Jump to content

gps

Members
  • Content Count

    475
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About gps

  • Rank
    Sat4all regular

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

5,227 profile views
  1. Ontvanger op één van de NPO zenders zetten en dan stand-by. Dan gaat hij in de spaar-mode na ongeveer een half uurtje met alleen de rode led aan. Laat je de ontvanger op b.v. een RTL zender staan dan blijft de tijd in display staan met rode led en gaat niet in de spaar-mode. Hier hangt er een externe harde schijf aan die spanning van de ontvanger krijgt. De schijf krijgt geen spanning als de ontvanger in spaar-mode komt.
  2. Het is weer zover, geen beeld/geluid en een rode led die 2x achter elkaar knippert.
  3. Ik had toch wel verwacht dat m'n TV inmiddels wel door de schredder gegaan was!
  4. Het eerste uur na aanzetten is het beeld OK. Daarna komen er verticale strepen en flets beeld. Helemaal onderin een horizontale streep. Ook dubbele beelden.
  5. TV beeld is soms een tijdje goed maar dan komen er weer verticale strepen/balken. Ook zijn er soms dubbele beelden te zien met flets beeld. Beeld bevriest dan en het volgende beeld is met beweging er over heen. Iemand enig idee?
  6. Was het niet zo dat de ontvanger vast ingesteld moest worden op 720P of juist op 1080i i.p.v. auto?
  7. TV heeft geen beeld en geluid en led knippert telkens 2x. Iemand enig idee wat hier fout gaat?
×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy