Jump to content

grondstof

Members
 • Content Count

  644
 • Joined

 • Last visited

About grondstof

 • Rank
  Lid
 • Birthday 07/30/1948

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik denk eerder dat het Canal Digitaal veel klanten gaat kosten. Schotelontvangst is een stuk minder in trek dan in hun gloriedagen en tv ontvangst is niet meer nodig via een satellietverbinding. Veel kijkers hebben nu een andere manier van tv kijken en ontvangen en hebben CD er naast. Als het extra geld gaat kosten vliegt ook hier CD er uit.
 2. Gele toets indrukken en dan voor engels kiezen i.p.v nar
 3. Ik gebruik altijd nog een ouderwets naald kompas bij het uitrichten van schotels of windwijzers. Daar kan geen app. en telefoon tegenop.
 4. Ik heb al een abonnement sinds de 90-ger jaren of zo, nooit geweten hoe de naam er van is maar nu zie ik plots dat de pakketten Riant,Rijk en Royaal heten.
 5. Een bom opgooien en opnieuw oprichten, wat er nu zit helpt iedereen naar de bedelstaf. Een schande hoe deze overheidsinstelling te werk gaat tot op de dag van vandaag. Maar wat kan je verwachten met Rutte en de zijne aan het hoofd die niet verder komen dan sorry zeggen en dat weet ik mij niet meer te herinneren. De GGD ook zo een instantie die slecht werk levert onder de plu van Hugo de Jonge.
 6. Ter verduidelijking nog even mijn situatie, thuis een legale KPN aansluiting via het landelijke telefoonnet met alles in 1 via de Experiabox Op de camping een internet abonnement welke via een eigen telefoonaansluiting en het landelijke telefoonnet met ook een Experiabox tot mijn beschikking staat. Ik heb dus niets met de internet voorziening van de camping te maken en ook niets met delen of zo. Ik kan via de KPN app kijken op een tablet of via KPN iTV op mijn laptop i.c.m een hdmi kabel aangesloten op de TV maar via een KPN ontvanger zou het gewoon gemakkelijker zijn in het g
 7. Bedankt voor de reacties.
 8. Heeft er iemand ervaring met het gebruiken van de KPN ontvanger HMB2260 op een andere plek dan thuis? Ik heb op de camping een KPN aansluiting voor enkel internet en thuis is dat een aansluiting voor alles in 1 van KPN. Ik vraag mij af of ik daar eventueel TV zou kunnen kijken als ik een ontvanger meeneem daar naar toe. De Experia box v10 voor de verbinding met het internet heb ik zowel thuis als op de camping met een KPN telefoonaansluiting verbonden. Of zijn de ontvangers IP gebonden waardoor ze slechts op 1 plek gebruikt kunnen worden?
 9. Is er intussen al is een nieuwere update voor deze ontvanger op de markt verschenen vraag ik mij af. De hier besproken update v2.12a is alweer meer dan 6 jaar oud.
 10. In dat geval is er een simpele oplossing voor mij, na bijna 30jaar vliegt CD dan gewoon de deur uit hier. Ik heb het naast een KPN abonnement hier in huis welke ook overal gestreamd kan worden dus zal ze niet missen. Ook in Spanje kan ik van KPN gebruik maken net als op de camping waar mijn internet aansluiting goed is. Ik denk dat velen net zo zullen reageren waardoor CD geen bestaansrecht meer zal hebben naast Joyne.
 11. De RTL en SBS zenders zenden ook voornamelijk pulp uit en het aanzien eigenlijk niet waard. Dat doen ze ook nog is met altijd de zelfde koppen in beeld waarvan je daardoor al snel onpasselijk van wordt. Op NPO 1 zend Max nog wel leuke dingen uit zo nu en dan, verder is de NPO lang niet meer wat het geweest is. Dit is dwangmatig opgelegd door de regering die dat kan manipuleren door de geldkraan te knijpen. Het is dus min of meer een staatsomroep geworden zoals je ze in apenlanden vaak ziet.
 12. Hier de zenders van SBS6, SBS9, Net5 en Veronica die regelmatig blijven hangen.
 13. Slecht te ontvangen in Almere via de AM 918.
 14. Is net zoiets als mijn plastic bekertje al heb ik daar het onderste deel van weggelaten omdat er van onderaf toch geen regen in komt. Ik heb het met een stukje tape rond de kop vast gezet.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.