Jump to content

grondstof

Members
 • Content Count

  604
 • Joined

 • Last visited

About grondstof

 • Rank
  Lid
 • Birthday 07/30/1948

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zowel op mijn ipad als wel op de iphone werkt de daarop aanwezige kompas zeer onbetrouwbaar. Op een afstand van 2mtr had ik op 2 plaatsen in de woning N en Z bijna 180 graden verschoven t.o.v de werkelijke richting als meting. N en Z wisselden dus min of meer van richting.
 2. Moet kunnen, heb zelf jaren een triax78 met een Moteck rotor gehad. Ik woonde aan de Waddenzee waar het flink tekeer kon gaan met de wind. Geen centje pijn al zette ik hem tijdens stormachtig weer wel als het kon dwars op de wind.
 3. Vanmorgen van 11.19 tot 11.26 uur geen signaal op 23.5 gehad, oorzaak de sun. Dit in Fuengirola-Spanje dus met een schotel van 1mtr
 4. Ik had het vermoedelijk ook, rond 11.25uur werd het signaal op radio10 even hakkelend en de SNR schommelde even tussen de 77 en 89 waarna het weer 100% werd.
 5. Ik gebruik de slimme radiatorkranen van Tado i.c.m stadsverwarming. Het water wat er door de radiatoren stroomt is altijd op temperatuur. Ik heb dus geen gedoe met een ketel die wel aan moet zijn om warm water te leveren.. De radiatoren zijn via een app te bedienen maar ook eventueel handmatig. Werkt al enkele jaren hier tot volle tevredenheid. 1 malige aanschaf en verder geen kosten aan verbonden om de slimme kranen aan te sturen.
 6. Als je niet weet hoe de LNB's zijn aangesloten laat je de box zelf uitzoeken welke lnb op A,B,C of D zit. Dat scheelt een hoop gezoek, kabeltjes volgen enz. en dagen werk.
 7. Slechte ervaring met een Stab HH-100 rotor, ging na enkele jaren al stuk. Vervangen door een Moteck SG2100 met een prijs die de helft van een Stab was. Die draait nu al weer heel wat jaren tot tevredenheid hier
 8. Andere stick proberen kan een oplossing zijn. Ook een andere usb poort gebruiken, dus bijv. achterin i.p.v voor in kan helpen. Heb het hier in het verleden meegemaakt dat een stick plots niet meer werkte en ook dat de andere usb ingang wel werkte en de andere niet.
 9. Toch alweer een prijsverhoging van ronde de 15%, de inkomens zijn lang niet zoveel gestegen als de prijs van Canaal Digitaal. Ook de prijs compensatie laat zo een sterke verhoging niet rechtvaardigen.
 10. Liever een oud krakend radiootje met muziek naar mijn smaak dan een super installatie met alles er op en er aan met de geluiden welke men tegenwoordig als muziek bestempeld.
 11. Ik heb ook een T55 en heb er LNB's voor de volgende stallieten op zitten, 28.2E, 23.5E, 19.2E, 13E, 9.0E, 4.8E en 0.8W er op zitten. De LNB van 13 welke bij mij het middelpunt is en ook als zodanig is uitgericht heeft een smallere kop. Voor de rest zijn het allemaal normale LNB's welke meer of min met de koppen ongeveer tegen elkaar staan.
 12. @Sprietje, ik bedoel er mee te zeggen dat men het kijken en opnemen daardoor beperkt en dat dus de reden is om verschillende transponders te gebruiken. juist om de kijker dwars te zitten min of meer dus.
 13. Ik denk dat het met kijken en opnemen te maken heeft. 1 en 2 worden het meest bekeken terwijl 3 een stuk minder bekeken wordt dus die kan dan wel samen met 1 .
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy