Jump to content

-verwijderd-

Members
 • Posts

  2,455
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

10 Followers

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

-verwijderd-'s Achievements

 1. Sorry, doorgaan met agressief en onvriendelijk gedrag ? Heb je mijn jarenlange bijdragen hier op het forum wel nagelezen ? Dat ik mij even liet gaan in dit topic kan iedereen wel eens overkomen. Vooral als één persoon op bijna alles negatieve commentaar geeft. (lees ook zijn reacties in andere topics) Wat betreft de reden van uitsluiting ben ik het inderdaad niet eens. Voor het noemen van het bestaan van iets zonder daar bestanden of links aan toe te voegen en daarvoor een waarschuwing krijgen, is in mijn ogen niet correct. Het was ook mijn allereerste waarschuwing als forumlid sinds 2015. Toen ik moderator liet weten het niet eens te zijn met mijn tijdelijke ban en deze vroeg te herzien, kreeg ik een nog langere ban. Door deze aanpak, heb ik dan gevraagd mijn account satmaat te sluiten, en daar hebben jullie -verwijderd- van gemaakt. Soms bezocht ik deze site nog en las dat er vraag was naar een update van het openimage. Daar ik niet op andere fora zit, heb ik hier een nieuw account Timeless aangemaakt. Ook al heb ik geen satelliet schotel meer, toch heb ik er mijn tijd in gestoken om voor een update te zorgen en hier te posten. Daarna krijg je continu negatieve i.p.v. constructieve feedback van die ene persoon. Spijtig dat het zo is verlopen. Ik wil iedereen nog bedanken voor de fijne tijd hier op het forum. satmaat
 2. Jammer, geen zin in dit gedoe. (@patje7of9 klopt de links zijn verwijderd en dit is dan mijn allerlaatste bericht) Het ga je goed.
 3. Dat je dat nu pas doorhebt. Chapeau! Je weet de reden niet eens.
 4. Nu ligt het ineens aan mij. Er is maar 1 persoon die hier alles afkraakt. Ik probeer te helpen waar kan.
 5. 30/05/2021 DM920 image: openPLi-8.x-dm920 based on OpenPLi » Nightly builds download: https://www.mediafire.com/file/bj84ryvls2x6afs/openPLi-8.x-dm920_20210530.tar.gz/file - image getest in flash geheugen alsook met BA multiboot. Enkel getest met DVB-C, heb geen satelliet schotel. - image is voor gebruikers die wat anders willen testen. Niemand is verplicht image te installeren. - image niet geschikt voor member patje7of9 dus geen gezeur achteraf. - alle PLi updates t.e.m. 30-05-2021 zitten in het image verwerkt.
 6. Zonder crashlog is het gissen. Je wil zelfs niet eens zeggen om welke foutmeldingen het gaat, alleen maar gezeur van jou kant. Soms kan er in een image iets scheef zitten. Daarom zijn er ook image updates. Zonder meldingen geen aanpassingen.
 7. Ik draai ook op een unstable OE2.5 dm920 image Updates die jij hebt gehad zullen van geïnstalleerde plugins zijn.
 8. Misschien. Heb sedert vorig jaar geen update meer gehad. (2020-12-02 divers enigma2: 4.3.2r14) Laatste OE2.5 update dateert van 02-12-2020 http://git.opendreambox.org/?p=opendreambox.git;a=shortlog;h=refs/heads/krogoth Focus ligt op dreamOS OE2.6 http://git.opendreambox.org/?p=opendreambox.git;a=shortlog;h=refs/heads/pyro
 9. Als je er weinig van kent, dan ligt het aan het image. - een crash creëert een crashlog waarin je kan lezen waar het fout loopt. Als het door de complexe tuner configuratie komt, gebruik image dan enkel in multiboot waarmee de originele drivers gebruikt worden. Blijf jij maar lekker bij dreamOS OE2.5 dat allang End Of Life is. Fabrikant brengt geen OE2.5 updates meer uit. Laatste image dateert al van vorig jaar. Enkel nieuwere boxen vanaf dreamONE met dreamOS OE2.6 wordt nog bijgewerkt.
 10. Scheelt er iets met jou ? Niemand dwingt jou om het image te installeren. Amateurs als jij kunnen beter gewoon bij dreamOS images blijven.
 11. 28/05/2021 DM920 image: openPLi-8.x-dm920 based on OpenPLi » Nightly builds download: https://www.mediafire.com/file/mv9818hqzevcali/openPLi-8.x-dm920_20210529.tar.gz/file screenshots: ↓
 12. Een aantal dagen geleden is er een update geweest. (1.27.3.0.r0 → r8) python-streamlink_1.27.3.0.r8_mod_all.ipk
 13. openvision gebruikt een wachtwoord aanpassen, of zo laten en in DCC het juiste ww invoeren <Login details> Username: root Password: openvision
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.