Spring naar bijdragen

minplus

Leden
 • Aantal bijdragen

  2209
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  7

Waardering in de gemeenschap

39 Zeer goed

1 Volger

Over minplus

 • Rang
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 1. Voor de F1 schijn je Channel 4 op 28 oost FTA te kunnen krijgen.
 2. Schotel van het dak gewaaid, nu een BigSat. Iemand ervaring mee?

  LNB goed, motor goed, schotel kapot. Die laatste vervang je voor weinig euri. Paar tegels die vaak je gratis kunt afhalen bij op de voet en probleem opgelost. Wat niet wegneemt dat een BigBiSat erbij nog veel leuker is. Heb hier beide en gebruik in de praktijk ook beide.
 3. Damesvoetbal

  Over tien minuten begint de vriendschappelijke interland Denemarken - Nederland. In Denemarken vanzelfsprekend te zien op de nationale zender DR1 in HD. Nederland? We zijn toch trots op ons gouden elftal....? Ik heb nog niets kunnen vinden maar dat kan aan mij liggen. Googelen levert ook niets op.
 4. Binnenland KingOfsat

  Kan me bij de laatste spreker aansluiten.
 5. Kunststof kozijnen

  Heb hier 34 ramen. Dus ik denk dat ik er maar niet aan begin hoewel dat luxaflex erbinnen en het elektrisch bedienen best wel leuk maar eigenlijk overbodige luxe is. Iets voor als ik de loterij een keer mocht winnen. Wat de kleuren betreft, ik wist niet dat je bij plastic kozijnen elke willekeurige kleur kunt krijgen uit een scala van duizend of meer. Dit los van het af en toe kunnen veranderen. Maar plastic heeft zeker z'n voordelen.
 6. De skew van een lnb

  Ideaal die spikes; optimaal afstellen was doodsimpel
 7. Kunststof kozijnen

  Met 10x ben je 40 tot 50 jaar verder. Heb er ook wel eens over gedacht, vooral toen ik een stuk bij m'n huis aan wilde. Wat voor mij de doorslag gaf was de volledig vrije kleurkeuze bij hout. Dat wilde ik niet missen.
 8. De skew van een lnb

  Mooi overzicht, Sprietje.
 9. Zien er ook niet verroest uit. Gewoon even de waterpomptang. Zou bijna een liedje gaan posten....
 10. Binnenland KingOfsat

  Ik val steeds terug op Lyngsat, maar probeer van tijd tot tijd de andere. Voor de transponder ontvangst ben ik zoekende. Dat was bij Lyngsat erg goed en 10x beter dan bij bv. Kos maar momenteel heb je er vaak niks aan.
 11. Binnenland KingOfsat

  Bizar. Kromme volts of zo in het systeem hier. Dat beeld van katwezel krijg ik nog steeds niet als ik op satellieten druk (sat zie ik nergens staan), maar nu wel een 10x langere "lijst van de satellieten in Europa te ontvangen" (waar ik eerder een stuk of 20 kanalen kreeg ondanks scrollen/pagina's zoeken geen enkele extra). En daarmee is het probleem opgelost, want ik hoef niet te weten wat in Timboektoe of Jakarta te ontvangen is..
 12. Binnenland KingOfsat

  Dit beeld ken ik niet. Sat staat er niet bij, wel satellieten en als ik daar op klik krijg ik het al eerder vermeldde. Gek dat ze de basis van ontvangst, welke sats, welke zenders en welke frequenties verbergen. Maar goed, geen ramp verder, ik vond ze toch al iets minder dan Lyngsat met hun vorige lay-out en zie zelf nog geen verbetering maar wie weet is er nu iets enorm verbeterd. Ik gebruikte ze vooral voor de functie "zender gezocht" en het schotelformaat, hoewel Lyngsat (vooral een jaar of 2 geleden) in dat laatste veel beter was (maar die zijn ook wat aan het kloten bezuinigen gegaan of zo).
 13. Binnenland KingOfsat

  Zie ze zo ook nog niet. Wel een niet kloppende "lijst van de satellieten in Europa te ontvangen". Zijn wat vreemd bezig.
 14. Znx, Ed. Hij is weer mooi. Hopelijk tot gauw.
 15. Astra 3, zijn er fta zenders te ontvangen?

  Voor de Russen zou je hier even kunnen kijken, want met 28, 19 en 13 oost heb je de meeste FTA anderen al. https://www.lyngsat.com/freetv/Russia.html
×