Jump to content

guppje29

Members
 • Content Count

  1,966
 • Joined

 • Last visited

About guppje29

 • Rank
  Sat4all Core Member
 • Birthday 05/14/1976

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Iemand de nieuwe link van Studio040?
 2. Welk plugings komen in de buurt van EPG Import?.Zo bekend ben ik er verder niet mee dus vind het wel interessant om te testen.
 3. Agh ieder zijn voorkeur. Ik heb een DM 7000 gehad en daarna de 800. Daarna de 8000 en nu de 920. Allen zonder problemen. Heb bij 3 mensen vanwege de kosten en mede door te lezen op dit forum een VU solo geïnstalleerd. En dat heb ik geweten vanwege de erg brakke Dvb-C tuner die daar in zat. Hoop blokken in beeld. Sindsdien raad ik alleen nog Dreamboxen aan en anders moeten ze hem zelf installeren.
 4. Bij de drivers staat hij niet bij helaas. Heel vreemd inderdaad. Maar het werkt.
 5. Door ff de originele software erop te zetten was het in 1x gelukt. Ik gebruik Open ATV vanwege Epg Import die niet bij newnigma is en fijnere ondertitels.
 6. Ik heb een Dreambox bluetooh remote aangeschaft voor bij m'n DM920. Ik draai zelf open Atv maar kan de remote niet koppelen. Uiteraard heb ik het printje er ook in gezet. Iemand een idee of tip?
 7. Ik heb zelf verschillende versies geprobeerd maar kom zelf steed terug op Open ATV. Ook zit daar EPG import op en kan je voorkeur tuners in stellen net zoals bij Open Pli. Misschien is het ook een fijne image voor jou.
 8. Via Apple TV zijn alle zender gratis te zien.(wel ff account aanmaken maar hoeft geen adres gegevens achter te laten. Ik gebruik een gmail adres hiervvoor) soms gaat er 1 op zwart ivm tv rechten maar bij bv the A-team gaat het beeld op zwart en bij de nieuwste films kan je gewoon kijken in Nederland. Ook het Go is (vooralsnog) gratis te bekijken.
 9. Joyne gaat Fox Sport 2 en 3 opwaaderen naar HD en de 2 Regio vensters met de regionale omroepen gaan ook over naar HD. Ook komt ipv colmax BBC First en Radio 10 erbij. Bron :Totaal TV Volgens kingofsat zij beide Penthouse kanalen terug gezet naar SD.
 10. Heb verschillende keren geswitcht tussen immages en ook Open ATV (die gebruik ik momenteel). Maar wat Mimisiku hier benoemd heb ik nog nooit mee gemaakt. inderdaad een rare opmerking.
 11. Sat Sat Kabel tegelijk kan inderdaad niet helaas. Dan kom je een tunerslot tekort op de 900. Ik heb zelf een 920. Gebruik daar de 2 sat tuners in slot 1 en de DVB-C en T staan uit. In slot 2 zit de DVB-c FBC tuner in. Heb dus de mogelijkheid voor 2 sat tuners en 8 kabel tuners tegelijk te gebruiken.
 12. Als goed is zit er op de tuner 2- f-connector aansluitingen en 1 kabel aansluiting. De 2 F-connectoren zijn voor 2 sat tuners en 1 kabel is voor beide kabel tuner die intern is door verbonden. Als je nou Tuner A1 pakt kan je door op Dvd-S2 tuner of DVB-C of DVB-T tuner te gaan staan naar recht of links drukken.Dan kan je tussen de 3 mogelijkheden kiezen. Zet DVB-T op (niets aangesloten) en stel dan de DVB-C tuner goed in en dan de DVB-S2 tuner. Dat doe je ook voor Tuner A2. Succes
 13. Het 2 tuners die automatisch schakelen. je kan dus bv 1.sat kijken en 2, sat opnemen of 1.sat kijken 2. kabel opnemen of 1. kabel kijken 2. kabel opnemen
 14. Ik gebruik voor Ziggo gebied Regio Helmond : 132 Mhz, 6900 SR, QAM256 ID : 43144 Probeer die eens. wie weet werkt hij ook bij jou? Ik vind zo'n 400 zenders,
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy