Jump to content

ton2207

Members
 • Posts

  648
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

About ton2207

 • Birthday 07/22/1956

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Apeldoorn
 • Interesses
  Modeltreinen - Computers (databases en Excel)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ton2207's Achievements

 1. Precies het probleem dat Vannisje schetst had ik ook. Geprobeerd met gelijke SSID en verschillende SSID. Alle Acces Points via kabel op het modem. Met de installatie van een Meshsysteem (WiFi6 en 5 GHz) is alles nu keurig voor elkaar en heb ik overal sterke WiFi. De vaste verbindingen sluit ik aan op de Mesh router en de stations.
 2. Soms geeft het verzorgingshuis niet alle opties aan de bewoners door. Ik zou klantenservice KPN bellen en een 'normaal' abonnement afsluiten met alleen de digitale zenders als dat mogelijk is. Ik heb iets dergelijks onlangs bij Ziggo gedaan en alles bleek mogelijk!
 3. Maat 56 is Europees waarschijnlijk. 40/32 is een maat die wordt gebruikt bij spijkerbroeken. Het is een combi van lengte en wijdte (W=40, L=32). Maat 56 is jeansmaat 40 (W)
 4. En zoals ik het doe is door mijn boekhouder al 15 jaar goed bevonden.
 5. Factuur is niet nodig. is gewoon een privé-opname/onttrekking.
 6. Uiteindelijk gekozen voor Mesh WiFi 6 met 3 satellieten (meterkast met router - zitkamer achterin bij tuin - overloop - zolderkamer). Dit werkt goed, er is overal in huis sterke WiFi en de mobiele apparaten kiezen een satelliet in de buurt voor toegang. DE 'wirwar' aan WiFi oplossingen via stopcontact ben ik nu aan het ontmantelen (eentje weghalen en kijken welke apparaten het niet meer doen, deze overzetten op de Mesh WiFi).
 7. Ik ben op zoek naar een stabiele WiFi oplossing thuis. Mijn vraag is of ik beter kan kiezen voor Mesh WiFi 5 met 1 router en 3 satellieten of Mesh WiFi 6 met 1 router en 2 satellieten. Mijn huis is een twee onder één kap met begane grond, eerste en tweede verdieping. De plafonds zijn dik. Het huis is uit 2011. Ik zou ook in de tuin goede WiFi willen. De router komt in de meterkast. Graag hoor ik jullie advies.
 8. Zou dat kunnen werken met Gmailify? Ik heb een Hotmail account zo aan Gmail gelinkt.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.