Ga naar inhoud


PLsat

Lid
  • Items

    307
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door PLsat

  1. Ondertussen kan je ook in het VOD deel van de app de programma's van deze zender herbekijken.
  2. Voor Milaan - San Remo zal het probleem zich niet stellen, want die wordt in Vlaanderen door VTM uitgezonden.
  3. Nieuw antwoord van TVVlaanderen - blijkbaar in contact met de VRT hierover Beste, Ik had u reeds bericht omtrent de Strade Bianchi. Helaas bleek er een incomplete versie van het bericht bij mij te zijn beland. Bij deze wil ik u dan ook de complete versie bezorgen. De Strade Bianche 2024 (vrouwen en mannen prof wielerwedstrijd) was in België beschikbaar op VRT en RTBF en in Nederland exclusief te bekijken bij Eurosport. Om deze rechten te respecteren heeft VRT een geografische beperking opgelegd voor de doorgifte van dit event in Nederland. Voor de zenders van VRT, deelt TV VLAANDEREN echter de bron met haar Nederlandse zustermerk Canal Digitaal, waardoor de Belgische kijkers dezelfde melding te zien kregen. Deze zeer uitzonderlijke situatie heeft ervoor gezorgd dat wij geconfronteerd waren met deze beperking bij de start van de uitzending. Spijtig genoeg was er geen mogelijkheid om een alternatief signaal te voorzien tijdens de uitzending. Dit is een uitzonderlijke samenloop van omstandigheden en wij zijn in contact met VRT om een soortgelijke situatie te vermijden in de toekomst. Onze excuses voor dit ongemak.
  4. Hier het identieke antwoord dat ook ik ontving: Geen idee wat nog moest volgen na gezorgd ..... Beste bedankt voor uw bericht. De Strade Bianche 2024 (vrouwen en mannen prof wielerwedstrijd) was in België beschikbaar op VRT en RTBF en in Nederland exclusief te bekijken bij Eurosport. Om deze rechten te respecteren heeft VRT een geografische beperking opgelegd voor de doorgifte van dit event in Nederland. Voor de zenders van VRT, deelt TV VLAANDEREN echter de bron met haar Nederlandse zustermerk Canal Digitaal, waardoor de Belgische kijkers dezelfde melding te zien kregen. Deze zeer uitzonderlijke situatie heeft ervoor gezorgd... Namens TV VLAANDEREN en met vriendelijke groet,
  5. De fb-pagina van TVVlaanderen staat ook vol klachten daarover.
  6. Wel te zien via La Une - RTBF1
  7. Massaal mailen naar de klantendienst. Het is inderdaad een goed idee om ook de vrt hiervan op de hoogte te brengen.
  8. Hou er wel rekening mee dat als je wil kijken via TVVlaanderen of Telesat dat het gaat om uitzendingen in SD. Tipik wordt immers bij mijn weten niet in HD aangeboden in tegenstelling tot de DVB-t2 uitzendingen die FTA en in HD zijn, maar die je natuurlijk met een antenne moet kunnen ontvangen.
  9. Dit is blijkbaar het gevolg van de overname van RTL door DPG Media, waardoor het geen Luxemburgse zender meer is, maar een Belgische en er dus geen verplichting/noodzaak meer is om via de Luxemburgse TNT uit te zenden. Geen idee of dit voor de Nederlandse RTL-zenders ook gevolgen gaat hebben, nu deze ook door DPG media zijn overgenomen.
  10. RTL-TVI stopt vanaf 29/02/2024 met uitzenden via de Luxemburgse TNT. https://www.rtlbelgium.be/rtl-belgium/tnt/
  11. Zou ten andere ook beschikbaar zijn via Fransat.
  12. France2 UHD zou morgen on-air gaan via DVB-T. Geen idee vanaf welke zendmasten.
  13. Bij Proximus zou de zender op voorkeurkanaal 62 zitten en opgenomen zijn in het basispakket.
  14. Volgens de eigen mededelingen van Play zelve, komt deze zender naast de al bestaande zenders: Op 19 januari breidt de Play Media familie uit met een gloednieuwe zender, Play Crime, een 24/7 crime zender die een eigen plek krijgt naast Play4, Play5, Play6 en Play7.
  15. Ik zie dat in de app-tv de zender Crime+ Investigation beschikbaar is gekomen. PS Ik zie juist dat het ook reeds elders op dit forum al werd vermeld.
  16. Volgens mij zit er nog een Franse SD-versie van het kanaal op Astra 1, 11.068 V.
  17. Ondertussen is TVP1HD vervangen door TVP Polonia, zijnde de internationale TVP-versie.
  18. Ik stel de vraag omdat uit deze site blijkt dat het toch niet zo eenvoudig zou zijn: https://www.bel-com.be/viewtopic.php?t=5180&sid=b69bbfac906ba7d31daab6edfa55e871
  19. De nieuwe Poolse regering heeft besloten met onmiddellijke ingang TVP Info te sluiten en het signaal te vervangen door dat van TVP1. Voor de liefhebbers dus TVP1 HD via sat, zolang het duurt.
  20. Vanaf 19 januari 2024 start Play met een nieuwe zender Play Crime. (zie https://www.goplay.be/video/play-crime-de-nieuwe-zender-met-non-stop-crime-series-en-films ) Benieuwd of deze via TVVlaanderen ter beschikking komt (app en/of sat) Bron : hln.be
  21. Moet je daarvoor geen Franse kredietkaart hebben. Profiteer er maar van, want de bedoeling van DAZN is om iedereen via hun app te laten kijken.
  22. Is dat zo éénvoudig om via Molotov-tv te kijken ? Ik dacht gelezen te hebben dat het niet zo éénvoudig is om de betaling te regelen.
  23. Het Canal+ aanbod in de app (VOD) van TVVlaanderen is ondertussen wel uitgebreid met een aantal nieuwe series.
  24. Ik begrijp werkelijk niet waarom iemand in België nog interesse zou hebben om naar de Nederlandse commerciële zenders te kijken. Alle formats die daar aan bod komen, vindt je ook terug op de Vlaamse commerciële zenders, alléén dan met Vlaamse deelnemers ipv Nederlandse deelnemers. Wat is dan nog de meerwaarde van het bekijken van de Nederlandse commerciële zenders in Vlaanderen. Ik zie trouwens niet goed in wat dat met de "mediawet" te maken heeft. De Nederlandse commerciële zenders beschikken slechts over de uitzendrechten van hun programma's voor Nederland en niet voor België, waarom zouden ze dan in België uberhaupt uitzenden. Ze hebben er zelf geen interesse in.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...