Jump to content

pirrewit

Members
  • Content Count

    1,663
  • Joined

  • Last visited

About pirrewit

  • Rank
    Sat4all Freak
  • Birthday 01/07/1945

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Als ik de app open vraagt deze naar google play services ,zonder deze kan de app niet worden uitgevoerd. Dus als leek zou ik zeggen dat de app n iet naar internet zoekt bij gebrek aan andere specs. Toch? De google play services was een van de weinige apps die ik kon verwijderen.
  2. ik heb een samsung nog enkel in gebruik als remote controle voor mijn VU Ultimo en dat werkt overigens voortreffelijk met de VU app. Jammer genoeg is nu de batterij elke 24 uur volledig verbruikt. Als ik dan kijk in de specs van de samsung zie ik dat het verbruik voor van 80% YouTube komt. Probleem is dat ik geen Youtube gebruik en nooit gebruikt heb op de samsung. Ik kan ook de app niet verwijderen . Dat laat Google niet toe. Wat de app dan doet gedurende die 24 uur is mij niet duidelijk. Voor de Vu app moet wifi aan staan en er steekt geen sim kaart meer in het toestel. Toen
  3. Heeft er nog iemand een oudere digicorder van telenet type AD2100 te koop? grts
  4. Heeft nog iemand toevallig zulk oud device ongebruikt liggen. Deed bij mij nog steeds sporadisch dienst maar de RF out is stuk.
  5. ik heb uit.telenet.be verandert in smtp .telenet.be en kan nu wel berichten sturen. jammer genoeg werkt nu inkomende mail weer niet meer. Daar heb ik in.telenet.be nu moeten veranderen in pop.telenet.be en nu werkt wel alles. Vreemd toch de laptop heeft voor in dus pop.telenet De iphone5 heeft voor in : in.telenet en uit.telenet. De iphone 12 heeft dan weer pop voor in en smtp voor uit. De ipad heeft in en uit telenet.be. Dus samengevat: 4 toestellen met allemaal andere spec's en toch werkt nu alles foutloos. Ik vind dat als dummy op zijn minst vreemd maar ik wou het toch m
  6. Ik heb mijn iphone 5 vervangen door een 12 en vanuit een backup alles terug gezet . Dit is nagenoeg foutloos verlopen. Enkel kan ik momenteel geen mail versturen. Mail ontvangen in inbox ok. Prullenbak OK maar ik zie geen map verzonden berichten en kan ook geen mail sturen. Uiteraard wel opstellen maar niet verzenden. waar moet ik nu gaan zoeken.? Op de iphone of bij de provider Telenet of bij Thunderbird? Ik zie nu ook dat de map verzonden is aangemaakt bij een mislukte mail verzenden. Dus map is er maar versturen kan vooralsnog niet.
  7. Ik dacht even een tweede kabel van de NUI naar de 2de decoder en dat is uitgesloten . Maar uiteraard de bestaande coax gebruiken van decoder 1 naar decoder 2 kan wel. Maar welke splitter/versterker? Ik keek even bij Johansson en vond diverse splitters en 2 versterkers maar de 2 in combinatie vond ik niet.
  8. 2 de kabel niet mogelijk zoals aangegeven in topic start.
  9. De coax kabel blijft toch van de RF out van decoder 1 komen. Indien signaal te zwak de oorzaak is, is er dus geen oplossing dacht ik. Mijn ouder tv toestel is niet geschikt voor een module. Wat moet ik dan met mijn decoder 2 mocht het kunnen? In de kliko ?
  10. Maar blijft toch vreemd omdat enkel de 3 publieke zenders daar onder lijden .Toch? Tussen de 2 decoders is een coax van ongeveer 15 meter. frequentie afhankelijk kan een reden zijn.
  11. Telenet kabel signaal aangesloten op de Rf In van decoder 1 (met harde schijf). Rf out van decoder 1 aangesloten op RF in van decoder 2 (zonder harde schijf). Decoder 1 absoluut foutloos beeld op alle kanalen. Decoder 2 foutloos beeld op alle kanalen met uitzondering van Een,Canvas en Ketnet. Op deze 3 laatste kanalen is het een en al blokjes.. Maar dit probleem is er enkel wanneer de beide decoders zijn ingeschakeld. Elk apart zijn ze foutloos. Voorbeeld : beide decoders aan en NPO1 foutloos VTM1 enz foutloos. Canvas blokjes. decoder 1 uitgescha
  12. Ik heb hier een hele doos vol met bits. T10 is te klein T15 is te groot en nog een hele boel S en H en PH en PZ maar niets past gewoon . Blijkt toch een T10 te zijn . De eerste die ik nam bleek versleten en de groefjes waren bijna weg. Met een andere doos en nieuwe bit is alles in orde. Iedereen bedankt die meegeholpen heeft.
  13. De handgreep is afgebroken en onder het afdekplaatje van de greep zitten 4 schroeven . Maar dat zijn geen Philips of posidrive of andere koppen maar inox met afgeronde hoeken waar geen enkele van mijn schroevendraaier op past. Hoe noemt men zo iets en met welke schroevendraaier kan men deze schroeven losdraaien.? Zou eigenlijk een 2 minuten werkje moeten zijn maar hoe begin ik er dan aan?
  14. De bedoeling was enkel openpli8.0 te testen. Maar stel dat het niet bevalt/werkt dan moet ik weer terug kunnen flashen naar 7.3. Dus ga ik geen avonturen aan met iets dat nog steeds na 11 jaar probleemloos werkt.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.