Ga naar inhoud

jopiesat

Leden
 • Aantal items

  580
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over jopiesat

 • Titel
  Sat4all Fan
 • Verjaardag 07/21/1967

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  West-Brabant
 • Interesses
  Computers, Internet, Technologie, Muziek, Squash

Recente bezoekers van dit profiel

6409 profielweergaven
 1. Dat kan maar daar zitten beperkingen aan, kijk maar naar vraag 3. Simpel uitgelegd: na 4 maanden gebruik mag de provider extra roaming kosten in rekening brengen. Of ze het echt doen is de vraag.
 2. <offtopic> Nooit iets van gemerkt, dat mijn eigen antivirus werd uitgeschakeld door Windows. (ervaring met Avira, TrendMicro en F-Secure) Win7 blijven draaien is gevaarlijk, is inmiddels zo lek als een mandje. Met Win10 is dat wel een beter geworden. Automatische reboots kun je uitzetten, zie suggestie hier. </offtopic> Hoop dat @Con met onze tips de buuv kan helpen.
 3. Heb ook wel eens ervaren dat wanneer je windows een dagje laat 'tollen' het weer over is. Een SSD is nu eenmaal veel sneller. Als de HD einde oefening is hoor je het getik of hangt het systeem random vast/bluescreen, in mijn ervaring. Met een SSD upgrade heb ik een oude Dell XPS L502X ook weer als nieuw gekregen, ook toen meteen de mini PCI wlan kaart vervangen door een 'AC' model.
 4. SSD erin doet wonderen. Antivirus kan ook wel hoge loads veroorzaken. De ingebouwde windows defender is niet meer zo bagger als vroeger, dus wellicht heeft ze daar wel voldoende aan.
 5. Wanneer je het commentaar leest gaat het om een bug in de webinterface. Die is normaal gesproken alleen vanaf het thuisnetwerk (LAN) bereikbaar.
 6. Het is veel erger, dating app 3FUN lekt gewoon alle prive data. Artikel is in het Engels en komt van 'The Verge'. https://www.theverge.com/2019/8/9/20798290/3fun-data-breach-security-cybersecurity-group-dating-app
 7. Deze is misschien leesbaarder https://wireilla.com/engg/eeeij/papers/4215elelij02.pdf p 15: The predominant effects are those caused by absorption and depolarization due to tropospheric precipitation (rain and snow)
 8. Het zou nog fraaier zijn als de energie van de zon (1000W per vierkante meter) nog efficiënter door een PV systeem kon worden omgezet. Limiet ligt bij een enkelvoudige pn halfgeleiderovergang op 33 procent. https://en.wikipedia.org/wiki/Shockley–Queisser_limit
 9. Over 'overleven' gesproken: rechtsboven op de site staat een 'doneer' knop. Gewoon af en toe even op drukken
 10. Mij is een compleet raadsel hoe mensen dit met droge ogen kunnen schrijven. Rij eens een rondje door Groningen zou ik zeggen en zie hoe de huizen daar zijn aangetast...
 11. ITV is het grootste en meest populaire commerciële TV kanaal in het Verenigd Koninkrijk (bron Engelstalige Wikipedia - ITV) Zeg maar RTL4 wanneer je dit vergelijkt met de Nederlandse situatie.
 12. jopiesat

  ANDROID AUTO

  Link naar de play store met android auto. (zelf geen ervaring maar uit een forum geplukt) Ik zou zelf geen apk files installeren... Edit: net even geprobeerd, maar google play store wil android auto niet installeren. Ook niet als ik even een vpn service aanzet. Wellicht heeft iemand anders een beter idee.
 13. Afgerond 100 Kbps per kanaal (gesprek. https://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/voice/voice-quality/7934-bwidth-consume.html
 14. Wellicht staat je IP op een blacklist? Te checken op https://rblwatcher.com/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid