Ga naar inhoud


jepe

Lid
  • Items

    1555
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door jepe

  1. Toch weer een paar uur bezig geweest maar niets lukt. Heeft iemand misschien een backup van zijn firmware met werkende cam , dat is het laatste wat ik ga doen. Ik doe dit voor mijn ouders in Frankrijk en morgen is laatste dag. Ik heb thuis ook een giogablue quad maar ik gebruik die zeg maar free to air met ongecoderd ziggo en alle fta van de astra, simpel wegens feit dat ik van die cam installaties gek wordt.

  2. 8 uur geleden zei beeheap:

     

    Als je ook OpenATV op de 800 SE Plus zet dan kun je de binary en de configuratiebestanden van OSCam op de Quad Plus gewoon overzetten naar de 800 SE in dezelfde mappen. Wel moet je erop letten dat je de properties van de binary op 755 zet.

    Het probleem is dat ik lastig in de ontvanger kom met zo'n ftp programma en dan raak ik gewoon de weg kwijt. Ik denk dat ik op zoek ga naar een andere quad plus en dan de volledige back up daarin zet. Dat scheelt mij uren gepiel waar ik toch niet uit kom. Ik kan het gewoon niet. Heb een jaar geleden er ook meer een  volle dag aan besteed en uiteindelijk bij een kennis aangeklopt die het online voor mij fixte. Maar ik wil niet steeds een beroep op deze persoon doen.

    Ik dacht misschien is het sturen/,mailen van een volledige backup het makkelijkst. Maar wellicht zijn hier nauwelijks se plus bezitters?

  3. Rare is dat ik met eerdere Openmips firmware wel werkend Canal digitaal had met Cc cam maar deze Openmipos werkte erg traag en crashte steeds.

     

    Het liefst had ik Open Atv met werkende cam, zoals die ook draait op mij Quad plus.

     

    Ben er vanavond dus wel 3 uur mee bezig geweest maar echt verder komt het nog niet. Vandaar de vraag om een werkende back up van iemand hier op het forum.

  4. Ik heb een defecte Gigablue quad plus, door bliksem inslag werkt geluid niet meer. Maar ik zou graag firmware en instellingen Oscam ed overzetten in de nieuwe Gigablue quad plus. Kan dat zonder meer. Neem aan dat ik eerst een backup maar op de deels defecte ontvanger en dan overzet op de nieuwe. Misschien iemand met een link naar een goed stappen plan? Ik wil het vooral op deze maniet aanpakken omdat het plaatsen van de OScam mij bij eerdere installaties niet lukte en ik externe hulp moest inroepen.

  5. 21 uur geleden zei Dreeke:

    OpenHDF levert de feed voor softcams gewoon mee. Persoonlijk vind ik het image wat te experimenteel.

    Bedoel je dat het niet stabiel loopt?

    20 uur geleden zei Mimisiku:

    Plus het feit dat je steeds minder kaarten gaat vinden die überhaubt nog met een softcam lopen. Wat dat aangaat kunnen we nog blij zijn met M7. Alles wordt CI+  of gepairde kaarten of zelfs embedded. Geen vooruitzicht wat tot vroliijkheid stemt. 

    Hoe lang zal M7 die losse kaarten nog ondersteunen? Zal toch nog wel enkele jaren duren, hoop ik.

  6. Op 2-8-2018 om 15:35 zei Tripleboy:

    Nog niet tegen gekomen, zoveel gemakzucht aan de dag leggen gaat je niet heel ver brengen 😀

    Installatie door data invoeren via computer mislukte bij mij vorige keer hopeloos. Ik heb daar uren mee gestoeid en kwam er niet uit. Het is niet per se gemakszucht, maar uit eerdere ervaring weet ik dat een handmatige installatie van Oscam, dus via computer, bij mij hopeloos de fout in gaat.

  7. Op 18-6-2018 om 23:22 zei Mimisiku:

    JePe. Heb ik die ooit voor je geïnstalleerd?

    Klopt. Die Gigablue voor mijn ouders. Maar ze hebben blikseminslag gehad op stroomnet, en gigablue is er mee opgehouden. Nu staat er dus tijdelijk een Philipsje.

    Op 19-6-2018 om 12:22 zei Tonskidutch:

    overigens voor het geld dat er aan gespendeerd gaat en of moet worden is de VU+ UNO en VU+ ZERO een perfecte receiver voor canalDIGITAAL kaartje (die ze wellicht hebben)

    nu vraag ik me af of het kaartje ook niet een EMP heeft ondervonden van de bliksem

    Nee in die nieuwe 2e hands Philips werkt het gelukkig gewoon weer.

  8. 5 uur geleden zei sattv4iedereen:

    @ceesv

     

    dat de telefoon gesprekken van basisstation naar handset niet gewoon bvb fm modulatie is op dezelfde frequentie, want dan ben je in een straal van 2 km ( en bij goede condities nog meer) afluisterbaar met een scanner.

     

     

    Er zijn m,aar een paar huisjes in de omgeving. Fransen en een Engels gezin dus afluisteren is niet zo'n probleem.

  9. 6 uur geleden zei ceesv:

    Ik kan mij niet voorstellen dat dit legaal is.

     

    Ter waarschuwing:

    Realiseer je wel, bij wat je doet, dat er ernstige storingen bij andere gebruikers kunnen optreden, en dat je daar de consequenties voor moet dragen wanneer je gepeild wordt door de handhavers van de (vroegere) radio controle dienst.

    Het toestel, de Engenius ep801, is in Frankrijk gewoon te koop.

    Het toestel is voor mijn ouders die op het Franse platteland wonen.

    Maar ik vermoed dat het gewoon een legaal toestel is. Maar we willen hier liever niet  de wet overtreden.

    Je bent toch een beetje te gast in het land. En daarnaast is de Franse justitie niet altijd even mals.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...