Ga naar inhoud


BB2000

Lid
  • Items

    239
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

BB2000's prestaties

Vaak hier

Vaak hier (4/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. @Old Satterhand had je begrepen, maar beter duidelijk, dan toch de foute dingen doen. ik kan de spectrum meter gebruiken en goed kijken wat nu de signaal sterktes zijn van de stations die ik nu bv op de dab tuner ontvang. Daarop was ik van plan, met al deze gegevens de signaalsterkte op nagenoeg het zelfde level in te regelen. Dit ter compensatie van het verlies op de splitter..
  2. @Old Satterhand bedankt voor de tips. Was idd van plan in eerste instantie de AM-424 te gaan gebruiken, advies had ik ook al gekregen bij de aankoop. Goeie tip aangaande het terugschroeven, heb een megasat hd 4 combo met scope functie, hoop dat deze me enigszins kan helpen bij het voorkomen van ‘overmodulatie’ hoe dan ook, ben blij met de hulp en inmiddels de einddoos besteld, ben benieuwd hoe het uit gaat pakken.
  3. @Old Satterhand, dank voor je reactie. Heb Koka 799 in de woning aangebracht, waar ik van vermoed dat dit kwalitatief goed genoeg is. De langste lengte zal zeker 15 meter bedragen. Maak gebruik van een EMP Centauri Profi-Line Multischalter MS 17/12, deze in combinatie met 1 van de volgende signal combiners welke gevoed worden door de multi switch (zie Foto) heeft iemand nog advies qua splitter voor het opdelen van het signaal voor dvb-t2 en DAB+?
  4. Goedemiddag allemaal, sinds kort heb ik een nieuwe FTA installatie opgebouwd met de volgende antennes gekoppeld FM antenne DAB+ antenne DVB-T2 antenne Sat schotel met vier quadro koppen dit alles heb ik gekoppeld met een multiswitch en extra 12v actieve voorversterker om alle signalen in te voeren op de multi switch. mijn vraag is nu, hoe kan ik met minimaal signaalverlies de signalen weer aanbieden aan de daar voor bestemde apparatuur (dab/fm radio, sat tuner met dvb-s2 en dvb-t2)? op dit moment is de enige oplossing die ik kan bedenken het toepassen van de volgende eindoos: SSD 7-00 Axing BK/SAT Twin-antennedoos deze gecombineerd met een splitter op de tv uitgang voor het scheiden van het dvb-t2 en DAB+ signaal. Het nadeel van een splitter is dat er gauw 10db verlies optreedt. hoor graag hoe jullie hier over denken en wat een eventuele andere keuze kan zijn. Alvast bedankt voor je reactie/meedenken. ps, hoop dat ik deze posting in de juiste groep heb gedaan)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...