Jump to content

satje4U

Members
 • Content Count

  580
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About satje4U

 • Rank
  Sat4all Fan

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  BEVERWIJK
 • Interesses
  sat tv en iptv audio en video

Recent Profile Visitors

11,355 profile views
 1. Wat een gezeur allemaal. DE vraag is: Wilde alleen even weten of DAB+ een hogere kwaliteit doorgeeft dan wat Ziggo op de kabel zet. Geef daar nou eens antwoord op.😆
 2. satje4U

  iptv IPTV KPN

  Kun je KPN IPTV ook op een eigen ontvanger laten draaien?? satje4u
 3. niet helemaal ontopic. Maar kan je kpn IPTV ook op een eigen ontvanger laten draaien ??
 4. Sinds vandaag zal alle hiervoor genoemde problemen spontaan op gelost. Waarschijnlijk een update ...
 5. Sinds vandaag zal alle hiervoor genoemde problemen spontaan op gelost. Waarschijnlijk een update ...
 6. Hoi Ik wil informatie opvragen bij Amazon. Maar ik kan nergens een email of telefoonnummer vinden. Heeft iemand de beschikking over deze gegevens? satje4u
 7. Volgens de Nederlandse garantieregelingen mag je van een audio apparaat verlangen dat deze minstens 4 jaar lang meegaat. Dus jij hebt nog garantie op ongestoord gebruik gedurende deze termijn😊 En het gaat hier toch echt om een fabrieksfout.
 8. Hoi Alle instellingen gevonden en eventueel aangepast. Misschien werkt het maar ik kom wanneer ik de shield benader met de verkenner niet de optie tegen Vul ook de juiste gebruikersnaam en password in die de shield weergeeft na het inschakelen van delen via het netwerk.
 9. en dit is het resultaat als ik de Shield via de browser benader The connection to '192.168.0.1**' failed.Error: ConnectionRefused (0x274d).System.Net.Sockets.SocketException Kan geen verbinding maken omdat de doelcomputer de verbinding actief heeft geweigerd 192.168.0.1**:80 terwijl de instellingen zijn ingesteld zoals uit jou bijlage is vermeld Op de shield kan ik wel alle mappe benaderen op de PC en Nas etc.... Via Plex kan ik de shield dan wel weer benaderen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy