Jump to content

pirrewit

Members
 • Content Count

  1,557
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About pirrewit

 • Rank
  Sat4all Freak
 • Birthday 01/07/1945

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bestaat deze site nog in een of andere vorm /url? Was ooit een top site voor NZB's grts
 2. Deurmat is naast de kwestie vermits ik er wil bij zijn bij aankoop/installatie van image/schijf.
 3. Tonskidutch Volledig naast de kwestie als je mijn topic start leest.Maar toch bedankt voor het meedenken.
 4. Een adres of url is niet toegelaten maar een naam kan toch dacht ik? Cfr alle iptv provider namen. grts
 5. Het budget heeft gelukkig geen beperkingen. Het toestel moet te bewerken zijn met DCC en dreamboxedit of aanverwante. Het aantal tuners moet 1 of 2 of 37 zoveel als nodig. Momenteel heb ik 2 tuners met 2 coax kabels verbonden met 2 diseq 4.1 en 6 lnb's (4 singles en 2 dubbele) Dat moet het toestel aan kunnen. Openpli hoeft niet op de dream OS2.5 is ook goed of newnigma. VTI mag op de VU Ultimo. Grootste probleem is de lokale aankoop in de streek Antwerpen /Turnhout denk ik.
 6. Ik heb dus reeds zeer lang een dreambox 8000 en na aankoop van een LG Oled tv loop ik tegen de beperkingen aan zoals UHD ,4K en H265. Daarom ga ik een vervanger aanschaffen. Ofwel een DB 920 ofwel een VUplus Ultimo. Wie raad wat aan? Belangrijk Oscam en een klein stukje IPTV. Ik heb reeds een mediaplayer voor grote m3u bestanden. Probleem is ook nog waar het apparaat aan te schaffen in Antwerpen en omgeving? Ik wil wel de plaatsing van een image en harde schijf meemaken maar verkopers vind ik hier nergens. Aalst en Harelbeke zijn de enige die ik ken. grts
 7. sinds de xtreme codes problemen met de providers sinds enkele dagen heb ik ook problemen met mijn streams op de dreambox. Alhoewel de iptv streams van mijn provider nog steeds werken met de smarters app op mijn ipad en laptop en mediaplayer doen ze het niet meer op de DB. Ik heb enkele favoriete streams omgezet naar enigma en copy /paste in een bouquet gezet. Dat heeft jaren foutloos gewerkt en nu sinds eergisteren niet meer. Is er een oorzakelijk verband met de iptv extreme codes en de dreambox streams? Waarom wel op ipad en laptop en niet meer op dream? Ik gebruik oscam en cccam maar doen die terzake? Ik dacht van niet. Bvb streams van Eindhoven en Scheveningen doen het wel. grts
 8. Probleem is hier de afstand en de muren en ook voedingen en kabels. Een software matige oplossing zou ideaal zijn.
 9. Wat ik wil is op de tweede tv samsung precies hetzelfde beeld projecteren als op de LG als server. Dus de samsung moet niet van kanaal kunnen wisselen enkel beeld weergeven. Is dat mogelijk met deze app en welke is dat dan? alvast dank.
 10. Ik heb een samsung en een LG smart tv 55 inch. De satelliet is HDMI verbonden met de LG smart TV. Kan je het beeld van de dreambox op de LG draadloos doorsturen naar de Samsung? Zoals ik bvb de pc kan verbinden met de LG en de inhoud bekijken op de TV. Ze staan uiteraard allen in hetzelfde netwerk. Zoiets als mirroring of smartshare? Of is dat wishfull thinking?
 11. Sinds kort verandert de resolutie van mijn laptop van 1920 naar 1280 zodra ik de HDMI out kabel inplug in de HDMI In poort van de AV receiver. De receiver is dan verbonden met HDMI out naar een plasma scherm. Voorheen ,en dan bedoel ik jaren ,ging dat probleemloos. Nu staan alle iconen door mekaar en in groot formaat. Als je de kabel uittrekt blijft de resolutie 1280 of kleiner. Oplossing is herstarten en alle iconen terug verplaatsen. Hetzelfde gebeurd als ik de kabel in een led tv plug. Ik start een film met VLC op de laptop en kon zo ook op het plasma scherm in 1920 de film ook volgen. Dus op de laptop en plasma simultaan in 1920 x 1080i. Beide schermvullend. Hoe kan ik resolutie 1920 behouden op de laptop en het plasmascherm? Ik kan geen andere oorzaak vinden dan een recente Windows update.
 12. Ik had voor 3 dagen eens newnigma image ingeladen maar heb het daar niet gevonden?
 13. Als dat zou kunnen in openpli is mijn probleem opgelost .Zoals Tonskidutch weet ik niet of dat kan in openpli. Als het moet neem ik wel een ander image moest er een bestaan die het wel kan.
 14. Zo blijkt maar weer dat die oudjes nog steeds onovertroffen zijn.☺️ Jammer dat die overscan na al die jaren nog niet adequaat is opgelost. Behalve dan de 5090 met dot by dot.
 15. in 2008 en 2009 kosten die Pioneers ook nog steeds pakweg 5000 eur per stuk . Maar anno 2019 is er ,althans mijn mening, nog steeds geen beter beeld. ik kijk liever naar mijn Pioneer plasma met overscan dan naar mijn dure samsung Qled. Ik vind de huidige TV's zo een hard beeld hebben. Ik heb wel vastgesteld dat de TV niet de oorzaak van overscan is maar de bron. De dreambox 8000 geeft overscan. Enkel aan te passen met dot by dot. De mediaplayer Minix 8H plus heeft overscan maar kun je regelen in XBMC met % te verkleinen. De Telenet decoder heeft nul overscan en hoeft dus geen bijstelling. Dus de bron bepaalt de overscan. Maar ik zal toch eens kijken naar het openvix image . Die zou dus wel de aspect ratio kunnen aanpassen. Jammer genoeg zag ik dat er geen image is voor dream multi media.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy