Ga naar inhoud

grondstof

Leden
 • Aantal items

  598
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over grondstof

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 07/30/1948

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Als je niet weet hoe de LNB's zijn aangesloten laat je de box zelf uitzoeken welke lnb op A,B,C of D zit. Dat scheelt een hoop gezoek, kabeltjes volgen enz. en dagen werk.
 2. Slechte ervaring met een Stab HH-100 rotor, ging na enkele jaren al stuk. Vervangen door een Moteck SG2100 met een prijs die de helft van een Stab was. Die draait nu al weer heel wat jaren tot tevredenheid hier
 3. Andere stick proberen kan een oplossing zijn. Ook een andere usb poort gebruiken, dus bijv. achterin i.p.v voor in kan helpen. Heb het hier in het verleden meegemaakt dat een stick plots niet meer werkte en ook dat de andere usb ingang wel werkte en de andere niet.
 4. Toch alweer een prijsverhoging van ronde de 15%, de inkomens zijn lang niet zoveel gestegen als de prijs van Canaal Digitaal. Ook de prijs compensatie laat zo een sterke verhoging niet rechtvaardigen.
 5. Liever een oud krakend radiootje met muziek naar mijn smaak dan een super installatie met alles er op en er aan met de geluiden welke men tegenwoordig als muziek bestempeld.
 6. Ik heb ook een T55 en heb er LNB's voor de volgende stallieten op zitten, 28.2E, 23.5E, 19.2E, 13E, 9.0E, 4.8E en 0.8W er op zitten. De LNB van 13 welke bij mij het middelpunt is en ook als zodanig is uitgericht heeft een smallere kop. Voor de rest zijn het allemaal normale LNB's welke meer of min met de koppen ongeveer tegen elkaar staan.
 7. @Sprietje, ik bedoel er mee te zeggen dat men het kijken en opnemen daardoor beperkt en dat dus de reden is om verschillende transponders te gebruiken. juist om de kijker dwars te zitten min of meer dus.
 8. Ik denk dat het met kijken en opnemen te maken heeft. 1 en 2 worden het meest bekeken terwijl 3 een stuk minder bekeken wordt dus die kan dan wel samen met 1 .
 9. Ben nu niet in de gelegenheid vanwege vakantie en langdurig verblijf elders. Vraag mij er in oktober nog is naar dan kunnen we misschien iets regelen, woon zelf in Almere stad.
 10. Ik heb er nog 2 in de kast liggen voor de liefhebber.
 11. Ik zou voor draaibaar gaan, ik heb er zelf jarenlang ook 1 draaibaar gehad voor de hobby en een vaste voor de diverse toestellen van het gezin. Als je de gangbare satellieten op de vaste schotel ontvangt kan je via de draaibare op zoek naar andere satellieten die wat te bieden hebben. Dat zullen dan satellieten die verder van elkaar afzitten en met 4 LNB-'s op een rijtje niet te ontvangen zijn, bijv 30W en 42E om maar aan te geven waar de satellieten zouden kunnen staan. Met mijn eerder draaibare schotel kon ik van 30W tot rond de 54E zenders ontvangen.
 12. De oude situatie is zo verkeerd nog niet, zorg er voor dat de bouten goed vast gedraaid zijnen probeer te achterhalen of de pijp dan wel de schotel zelf verdraaid. Als het de pijp is borg je die met een bout, is het de schotel dan borg je die. Alles beter dan aan een schoorsteen die daar echt niet voor gebouwd is en kapot zal gaan.
 13. Ik heb er ook last van op Astra1, vooral de Duitse kanalen die niet in HD zijn, ga een andere lnb, een quad monteren eerdaags.
 14. Ik heb 2 ventilatoren van een Relook400 welke 12V en 1W per stuk zijn. Is er ergens in de DM8000 een aansluiting aanwezig die tussen de 6 en 12V af geeft? Bij 12V draaien ze nogal hard en op 6V mooi rustig namelijk. Ik neem aan dat de ventilator boven de processor geplaatst met de luchtstroom naar boven gericht het beste is. Of zit ik daar fout mee?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid