Ga naar inhoud


gps

Lid
  • Items

    488
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

1 Volger

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

6269 profielweergaven

gps's prestaties

Rijzende ster

Rijzende ster (5/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Mijn 2 kaarten hebben na opzegging begin 2019 dus nog 5 jaar gewerkt, de eerste ging vorige week op zwart en de tweede ging gisteren op zwart.
  2. Bedankt voor alle antwoorden. De vraag werd mij gesteld door een vriend die in Spanje een appartement heeft en daar CD wil gaan kijken. Er is nog geen TV gekocht maar z'n voorkeur gaat uit naar Samsung. Redelijk snel internet is daar aanwezig maar schotel plaatsen is niet mogelijk. Hier in Nederland kijkt hij wel schotel met een abo op CD.
  3. Als ik in Spanje een TV koop kan ik daar dan CD kijken via de app?
  4. Bijgevoegd het beeld van Samsung TV UE40J6200A. Eerst was er een blauwe streep door het beeld en enige tijd later werd het als op de foto. Ook het menu ziet er zo uit. Wat zou de oorzaak kunnen zijn?
  5. Kreeg o.a. dit bericht van CD, zie de onderste alinea. Heeft het hier mee te maken? Veranderingen voor zenders RTL Canal Digitaal betaalt uitzendrechten zodat jij naar zoveel mogelijk mooie programma’s en zenders kunt kijken. Op dit moment hebben we te maken met een verhoging van de kosten voor deze rechten. We willen de prijs van jouw pakket zo laag mogelijk houden. Daarom verdwijnen RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids per 1 oktober uit je tv-pakket. RTL 4, 5, 7, 8 en Z kun je gewoon blijven kijken. Het is niet langer mogelijk programma’s van RTL-zenders op te nemen. Je kunt deze natuurlijk wel gewoon 7 dagen blijven terugkijken.
  6. Deze TV heeft na de genoemde problemen dus jaren opgeslagen op zolder gestaan. 3 weken geleden wilde ik de TV demonteren maar toch nog even proberen en bleef het beeld goed. Ik zet nu de TV regelmatig voor een halve dag aan en tot op heden blijft het beeld goed. Hoe is dit nu weer mogelijk?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...