Ga naar inhoud

AEO

Leden
 • Aantal items

  720
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over AEO

 • Titel
  Sat4all Freak

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Interesses
  Reizen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Helemaal mee eens, want Docubox HD is een kanaal in matige SD kwaliteit, net zoals SBS 9 en RTL Z, die zijn via de kabel in HD kwaliteit beschikbaar en bij CD wordt je met matige SD kwaliteit afgescheept. Ment, Ons, Retro Music TV en Oranje TV kan ik missen als kiespijn, en deze 4 kanalen zou men kunnen verwijderen, maar die vrijgekomen bandbreedte kan dan besteed worden aan Docubox HD, om die in echte HD kwaliteit aan te bieden.
 2. Hoi CEESV, Bedankt voor je reactie. LG Oled televisies geven een erg mooi beeld, maar ze springen raar om met de kanalen. Laat ik me nader verklaren. De tv staat rechtstreeks op de schotelantenne aangesloten omdat hij een ingebouwde satellietontvanger heeft, dus geen losse decoder nodig. Maar ongewenste zenders verwijderen kan dus niet, maar oké, die kan ik dan naar het eind van de zenderlijst verplaatsen. Maar nu is er een zender die op een bepaalde transponder zit en die heb ik op nummer 176 staan in de zenderlijst, om maar een voorbeeld te geven. Laten we het tv kanaal dat ik op 176 had ingedeeld VERDWIJN TV noemen. Op een dag zap ik eens langs alle kanalen en zo kom ik ook op VERDWIJN TV terecht, en, je raadt het al, die is er opeens niet meer en heeft zijn naam in de praktijk gebracht. In plaats van VERDWIJN TV blijkt er nu bijvoorbeeld een data stream te zitten, en dan verschijnt er in beeld de tekst "ongeldige service". Een seconde later is positie 176 echter definitief verdwenen! Je zou verwachten dat alle kanalen boven de 176 nu een positie omlaag gaan en dan is er niets aan de hand, maar helaas verdwijnt nummer 176 zelf ook uit de kanalenlijst! Als dit een aantal keren gebeurt, en helaas is dat best wel vaak, dan heb ik een zenderlijst waar een aantal kanalen ontbreken. Ik kan in dit voorbeeld geen andere zender op kanaal 176 zetten, omdat die er niet meer is, en dat bedoel ik met die gatenkaas, want als ik weer eens aan het zappen ben, dan kom ik langs 174, 175, 177, 178 enzovoort. Zoals je weet veranderen zenders vaak van frequentie, en soms wordt er dan een data stream op gezet. En voor je het weet is er dan een behoorlijke gatenkaas in de kanaalnummers ontstaan. Nu moet ik dus alles verwijderen om weer een normale zenderlijst te kunnen creëren. Het andere nadeel van LG Oled tv is, dat je bij het bewerken van de kanalen wel zenders kan indelen op de volgorde die je zelf wilt, maar ongewenste zenders kan je niet verwijderen. Je kan wel een transponder verwijderen, maar dan zijn alle zenders van die transponder weg, ook de zenders die je wilde behouden, en ook dan creëer je zo weer een gatenkaas, want alle kanaalnummers waarop die zenders zijn, verdwijnen dan. Dit is best een nadeel, want soms is er een transponder met wel 25 zenders, waarvan ik er bijvoorbeeld alleen 2 wil hebben, maar die overige 23 kan ik niet verwijderen. Als je zenders van Hotbird, en Astra 1, 2 en 3 ontvangt is zo' n zenderlijst al snel erg lang en neemt het verplaatsen en indelen van zenders heel veel tijd in beslag.
 3. Beste mensen, Ik heb sinds enige tijd een LG Oled tv, 55 inch, 4K beeldscherm. Nu heeft LG een nadeel bij satellietontvangst. Als een bepaalde zender verdwijnt en er iets anders verschijnt, b.v. een datastream, en je zapt eens langs de kanalen en je komt op het kanaal dat er niet meer is, maar een datastream bevat, dan verschijnt er de melding "ongeldige service" in beeld, en dan verdwijnt het kanaal. Dat op zich is niet zo erg, maar het kanaalnummer is dan ook verdwenen. Bijvoorbeeld stond deze zender op 198, dan is dat kanaalnummer zelf ook weg en komt niet meer terug. Als je er weer eens langs zapt ga je van 197 naar 199, en 198 is weg. Na verloop van een aantal zenders die verdwijnen wordt je kanalenlijst natuurlijk een soort van gatenkaas. Weet iemand wat je moet doen om die verdwenen kanaalnummers te herstellen, of moet ik alle transponders verwijderen en weer opnieuw installeren?
 4. Meer onderzoek doen is toch noodzakelijk. De NPO laat vrijwel uitsluitend een links geluid horen, dus 100% betrouwbaar is die niet. Onze overheid weet nog steeds niet hoe men met de crisis om moet gaan, het RIVM ook niet. Maar het valt mij op dat een steeds meer bewezen behandelmethode nog steeds tegengewerkt wordt. Als er inmiddels duizenden patiënten zijn genezen met een goedkope mix aan medicijnen, die slechts omstreeks € 15,00 per patiënt kosten, dan is het toch krankzinnig om het niet alleen af te wijzen maar aanvankelijk zelfs te verbieden! Dat het verbod inmiddels is opgeheven betekent dat men fout zat met het verbod, want als het terecht was geweest, dan zou het verbod gehandhaafd blijven. Voortschrijdend inzicht misschien? In het begin werd door de WHO gemeld dat de sterfte aan corona maar liefst 3,4% zou zijn en dat er zulke draconische maatregelen werden genomen was dan ook verdedigbaar. Inmiddels spreekt de WHO over 0,13% en dat is niet meer dan bij een griepseizoen. Je mag het van mij een complottheorie noemen, maar ik vind het niet normaal zoals we er nu voorstaan. Waarom werd Covid-19 een A-status gegeven? Dan hoort het thuis in de orde van Ebola, waar meer dan de helft dood gaat! Het klopt niet, er wordt gesproken van "het nieuwe normaal"! Naar het oude normaal teruggaan kan alleen als er een Vaccin is, maar ik neem aan dat je weet dat een vaccin ontwikkelen jaren gaat duren. Maar stel nou dat het niet lukt? Voor HIV is er na tientallen jaren nog steeds geen vaccin! Moeten we dan dus voorgoed in deze idioterie blijven hangen? Overal met mondkapjes lopen, straks zelfs buiten in de open lucht voor de rest van je leven? Dan word je gewoon een hond, dus mooi zitten, muilkorf op je snuit en pootje geven? En zoals Rutte onlangs zei, gewoon je bek houden? Verder permanente armoede, niet meer kunnen reizen en een monsterachtige werkloosheid? Want waar denk je dat dit allemaal toe gaat leiden?
 5. @Psychosammie, Maurice de Hond heeft wel degelijk gelijk met zijn waarschuwingen. In Duitsland wordt nu algemeen erkend dat het de aerosolen zijn die de verspreiding van het virus veroorzaken. Recirculatie van lucht in gebouwen, of op cruiseschepen is er de oorzaak van dat juist in verzorgingshuizen en op cruiseschepen het virus zich kon verspreiden. In de winter werken heel veel ventilatiesystemen met recirculatie, omdat het steeds weer verwarmen van verse buitenlucht veel energie kost. Dus er moeten filters komen die het virus eruit halen. Het zijn de overheid en het RIVM die hun zaakjes niet op orde hebben. Die 1,5 meter werkt hooguit binnen, maar buiten heeft het geen nut, evenals die mondkapjes, die werken ook niet. Laatst zag ik een video, waar men rook van een sigaret inhaleerde, vervolgens een mondkapje opzette en de rook weer uitblies. Nou, die rook ging er dus dwars door heen, hetgeen bewijst dat een virus al helemaal niet wordt tegengehouden! Je kan net zo goed muggen met kippengaas proberen tegen te houden, nou, veel succes! Hydroxychloroquine werkt niet of nauwelijks? Ik weet niet waar je dat vandaan haalt, maar Rob Elens volgde een protocol van dokter Didier Raoul uit Marseille en dokter Vladimir Zelenko uit New York. Er zijn al vele duizenden patiënten genezen. Ik begrijp niet waarom deze successen steeds weer opnieuw worden tegengesproken. Ik denk dat er financiële redenen voor zijn. Hydroxiechloroquine is een middel dat al meer dan 60 jaar geleden is ontwikkeld tegen malaria. Het moet onmiddellijk worden toegepast tijdens de beginfase van de ziekte, dus via de huisarts zoals Rob Elens. Maar het moet worden gecombineerd met zink. Anders werkt het nauwelijks, dus Hydroxychloroquine is de kogel en zink het geweer. Tijdens de beginfase moeten deze middelen ingenomen worden, dan is dit protocol het meest effectief, dat is al vele malen aangetoond. Je bent er dan in 4 of 5 dagen vanaf. Maar voor de farmaceutische industrie is Hydroxychloroquine geen winstpakker, omdat er geen patent meer op zit. Er zijn dus veel instanties die, omdat er al zoveel geld is gestoken in de ontwikkeling van een vaccin waarmee ze straks enorme bedragen hopen te gaan verdienen, geen enkel belang hebben bij een goedkoop geneesmiddel dat de ziekte in een paar dagen kan bestrijden. Daarom, follow the money!
