Jump to content

ronny forgeron

Members
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ronny forgeron

 1. Dat is een wel heel plezierig aanbod. Heb dan wel je adres nodig, dat weet ik niet meer, ergens bij de Vondelweg.
 2. Nu staat er een poort open voor de Slingbox, maar dat gaat allemaal via een beveiligde verbinding via Slingaccount in de US. In China gebruik ik nu een router met ingebouwde VPN omdat alles van Slingplayer daar sinds mei geblokkeerd is. Die router kan VPN verbinding maken met een gepredefinieerde server in NL (of vele andere landen) maar niet rechtstreeks met mijn thuisnetwerk. Maar het is dus ook mogelijk om te streamen vanaf een 525 combo. Nu nog niet nodig, maar ik wil geprepareerd zijn als Dish/Echostar de service voor de oude Slingboxen stopt en alleen het amerikaanse Sling overblijft dat voor niet US inwoners niet toegankelijk is. Als je me kan helpen (Mimisiku) wil ik een 525 combo bestellen als ik weer in NL ben tussen 15 en 27 augustus
 3. Inmiddels vind ik bij verder zoeken ook in Duitsland DM UHD boxen met triple tuners dus ook S2 en T2. En ze kunnen streamen dus vervangt ook een SLINGBOX? Kun je daar ook wat mee, dus Canal Digitaal zichtbaar maken ETC?
 4. Dat klinkt fantastisch. Sommige dingen die je noemt gaan me wel even boven de pet. In 2008 toen ik de 800hd kocht heeft * alles voor me ingesteld, sindsdien heb ik me er meer eigen mee gemaakt maar niet genoeg dus hulp wordt zeer gewaardeerd.
 5. Maar waar heb je de combo dan vandaan? Is alleen in Duitsland te koop maar dan werkt canal digitaal niet hier, in NL wordt alleen een 525 met of alleen S2 of alleen C/T2 geleverd incl programmeren softcam voor Canal Digitaal. De 7080 en 920 ook niet als combo leverbaar, wel in Duitsland
 6. Nog steeds niets gevonden maar de oude dm800 draait nog.. Nu grasduinde ik wat in het forum en ik vond oudere bijdragen over de dm525combo. Die zou zowel sat als t2 aankunnen? En iets over de dm7020 met sat en na software aanpassing ook t2 met hvec? ( volgens forummer Colombo) De dm 525combo is nergens te koop, vreemd. Forummer Mimisiku heeft er één zie ik. Kan hij me meer vertellen? Heeft me al eens geholpen met vastlopen dreambox
 7. De politie kwam niet aan de deur, ik was trouwens de afgelopen weken in Laos, maar bij terugkeer bleek dat de Slingcatcher en de apps op Ipad, Samsung tablet en de webplayer op de laptop geen verbinding meer met het Slingaccount konden maken. Alle websites van Sling ook support en newwatch zijn geblokkeerd. Volgens mijn vrouw is dit in het kader van de techwar over Huawei. Anyway, nu denk ik een router met geinstalleerde vpn uit NL mee te nemen in augustus. Want op de laptop waar ik een harddrive met firefox voorzien van browsec vpn uit nl heb aangesloten werkt Slingplayer wel en is alles wel bereikbaar. Of zijn er ook mogelijkheden met een dreambox of VU+ ontvanger daar via internet verbinding mee te maken? Las iets op een duitse site over zoiets met de nieuwe VU+duo 4K maar in de specificaties op de verkopers websites is daar niets over te vinden.
 8. Lees elders op dit forum dat je problemen met deze ontvanger had. En dat ie €22 nieuw kost.
 9. De Gang-Hu splitter wordt niet meer geleverd en de website is verdwenen. Via een amerikaans blog kwam ik erachter dat Sling daar nu een andere splitter/omzetter adviseert, van Frontier Factory ( dat merk stond ook op de Gang-Hu boxjes als fabrikant) . Kost wel meer , $ 79 plus verzendkosten uit California. Als ik weer in NL ben eens kijken hoe ik die kan krijgen.
 10. Sinds 2008 gebruik ik naar alle tevredenheid een Dreambox 800Hd met sata pvr voor satelietontvangst. Nu dvb t2 komt, wil ik van canal digitaal af en een ontvanger aanschaffen voor combo ontvangst sat en dvb t2, dus alle fta zenders via sat en npo gratis via dvb t2 Nu ben ik al tijden aan het grasduinen op internet naar een geschikte ontvanger, maar tot nu toe zonder succes. Wat ik zoek moet een HDMI uitgang hebben voor naar de tv, en een component YPbRb middels drie RCA of component via de scart (zoals de dreambox 800 heeft) om aan te sluiten op mijn Slingbox ProHD. En ook PVR mogelijkheden. De SAB Titan Combo lijkt wat, maar de scart is alleen RGB begrijp ik. En dan moet je weer een dure converter aanschaffen die meer kost dan de ontvanger.. Iemand hier die een ontvanger weet?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy