Jump to content

drz

Members
 • Content Count

  3,280
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by drz


 1. 28 minuten geleden, Codx zei:

  Imaar voor iemand die VIP status heeft en zich geroepen voelt om op zowat elk bericht te reageren en  adviezen geeft mogen we verwachten dat hij weet wat hij doet.

  ..zo kan ik nog wel een aantal personen opnoemen, waaronder eentje met 'heul veul' postings..😁 ;)


 2. DAB+ valt op meerdere plaatsen weg, ook op plaatsen waar het signaal voorheen goed was. (midden Nederland)

  Waarschijnlijk zijn er werkzaamheden of is er een reorganisatie bezig in het netwerk...of ze hebben de verkeerde palen in de fik gestoken onder het mom van " dat ziet er raar en ingewikkeld uit, dat is dan vast 5G".


 3. 14 minuten geleden, Ventura zei:

  Dat heet satire. 

  Satire is iets anders maar ik begrijp wat je bedoeld.

   

  Het is gewoon een uit de hand gelopen grap geweest en een paar azijnzeikers uit het management van Verstappen zijn op zijn hollands, hoe kan het ook anders, een rechtszaak begonnen.

  Dat heeft verder totaal niets met verstappen zelf te maken, die zal het een 'jumbo'worst zijn zolang hij maar kan racen.


 4. Consumentenbond.... 🙄🙄

  Degene die het meest betaald krijgt de beste beoordeling, mijn chef heeft het destijds meegemaakt toen ik nog een bruingoed monteurtje was...35 jaar geleden en zo'n pief de winkel in kwam.


 5. 16 minuten geleden, Codx zei:

  'Trouwens voor de mensen die CD hebben opgezegd.  Als je een dag of 2 dagen voordat je abonnement officieel eindigt nog even je CD kaart laat updaten  en daarna de unique emm's blokkeert in de softcam dan kun je ongeveer nog 7-8 weken blijven kijken.  Het is maar een tip!

  Dank voor de tip, maar waarom zou je nog twee maanden willen kijken naar een abbo die je hebt opgezegd en je dus niet meer wil?

  Ik zou mijn kaart in 30 stukken hebben geknipt zodra ik een verse abbo bij de concurrent heb.

   

   

  Dit gezegd hebbende, ik wacht nog even met opzeggen tot ik weet wat andere providers doen. Gaan ze allemaal Discovery in de ban doen, dan heeft het geen zin om CD op te zeggen.

  Men valt van de regen in de drup.

   


 6. 2 minuten geleden, Ventura zei:

   

  Daar is Max Verstappen ook een lid van. Het management van Max Verstappen kan slecht tegen zelf spot. Helaas.   

  Nou, bekijk het eens van de andere kant. Picnic weet zelf niets te verzinnen en gebruikt iemand die op dat moment in het nieuws is.

  met andere woorden, zij parasiteren op andermans succes.

   

  Zou jij er blij mee zijn wanneer jij iets bedenkt en een ander loopt met jou idee weg en wordt daar rijk van, in plaats van jou?


 7. 1 minuut geleden, Drs. IJzerbout zei:

   

  Dan moet ie z'n manager terug fluiten als ie ballen heeft. 

  Het is het management, manager heb ik verkeerd neergezet maar kan het niet meer veranderen. :)

   

  Maar een management is er niet voor niets. Wanneer je zelf dit soort dingen moet gaan regelen of delegeren, dan heb je ook geen management nodig.

  Jouw baas regelt toch ook werk voor jou en zorgt er voor dat eventuele vergunningen er zijn? Jij doet gewoon je ding en dat doet Max dus ook.


 8. 7 minuten geleden, erwinnaar zei:

  In de DDR kon men je afluisteren via kachelpijpen wel eens gehoord. 

  Of het broodjes aap zijn weet ik niet, ergens is er wat op aarde dat blijkbaar alles wil weten en opslaan enz.

  Geen broodje aap, het kan!

  Wanneer ik mijn hoofd in de houtkachel steek hoor ik ook geluiden van buiten, dus andersom is niet zo gek.

  (voor de grappenmakers, hij staat dan uit)

  Met het vegen van de schoorsteen staat de kachel los van de pijp en kun je letterlijk de buren in hun tuin horen praten.


 9. 2 minuten geleden, boudeman zei:

  Mijn TT is 11 jaar oud en functioneert prima (1x heb ikzelf nieuwe accu erin gezet, leve YouTube demo). Ik zit weer in een 1 jaar nieuwe mappenronde tegen sterk gereduceerde prijs. Nieuwe mappen kan ik nog steeds prima installeren.

   

  De topicstarter wilde gratis nieuwe mappen..


 10. Bron? Phoe, dan moet ik even een paar jaar terug in de tijd.

  Het kwam uit een nieuwsbericht in elk geval. Het onderwerp was het suggereren dat het Verstappen zelf was die in het bewuste spotje acteerde en dat dit niet gewenst was.

   

  Quote

  Nep-Max

  In de parodie van Picnic scheurde een nep-Max met een elektrisch bezorgbusje door de straten van Amersfoort. Het filmpje haakte in op de reclame van Jumbo waarin de echte Max Verstappen de hoofdrol speelde. In het filmpje was te zien hoe de dubbelganger langs een vrachtwagen van Jumbo loopt om vervolgens plaats te nemen in een milieuvriendelijk wagentje van concurrent Picnic.