 6. Helpt een volledige lockdown? En hoe groot is de schade wereldwijd? Ik heb de indruk dat we nog steeds te weinig afweten van hoe het virus zich verspreidt. Een hoax is het zeker niet, dat moet nu toch wel zo langzamerhand duidelijk zijn. Als we om ons heen kijken in de wereld, dan zien we dat er in Zweden geen lockdown is geweest, en daar heeft het virus zich hetzelfde gedragen als hier of in b.v. Italië of Spanje. Zelfs in Noord-Korea heerst het virus, terwijl dat nota bene het meest afgesloten land ter wereld is. Voor zover ik weet is Spitsbergen het enige gebied waar nu nog steeds geen corona is. Ze willen dat daar graag zo houden, dus je kan er nu niet naartoe. Maurice de Hond waarschuwde al in het voorjaar dat we de ventilatie van gebouwen op orde moeten hebben, hij pleitte voor een Deltaplan voor ventilatie in gebouwen, die moet coronaproof zijn! Helaas is er vrijwel niets met zijn aanbevelingen gedaan. Huisarts Rob Elens genas een aantal patiënten in het voorjaar van corona met Hydroxychloroquine en zink, in navolging van andere artsen in Marseille en New York. Maar het werd hem verboden om daarmee door te gaan. Na verloop van tijd werd dit verbod weer opgeheven. In 14 ziekenhuizen is er onderzoek naar gedaan, en daaruit bleek Hydroxychloroquine mogelijk toch te werken, maar het verminderde de sterfte niet. Aldus het bericht op teletekst pagina 109 en NPO Radio 1, een kleine 2 weken terug! Ik heb de afgelopen tijd gemerkt dat Hydroxychloroquine steeds in een slecht daglicht werd geplaatst, en minister Hugo de Jonge deed het af als kwakzalverij. Maar wereldwijd blijkt steeds weer opnieuw dat Hydroxychloroquine in combinatie met zink goed werkt, het verhaal begint nu dus toch echt te kantelen. Het bericht op NPO Radio 1 was zorgvuldig geformuleerd, er werd niets gezegd over zink en er werd gezegd dat Hydroxychloroquine de sterfte niet verminderde. Dat is natuurlijk tegenstrijdig als er aan het begin van het bericht werd gezegd dat het middel mogelijk toch werkt, want als iets werkt, dan behaalt men er resultaten mee. Ook moet opgemerkt worden dat het onderzoek in die 14 ziekenhuizen patiënten betrof die al in het ziekenhuis opgenomen waren, en dan ben je het beginstadium van de ziekte al gepasseerd, terwijl het juist cruciaal is om zo vroeg mogelijk met de behandeling te beginnen omdat dan juist de beste resultaten worden bereikt. Derhalve moet de behandeling bij de huisarts beginnen, zodra vaststaat dat de patiënt corona heeft. Aangezien de NPO de overheid volgt in de berichtgeving, vermoed ik dat men de schade zoveel mogelijk wil beperken, want gezichtsverlies en mogelijke schadeclaims zijn niet de zaken waarop men zit te wachten.
 7. Ik merk dat we ons weer aardig bang aan het maken zijn. Volgens de WHO is het sterftecijfer van Covid-19 niet meer 3,4%, zoals in het begin werd gezegd, maar slechts 0,13%! Dat is vele malen minder en de idioot overdreven maatregelen die wereldwijd getroffen werden waren logisch met de kennis van toen. Maar er is ook zoiets als voortschrijdend inzicht, en daar ontbreekt het geheel aan. En nu kunnen we allemaal met mondkapjes gaan lopen, maar dat werkt niet, kijk maar naar b.v. Spanje waar veel meer besmettingen zijn, terwijl iedereen verplicht is met zo'n muilkorf te lopen, zelfs buiten op straat of in het bos! Mondkapjes werken niet en ik zal er ook geen gebruik van maken. Goede basishygiëne is wel belangrijk, verder voldoende ventilatie, en buiten in de open lucht word je niet besmet.
