Jump to content

pirrewit

Members
 • Posts

  1,678
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by pirrewit

 1. Er staat op het bureaublad van mijn PC een NZB die bij eigenschappen 0 bytes geeft. Die ook zogenaamd niet bestaat en ook niet is terug te vinden op de harde schijf onder C bij Users. Toch kan ik de niet bestaande NZB niet verwijderen of naar de prullenbak zetten.(boodschap :Kan item niet vinden) Al eens CCleaner gebruikt zonder resultaat. Windows 8.1 Over het scherm slepen kan wel maar deleten of in de prullenbak gaat dus niet.
 2. Dacht ik al en inderdaad voor een betaalde streamingdienst is het ook voor mij maar karig.
 3. Op de tv app kan ik meer zien dan op de iphone maar dan is een groot deel betaalbaar bvb film. Dat sla ik dan vanaf nu maar over en blijf exclusief bij appletv+.
 4. Mijn vraag betrof enkel en alleen Appletv+ gratis abo. Mijn LG Oled is state of the art☺️
 5. Op de iphone12 is het simpel alles wat je daar kunt kijken is gratis. Op een smarttv LG OLed moet je eerst in de app store de app downloaden. Dan krijg je 4 mogelijkheden Kijk nu - Appletv+ -Film - Bibliotheek. Blijkt volgens mijn ervaring dat je enkel abo hebt op de AppleTV+. dus wegblijven van Film (altijd betalen) en Kijk nu deels abo deels betalen. Mocht iemand andere ervaringen hebben hoor ik het graag.
 6. Het gaat mij niet om een refund maar om precies te weten hoe het werkt en wat een abo inhoud. Nu lijkt het een beetje op een telenet abo waar je voor sport apart moet betalen. Welke content is er opgenomen in het gratis abo. Dat kan ik nergens maar dan ook nergens terugvinden.
 7. Voldoe 100.% aan de voorwaarden en die zijn ook bevestigd met een vervaldatum na 1jaar. Opzeggen binnen het jaar zoniet een auto verlenging van abo.
 8. Ik heb een gratis jaar abo appletv+ bij een iphone12 . Ik dacht even testen en een filmpje kiezen. Is toch gratis voor een jaar. Niet dus. Ik vond prompt een rekening voor huur van een film. Wat is er dan zo gratis aan?
 9. Ik vond nog een NZB tje van NewzbinV3 maar jammer genoeg met een WW. Vermits de site is afgesloten is het niet meer te achterhalen. Maar ik dacht dat de database nog ergens te raadplegen was voor een tijdje. Klopt dat en waar dan? grts
 10. Niet omdat het moet maar omdat het kan😃 Dat is/was toch een reclameboodschap op TV? En geld is nu eenmaal geen issue.
 11. Op mijn maandelijkse rekening staat nog steeds whoppa. wij hebben nu enkel totaal geen behoefte aan een mobiel abo. Net zo min als eender welk Facebook of instagram of whats ap en dergelijke. En bellen doe ik nog steeds na 16.00 uur met mijn gratis vaste lijn. Eigenaardig hé.
 12. Bedankt Ik heb die assistentie gevonden. Deze staat vuil groen waar alle andere hel groen staan . De assistentie is niet op wit uitschakelen te krijgen. Ook staat mijn mobiel netwerk steeds uit maar ik kan niet bevestigen dat dit ook zo was in de voorbije maanden. Nu volg ik elke dag mijn data bij Telenet en zie deze maand nog steeds geen verbruik. Dus het zal wel een vinkje zijn geweest en gebrek aan kennis bij een nieuw toestel.
 13. Is deze kronkel : M: 1818:00006C 0100:00006C nog steeds werkend met open pli 8.0 en dvbapi voor Eleven pro
 14. Ik had 10 jaar een iphone 5 en nooit maar een cent mobiel verbruik. Wel degelijk zo : nul cent in 10 jaar. Ik gebruik het eenvoudig niet. Met mijn nieuwe iphone 12 heb ik in de eerste maand 5,4 Eur of 54 mgb verbruikt en in de tweede maand 12,8 eur of 128 mgb. Verspreid over enkele dagen maar een dag met 120 mgb en een maal 51 mgb. De oorzaak zal zeker bij mij liggen ,daar twijfel ik niet aan maar wat heb ik gedaan of waar kan ik zoeken om dit te stoppen . Ik heb een Telenet Whoppa abo .
