Ga naar inhoud

pirrewit

Leden
 • Aantal items

  1648
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over pirrewit

 • Titel
  Sat4all Freak
 • Verjaardag 01/07/1945

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. 10 jaar oude ipad tot eind december geen probleem met m3u file op iptv smarters maar sinds januari wil iptv smarters niet meer openen. Heb al opnieuw opgehaald in de app store zonder resultaat . Ook de ipad opnieuw gestart zonder resultaat. Hetzelfde op mijn Iphone. Heeft iemand deze app nog werkend?
 2. "All you need to do is to click on "MY FILES" (Top left of the page) and once there click on: "Upload files". You can first create a folder and upload to that folder or do in an existing folder or just upload in the root folder." Zo ga ik te werk voor de individuele folders maar complete bestanden /mappen lust Premiumize zo niet.
 3. Premiumize is wel een betaal pakket. 7zip en dergelijke zijn natuurlijk wel bekend maar niet onder de verzamel naam archiver.
 4. Ik gebruik dus Premiumize.me die een all in service bieden met cloud opslag en VPN en downloaden van NZB 's. Ik had voorheen Transip 1TB gratis maar deze gratis dienst stopt ermee binnen enkele dagen. Bij transip kon je wel mappen oploaden. Een archiver is mij onbekend. Kun je eigenlijk van de ene cloud naar de andere sturen? grts
 5. Bestaat er een How to om dit te bekijken? Ik slaag er wel in om individuele foto's en documenten en dergelijke te sturen naar de cloud maar geen complete map met bvb 100 foto's of 100 documenten. Windows laptop 8.1
 6. Ik krijg het jammer genoeg nog steeds niet voor mekaar in openpli 8.0 op de VU ultimo. grts
 7. Ik ben sinds kort over op Openpli 8.0 VU Ultimo en nu werkt mijn mapping M lijn in DVBAPI voor Eleven sport pro league niet meer . Al de rest van Canaaldigitaal en TVV gaan probleemloos. Ben ik alleen met dit probleem? grts
 8. Jammer genoeg in pli op VU staat er bij harde schijf enkel Formateren en geen init. Maar omdat ik het zowat beu was heb ik toch Formateren genomen en dan is de volgende vraag initialiseren met verlies van alle data. Dat heb ik ook genomen en dan was het terug OK in minder dan een minuut. Kan ik weer timeshiften en opnemen en dergelijke. Wel met een lege schijf. grts
 9. Kun je dan eens precies zeggen in jip en janneke taal hoe ik moet initialiseren en mounten te beginnen met Harddisk Menu?? Alvast dank. Bij harde schijf staat enkel Instellingen m.b.t. de harde schijf en dit enkel voor schijf te stoppen op 5 minuten Formateren Bestandssysteemcontrole met bericht Ben je hier zeker van dit kan zeer lang duren en heb ik dus niet gedaan. dus init en mounten staan hier nergens bij.
 10. Als ik een opname start krijg ik Geen harde schijf gevonden of de harde schijf is niet geinitialiseerd.
 11. Als ik naar opnames ga dan zie ik het volgende 1Anders 2 /media/hdd/movie 3 Internal flash Wanneer ik media HDD open zegt hij ; Deze map bestaat niet. Zijn dan de paden naar de schijf verloren en zo ja hoe herstel ik die of kan ik voor test ergens een map maken voor bvb directe opname om te testen?
 12. bij lia staan wat datums van 1970 en eentje van 05 -01-2021 eentje van 07 gisteren dus en een van vandaag met de huidige tijd. Achter 05 en 07 staan blauwe punten en achter deze van vandaag ash-history. Wat dat ook moge betekenen.
 13. Is initialiseren eerst en dan formateren? Waar zie ik in DCC of de schijf gemount is. ? DCC is mij redelijk bekend. Herstart gedaan met stoppen en van de stroom halen voor 30 seconden.
 14. Wanneer ik naar mijn ontvanger spec's ga dan zie ik gedetecteerde harde schijf ATA(WDC WD 10EVD-63U maar vreemd staat er ook 1000-204GB, - 1.0MB vrij. Is dan de schijf vol?
 15. De schijf heeft een ident nummer en een grote. Ik dacht met WA of WD en wat nummers doe ik geheugen werk. Ik zie nu dat in mijn ident ook nog steeds DB8000 staat maar het gaat hier wel degelijk over een VU Ultimo.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.