Ga naar inhoud

satmenneke

Leden
 • Aantal items

  270
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over satmenneke

 • Titel
  Sat4all regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Brabant

Recente bezoekers van dit profiel

1106 profielweergaven
 1. Storing zou opgelost moeten zijn . Vanwege een grote stroomstoring bij KPN in Hilversum lagen alle BeNeLux transponders eruit.
 2. Telefoon staat roodgloeiend met ontvangstproblemen. Hopelijk hebben ze het snel opgelost.
 3. Heeft iemand toevallig een SMD voltage regulator type LC3406CB5TR liggen ??? ( 5V in 1,15V uit ) Kan hem wel bestellen in China maar wil eigenlijk niet zo lang wachten. Zit in een klein LCD TVtje welke op standby blijft staan. Met dit onderdeel zou die weer moeten draaien.
 4. Het is zo niet te lezen alleen met een speciale loep. Er staat in grijze druk letters XD7AB over de gehele lengte van deze chip.
 5. Weet iemand hoe ik het type nummer van deze chip moet lezen?? In een voedingscircuit van een Denson 1010 V4 zit een 8 pin SMD chip waarop staat XD7AB. (positie U111) Wie kan mij helpen?
 6. Hoeveel Vu+ Ultimo 4K BT SE UHDTV 1xDVB-S2 FBC Dual, PVR, Triple Tuner wil je bestellen??? Ik kan er gewoon aankomen hoor.
 7. Aangaande CCcam PRIO kwam ik deze website nog tegen https://kos.hdsat.pl/menu-27.html#prio (mocht deze link hier niet gepost worden dan graag weghalen) Ik heb er verder niets mee gedaan maar misschien heeft iemand anders er iets aan.
 8. Yihaaaa 😉 in het CI menu idd de ci berichten uitgezet en nu werkt het perfect! ( de ci module had ik al in hetzelfde menu gekoppeld aan de SGR kanalen)
 9. Als er nog voor de smartcard wordt betaald ontvang je natuurlijk gewoon weer een activatiepuls als hij weer gericht staat op ASTRA23.5. Heractivatie of het nu SECA of ORCA is duurt bij mij max 15 min.
 10. Bedankt voor je snelle reactie. In het Ci cam menu had ik de SGR zenders al eerder handmatig toegevoegd echter bleef de melding op de NL zenders komen. Heb je misschien een wiki voor me hoe je de Viaccess CAID kan uitsluiten op de NL zenders (en andere pakketten) ? Ik neem dat in het CCcam.cfg bestand wat lijntjes toegevoegd moeten worden.
 11. Op mijn DB8000 is een image van openpli 7.2 met cccam 2.30 geïnstalleerd. Daarnaast zit in de interne kaartlezer een smartcard van canal digitaal en in het CI slot een ci module en smartkaart van SGR. Als ik nu zap over de NL kanalen wordt het beeld door de NL smartcard gedecodeerd naar komt er iedere keer een “ you do not have the rights to access the progran” foutmelding van de CI module (zie bijlage) in beeld. Is er een manier / instelling om dit te tackelen en dat deze melding niet verschijnt??
 12. Ik bied 25 euro incl. opsturen. Ik hoor graag je reactie,
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.