Spring naar bijdragen

grondstof

Leden
 • Aantal bijdragen

  591
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over grondstof

 • Rang
  Lid
 • Verjaardag 07/30/1948

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @Sprietje, ik bedoel er mee te zeggen dat men het kijken en opnemen daardoor beperkt en dat dus de reden is om verschillende transponders te gebruiken. juist om de kijker dwars te zitten min of meer dus.
 2. Ik denk dat het met kijken en opnemen te maken heeft. 1 en 2 worden het meest bekeken terwijl 3 een stuk minder bekeken wordt dus die kan dan wel samen met 1 .
 3. Ben nu niet in de gelegenheid vanwege vakantie en langdurig verblijf elders. Vraag mij er in oktober nog is naar dan kunnen we misschien iets regelen, woon zelf in Almere stad.
 4. Ik heb er nog 2 in de kast liggen voor de liefhebber.
 5. Ik zou voor draaibaar gaan, ik heb er zelf jarenlang ook 1 draaibaar gehad voor de hobby en een vaste voor de diverse toestellen van het gezin. Als je de gangbare satellieten op de vaste schotel ontvangt kan je via de draaibare op zoek naar andere satellieten die wat te bieden hebben. Dat zullen dan satellieten die verder van elkaar afzitten en met 4 LNB-'s op een rijtje niet te ontvangen zijn, bijv 30W en 42E om maar aan te geven waar de satellieten zouden kunnen staan. Met mijn eerder draaibare schotel kon ik van 30W tot rond de 54E zenders ontvangen.
 6. De oude situatie is zo verkeerd nog niet, zorg er voor dat de bouten goed vast gedraaid zijnen probeer te achterhalen of de pijp dan wel de schotel zelf verdraaid. Als het de pijp is borg je die met een bout, is het de schotel dan borg je die. Alles beter dan aan een schoorsteen die daar echt niet voor gebouwd is en kapot zal gaan.
 7. Ik heb er ook last van op Astra1, vooral de Duitse kanalen die niet in HD zijn, ga een andere lnb, een quad monteren eerdaags.
 8. Ik heb 2 ventilatoren van een Relook400 welke 12V en 1W per stuk zijn. Is er ergens in de DM8000 een aansluiting aanwezig die tussen de 6 en 12V af geeft? Bij 12V draaien ze nogal hard en op 6V mooi rustig namelijk. Ik neem aan dat de ventilator boven de processor geplaatst met de luchtstroom naar boven gericht het beste is. Of zit ik daar fout mee?
 9. Waar kan je die ventilator op aansluiten? Kan dat inwendig of moet dat met een losse voeding gebeuren?
 10. grondstof

  DM8000HD Box is erg warm

  Ik ben sinds kort in het bezit van een dreambox 8000HD met 2 satelliettuners, 1 kabeltuner en een territorialtuner. Ik vind de temperatuur van de ontvanger rechtsachterin nogal hoog oplopen bij normaal gebruik. De ontvanger heeft een ingebouwde harde schijf, maar ook als ik niet opneem is de box erg warm. Is dit normaal bij deze ontvanger, eerder had ik dat ook bij een dm800 die ik in bezit had.
 11. Gibraltar in is al een hele kunst en kan veel tijd in beslag leggen door pesterij van de douane. Gibraltar uit is het zelfde laken een pak, ook langdurig dus. Verder zou het in 2 dagen te doen zijn, ligt er aan wat je gewend bent met auto rijden.
 12. grondstof

  Advies nieuwe schotel

  Of een wave Frontier T90, daar kan je veel mee doen zonder te hoeven wachten op de rotor en meerdere lnb's plaatsen om zoveel mogelijk fta te kunnen ontvangen. Er kunnen max 16 satellietposities met deze schotel ontvangen worden.
 13. Dank je voor de info, wordt teveel om dagelijks radio/tv via internet te luisteren en of kijken dus. Hou ik het voorlopig nog maar bij de schotel i.c.m een abonnement bij CD.
 14. Ik heb een T55 waarbij de hotbird als middelste gebruikt wordt. Ik ontvang 0.8W- 4.8E-9E-13E- 19.2E-23.5E en 28.2E met deze opstelling.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid