Jump to content

drz

Members
 • Content Count

  3,646
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by drz


 1. Het grote probleem is niet zozeer de brakeducts maar de bijbehorende data die merc heeft verstrekt aan RacingPoint. Die data is illegaal en dus is Merc ook niet helemaal schoon van geweten.

  Tot heeft belangen in RacingPoint dus dit verhaal kan nog wel eens een vervelend staartje krijgen voor Merc.


 2. Tja Kiekiek, om heel eerlijk te zijn kreeg ik vroeger straf als ik iets deed wat min ouders niet goed vonden en maakte ik er een sport van om gewoon niet te worden gesnapt.

  Om een voorbeeld te noemen: Als mijn ouders wisten dat illegaal zenden een misdrijf was in die tijd, dan zat ik waarschijnlijk nu niet op een satellietforum, wat denk ik stiekem toch wel voor iedereen hier geldt. 😁😂

  Mijn ouders wisten niet dat je met "ontvangstantennes" ook kon uitzenden en de storing op radio en tv waren "atmosferische storingen". 😂

   

  Enfin... Het is wel te begrijpen dat de jeugd haar eigen weg vindt, maar nu is iemand bewust of onbewust besmetten eigenlijk een poging tot moord...dat is toch wel hele andere koek.


 3. 1 uur geleden, kiekiek zei:

  Ik denk dat iedereen van onze leeftijd dat wel doet drz. Probleem is toch wel de jeugd.

  Ja helemaal mee eens, maar dan heb je nog het fenomeen "ouders" die in mijn optiek aan alle kanten falen.

  Het zijn er gelukkig niet veel, maar ze zijn er!

  Zij behoren hun kinderen voor te lichten en aan te sturen maar het probleem is dat veel ouders hun kinderen niet onder controle hebben en het bij voorbaat al opgeven.

  Deze kinderen gaan hun eigen weg en met alle gevolgen van dien.

  Een kleine groep is al genoeg om de verspreiding van het virus te versnellen.

   

  Overigens bij mij net zo..Moeders bagatelliseert behoorlijk terwijl ik er meer bovenop zit. Zwaar irritant..

   

   


 4. Dat kan zeker, maar eigenlijk is het niet de bedoeling. Die geoblok zit er niet voor niets op, want, contentaanbieders die hun verdienmodel in gevaar zien komen.

  Maar providers zullen nooit maatregelen nemen tegen vpn gebruikers zonder tussenkomst van een rechter, want die vinden het al lang best dat zij gebruikers hebben...tenminste, dat lijkt mij.

   

  Maar er zijn legio mensen die een vpn "nodig" hebben om via een andere manier video's te kijken. Denk aan illegaal streamen en dergelijke..


 5. Eigen gezondheid is niet het issue, het gaat erom dat veel mensen drager zijn zonder klachten die "zwakkeren" kunnen aansteken.

  Dus daarom is het van belang dat iedereen een beetje, of liever gezegd, extreem oplet met wie hij of zij in aanraking komt.

   

   


 6. ..hopelijk is het een golf cabriolet, wat met dit weer wenselijk is.

   

  Zonder gekheid, dit is het begin van een tweede golf en als men niet oppast dan gaat deze golf, zoals maanden eerder voorspeld, het veelvoudige aan slachtoffers maken dan tijdens de eerste golf.

  Zolang er geen medicijn is tegen dit virus mag je gerust stellen dat de mens in het  begin van de winter ook een derde golf gaat krijgen.

  ....althans daar ben ik in elk geval bang voor en of het echt zo zal zijn, dat moet de tijd gaan uitwijzen.

   

  Tot die tijd, wees allen voorzichtig en blijf opletten.


 7. Ik begrijp niet waarom mensen denken dat je via een VPN veilig en anoniem bent. Dat is verre van waar.

  Tenzij je een VPN via een VPN hebt die weer verbonden is met een VPN, dan pas kun je enigszins praten over anonimiteit.

  Minder dan drie VPN stappen is gewoon nog steeds traceerbaar. Daarna wordt het lastiger.


 8. Zelf heb ik in de 'mancave' een Sony x8507c en in het begin was het een drama met de firmware. Het toestel is inmiddels al 5 jaar oud maar eindelijk na tig updates is de werking aanvaardbaar.

  In het begin...breek mij de bek niet open! Ik ben met de technische afdeling van sony bezig geweest, tips gegeven om de boel sneller te krijgen en om dat android te tweaken zodat de snelheid niet leek op een oude buizentoestel, waarbij men een minuut of 5 moest wachten eer dat ding bruikbaar was.

  Inmiddels is het apparaat 'end of life' en komen er geen updates meer voor uit.

   

  Over de kwaliteit van het beeld heb ik niets dan lof en zeker ook zeer tevreden met de app's. Kodi draait bijvoorbeeld als een speer.. ;)

  En ja, je kunt er zelfs oscam op installeren, maar dat heb ik zelf nog niet voor elkaar gekregen. (nooit echt de moeite voor genomen)

   

  In de huiskamer staat een Samsung vanwege het design. (vrouwen kijken meer naar het uiterlijk)

  Het beeld van de samsung is prima voor wat het moet doen, maar haalt het bij lange na niet bij de sony.

   

   

   

   

   


 9. Misschien een monddoekjes plicht in winkels en drukke straten?

  Het went snel, kan ik uit ervaring vertellen en terug in Nederland was het juist vreemd om zonder monddoekje de winkel in te stappen.

  Dat monddoekje gaf toch wel een vorm van veiligheid, al is natuurlijk nog niet bewezen of dat echt het geval is, maar ergens tussen de oren geeft een soort van bewust zijn van de situatie.

   

  Ik ben in elk geval niet tegen een verplicht monddoekje op plaatsen waar veel mensen bij elkaar zijn.

   


 10. 57 minuten geleden, Tonskidutch zei:

  Dat is nu precies waarom het maken van contact tijdens jouw vakanties in den vreemde een hoog risico is voor inheems en uitheems.

  En zo begon de pandemie.

   

  Ik begrijp daarom die "wedstrijd" niet van de mensen die met elkaar wedijveren over wie er het verste weg of het meest exotische op vakantie gaat.

  Die leeghoofden , want ik vind dat dat leeghoofden zijn, zijn in feite de moordenaars van deze aardbol.

  Wat bezielt die idioten?

  En waarom 8x per jaar op vakantie naar het buitenland?

   

   

×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy