Ga naar inhoud

minplus

Leden
 • Aantal items

  4841
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over minplus

 • Titel
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Drenthe
 • Interesses
  beta-wetenschappen, kunst, strips, muziek, SF, satelliet-TV, natuur, reizen, restaureren en nog tig andere dingen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Iedereen opsluiten is logischerwijs geen enkele optie. Iedereen vaccineren wel zoals je in Israël ziet. En de import beperken en isoleren zoals je in Nieuw-Zeeland ziet. Helaas heb je in elk land gekken. Op alle niveaus.
 2. Waarbij het bij vrienden in het Lake district weer helemaal super was. Het slapen, het eten, kortom alles. En we hadden ook nog eens uitstekend weer.
 3. Niet dat ik er wil gaan wonen, maar m'n ervaringen in een goedkoop hotel in Londen waren anders dan de jouwe. Een instelbare kraan, een prima simpel ontbijt en lekker eten elders in de stad, ijswater in de hal van het hotel, geen krakende toestanden. Geen brandweer of aanverwanten. Vond het de 1e avond wel apart dat er zo vaak een paard en wagen door de straat kwam, maar dat bleken toeristen met rolkoffers. Volgende keer een kamer aan de achterkant.😁
 4. Link werkt hier wel (met Firefox).
 5. Er zijn kabels/omvormers voor Scart naar HDMI voor weinig euri.
 6. Maar die gaan heel veel sneller. We zitten qua aandrijving nog een beetje in het petroleum-tijdperk om het zo maar te noemen. Zal wel beter worden maar wanneer?
 7. Hopelijk gaat alles perfect. Ik hou het in de peiling en blijf iig op tot na de landing/crash.
 8. Dat duwen aan de uiteinden is het belangrijke punt bij de fijn-afstelling. Kijk hier nog eens :
 9. Speakers voor het lage laag. Toch?
 10. Denk dat laatste, mogelijk net niet de optimale curve hoewel ik over de laatste 10 graden niets kan zeggen. Ik heb naast de Bigbisat de draaibare 90cm Gregorian en gebruik die momenteel probleemloos van 30 west tot 46 oost (eerder tot 53 oost maar die laatste vond ik niet meer zo interessant)
 11. Ik vind het nog niet echt lekker met 5 graden en op sommige plekken ligt nog 30 cm opgewaaide sneeuw. Wel weer een paar uur buiten bezig geweest.
 12. Cees Engel van de beruchte camping, zoon Willem Engel, een advocaat met een bedenkelijk verleden, het is een bijzonder groepje. En blijkbaar gaat een rechter in een kort geding (dwz. snel, vrijwel geen voorbereidingstijd) erin mee.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.