Jump to content

Eduard07

Members
 • Content Count

  10,753
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Eduard07

 • Rank
  Sat4all verslaafd

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Oosterkwartier
 • Interesses
  Tweaken

Recent Profile Visitors

84,365 profile views
 1. Wel opvallend dat Trump niet in dat rijtje staat...😉
 2. Het hele Amerikaanse volk zou dan dus onderdeel zijn van een groot medisch experiment o.l.v. top viroloog Trump? Luguber! Trouwens, het lijkt erop dat een dergelijk (zeer risicovol) experiment al bewust plaatsvindt in Zweden.
 3. Trump is wel extra zorgelijk. Een paar weken geleden sprak hij nog over "tremendous control". Afgelopen weekend was het dat er twee zware weken aan zouden komen. Nog geen twee dagen later - vandaag- orakelt hij het volgende: https://www.bbc.com/news/world-us-canada-52175746 Experts als Fauci snoert hij de mond. De man weet een uur later al niet meer wat hij een uur eerder uit de duim heeft gezogen. Ik vraag me af of de VS dit virus ooit onder de knie gaat krijgen. Het wachten is echt op een serieus vaccin.
 4. Je bent nu al vergeten hoe BJ met de waarheid en het parlement omging tijdens de Brexit discussie? Hij is net zo'n fantast als Trump. Als burgemeester van Londen was hij ook meer narcist dan burgemeester. De manager kwaliteiten van BJ betwijfel ik sterk. Alleen luistert hij wel beter naar anderen, naar figuren zoals Cummings.... Maar bij de strijd tegen corona was hij net zo eigenwijs als Trump.
 5. Die zag ik al aankomen.😁 Maar Trump en Johnson - een pot nat, toch? Behalve dan dat ik wel liever Trump in het ziekenhuis had willen hebben met corona..
 6. Hier is een mooie Engelse term voor: "whataboutism". We hadden het toch over het VK m.b.t. het virus?
 7. Kan het ook zijn dat in het VK nationale trots en zelfverzekerdheid inmiddels worden verward met nationaal narcisme? De Britse koningin hield gisteren een toepspraak op de Britse TV. De ene na de andere toespeling op WO2. De Britten blijven erin hangen: ": Remember the War" en "We will meet again.". Wijselijk liet ze twee strofes weg die erop volgen: "Don't know where", "Don't know when"..... Over nep middelen tegen corona gesproken: grote vriend Trump heeft "misschien nog een ander tovermiddel voor de bijgelovigen: https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/trump-blijft-malariamedicijn-aanprijzen-als-geheim-wapen-in-de-strijd-tegen-corona~b4b72fdf7/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F De Britten (Amerikanen) denken nog steeds dat zij het middelpunt van het heelal zijn en de wijsheid in pacht hebben. 2020 wordt - vrees ik - het jaar van de grote ontnuchteringen voor deze twee volkeren.
 8. Laten we hopen dat ze voor dit feest ruimhartig de portemonnee hebben moeten trekken t.b.v. de staatskas bij een controle door een streng handhavende autoriteit.
 9. Diplomatiek taalgebruik. Het zou mij verbazen als het niet werd besloten. Ik vermoed zelfs dat er ook druk vanuit Den Haag over is."Bleib zu Hause! "Ze zijn niet eens welkom. Ikzelf ga ervan uit dat ik maandag bij Nieuweschans terug zou worden gestuurd.Maar wat zou een Duitser nog in Nederland hebben te zoeken als bijna alle horeca en winkels, stranden en vakantieparken gesloten zijn?
 10. https://www.rtvnoord.nl/nieuws/220886/Grens-met-Duitsland-gaat-maandag-dicht-update
 11. Ik denk dat dat mondjesmaat zal zijn. De grens met Duitsland gaan morgen potdicht en die met België is al dicht. Via Schiphol komt er ook niet veel meer binnen.Van vrij verkeer is echt geen sprake meer.
 12. Dit lijkt me onuitvoerbaar. Er gaan geruchten over een bepaald soort app waarmee je zou kunnen aansturen wie veilig weer aan het werk zouden kunnen. Maar ik zie gelijk alweer een hele volksstam opdoemen die met een mokerslag deze oplossing de kop in zullen willen drukken met het argument "privacyschending" en met een complotverhaal a la "coup pleging" gaan komen.
 13. Tja, de Xiaomi Mi wordt in tests trouwens steeds met de Nvidia Shield vergeleken vanwege het feit dat beide Netflix in HD kunnen bieden.
 14. Wat voor fouten heb je ontdekt? Ik heb hier een Formuler Z8 staan op Android 7,1 en daarop heb ik bij de CD app nog geen problemen gehad.
 15. Ik heb het ronde model gezien en vind het niet echt een praktische vorm hebben. Een soort koker met aansluitpunten in de afsluitingen. Ik zou bij het aansluiten hier aardig in de problemen komen met de bekabeling.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy