Jump to content

gps

Members
 • Content Count

  481
 • Joined

 • Last visited

About gps

 • Rank
  Sat4all regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

5,765 profile views
 1. Zelfs mijn CD dealer adviseert mensen die bijvoorbeeld Ziggo hebben daar te blijven i.p.v. over te gaan naar satelliet als ze daar naar informeren. Vooral gezinnen met meerdere TV's in huis. Geen extra kosten als ze genoegen nemen met alleen NPO en Ziggo sport in HD. Trouwens, ik hoorde dat CD per 1 juli de abonnementen met €2,00 per maand gaat verhogen.
 2. Verkocht, kan slot op.
 3. Mijn dealer bevestigt het wel, dealernieuwsbrief van 8 april daar staat het in. Ook de gratis kijkperiode bij aanvang van Bomvol gaat van 1 maand naar 1 week. En nog iets over het vakantieseizoen.
 4. Oranje Smartcard voor Canaldigitaal. Vrij van abonnement. Uiteraard met overschrijfformulier met ingevulde gegevens van huidige contractant.100% garantie dat Canaldigitaal de overname accepteert. €35,00
 5. Hier de DSR7141 aangesloten en gewoon beeld op de CD kanalen. Ook met de nog oudere DSR7121 gewoon beeld op CD kanalen.
 6. Hoi Steve, ik zie net een reset button op de achterzijde, ik druk er op en hij doet het weer! Spanning eraf en weer erop had geen effect maar de reset wel! Bedankt i.i.g. voor de genomen moeite.
 7. Hoi Steve, het is de CUP11193. Doet niets meer, geen display.
 8. Hoi Steve, heb je soms het schema van de Teac T-R460 AM/FM Stereo Tuner?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.