  Daar bleek het management van Verstappen niet van gediend. Er werd 350.000 euro van de online supermarkt geëist vanwege het filmpje. De rechtbank in Amsterdam oordeelde in 2017 dat Picnic inderdaad een schadevergoeding moest betalen.

   

  https://www.ad.nl/amersfoort/picnic-krijgt-alsnog-gelijk-geen-schadevergoeding-voor-max-verstappen-want-een-grapje-moet-kunnen~ab767940/

   

  Ik heb een juist nieuwsbericht gevonden..

   


 11. Ik ben het er mee eens dat het eea nog verder ontwikkeld moet worden en dat het aanmaken van waterstof bij de eigen woning zou kunnen, maar ik heb er een hard hoofd in.

  Een kilo waterstof, wat voor formaat tank is daar voor nodig?

   

  En "ze" willen in 2025 waterstofvoertuigen operationeel hebben, dat betekent dus nog 4,5 jaar ontwikkeltijd.. want halverwege 2025 moet alles dan wel doordacht zijn.

  In die 4.5 jaar is de ontwikkeling van elektrische voertuigen ook alweer een behoorlijke stap vooruit en zoals het er nu uit ziet zijn de accupakketten al behoorlijk betaalbaar aan het worden.

   

  Ik heb echt sterk mijn twijfels want je hoort alleen maar hosanna over de waterstofauto, maar er kleven nadelige gevolgen aan vast die gemakshalve maar even weggedacht worden, want een beetje nadenken = negatief denken is een no-go!

   

  Wanneer ik een kilo waterstof over mij heen krijg, ben ik dood.. Een litertje benzine, of 10 liter benzine over mij heen zal ik gerust kunnen overleven.. Hoewel je van benzinedampen behoorlijk high kan worden. 😁

   

  Noem mij gerust een doemdenker en verfoei mijn gedachtegang maar, liever zie ik het van de "worst case" en beperk eventuele ongelukken die kunnen gebeuren..

   


 12. 22 uren geleden, Tonskidutch zei:

  zoals voorspelt:

  bron, Frankfurter Allgemeine

   

  Met de auto industrie op sleeptouw en met de techniek voor vloeibaar waterstof op kamertemperatuur alsook de ontwikkeling van regionaal treinverkeer op waterstof wordt het een taak voor 2025 alles uitwerken en overschakelen.

   

  Voertuigen op waterstof? Dat gaat nooit gebeuren!!

   

  Quote

  Milieueffecten van waterstof

  Waterstof komt van nature in de lucht voor en zal reageren met andere stoffen. Grote concentraties in de hogere luchtlagen kan bijdragen aan het afbreken aan de ozonlaag en aldus leiden tot een groter gat in de ozonlaag.

  Er zijn geen effecten waargenomen op planten, maar op dieren heeft de afnemende hoeveelheid zuurstof uiteraard wel effect.

   

  En:

   

  Quote

  Gezondheidsrisico’s

  Personen die aan waterstofgas blootgesteld worden krijgen te kampen met symptomen als hoofdpijn, oorsuizen, duizeligheid, slaperigheid, bewusteloosheid, misselijkheid, overgeven en extreme depressies. Als gevolg van het zuurstoftekort kan de huid blauw kleuren. In extreme situaties kunnen slachtoffers overlijden aan blootstelling aan waterstof. Wanneer mensen al ademhalingsproblemen hebben, dan zullen deze door overmatige blootstelling aan waterstof worden verergerd. Het risico voor blootstelling ontstaat wanneer waterstof niet juist is opgeslagen en daarom de kans heeft te ontsnappen naar de lucht.
   

  Chemische en fysische risico’s

  Het gas mengt goed met lucht en vormt met het aanwezige zuurstof knalgas, hetgeen uitermate explosief is. Ook met andere stoffen dan zuurstof reageert waterstof sterk. Metalen zoals platina en nikkel zijn goede katalysatoren voor waterstof en versnellen mogelijke chemische reacties. Een hoge waterstofconcentratie in de lucht doet de hoeveelheid zuurstof afnemen.

   

  Bron: https://wetenschap.infonu.nl/scheikunde/10621-wat-is-waterstof.html

   

  Er kleven teveel nadelen aan waterstof, waaronder de grote opslagtanks.

  Nu is dat nog wel op te vangen, maar het transporteren is een risico.

  Doordat de leidingen extreem gekoeld moeten worden, vanwege de warmteontwikkeling tijdens transport, gaat er een boel energie verloren.

  Het tanken van een auto gaat net zo lang, zo niet langer, duren dan het opladen van een elektrische auto..ongeveer 20-30 minuten.

   

  Wat als het koelsysteem uitvalt tijdens transport? Wat als mens en dier direct in aanraking komt met waterstof?

   


 13. 10 minuten geleden, astro iris zei:

  Inderdaad, de andere gaan nu ook voet bij stuk houden.

  Of juist niet. De concurrentiepositie is nu van andere aanbieders sterker.

  ..maar ik hoop echt dat ze voet bij stuk houden en discovery er uit gooien tot de MTV groep met acceptabele prijzen aankomt.

  De consument is de hoge abonneekosten meer dan zat. Meer betalen voor meer reclame is niet acceptabel!

   

×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy