Spring naar bijdragen

minplus

Leden
 • Aantal bijdragen

  2398
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over minplus

 • Rang
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 1. per 1 januari nieuw pakket bij CD

  Wordt hun beleid mogelijk ook al bepaald door de aandeelhouders die tegenwoordig overal met hun korte-termijn-winst-denken enorme ellende veroorzaken?
 2. Triest, veel te jong. Bijzondere dame.
 3. Welke zenders zijn er afgelopen jaar verdwenen?

  En dat hebben ze meteen aangegrepen om het STB-pakket met 29 zenders de nek om te draaien. Waarbij het overduidelijk was dat er door meerdere partijen een smerig spelletje werd gespeeld.
 4. Tijdelijke internet oplossing op tablet.

  De firma bellen en zeggen dat je gaat overstappen naar een andere provider en/of de consumentenbond inlicht. Ze kunnen zoiets echt wel binnen een paar dagen regelen.
 5. Welke zenders zijn er afgelopen jaar verdwenen?

  Vergelijk het maar met een zwemabo, dan maak je je over sommige dingen meteen minder druk. Als je gaat zwemmen betaal je voor de hele hap ook al gebruik je alleen de duikplank en het wedstrijdbad en ga je nooit in het pierebadje, van de glijbaan, op de wipwap op de zonneweide en zo nog wat omdat die je totaal niet interesseren. Als ze de prijs niet te hoog maken zal een zwembad er ook mee wegkomen bij de meeste abonnees. Ook al haal je de wipwap weg.
 6. Twin Tuner DVB-S2 hoe te gebruiken?

  En als je je ouwe tuner ernaast wilt blijven gebruiken of in plaats daarvan een andere erbij zijn LNB's met 4 uitgangen handig.
 7. Datazekerheid usbstick/SD memcard

  Microsoft heeft net als Apple natuurlijk veiligheid ingebouwd zodat het ook bij dumbo's meestal goed gaat. Maar 1 klikje is simpel, zoals ik al aangaf.
 8. Datazekerheid usbstick/SD memcard

  Ach, van 1 muisklikje raak ik niet overwerkt.
 9. turksat 42e

  Kan zijn. Mijn ervaring is dat als je beide maar gelijkmatig aandraait er niets aan de ontvangst en dus stand verandert. Maar de klem kan ik hoe dan ook iedereen aanbevelen, onafhankelijk van hoe je het daarna wilt afstellen.
 10. Ik las dat hij 2,5 miljoen had, mogelijk nu nog meer. Wil wat dat betreft wel met hem ruilen.
 11. turksat 42e

  Leuke methode. Ik doe het iets anders. Ik zet een klem onder de onderste beugel om de paal op de hoogte waar ik de schotel wil hebben. Nu kan de zaak absoluut niet meer zakken. Daarna de beugels vastdraaien tot de zaak nog net draaibaar is en hem in de optimale stand draaien. Daarna links en rechts om beurten met kleine stapjes (of nog mooier tegelijk) even ver aandraaien. Fluitje van een cent. Vooral die klem is ideaal. Daarna de elevatie optimaliseren.
 12. Datazekerheid usbstick/SD memcard

  Bij Windows XP staat het in het rijtje rechts onder op het scherm, meestal eerst de extra dingen oproepen (hardware veilig verwijderen). Dus 3 stapjes. Bij een iMac is het helemaal super eenvoudig. Daar werk je met de stick in Finder en klik je simpel op het symbooltje achter de USB-stick. Dus 1 stap. Maar er zijn idd. goede sticks en hopeloze rotdingen. M'n zusje heeft dagen zitten klooien omdat ze 2 van die rotdingen had en toen ik haar 1 van de mijne gaf waren alle problemen volledig verdwenen.
 13. Kleurcode autolak achterhalen mbv kenteken of chassisnummer

  Netjes. Zo heb ik het ook 2x gedaan, behalve dat ik de deur zelf nog moest spuiten. Was beide keren voor ca. 100 gulden klaar.
 14. Satelliet TV JimJam stopt ermee

  Gelukkig wordt Die Sendung mit der Maus waar mijn kinderen standaard naar keken nog bij onze ooster-buren gratis uitgezonden, alleen helaas niet meer zo vaak als vroeger. Ik las vandaag dat de gemiddelde leeftijd van de kijkers gestegen is naar 39 jaar. Ijzersterk programma van hoog niveau.
 15. turksat 42e

  Kun je naar de ontvangst kijken terwijl iemand de onderkant van de schotel een beetje naar voren duwt (vooral niet teveel)?
×