wind met overlast. Liever een zandstorm dan brand.
 10. dit hoor ik wel eens vaker de hele wereld is gek maar ik niet. ik luister en kijk naar de wereld
 11. 3.wet van newton wie de bal kaatst kan hem terug verwachten. maar ook wordt een klimaat invloed gedaan op een bepaald gebied heeft het uitwerking op een ander gebied. Newton wist het al (behoud van energie)
 12. Hoor net op nieuws het zg. vieze China plastic zakken worden dit jaar in de steden verboden op het platte land in 2022. Het kan dus wel. Anderen kunnen jou wel ophelderen als je het verband niet ziet.
 13. No ! De mens wordt door industrie gedwongen vervuilende zaken weg te gooien. Bv glazen flessen er uit plastic die hoeven we niet op te halen en schoon te maken. Stroom industrie blijft met onvriendelijke stoffen stroom maken. Auto industrie bleef tot op kort inzetten op diesel en benzine. De mens verbruikt maar (direct) 10% van de verbruikte energie. Overbevolking er zijn hele grote gebieden met grote onder bevolking de dorpen lopen leeg en allemaal in de stad waar niet genoeg grondwater is.
 14. Ik heb aangegeven dat je op moet letten met de bronnen die je leest op 1 site lees je xxxxx op 100de anderen wat anders en geef nu de meerheid van de sites gelijk.
 15. Omdat een wazige site dat beweerd heeft ,ik ben er ook ingetrapt en wijzer geworden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid