Jump to content

minplus

Members
 • Posts

  5,841
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

1 Follower

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Drenthe
 • Interesses
  beta-wetenschappen, kunst, strips, muziek, SF, satelliet-TV, natuur, reizen, restaureren en nog tig andere dingen

Recent Profile Visitors

8,489 profile views

minplus's Achievements

 1. Ik heb me lens gezocht naar jouw bericht over Tilburg, maar kon uiteindelijk bij het NRC wel dit vinden: https://www.nrc.nl/nieuws/2021/10/18/ziekenhuizen-dreigen-weer-vast-te-lopen-door-toename-covid-19-a4062267 Ik snap steeds meer waar jij mee bezig bent.
 2. Ik snap volledig dat jij het niet snapt.
 3. Denk dat het tijd wordt dat ik weer eens naar onze buren ga voor inkopen om tig euri te besparen.
 4. Wat wil je hiermee zeggen, Psychosammie? Bedoel je dat het niet een enorm groot academisch ziekenhuis is en dat het dus niets voorstelt?
 5. Over 30 jaar goud waard voor een gekke verzamelaar.
 6. Het is wel de digitale variant van de gladiator-spelen van het jaar nul waar arme mensen dood gingen voor volksvermaak, georganiseerd door de rijken. En van die danstoestanden uit de jaren 20 in de depressie van de vorige eeuw waar ook arme mensen dansend dood gingen. Deze keer gingen geen mensen dood maar wel velen vrijwel kapot. Uitbuiten van arme mensen door een wortel voor hun neus te houden door in-zieke figuren met veel geld. Iets anders is het niet. Walgelijk.
 7. Belgen zijn dommer, zeggen sommigen in Nederland, dus betalen ze natuurlijk minder. Logisch toch?🥴😁
 8. Mondkapjes werken in en uit natuurlijk even goed. Alleen zal een covid-zieke enorm veel virussen uitblazen en houd het kapje enorm veel tegen, terwijl in een supermarkt een beetje rondhangt en dus minder wordt tegengehouden. Het houdt bv 90% tegen. Zeg maar, een covid-zieke verspreid een miljard en het kapje houdt 900 miljoen tegen, terwijl in de supermarkt met wat pech als er een covid-zieke rondloopt een miljard rond zweven. Maar waar jij loopt in de hal zweven er 10 miljoen en houdt het kapje 9 miljoen tegen. Genoeg om niet (dood)ziek te worden, want die overgebleven miljoen kan je afweer wel aan. Vanzelfsprekend dat het mondkapje dus vooral bij besmette personen een enorm effect heeft.
 9. Wat besmetting betreft, ze lopen flink op om ons heen. De ziekenhuizen stromen weer vol met vooral niet-gevaccineerden. Isala in Zwolle annuleert operaties vanwege de instroom uit Staphorst en plaatst mensen over naar andere ziekenhuizen. Staphorst 56% van de volwassenen gevaccineerd, nog geen 11.000 inwoners en 368 besmettingen, Zwolle met ruim 10x zoveel inwoners en iets van 80% gevaccineerd 248 besmettingen. Triest. We waren overigens de enigen met een mondkapje in de supermarkt vandaag; het dringt nog niet erg door... Roemenië met een grote vaccinatie-onwil is trouwens helemaal een rampgebied momenteel, zag ik in een reportage op Duitse TV.
 10. 😁☹️ Vooral de afbraak ervan die begin jaren 80 begonnen is en inmiddels een kleine 40 jaar aanhoudt. Alle nieuwe plannen zullen geen enkel effect hebben zolang de Lumpsum (superdirecties met een zak geld voor tussen- en onder-lagen voor administratieve onzin en luxe gebouwen, onzinnige competities tussen scholen) en de HOS ( een enorme salarisverlaging) niet terug gedraaid worden. De enige positieve ontwikkeling die ik sindsdien heb waargenomen is dat mrs. Netelenbos met haar geschifte studiehuis is afgevoerd naar elders (waar ze vervolgens daar rampen veroorzaakte).
 11. M'n grootste vriend in Frankrijk was inspecteur bij de centrales daar en moest alles controleren. Hij had ook alles elektrisch en had daar een goede reden voor want het gas was daar zeer corrosief en niet als hier. Hij liet me een krater zien waar een gebouw had gestaan dat wel met gas had gewerkt. Aan de andere kant heb ik hem toen hij met pensioen was duidelijk moeten maken wat de halfwaardetijd inhoudt bij kernafval. Daar schrok hij erg van want hem was geleerd dat daarna alles aan straling weg was. En hij was toch bepaald niet dom, integendeel. Zoiets maakt voor mij ook het volgen van wan-informatie in bubbels op internet door verder intelligente mensen heel begrijpelijk.
 12. Zag de kop over de danswedstrijd in de krant. Had geen enkele behoefte het artikel te lezen, laat staan naar dit soort waanzin IQ 20 kijken. Maar goed, zo'n miljoen kijkers; dat verklaart veel dingen in onze maatschappij, zou ik haast zeggen.
 13. Een vraagstuk voor wetenschappers, super-immuniteit bij mensen die covid overleefd hebben en na een vaccinatie daarna beter beschermd zijn dan mensen die geen covid gehad hebben en wel een vaccinatie. Voor mij als bioloog een open deur en vanzelfsprekend want als je covid overleefd hebt kent je afweer vermoedelijk vrijwel alle eiwitten aan de buitenkant van het virus en na een vaccinatie kent het enkel de eiwitten van de spikes waarvan de info in het vaccin zit. Maar goed, het gaat onderzocht worden, hebben ze weer wat te doen en mogelijk levert het iets fantastisch op. https://www.nature.com/articles/d41586-021-02795-x
 14. Covid begint hier aardig uit de hand te lopen. Helaas. Maar te verwachten.. https://nos.nl/artikel/2351241-de-coronaweek-in-grafieken-nederland-bijna-koploper-besmettingen-in-europa
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.