Ga naar inhoud

minplus

Leden
 • Aantal items

  3284
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over minplus

 • Titel
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Drenthe

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Die zaten er bij m'n Alps op de bigbisat al standaard bij.🙂
 2. Ze hebben nu niet de verdachte Ferrari-motor, maar de versie van 2 races later waar de sjoemel uitgehaald is en die niet meer zo hard wil. Gaat dus opleveren dat er niets aan de hand is.
 3. Fraai afgewerkt met de kabels, niet te verbeteren.😎 En mooi die oranje boutjes, geeft wat extra kleur aan het geheel.😁
 4. Daar zijn ze 2 wedstrijden te laat mee. Ze zullen nu niets meer vinden.
 5. Niet zeuren, dat had m'n 1e PC met HD in de vorige eeuw aan geheugen (of was het 20?). De voorganger had geen HD, daar zette je het op floppy.😁
 6. Onder nul hier vanmorgen en rijp op gras en struiken. De hele dag zicht variërend van 50 tot 100 meter in de mist.
 7. 3FM was jaren veel geouwehoer en oninteressante 13 in een dozijn muziek. Het laatste jaar weer veel interessanter en ik zet hem weer vaker op in de auto. Maar de rotzooi van de afgelopen jaren heeft veel mensen weggejaagd en die krijg je niet snel terug.
 8. Daar huren ze een reclamebureau voor in a 30.000 € per naam.
 9. minplus

  100 km/h

  Noop Cees, zo werkt dat niet. Hij gebruikt domweg meer per afstand. Als je met 200 per uur honderd kilometer rijdt gebruik je echt heel veel meer dan wanneer je diezelfde afstand met 100 per uur rijdt. Geldt voor alle motoren, oud, nieuw, diesel, maakt niet uit. Voor het eerder aankomen betaal je meer (zal voor velen geen probleem zijn) en vervuil je veel meer in alle opzichten ( kan sommigen geen moer schelen).
 10. minplus

  100 km/h

  Ik snap het. Je houdt het theoretisch bij de grens tegen en alle problemen zijn opgelost.😎
 11. minplus

  100 km/h

  ? Het is een praktisch probleem en dat los je echt niet theoretisch op.
 12. Hier zeikt het al de hele dag. Goed voor het grondwater dat nog altijd een centimeter of 15 achterloopt sinds vorig jaar. Kan mogelijk de maanden droogte van dit jaar wat compenseren. Had liever gehad dat het 's nachts gebeurde.
 13. minplus

  100 km/h

  Dit alles los van het feit dat als ik van mijn huis naar een dorp ver weg wil het OV totaal geen optie is. De laatste keer dat ik het geprobeerd heb was op een zondag en toen ben ik halverwege gaan liften om een uur of 4 of meer te winnen (als het al gelukt zou zijn om aan te komen in die uithoek, werd vele kilometers lopen). Was van zuidoost Drenthe naar zuidwest Friesland. Wat een ramp...
 14. minplus

  100 km/h

  Zo'n auto zou ik ook wel willen. Die moet je zelf gebouwd hebben en hij is helemaal geniaal want voor alle andere bestaande auto's geldt dat niet. Bij alle bestaande auto's stijgt nl. het verbruik per kilometer als je van 100 naar 130 per uur gaat. Mijn auto's laten het verbruik keurig zien en dat moet die van jou ook kunnen. Je maakt een denkfoutje.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid