Ga naar inhoud

pirrewit

Leden
 • Aantal items

  1687
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Over pirrewit

 • Verjaardag 01/07/1945

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

pirrewit's prestaties

 1. oplossing gevonden met een software update. Alles terug in orde. grts
 2. Na update van iphone 12 naar ios13 werkt de synchro met de oudere ipad ios10.4 niet meer. Dit is bekend en lastig voor oudjes met een niet meer zo een flitsend geheugen. Ik gebruik het enkel om boodschappen te doen. Ik schreef de boodschappen op de ipad omdat dat een groter formaat is en beter typed. Op mijn iphone kon ik dan na synchronisatie in de supermarkt lezen wat ik moet meenemen. Bestaat er misschien een simpel appje voor ipad en iphone dat dit ook kan? Dus enkel boodschappen. grts
 3. Sinds enkele dagen werkt de epg import niet meer na jarenlang foutloos. Komt uit de feed van openpli 8.1 op mijn VU Ultimo. Ben ik alleen of zijn er nog satters. Wat is eventueel een oplossing? grts
 4. Ik krijg hier een prachtige cursus over schroefdraad ,waar ik trouwens beroepshalve alles over weet, maar de topic start is toch vrij simpel en daar lees ik nauwelijks iets over. Ik heb hier nog een 40 jaar oude schredder met een Briggs en Stratton motor en deze heeft er 2 bouten uitgetrilt. Zodoende.
 5. ik heb 2 bouten nodig van 1/4 WW lengte ongeveer 3/4 duim(19 mm) Iemand enig idee waar in omgeving Antwerpen/Turnhout of eventueel online ik deze bouten kan vinden? Gamma /Hubo e.d. zouden enkel metrische draad hebben.
 6. Ik gaf al aan deze morgen dat na herstart alles is opgelost. En inderdaad het ging niet over de kennis van een NZB . Dit deed helemaal niet terzake.
 7. opname dateert van enkele weken geleden en was niet meer op de VRT NU.
 8. Ik dacht echt dat dit een retorische vraag was als grapje maar voor diegene die het echt niet weten Een NZB is een op XML-gebaseerd bestandsformaat voor het ophalen van berichten vanaf een NNTP-server.NZB-bestanden worden doorgaans toegepast in het binaries gedeelte van Usenet, anders dan in het tekstgeoriënteerde Usenet.Het NZB-bestand bevat slechts de verwijzingen (de z.g. Message-ID) naar waar deze bestanden te downloaden zijn. Met een NZB-compatibele newsreader kunnen de bestanden ...
 9. Spontaan verdwenen na hertstart deze morgen. De reeks Fargo jg04 aflevering 11 op Canvas bij Telenet was geprogrammeerd maar begon veel te laat en dus misten wij de laatste minuten . En dan is met een NZB in een paar minuten de oplossing voorhanden. Simpel toch?
 10. Er staat op het bureaublad van mijn PC een NZB die bij eigenschappen 0 bytes geeft. Die ook zogenaamd niet bestaat en ook niet is terug te vinden op de harde schijf onder C bij Users. Toch kan ik de niet bestaande NZB niet verwijderen of naar de prullenbak zetten.(boodschap :Kan item niet vinden) Al eens CCleaner gebruikt zonder resultaat. Windows 8.1 Over het scherm slepen kan wel maar deleten of in de prullenbak gaat dus niet.
 11. Dacht ik al en inderdaad voor een betaalde streamingdienst is het ook voor mij maar karig.
 12. Op de tv app kan ik meer zien dan op de iphone maar dan is een groot deel betaalbaar bvb film. Dat sla ik dan vanaf nu maar over en blijf exclusief bij appletv+.
 13. Mijn vraag betrof enkel en alleen Appletv+ gratis abo. Mijn LG Oled is state of the art☺️
 14. Op de iphone12 is het simpel alles wat je daar kunt kijken is gratis. Op een smarttv LG OLed moet je eerst in de app store de app downloaden. Dan krijg je 4 mogelijkheden Kijk nu - Appletv+ -Film - Bibliotheek. Blijkt volgens mijn ervaring dat je enkel abo hebt op de AppleTV+. dus wegblijven van Film (altijd betalen) en Kijk nu deels abo deels betalen. Mocht iemand andere ervaringen hebben hoor ik het graag.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.