Ga naar inhoud


Moost

Lid
  • Items

    198
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Moost

  1. Moost

    Zender loopt vast.

    Ook hier sinds kort last van. Ik gebruik de M3U lijn via GitHub, dit is legale IPTV. Dan opeens beeld op zwart, even zappen naar ander kanaal en weer terug, dan weer beeld. Meerdere keren op een avond gebeurt dit. Ik gebruik ook jedimakerxtream om bouqetten aan te maken, op mijn ontvanger staat OpenAtv. Heb wel de image geüpdatet van 6.4 naar de nieuwe 7.2. Weet iemand een oplossing hiervoor?
  2. Op 30 juni voegt Ziggo de volgende vijf nieuwe zenders in HD-kwaliteit toe aan het zenderaanbod van Ziggo: FilmBox, njam!, ducktv, Curiosity Channel en Playboy TV Europe. Op dezelfde dag wordt de doorgifte van de zenders Extreme Sports Channel, CBS Reality en Pebble TV gestaakt. Deze zenders worden op dit moment in SD-beeldkwaliteit aangeboden. (Bron: Totaal TV)
  3. Moost

    hulp gezocht voor Rytec

    Aanvulling: De EPG-importer verwijderd en EPG-importer-Mod 1.8.6 geïnstalleerd. (= de laatst nieuwe versie) Kwam deze tegen bij het zoeken naar een geüpdatete versie van de importer. Tijd is nu weer in orde. 👍
  4. Moost

    hulp gezocht voor Rytec

    Geprobeerd, helaas geen resultaat, EPG blijft staan op +1. Handmatig het EPG bestand gewist (bij mij wordt die standaard op een stickje opgeslagen), daarna opnieuw (handmatig) laten inlezen, maar resultaat hetzelfde.
  5. Moost

    hulp gezocht voor Rytec

    Sinds de zomertijd is de epg een uur uit het lood. Bijvoorbeeld begint het journaal om 20u uur, staat het in de epg op 21u. Tijd/datum op de box klopt, en staat op automatisch. Ik gebruik EPG-importer, maar kan geen instelling vinden om de tijd aan te passen ( -1 of +1) Aangevinkt is Nederland (basis), Vlaanderen (basis), Nederland + Vlaanderen gezamenlijk, en Sport + Movies. Iemand een idee hoe dat tijdsverschil op te lossen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...