Ga naar inhoud

minplus

Leden
 • Aantal items

  3461
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over minplus

 • Titel
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Drenthe

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Soms toch echt even mazzel als een magnaat nog nooit van Drenthe gehoord heeft/elders nog heel veel meer extra denkt te kunnen verdienen en je woont in Drenthe. Heerlijk, die rust.😎
 2. https://www.bbc.com/news/science-environment-51180211
 3. Heb ik de afgelopen 40 jaar echt mazzel gehad met m'n ketels.😎 Geen idee meer wat degene was die hier hing toen we het huis kochten en die nog heel wat jaren meeging. Maar ook bij die hooguit een keer per jaar bijvullen.
 4. Van hoe velen van ons zouden E-mail- en IP-adres niet bekend zijn?
 5. X2 Vervuiling, roofbouw en overbevolking zijn de grootste problemen voor onze nakomelingen.
 6. Die zal als het meezit goed werken als een 90cm als alleen die rand beschadigd en de rest van de schotel niet verwrongen is. Ik gebruik al jaren een nog meer vervormde schotel als afdekking. Eerst voor hout voor de haard, nu als dak voor een steenmarter die het dak hier ging mollen.
 7. Natuurlijk heeft de zon de grootste invloed en bepaalt die voor 99,99999999999999% wat hier gebeurt, los van wat inslagen van ruimtebrokken en vulkaanuitbarstingen waardoor 3/4 of meer van het leven van tijd tot tijd uitsterft. Dat zijn echt geen nieuwe inzichten. Maar het effect van CO2 als broeikasgas is echt niet te ontkennen, ook al doen sommigen dat tegenwoordig wel met info van Facebook e.d., en de mensheid is druk bezig de in het verleden vastgelegde CO2 vrij te maken en dat levert een extra broeikaseffect en dus temperatuurverhoging. Dat de magnaten die verdienen aan de CO2-productie een nieuwe mogelijkheid zien om nog meer te verdienen spreekt voor zich.
 8. Dat CO2 een broeikasgas is dat meewerkt aan het op een aangenaam niveau houden van de temperatuur op deze planeet is een bekend wetenschappelijk gegeven. Bizar dat het hier weer ontkend wordt. Mocht er na temperatuurverhoging meer CO2 in de atmosfeer komen dan is dat het gevolg van het afsterven van de plantenwereld door die temperatuurverhoging. Waardoor de temperatuur nog weer hoger wordt. Enzovoort. En dat wij met onze activiteiten het CO2-gehalte verhogen is overduidelijk. Een andere zaak, en daar hebben velen hier en ik ook een enorm probleem mee, is wie de veroorzakers zijn en wie moeten betalen om de ellende te verminderen. Hierbij zeggen sommigen dat er niets aan de hand is en dus hoeven we niet te dokken. Ik ben meer van er is wel degelijk iets aan de hand en de grote veroorzakers moeten dokken. Maar die hebben miljarden en dagelijks nog meer en ik niet en zij bepalen wat er gebeurt. Zou er bijna een calimerocomplex aan overhouden...😁
 9. Een super ding, ook al had ik de in sommige dingen nog leukere Maxplus-variant. 😎 Maar met DVB-S2 en MPEG4 kan hij niets. Ook al doet de mijne het nog fantastisch bij een vriend die geniet van het sd-aanbod.
 10. Het is eerder iets van 1 graad de laatste 30 jaar..... https://www.klimaat.be/nl-be/klimaatverandering/oorzaken/een-geleidelijke-opwarming Citaat van eerder: 😁😁 Ik weet het, ik kon het niet laten.. Maar hÊ, niet gemeend he, het was maar even om een tikkeltje cynisch te doen. Leuk met die smilies maar ik geloof niets van wat je hier beweert. Sorry hoor, maar je gaat niet uit de behoefte even cynisch te doen in een discussie iemand op een dergelijke manier persoonlijk aanvallen zonder verder ook maar 1 zinnig weerwoord te leveren. Maar goed, ik ga dan altijd van mezelf uit en zou nooit van m'n leven zoiets doen en altijd alleen op grond van m'n kennis tegenargumenten leveren. Een discussie is voor mij geen ziek spelletje met trappen onder de gordel.
 11. Ik zie geen enkele reden om smalend te doen DRZ. Ik heb de link echt wel doorgelezen, anders had ik nooit kunnen weten of ik die dingen wel of niet al wist. Na 60 jaar je erin verdiepen en tig jaar het aan groepen uitleggen en bij-studeren leer je aardig wat, ook al heb je elk grafiekje niet meer als parate kennis, maar het algemene beeld wel. Beetje ziek dat je op de persoon gaat spelen. Erg makkelijk als je geen zinnig weerwoord hebt. Bah.
 12. Al die dingen weet ik al lang op een enkel grafiekje na dat ik vast al eens gezien heb. Hij sleept er tig dingen bij die erg leuk zijn (bronnen?) maar los staan van wat er nu aan de hand is. Wat die bronnen betreft: Ik kan erg simpel tig grafiekjes maken en op internet dumpen; probleemloos ook in wikipedia. Daarmee zijn het nog geen wetenschappelijke feiten. Hij heeft een mooie verzameling van dingen geplaatst die mogelijk juist zijn en deels irrelevant voor waar dit over gaat.
 13. Ben je dol op koffiedik? Daar zijn ontkenners van opwarming ook al dol op. Sorry hoor, ik blijf liever bij de wetenschappelijke feiten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid