Ga naar inhoud

gps

Leden
 • Aantal items

  479
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over gps

 • Titel
  Sat4all regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

5561 profielweergaven
 1. Hier de DSR7141 aangesloten en gewoon beeld op de CD kanalen. Ook met de nog oudere DSR7121 gewoon beeld op CD kanalen.
 2. Hoi Steve, ik zie net een reset button op de achterzijde, ik druk er op en hij doet het weer! Spanning eraf en weer erop had geen effect maar de reset wel! Bedankt i.i.g. voor de genomen moeite.
 3. Hoi Steve, het is de CUP11193. Doet niets meer, geen display.
 4. Hoi Steve, heb je soms het schema van de Teac T-R460 AM/FM Stereo Tuner?
 5. Ontvanger op één van de NPO zenders zetten en dan stand-by. Dan gaat hij in de spaar-mode na ongeveer een half uurtje met alleen de rode led aan. Laat je de ontvanger op b.v. een RTL zender staan dan blijft de tijd in display staan met rode led en gaat niet in de spaar-mode. Hier hangt er een externe harde schijf aan die spanning van de ontvanger krijgt. De schijf krijgt geen spanning als de ontvanger in spaar-mode komt.
 6. Het is weer zover, geen beeld/geluid en een rode led die 2x achter elkaar knippert.
 7. Ik had toch wel verwacht dat m'n TV inmiddels wel door de schredder gegaan was!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.