Ga naar inhoud


Icon

Lid
  • Items

    256
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Icon

  1. Is je laagdikte echt ingesteld op 0,4mm? En wat is dan de diameter van de nozzle? 0,4mm is een hele gangbare diameter voor een nozzle. Maar dat zou ik de laaghoogte terugzetten naar 0,2mm. Een algemeen advies is om de laaghoogte maximaal de helft van de nozzle-diameter te houden. (Als je dus een nozzle van 0,8mm gebruikt, is die 0,4mm laaghoogte wél goed).
  2. Gefeliciteerd met je aanwinst. Veel plezier en goede prints gewenst!
  3. Marillion is bekend geworden door het nummer "Kayleigh". Maar in mijn beleving hebben ze zoveel méér mooie muziek gemaakt. Script for a jester's tear bijvoorbeeld (van het gelijknamige album).
  4. Mooie oplossing! Nou ben ik niet thuis in die programmeertaal, maar ik heb het wel even doorgelezen. Ik kan er dus overheen gelezen hebben, maar zit er een 'automatische pompstart' in dit geheel? Als straks de zomer komt, en je CV installatie gaat een paar maanden niet meer aan, is het niet handig als je pomp(en) zolang stil blijven staan. Elke week een paar minuten laten draaien voorkomt dat je pomp(en) gaan vastzitten.
  5. De slimme meter zit in de meterkast vòòr jouw verdeelinrichting. Deze registreert dan ook geen afzonderlijke eindgroepen maar alleen het vermogen wat er op jou aansluiting naar binnen komt of naar buiten gaat (verbruik of teruglevering). Tenzij je dus álle verbruikers in huis uitschakelt (wat hierboven al eerder is aangegeven) zal de geregistreerde teruglevering altijd lager zijn dan de de opgewekte kWh's van je panelen. Wat je zelf verbruikt wordt immers niet teruggeleverd het net in. Als je panelen 1000W opwekken, en je eigen verbruik op dat moment is 200W, zal de meter 800W teruglevering meten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...