 8. Beste satvrienden, Op de Astra 2 op 28,2° Oost kan ik niets beginnen met de transponder 11973V, symboolrate 31000, 9/10 en 8psk. Ik kan de transponder toevoegen en inlezen, maar dan worden er geen zenders toegevoegd. Wat is de reden, is er sprake van een afwijkende standaard? Ik gebruik een LG Oled tv die middels de ingebouwde satellietontvanger ook UHD zenders kan ontvangen.
 9. Ik begrijp karel-2 wel. Ooit was Nederland wel een democratie, maar dat was vòòr de PVV. Nu maken politieke partijen al voor de verkiezingen bekend dat ze absoluut niet willen samenwerken met de PVV of het FvD, daarmee de kiezers schofferend. Het getuigt van weinig respect naar de kiezer, en buitensluiten van een andere politieke partij is per definitie ondemocratisch. Verder is het raadgevend referendum afgeschaft, want de paar keer dat er een referendun werd gehouden trok de regering zich toch al niets van de uitkomst af. De Coronawet is gewoon een vervolg op de afbraak van de democratie. Ik ervaar het toneelstuk dat ze tegenwoordig opvoeren als dictatuur.
 10. Veel besmettingen volgens de testen, maar hoe betrouwbaar is die informatie? Als er gebruik wordt gemaakt van de PCR test, dan is de uitslag op zijn minst twijfelachtig. Er liggen ondanks die vele positieve testen bijna geen patiënten met Covid-19 in het ziekenhuis.
 11. Ik denk dat die oorlog tegen HCQ verschillende facetten heeft. Er zijn politieke belangen en financiële belangen. Politiek ligt het niet zo goed dat president Bolsenaro van Brazilië er mee genezen is, want men vindt hem fout! President Trump was er ook positief over, en dus is HCQ al bij voorbaat afgekeurd. De Democraten werken de president in alles tegen, dus ook op dit vlak. En de linkse politiek in het algemeen volgt hier in. Maar de financiële belangen vind je vooral bij Bill Gates, die toevallig door slim zakendoen stinkend rijk is geworden. Hij is geen medicus, maar heeft flink in big pharma geïnvesteerd en wil door de hele wereldbevolking te vaccineren, waarin hij vele miljarden heeft gestoken, nog veel rijker worden. Bill Gates is een griezelig heerschap, omdat hij tijdens een toespraak gezegd heeft dat hij ernaar streeft om de wereldbevolking met 15% te laten verminderen. Dat moest dan via planned parenthood, healthcare and vaccines, zoals hij letterlijk zei! Hij heeft ook geld gegeven aan veel organisaties om zijn doel te bereiken, o.a. ook aan het RIVM! We moeten waakzaam zijn en inderdaad zelf onderzoek doen. Er is via het internet genoeg te achterhalen, want wat de officiële media zeggen is vaak niet betrouwbaar, dat heb ik uit eigen ervaringen meer dan eens geconstateerd. Ik volg o.a. gesprekken op Cafe Weltschmerz, Een oorlog reeds verloren en Common Sense TV, alles te zien via YouTube.
 12. Er valt weinig geld in de pot te vinden omdat HCQ een goedkoop geneesmiddel is waar geen patent meer op is. Je zegt dat elk nuchter mens dat goedje ver uit zijn buurt laat. Nou, ik ben nog nooit dronken geweest, en dus altijd nuchter. En ik heb het best wel vaak gebruikt vanwege mijn reizen naar Indonesië om malaria te voorkomen. Ik moest het dagelijks innemen vanaf de dag voor vertrek tot een maand na terugkeer. En zo nam ik dat dagelijks in gedurende 3 maanden. Dit middel werd tijdens de oorlog in Vietnam dagelijks ingenomen door de Amerikaanse militairen, het is veilig, mits men geen krankzinnig hoge doses neemt, zoals bij een aantal frauduleuze experimenten door de WHO werden gedaan. Bill Gates is tegen HCQ, want hij wil de hele wereldbevolking vaccineren. En van wie krijgt de WHO het meeste geld? Follow the money!
