Spring naar bijdragen

dvbs

Leden
 • Aantal bijdragen

  1704
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over dvbs

 • Rang
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Vlaanderen
 • Interesses
  DM 9000

Recente profielbezoeken

27434 profielweergaven
 1. Tetra Optimat: Hoe reinigen?

  Beste minplus, Bedankt, ook voor deze raad. Voorlopig stel ik de aankoop van een CO2 installatie nog uit. Zal jou later zeker nog eens laten weten hoe het verder gelopen is. (ook met het membraan) Fijne avond nog!
 2. Tetra Optimat: Hoe reinigen?

  Dag minplus, Is een bak mét vissen. (en goed naspoelen zal zeker gebeuren) btw: het vlies was simpel uit de klok te halen. (ik vind helaas niet terug uit wat dat precies bestaat; zou het anders gewoon vervangen) (Systeem had ik nog liggen van een vorig aquarium. Waar dus wel algen op gegroeid zijn.) Huidig bakje (Juwel primo 60) draait voorlopig goed. (zie foto) Maar wil toch iets van CO2 in de bak. Als het met dit systeem niet goed komt zal het een ander CO2 systeem worden. (iets à la Colombo of zo..) .....een paar honderd liter...? (misschien gemakkelijker qua biologisch evenwicht, maar zeker niet qua onderhoud. euhm dat is mijn persoonlijke ervaring he) Toch bedankt voor jouw tips!
 3. Tetra Optimat: Hoe reinigen?

  Bedankt voor jullie reacties! Ik doe een poging met azijn. Resultaat laat ik nog weten.
 4. Tetra Optimat: Hoe reinigen?

  Gegroet, Heel off-topic. Heeft er soms iemand een idee hoe ik het best een Tetra Optimat CO2-klok reinig? (meer specifiek het vlies) Want daar zitten nu algen in. Zelf dacht ik aan een nachtje weken in een of ander product.. maar in wat dan he? (het moet daarna terug in het aquarium + een te agressief product kan het vlies vermoedelijk beschadigen) Alvast bedankt voor jullie reacties!
 5. Heb ik nu echt maar 1 zender?

  Hey Bimmerken; bedankt om dit te melden! En nu een tweedehandse decoder op de kop tikken.... (nooit gedacht dat ik er nog eentje wou hebben )
 6. Joyne CAM op VU+ UNO 4K met VTI 11 image

  Zijn jullie zeker dat het sowieso lukt? In OpenATV heb je een plugin : CIplushelper die de CI+ aan de praat krijgt. (maar VTI...?) (sorry ben wel geen pro)
 7. DM800HD diseqc 1.2 motor installeren

  hoi, Hier heb je zeker iets aan: https://www.sat4all.com/forums/topic/114222-draaibaar-afstellen-schotel-stap-voor-stap/ Of ging het enkel over het instellen van de Dreambox? (diseqc of Usuals?) Dan gaan we ervan uit dat de installatie van de draaibare schotel perfect gebeurd is he.
 8. DM7025+ image backup

  jaja, maar dan heb je nog geen bacup image he. Zelf zit ik nog OE2.0 met maandelijkse backup via dflash; ...Maar op een DM 7080 (vermoed ik); kan je als alternatief werken met Barry Allen en daar de images volledig backuppen) . Heb het hier ooit eens met een DM525 gedaan. (euhm klopt de hoofding? DM7025+ ?)
 9. DM520 Dreambox DM525 HD

  Dag Daan, IMAGENAAM.tar.xz zijn de te flashen images. Zelfde wijze als oudere boxen. Kijk hier eens: https://www.sat4all.com/forums/topic/356782-welke-images-op-de-dm525hd/ Multiboot ....?
 10. DVB-T epg RTBF via dvbt: enkel now en next?

  Ter info :Rytec was de oplossing. (via xmltv)
 11. DVB-T epg RTBF via dvbt: enkel now en next?

  Bedankt voor jullie reacties. Het gaat om een DM7020hd.
 12. Goeienavond, Hier heb ik bij de RTBf zenders (via RTBf) enkel now and next. (de VRT-zenders (ook via dvbt) geven wel meerdere dagen) Hebben jullie meer EPG bij RTBf of is dat ook zo?
 13. Geen EPG op één en canvas sinds gisteren ... ?

  Hebben jullie daar momenteel nog last van of is dat opgelost? Hier nu op beide ontvangers ok.
 14. ontvangst Tp éénHd valt soms weg

  Gisteren eindelijk tijd gezien om het eens uit te proberen. Frequentie van bewuste tp zit precies in het midden van het bereik van de ontvanger. Dat lijkt dus niet het probleem te zijn.
 15. ontvangst Tp éénHd valt soms weg

  dank je wel, A33. Dat probeer ik eens uit. (zal niet voor onmiddellijk zijn; tv is in gebruik...)
×