Jump to content

guppje29

Members
 • Content Count

  1,980
 • Joined

 • Last visited

About guppje29

 • Rank
  Sat4all Core Member
 • Birthday 05/14/1976

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Beek en Donk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hotels en bungalow parken kunnen weer terug naar de ellende van CDS. Kan al hun apparatuur opnieuw ingesteld worden en als CDS weer eens een stoelendans op de transponders doet, kan men weer hun installatie updaten. Zullen ze blij mee zijn.
 2. 18.000 (zakelijke) klanten die zijn wegerend bij CDS omdat die de hele tijd met zenders aan het schuiven zijn. Hoop dat 1 of meerdere van die zakelijke klanten geld schieter(s) willen zijn. Zodat Joyne in de lucht kan blijven.
 3. Heftig zitten veel bungalow parken en hotels ineens zonder tv zenders.
 4. Toch zonde. Er is kans op een doorstart. Hoop bedrijven en bungalow parken nemen diensten van hun af dus ben benieuwd hoe dit gaat aflopen.
 5. Is deze te ontvangen in DVB-C? Soja op welke frequentie kan ik hem dan vinden?
 6. Werkt de bluetooth afstandbediep ook goed op deze image? Met Open ATV wat ik momenteel heb werkt het blue-tooth gedeelte namelijk niet.
 7. Joyne Heeft Nu ook meer en beter aanbod dan TVV en CDS. Dus ook voor jou leeftijd.
 8. Hoezo geen Vlaamse Commerciële bij Joyne? Juist meer en in HD vergeleken bij TVV en CDS geeft geen eurosport en Discovery's zenders door en Joyne wel. Zie meer toekomst in Joyne dan TVV en CDS.
 9. De meeste eigen producties van VTM en dus ook Vitaya kan je gratis in HD zien via de VTM Go app. Het werkt ook in Nederland. Je moet alleen een Account maken en een Belgisch postcode opgeven. Maar dia heb je zo via google. (bv postcode Lommel intoetsen in Google)
 10. Das een driver probleem. Open Atv heeft ook een tijdje geduurd voordat de tuner daarop werkte. Daar werkt het nu ook perfect op. Het zelfde geld ook voor de bluetooth module. Bij veel images werkt die ook niet goed. Bij de originele images wel.
 11. Is er een nieuw adres voor Omroep Brabant? huidige link werkt helaas na dik jaar niet meer.
 12. Bij Ziggo heb je DVB sub en TXT sub nog gewoon hoor. ook op de commerciëlen Maar dat is in NL.
 13. Ik heb een Dreambox bluetooh remote aangeschaft voor bij m'n DM920. Ik draai zelf open Atv maar kan de remote niet koppelen. Uiteraard heb ik het printje er ook in gezet. Iemand een idee of tip?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.