Jump to content

gps

Members
 • Content Count

  480
 • Joined

 • Last visited

About gps

 • Rank
  Sat4all regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

5,639 profile views
 1. Verkocht, kan slot op.
 2. Mijn dealer bevestigt het wel, dealernieuwsbrief van 8 april daar staat het in. Ook de gratis kijkperiode bij aanvang van Bomvol gaat van 1 maand naar 1 week. En nog iets over het vakantieseizoen.
 3. Oranje Smartcard voor Canaldigitaal. Vrij van abonnement. Uiteraard met overschrijfformulier met ingevulde gegevens van huidige contractant.100% garantie dat Canaldigitaal de overname accepteert. €35,00
 4. Hier de DSR7141 aangesloten en gewoon beeld op de CD kanalen. Ook met de nog oudere DSR7121 gewoon beeld op CD kanalen.
 5. Hoi Steve, ik zie net een reset button op de achterzijde, ik druk er op en hij doet het weer! Spanning eraf en weer erop had geen effect maar de reset wel! Bedankt i.i.g. voor de genomen moeite.
 6. Hoi Steve, het is de CUP11193. Doet niets meer, geen display.
 7. Hoi Steve, heb je soms het schema van de Teac T-R460 AM/FM Stereo Tuner?
 8. Ontvanger op één van de NPO zenders zetten en dan stand-by. Dan gaat hij in de spaar-mode na ongeveer een half uurtje met alleen de rode led aan. Laat je de ontvanger op b.v. een RTL zender staan dan blijft de tijd in display staan met rode led en gaat niet in de spaar-mode. Hier hangt er een externe harde schijf aan die spanning van de ontvanger krijgt. De schijf krijgt geen spanning als de ontvanger in spaar-mode komt.
 9. Het is weer zover, geen beeld/geluid en een rode led die 2x achter elkaar knippert.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.