Ga naar inhoud

Rogge

Leden
 • Aantal items

  180
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Rogge

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 11/11/1965

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Heist-op-den-Berg

Recente bezoekers van dit profiel

1004 profielweergaven
 1. Twee Joyne modules werkt hier locaal idd. niet in de VU+ Ultimo 4K. Wat wel werkt is de tweede module in de box van de slaapkamer steken, de failback-tuner activeren, twee zenderlijsten maken van Joyne - en dan één zenderlijst op de 9 east oriënteren, en een tweede op de 10 east - daar dit toch dezelfde LNB is. Dan kan je zappen zoveel je wil, opnemen en de andere satelietpositie van Joyne (de 10 east dus) gebruiken om te zappen en/of op te nemen. Wel eventjes de beide satelieten eventjes apart scannen. En klaar is kees !
 2. Het bewijs is hier geleverd door meerdere onafhankelijke satliefhebbers dat je wel degelijk NL en BE op één module kan kijken. Daar ging het over. Dat is de essentie. En het kan. Jij bent volgens mij echter geen onafhankelijke satliefhebber !
 3. Rogge

  Joyne CI module

  Bij Openpli ga je naar instellingen, Softcam Ci, Common Interface, je kiest het juiste slot waar de CI module van Joyne inzit bij meerdere CI-sloten, scrolt naar beneden en vinkt "geschikt voor meervoudig decoderen aan". Daarna probeer je nogmaals de twee streams, en dan oordeel je !
 4. Rogge

  Joyne CI module

  Bovenstaande posting van mijnentwege geeft dus het antwoord.
 5. Rogge

  Joyne CI module

  Groot nadeel is natuurlijk dat wanneer je iets opneemt, je slecht één andere zender kan kijken en/of opnemen die op diezelfde transponder zit. Zappen naar een derde zender op diezelfde transponder zit er zelfs niet in.
 6. Rogge

  Joyne CI module

  Gewoon door te zappen, tiens...
 7. Voor 30,5 euro per maand is dit hier locaal idd. het geval !
 8. Niet te snel juichen, in de randstad van stad Antwerpen zijn de cijfers blijkbaar terug aan het stijgen !
 9. Dit toevoegen in de oscam.dvbapi: M: 1818:00006C 0100:00006C, op beide ontvangers !
 10. Dat zijn al die telenet-fans die "plots" beseften dat ze hunne voetbal niet konden zien via hun 'uitstekende' provider.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.