 13. En de hetze tegen Hydrochloroquine gaat inmiddels onverdroten voort. Maar de waarheid kan niet voor eeuwig onderdrukt worden. Hier een item, uitgezonden door Sky News Australia. Nee, hier weet de NPO er wel van, maar dit nieuws is tot nu toe keurig onder de pet gehouden, men zal het hier niet uitzenden.
 14. Inderdaad is dit de Saeco die ik had, alleen was hij in de helemaal zwarte uitvoering. De La Pavoni Professional die ik nu heb is van verbluffende eenvoud en kwaliteit. De onderdelen kan ik desgewenst in een speciale winkel in Utrecht kopen. Deze machine had toen ik hem kocht inderdaad een kapotte manometer, maar die heb ik dus vervangen. In ieder geval laat dit apparaat me nooit in de steek, maar je moet er geen koffie mee zetten als je een heleboel visite hebt, dat is dan te tijdrovend. Behalve dat ik heerlijke cappuccino kan maken vind ik het apparaat ook een leuke blikvanger in de keuken. Je moet er wel veel kracht op de hevel uitoefenen, want je haalt er wel 9 bar mee. Momenteel ben ik aan het experimenteren met verschillende soorten groene koffiebonen uit verschillende landen. Die koffie bestel ik online bij een bedrijf in Amstelveen. Zelf de koffie branden geeft goede resultaten, want als je een pak koffiebonen van een kilo neemt, dan loopt de kwaliteit na enkele weken al terug. Eerst kocht ik koffie bij een bedrijf dat zich voordelig noemt en inderdaad vrij goede koffie levert. Maar je bestelt dan per 4 kilo, en op de koffie staat een tot en met datum op, maar het gaat juist om de branddatum. In Indonesië had ik altijd kiloverpakkingen van een koffiebranderij in Bandung, West Java. Daar stond de branddatum op en dan nam ik altijd een paar pakken mee. Deze koffie kwam uit Tanah Torajah, Sulawesi. Deze koffie is erg lekker. Soms neemt familie uit Indonesië die koffie mee. Maar goed, nu brand ik de koffie zelf.
 15. Ik heb enige tijd een Saeco koffie apparaat gehad. Je kon er bonen in doen. De koffie werd dan gemalen en in de zetgroep gedaan en dan kreeg je espresso. Dan kon je er nog desgewenst melk mee opschuimen voor de cappuccino. De kwaliteit van de cappuccino was redelijk. Het probleem was dat na een aantal kopjes het apparaat een rood lampje deed branden en niets meer deed. Je moest dan de zetgroep eruit halen en reinigen Na het reinigen deed hij het soms wel, en soms niet. Terwijl alles echt schoon was, het apparaat had zogezegd kuren. Ik heb het apparaat vervangen en ik gebruik nu een handmatig apparaat dat zeer goed bevalt. Ik heb het via *** gekocht, het apparaat was 30 jaar oud en door de eigenaar zelf uit Milaan meegenomen. Omdat hij het teveel gedoe vond had hij het slechts korte tijd gebruikt en daarna stond het ding bijna 30 jaar in een kast. Het had wel een onderhoudsbeurt nodig en de rubberen ringen moesten worden vervangen en het ding moest ontkalkt worden. Alle onderdelen waren gewoon te koop bij ****** En nu rijst de vraag welk apparaat ik nu heb? Het is een La Pavoni Professional, een machine met een hefboom, zodat er geen pomp nodig is om het water door de koffie te persen. Er zit een peilglas en een manometer op, en je kan er ook melk mee opschuimen. De smaak van de cappuccino is subliem, en tegenwoordig koop ik alleen nog maar ongebrande koffiebonen, omdat ik die zelf rooster. De kwaliteit van een La Pavoni Professional is exceptioneel, en zo'n apparaat gaat echt je leven lang mee. Eens in de zoveel tijd ontkalken en de rubberen ringen vervangen, alle onderdelen zijn gewoon verkrijgbaar, en het is zelfs zo, dat deze apparaten nog steeds gefabriceerd worden. Dus wie écht goede espresso of cappuccino wil, kan ik zo'n apparaat van harte aanbevelen. Ze zijn niet goedkoop, maar via ****** vind je er soms wel een die betaalbaar is. Nieuw hebben we het al snel over meer dan € 700,-
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.