Spring naar bijdragen

ton2207

Leden
 • Aantal bijdragen

  627
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over ton2207

 • Rang
  Sat4all Fan
 • Verjaardag 07/22/1956

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Apeldoorn
 • Interesses
  Modeltreinen - Computers (databases en Excel)

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik gebruik zowel Hue als Innr, dat gaat in principe zonder problemen. Let wel even op dat de Hue bridge via de Hue lampen het signaal verder doorgeeft (de hue lampen hebben ook een soort bridge ingebouwd). Of dat bij de Innr lampen ook zo is, weet ik net (ik vernoed van niet), die zou je dus binnen bereik van de bridge moeten plaatsen.
 2. ton2207

  Rebox valt steeds uit

  Zou het kunnen dat in je menu (menu - settings - tijd instellingen) de slaapmodus aan staat?
 3. ton2207

  Rebox valt steeds uit

  Weet je overigens zeker dat er geen kat of ander op je afstandsbediening plaats neemt?
 4. ton2207

  Rebox valt steeds uit

  Dag willem269, Er is nog wel een aantal Reboxen. Welk type/model heb je, welke firmware zit erin en hoe is deze aangesloten. Misschien ook van belang hoe heet hij wordt (is hij opgesloten in een kast, kan er vrijelijk lucht om heen etc.
 5. Zoekt en gij zult vinden. Vindt gij het niet dan is het zoek.
 6. En ze hebben ook nog andere soorten lampen. Ze hebben ook stopcontacten die te schakelen zijn via Hue. Het werkt prima samen met Hue. Het aansluiten is nét iets anders, maar dat wordt prima uitgelegd. Ook Ikea heeft spullen die compatibel zijn.
 7. ton2207

  Aygo vs i10

  Veel plezier en geluk ermee, mooie kleur ook.
 8. Dag, Heb je de Chromecast al een keer gereset? Misschien is er info achtergebleven. Kijk eens op: http://www.chromecast-info.nl/vragen/hoe-kan-ik-de-chromecast-resetten/
 9. Misschien van weinig hulp... In MS Word kun je dat instellen bij 'alinea'. Ik zou daar bij OpenOffice ook zoeken..
 10. De oplossing is veel eenvoudiger... Vraag bij Ziggo een digitale ontvanger aan. De eerste is gewoon gratis. Dan kun je ook met een oude TV kijken (kan via HDMI en via SCART). Je komt er vanzelf als je het 'stappenplan' dat je via de aankondigingsmail kunt volgen.
 11. De variaties in het weer komen altijd voor, alleen is de gemiddelde temperatuur nu wat hoger waardoor we nu ervaren dat de winters minder koud worden en de zomers wat heter. Dat ervaren we nu als extreem weer (en wat we bedoelen is: anders dan vroeger).
 12. ton2207

  Gasfornuis ontsteking

  Dan is er denk ik, 1 circuit en vonken alle pitten tegelijk. Dan zou ik eerst de brander en de vonker bij de brander een goed reinigen voor je de knop eraf gaat slopen.
 13. ton2207

  Gasfornuis ontsteking

  Je bedoelt drukknop voor de ontsteking dan. Dat zou dan alleen maar kunnen als er draden verwisseld zijn... Iets anders kan ik me niet voorstellen.
 14. ton2207

  Gasfornuis ontsteking

  Heb je één vonkknop (ontsteking), of per pit een vonkknop? Bij het eerste kan het zijn dat de pit vervuild is (vet) waardoor er geen vonk ontstaat. Bij de tweede kan ik me alleen wat voorstellen als er draden zijn verwisseld... Ik vermoed dus het eerste.
 15. Dat is lastig, wat ik zou doen is het toestel terugzetten naar fabrieksinstellingen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid