Jump to content

Henkcb

Members
 • Posts

  31
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

138 profile views

Henkcb's Achievements

Newbie

Newbie (1/11)

 1. Hallo, hier Henkcb. Dankzij Recol hebben we weer ALLE zenders en een strak beeld met fantastische ontvangst. Vergelijk de foto's maar eens van een paar weken geleden en van nu. Een wereld van verschil!! Nogmaals DANK ReCol.En het was nog reuze gezellig ook!!
 2. Aha, ook weer opgelost!!
 3. Je kunt heel makkelijk op het dak/bij de schotel komen. Zelfs ik kon er bij­čśä. Hoe lang is het voor jou rijden?? Je moet nl.niet te veel moeite doen. Veel werk? Je weet ook wat de juiste instellingen zijn van de ontvanger ALS de schotel goed zou staan??
 4. OK, en dan moet je evt. het dak op of doe je zoiets via de ontvanger?? Wanneer ben jij in Konakli??
 5. Hai Recol, Heel aardig van je. Maar wat houdt zo'n sat meter in en wat doet doe?? Gr. Henk
 6. Beste mensen, Allemaal enorm bedankt voor jullie berichten, adviezen, tips etc.. Maar het is mij allemaal te technisch en te ingewikkeld. Ik neem wederom eens contact op met de lokale installateur en ook de leverancier van dit alles. Ik ga stoppen met deze topic. Nogmaals dank en groeten. Henkcb.
 7. Sorry, ik zie die 3 streepjes en ik zie een soort bel. Daar klik ik op en zie wat berichten staan maar niets priv├ę.
 8. Heel erg bedankt. Schotel is 1.70 meter doorsnee en heeft 2 van die koppen! Gr. Henk
 9. Waar kan ik priv├ęberichten zien/lezen??
 10. Gekeken en zo laten zoeken. Geen ESPN 2, wel ESPN 3 zie wel Fox sport 2!? Zenders staat door elkaar, m.n. de buitenlandse en regionale zenders. Nu nog uitzoeken hoe ik dan het best kan sorteren?? Bedankt weer.
 11. Waarschijnlijk lig je ook aan de ketting!!
├Ś
├Ś
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.