 15. Als ik de app open vraagt deze naar google play services ,zonder deze kan de app niet worden uitgevoerd. Dus als leek zou ik zeggen dat de app n iet naar internet zoekt bij gebrek aan andere specs. Toch? De google play services was een van de weinige apps die ik kon verwijderen.
 16. ik heb een samsung nog enkel in gebruik als remote controle voor mijn VU Ultimo en dat werkt overigens voortreffelijk met de VU app. Jammer genoeg is nu de batterij elke 24 uur volledig verbruikt. Als ik dan kijk in de specs van de samsung zie ik dat het verbruik voor van 80% YouTube komt. Probleem is dat ik geen Youtube gebruik en nooit gebruikt heb op de samsung. Ik kan ook de app niet verwijderen . Dat laat Google niet toe. Wat de app dan doet gedurende die 24 uur is mij niet duidelijk. Voor de Vu app moet wifi aan staan en er steekt geen sim kaart meer in het toestel. Toen ik de samsung nog in gebruik had als telefoon was de levensduur pakweg 6 a 7 dagen. Dus alle apps mogen er af enkel de VU moet blijven. Waar zit het verbruik?
 17. Heeft er nog iemand een oudere digicorder van telenet type AD2100 te koop? grts
 18. Heeft nog iemand toevallig zulk oud device ongebruikt liggen. Deed bij mij nog steeds sporadisch dienst maar de RF out is stuk.
 19. ik heb uit.telenet.be verandert in smtp .telenet.be en kan nu wel berichten sturen. jammer genoeg werkt nu inkomende mail weer niet meer. Daar heb ik in.telenet.be nu moeten veranderen in pop.telenet.be en nu werkt wel alles. Vreemd toch de laptop heeft voor in dus pop.telenet De iphone5 heeft voor in : in.telenet en uit.telenet. De iphone 12 heeft dan weer pop voor in en smtp voor uit. De ipad heeft in en uit telenet.be. Dus samengevat: 4 toestellen met allemaal andere spec's en toch werkt nu alles foutloos. Ik vind dat als dummy op zijn minst vreemd maar ik wou het toch maar mededelen.
 20. Ik heb mijn iphone 5 vervangen door een 12 en vanuit een backup alles terug gezet . Dit is nagenoeg foutloos verlopen. Enkel kan ik momenteel geen mail versturen. Mail ontvangen in inbox ok. Prullenbak OK maar ik zie geen map verzonden berichten en kan ook geen mail sturen. Uiteraard wel opstellen maar niet verzenden. waar moet ik nu gaan zoeken.? Op de iphone of bij de provider Telenet of bij Thunderbird? Ik zie nu ook dat de map verzonden is aangemaakt bij een mislukte mail verzenden. Dus map is er maar versturen kan vooralsnog niet.
 21. Ik dacht even een tweede kabel van de NUI naar de 2de decoder en dat is uitgesloten . Maar uiteraard de bestaande coax gebruiken van decoder 1 naar decoder 2 kan wel. Maar welke splitter/versterker? Ik keek even bij Johansson en vond diverse splitters en 2 versterkers maar de 2 in combinatie vond ik niet.
 22. 2 de kabel niet mogelijk zoals aangegeven in topic start.
 23. De coax kabel blijft toch van de RF out van decoder 1 komen. Indien signaal te zwak de oorzaak is, is er dus geen oplossing dacht ik. Mijn ouder tv toestel is niet geschikt voor een module. Wat moet ik dan met mijn decoder 2 mocht het kunnen? In de kliko ?
 24. Maar blijft toch vreemd omdat enkel de 3 publieke zenders daar onder lijden .Toch? Tussen de 2 decoders is een coax van ongeveer 15 meter. frequentie afhankelijk kan een reden zijn.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.