Jump to content

pirrewit

Members
 • Content Count

  1,654
 • Joined

 • Last visited

About pirrewit

 • Rank
  Sat4all Freak
 • Birthday 01/07/1945

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb hier een hele doos vol met bits. T10 is te klein T15 is te groot en nog een hele boel S en H en PH en PZ maar niets past gewoon . Blijkt toch een T10 te zijn . De eerste die ik nam bleek versleten en de groefjes waren bijna weg. Met een andere doos en nieuwe bit is alles in orde. Iedereen bedankt die meegeholpen heeft.
 2. De handgreep is afgebroken en onder het afdekplaatje van de greep zitten 4 schroeven . Maar dat zijn geen Philips of posidrive of andere koppen maar inox met afgeronde hoeken waar geen enkele van mijn schroevendraaier op past. Hoe noemt men zo iets en met welke schroevendraaier kan men deze schroeven losdraaien.? Zou eigenlijk een 2 minuten werkje moeten zijn maar hoe begin ik er dan aan?
 3. De bedoeling was enkel openpli8.0 te testen. Maar stel dat het niet bevalt/werkt dan moet ik weer terug kunnen flashen naar 7.3. Dus ga ik geen avonturen aan met iets dat nog steeds na 11 jaar probleemloos werkt.
 4. Ik heb in januari nog geflashed met windows 8.1 stop methode (Mozilla firefox niet thunderbird) maar nu wil het niet meer lukken. Ik ken ook maar een wijze om te flashen de andere met kabels en zo ga ik niet meer aan beginnen.
 5. Ik heb al meer dan 10 jaar een 8000 en al tig maal geflasht. Maar vandaag wil het niet meer lukken. Uploaden was al een uur bezig toen ik het onderbrak. De box benaderen met DCC-E2 en Dreamboxedit en bewerken gaat als een zonnetje. Maar de box met nieuwe flash uploaden doet het niet meer. Ik doe het met de stop methode en eerst met thunderbird en dan ook eens met internet explorer zonder resultaat. Wat kan ik hier nog aan doen. Overigens loopt de box nog als een zonnetje. met openpli 7.3 en nu wou ik openpli 8.0 testen.
 6. 10 jaar oude ipad tot eind december geen probleem met m3u file op iptv smarters maar sinds januari wil iptv smarters niet meer openen. Heb al opnieuw opgehaald in de app store zonder resultaat . Ook de ipad opnieuw gestart zonder resultaat. Hetzelfde op mijn Iphone. Heeft iemand deze app nog werkend?
 7. "All you need to do is to click on "MY FILES" (Top left of the page) and once there click on: "Upload files". You can first create a folder and upload to that folder or do in an existing folder or just upload in the root folder." Zo ga ik te werk voor de individuele folders maar complete bestanden /mappen lust Premiumize zo niet.
 8. Premiumize is wel een betaal pakket. 7zip en dergelijke zijn natuurlijk wel bekend maar niet onder de verzamel naam archiver.
 9. Ik gebruik dus Premiumize.me die een all in service bieden met cloud opslag en VPN en downloaden van NZB 's. Ik had voorheen Transip 1TB gratis maar deze gratis dienst stopt ermee binnen enkele dagen. Bij transip kon je wel mappen oploaden. Een archiver is mij onbekend. Kun je eigenlijk van de ene cloud naar de andere sturen? grts
 10. Bestaat er een How to om dit te bekijken? Ik slaag er wel in om individuele foto's en documenten en dergelijke te sturen naar de cloud maar geen complete map met bvb 100 foto's of 100 documenten. Windows laptop 8.1
 11. Ik krijg het jammer genoeg nog steeds niet voor mekaar in openpli 8.0 op de VU ultimo. grts
 12. Ik ben sinds kort over op Openpli 8.0 VU Ultimo en nu werkt mijn mapping M lijn in DVBAPI voor Eleven sport pro league niet meer . Al de rest van Canaaldigitaal en TVV gaan probleemloos. Ben ik alleen met dit probleem? grts
 13. Jammer genoeg in pli op VU staat er bij harde schijf enkel Formateren en geen init. Maar omdat ik het zowat beu was heb ik toch Formateren genomen en dan is de volgende vraag initialiseren met verlies van alle data. Dat heb ik ook genomen en dan was het terug OK in minder dan een minuut. Kan ik weer timeshiften en opnemen en dergelijke. Wel met een lege schijf. grts
 14. Kun je dan eens precies zeggen in jip en janneke taal hoe ik moet initialiseren en mounten te beginnen met Harddisk Menu?? Alvast dank. Bij harde schijf staat enkel Instellingen m.b.t. de harde schijf en dit enkel voor schijf te stoppen op 5 minuten Formateren Bestandssysteemcontrole met bericht Ben je hier zeker van dit kan zeer lang duren en heb ik dus niet gedaan. dus init en mounten staan hier nergens bij.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.