Ga naar inhoud

grondstof

Leden
 • Aantal items

  646
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Over grondstof

 • Verjaardag 07/30/1948

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Voetbalfans kan je maar op 1 manier straffen volgens mij. Helaas niet de meest sympathieke manier maar wel de meest effectieve is de club puntenvermindering in rekening brengen. Straffen door een burgerrechter geven ze niet om dus lijkt mij de club aansprakelijk stellen de beste oplossing. Ik denk dat het dan snel afgelopen is met aan voetbal gerelateerde rellen, opstootjes, vernielingen enz.
 2. De NPO wordt steeds meer beperkt in het uitzenden van amusement, de commerciëlen moeten die taak overnemen van Rutte en de zijne. Ze weten van gekkigheid niet wat ze de kijker voor moeten schotelen, alle talentenjachten en spelletjes zijn de revue al meerdere keren gepasseerd. Wat er overblijft is de bagger die RTL en SBS over ons uitstorten en wat zij dus amusement en vermaak noemen.
 3. Ik denk eerder dat het Canal Digitaal veel klanten gaat kosten. Schotelontvangst is een stuk minder in trek dan in hun gloriedagen en tv ontvangst is niet meer nodig via een satellietverbinding. Veel kijkers hebben nu een andere manier van tv kijken en ontvangen en hebben CD er naast. Als het extra geld gaat kosten vliegt ook hier CD er uit.
 4. Gele toets indrukken en dan voor engels kiezen i.p.v nar
 5. Ik gebruik altijd nog een ouderwets naald kompas bij het uitrichten van schotels of windwijzers. Daar kan geen app. en telefoon tegenop.
 6. Ik heb al een abonnement sinds de 90-ger jaren of zo, nooit geweten hoe de naam er van is maar nu zie ik plots dat de pakketten Riant,Rijk en Royaal heten.
 7. Een bom opgooien en opnieuw oprichten, wat er nu zit helpt iedereen naar de bedelstaf. Een schande hoe deze overheidsinstelling te werk gaat tot op de dag van vandaag. Maar wat kan je verwachten met Rutte en de zijne aan het hoofd die niet verder komen dan sorry zeggen en dat weet ik mij niet meer te herinneren. De GGD ook zo een instantie die slecht werk levert onder de plu van Hugo de Jonge.
 8. Ter verduidelijking nog even mijn situatie, thuis een legale KPN aansluiting via het landelijke telefoonnet met alles in 1 via de Experiabox Op de camping een internet abonnement welke via een eigen telefoonaansluiting en het landelijke telefoonnet met ook een Experiabox tot mijn beschikking staat. Ik heb dus niets met de internet voorziening van de camping te maken en ook niets met delen of zo. Ik kan via de KPN app kijken op een tablet of via KPN iTV op mijn laptop i.c.m een hdmi kabel aangesloten op de TV maar via een KPN ontvanger zou het gewoon gemakkelijker zijn in het gebruik was mijn gedachte. Dat was dus mijn achterliggende gedachte.
 9. Bedankt voor de reacties.
 10. Heeft er iemand ervaring met het gebruiken van de KPN ontvanger HMB2260 op een andere plek dan thuis? Ik heb op de camping een KPN aansluiting voor enkel internet en thuis is dat een aansluiting voor alles in 1 van KPN. Ik vraag mij af of ik daar eventueel TV zou kunnen kijken als ik een ontvanger meeneem daar naar toe. De Experia box v10 voor de verbinding met het internet heb ik zowel thuis als op de camping met een KPN telefoonaansluiting verbonden. Of zijn de ontvangers IP gebonden waardoor ze slechts op 1 plek gebruikt kunnen worden?
 11. Is er intussen al is een nieuwere update voor deze ontvanger op de markt verschenen vraag ik mij af. De hier besproken update v2.12a is alweer meer dan 6 jaar oud.
 12. In dat geval is er een simpele oplossing voor mij, na bijna 30jaar vliegt CD dan gewoon de deur uit hier. Ik heb het naast een KPN abonnement hier in huis welke ook overal gestreamd kan worden dus zal ze niet missen. Ook in Spanje kan ik van KPN gebruik maken net als op de camping waar mijn internet aansluiting goed is. Ik denk dat velen net zo zullen reageren waardoor CD geen bestaansrecht meer zal hebben naast Joyne.
 13. De RTL en SBS zenders zenden ook voornamelijk pulp uit en het aanzien eigenlijk niet waard. Dat doen ze ook nog is met altijd de zelfde koppen in beeld waarvan je daardoor al snel onpasselijk van wordt. Op NPO 1 zend Max nog wel leuke dingen uit zo nu en dan, verder is de NPO lang niet meer wat het geweest is. Dit is dwangmatig opgelegd door de regering die dat kan manipuleren door de geldkraan te knijpen. Het is dus min of meer een staatsomroep geworden zoals je ze in apenlanden vaak ziet.
 14. Hier de zenders van SBS6, SBS9, Net5 en Veronica die regelmatig blijven hangen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.