Jump to content

grondstof

Members
 • Content Count

  634
 • Joined

 • Last visited

About grondstof

 • Rank
  Lid
 • Birthday 07/30/1948

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. In dat geval is er een simpele oplossing voor mij, na bijna 30jaar vliegt CD dan gewoon de deur uit hier. Ik heb het naast een KPN abonnement hier in huis welke ook overal gestreamd kan worden dus zal ze niet missen. Ook in Spanje kan ik van KPN gebruik maken net als op de camping waar mijn internet aansluiting goed is. Ik denk dat velen net zo zullen reageren waardoor CD geen bestaansrecht meer zal hebben naast Joyne.
 2. De RTL en SBS zenders zenden ook voornamelijk pulp uit en het aanzien eigenlijk niet waard. Dat doen ze ook nog is met altijd de zelfde koppen in beeld waarvan je daardoor al snel onpasselijk van wordt. Op NPO 1 zend Max nog wel leuke dingen uit zo nu en dan, verder is de NPO lang niet meer wat het geweest is. Dit is dwangmatig opgelegd door de regering die dat kan manipuleren door de geldkraan te knijpen. Het is dus min of meer een staatsomroep geworden zoals je ze in apenlanden vaak ziet.
 3. Hier de zenders van SBS6, SBS9, Net5 en Veronica die regelmatig blijven hangen.
 4. Slecht te ontvangen in Almere via de AM 918.
 5. Is net zoiets als mijn plastic bekertje al heb ik daar het onderste deel van weggelaten omdat er van onderaf toch geen regen in komt. Ik heb het met een stukje tape rond de kop vast gezet.
 6. Ik denk dat TS bedoeld dat hij 2 schotels heeft met op de 1 een duo LNB voor 19.2/23.5 en op de ander een single LNB voor 28.2 welke hij met een uncommitted switch om de beurt wil gebruiken. De stand van de switch bepaald dan welke LNB in gebruik is en dus welke satelliet er kan worden bekeken.
 7. Wind vangen blijft hij doen, ook met slechts 2 LNB's Verstellen hoeft niet als je de schotel goed uitgericht hebt en daarna de klemmen strak genoeg aangedraaid hebt. Zonodig borg je door een extra schroef door de klem in de pijp te draaien. Ik woonde aan de kust, open en bloot menig storm getrotseerd zonder verloop.
 8. Ik heb een half plastic koffiebekertje rond de kop van een LNB die op een kleine schotel op 19.2 gericht is als afscherming. Hierdoor blijft het oppervlak droog genoeg om beeld te blijven produceren. Het voordeel is dat hij wijder uitloopt dan het schermpje op bovenstaande afbeeldingen.
 9. @Drs. IJzerbout U heeft het over beide erg goed, maar tegelijkertijd ook over 1080p erg goed en 1080i erg goed maar wat minder dan 1080p Dan is er toch wel verschil in de beide normen? U zegt het uiteindelijk zelf ook in een reactie.
 10. Ik heb altijd meerdere LNB's en switchen in voorraad op de 3 plekken waar ik satelliet ontvang. Bij klachten, welke gelukkig weinig voorkomen kan ik altijd het 1 en ander verwisselen. Op 2 van de 3 plekken heb ik ook de beschikking over een reserve ontvanger waardoor het nog gemakkelijker en uitgebreider kan. Mijn Xsarius meter neem ik altijd mee naar waar ik langere tijd verblijf, dat is thuis, op de camping of naar Spanje. In Spanje 1x meegemaakt dat de 4 in 1 switch stuk was en ingang 1 het niet meer deed, dat was de reden het 1 en ander in voorraad te nemen..
 11. Afgelopen weekend werd het voornamelijk op Eurosport 2 uitgezonden, de rest van de week is het op Eurosport 1 te zien. Dit dus niet via Canal Digitaal maar wel op diverse andere zenders en of satellieten welke zowel Eurosport 1 als 2 uitzenden.
 12. Bij mij sinds afgelopen winter het zelfde. Mijn schotel en bekabeling hangt droog en heeft geen last van vocht. Het doet zich ook alleen voor op zenders van Canal Digitaal. De ontvanger is een ultimo met openpli 6.2 en oscam. Heb er een CD kaartje in met een geldig abonnement. Op de camping, of in Spanje waar ik andere ontvangers te weten een Dreambox 8000 en een Vu+ Zero gebruik met het zelfde kaartje heb ik er geen last van.
 13. Een batterij van 1.35V kan nog best dienst doen in verschillende weinig vermogen vragende apparatuur. Een oplaadbare batterij haalt de 1.35V niet eens en zijn 1.2V. Die zouden dus volgens de bovenstaande reageerders met kennis van zaken waardeloos zijn en nergens gebruikt kunnen worden?
 14. Eurosport deed het met wielrennen, helaas kan ik wel zeggen. Ze zonden afgelopen week de ronde van Polen snachts uit, gooien niets zeggende reclame als het wat spannender wordt en houd zich voor een groot deel bezig met herhalen van herhalingen welke herhaald worden.
 15. Allemaal lood om oud ijzer. De programma's zijn vaak niet om aan te zien, worden tot in den treuren herhaald en uitgemolken. Beter 1 zender die het kijken waardig is dan 10 die niet om aan te zien zijn.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.