Jump to content

jopiesat

Members
 • Content Count

  604
 • Joined

 • Last visited

About jopiesat

 • Rank
  Sat4all Fan
 • Birthday 07/21/1967

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  West-Brabant
 • Interesses
  Computers, Internet, Technologie, Muziek, Squash

Recent Profile Visitors

7,126 profile views
 1. All, Laatste jaren mijn vaste nummer bij cheapconnect gehad. Kost niks maar dan is support ook beperkt. Werkt meestal wel ok. Zag nu een artikel over het Belgische nomado. Die bieden VoIP met hosted PBX features. Ping naar hun SIP server is ok, 1 hop verder met trace route dan Cheapconnect. iemand ervaring met die club?
 2. Las op een ander forum dat de DSL profielen zijn aangepast aan KPN zijde en dat de 7581 daarom is bijgewerkt om daar goed mee om te gaan.
 3. Niet alleen ICT’ers gebruiken de term https://en.wikipedia.org/wiki/Architecture_(disambiguation Lijkt me duidelijk uit de context wat er in dit geval door mij werd bedoeld. Ben het helemaal eens met jouw punt over (brand)veiligheid.
 4. Al die sites die offline zijn gegaan hierdoor zullen toch even opnieuw moeten nadenken over de redundantie in hun architectuur. Goed leermoment voor velen. Bij brand van de stroomtoevoer kan er van alles mis gaan. De brandweer kan dan de leiding nemen van de crisis en bijvoorbeeld evacuatie afdwingen waardoor de nood procedures (soms met lokale handelingen) ineens niet of onvolledig kunnen worden uitgevoerd. Vaak wordt alleen geoefend op brand bij de servers zelf. zoals gezegd, groot leermoment voor alle betrokkenen en andere datacenters.
 5. Het lijkt alsof de knoopcelbatterij op je moederbord het niet meer doet. Bij verwijderen van de netvoeding gaat de bios terug naar de fabrieksinstellingen. En dus wordt de startvoorkeur vergeten. Dus zoals tonskidutch al opmerkte
 6. Het knipperen (kort lang etc) is een foutcode van de tv. Het aantal keren kort en lang geeft aan de monteur aan wat er defect is.
 7. Andere richting: buis in het water met bovenin een time of flight sensor die de afstand tot het wateroppervlak meet. Wellicht te bouwen tot permanente meting icm arduino?
 8. Nog een update op de ontvangsttabel die ik eerder plaatste: Het Randstad ensemble 8A komt nu rond de 50 (op schaal van 100) binnen in Breda waarmee de ontvangst nu wel stabiel is. Mijn FUBA antenne is nog steeds gericht op Schoten. De doorgevoerde verbeteringen in het 8A ensemble werken dus prima door.
 9. Op de minix, instellingen / taal / toetsenbord / Frans schat ik zo
 10. Drivers zijn hier gewoon te vinden https://thinkpads.com/support/Thinkpad-Drivers/download.lenovo.com/lenovo/content/ddfm/T40.html
 11. Wellicht toch een defecte elco in het toestel zelf https://www.circuitsonline.net/forum/view/135448
 12. Vervang de voeding door een vergelijkbare universele versie. Euvel van dit type ontvanger.
 13. Wellicht op te lossen door twee smart buttons? Groen en rood verfje of symbool erop plakken. https://www.the-ambient.com/guides/best-smart-home-buttons-2194
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.