Jump to content

minplus

Members
 • Content Count

  5,434
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About minplus

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Drenthe
 • Interesses
  beta-wetenschappen, kunst, strips, muziek, SF, satelliet-TV, natuur, reizen, restaureren en nog tig andere dingen

Recent Profile Visitors

8,071 profile views
 1. Bonus voor Lewis $1 miljoen?🤔😁
 2. Een groot probleem, naast de ellende die Hamilton veroorzaakt heeft en Max gelukkig heeft overleefd, is dat de straf van 10 seconden de F1 uiterst onsmakelijk heeft gemaakt. Als het dat al niet was.
 3. Sommige mensen hebben een Aparte kyk op soms meerdere dingen..
 4. Het is toch duidelijk zichtbaar dat de achterliggende Hamilton al dan niet bewust veel te hard reed om de binnenbocht te halen en volledig naar de buitenrand reed. Hij had Max er hoe dan ook uit geknald. Tsja, hoe moet je zoiets noemen bij een kleine 300 per uur? Een vriendschappelijk duwtje? Die knakker weet na zoveel jaren echt wel wat de gevolgen zijn voor de ander. Hij had pech dat Max mogelijk nog weer kan meedoen.
 5. Dit genre ruimtereizen is natuurlijk apekool en een volledig onzinnige verspilling en vervuiling. Tenzij je een platte-aarde-profeet meeneemt, liefst 10, dan zijn we snel van iig die stompzinnigheid af. Hoewel die dan gaat verkondigen dat de aarde half-bol is, maar dat is al iets minder erg.
 6. Vergelijkbaar met het trio hier. Ze hebben elk hun andere destructieve eigenschappen. Zeg maar 3 sabeltandtijgers.🙂
 7. Zou terecht zijn. Heel grof gezegd ging het richting (moord?)aanslag. Daar krijg je in de "normale" wereld iets heel anders voor dan 10 seconden straf en applaus. Als de berichten die ik las kloppen zijn anderen (incl. Max) eerder voor iets dergelijks uit de wedstrijd genomen. Of krijgt iedereen die een ander al dan niet met 300 per uur van de baan rijdt 10 seconden straf?
 8. Vergeten te zeggen: (stoffen in) gal emulgeert vetten, maakt er superkleine druppeltjes van zodat je zowel de vetten als de andere dingen kunt verteren.
 9. Helaas hechten vet-/oliedeeltjes voortreffelijk aan andere dingen. Het grote probleem in je darmkanaal als je lever er geen gal bij kan mikken. Dan gaat het vet om je andere voedsel zitten en kan je dat niet meer verteren want de enzymen daarvoor zitten in water. En dat mengt dan dus niet.
 10. Die moest gewoon 10 landingen met doorstart maken om z'n brevet te houden. En is gezakt.
 11. Gewoon als sponsor organiseren hier. Poen zat.
 12. Bovendien nam Hamilton bewust helemaal de buitenbocht zoals je op de beelden kunt zien. Als hij hem daar niet geraakt had had hij hem een paarmeter verder uit de baan geknald.
 13. Waarom, dacht je, zou het daar zo druk zijn?😁
 14. Nooit geprobeerd. Maar waarom brand je hem niet op CD en print je de covers uit? Dan kun je tijdens het afspelen de hele tijd het doosje omdraaien en afwisselend voor- en achterkant bekijken. Doe ik ook, behalve dat afwissend de hele tijd bekijken.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.