Jump to content

Max Power

Members
  • Content Count

    112
  • Joined

  • Last visited

About Max Power

  • Rank
    Lid

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

324 profile views
  1. Nouja een kleine " update" dan, we zijn er nog niet aan toe gekomen. Iets te veel andere prio's. Maar het staat zeker op de to-do-lijst Zeker met het mooie weer van afgelopen week komt er vanalles tussen. Zoals woensdag een mooie ronde naar die "vallei" achter "de observant"😀 Neem aan Tonskidutch dat je weet wat/waar ik bedoel....
  2. Heb verschillende oude kaarten, met zowel 602 als 604. Ik ga de tip van Tonskidutch eerst eens proberen door naar CCcam 2.32 te "upgraden". Oscam heb ik in het verleden weinig succes gehad om goed werkend te krijgen. Zeker omdat CCcam altijd prima heeft voldaan heb ik er niet veel meer tijd kunnen steken ook door andere prio's. Toch nog eens zien hoever we komen. mocht de 1e optie falen. Een goede recente HOWTO op VTI zou me op weg moeten helpen Het CAID van deze nieuwe kaart had ik nog niet naar gekeken, maar had wel een vermoeden dat die afwijkend zou zijn van de
  3. Hoi allen, Er een hele tijd uitgeweest dus ff wat zaken gemist kennelijk. En met zoeken kom ik er ook niet uit. Wat is er loos: Werkende Vu Ultimo met VTI en met Ccam 2.30 en een oude ziggo kaart (@home staat erop). Werkt geheel naar tevredenheid al een hele poos. Nu heb ik van Ziggo een nieuwe kaart mogen ontvangen en daarmee begint mijn uitdaging. In alle standaard ontvangers en CI module's werkt deze perfect. Behalve in mijn hoofdontvanger de Vu Ultimo. Wie helpt me op weg zodat ik dit irritante probleem kan oplossen. Ik verwacht een config
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.