Ga naar inhoud


Eduard07

Lid
  • Items

    13716
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    63

1 Volger

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Oosterkwartier
  • Interesses
    Tweaken

Recente bezoekers van dit profiel

87435 profielweergaven
  1. In het hoofdmenu alle satellieten inschakelen (dus "uitrollen" zodat je instellingen hoofdmenu erin AAN staan) die je wilt inscannen. Te beginnen met Astra 4. (Maar doe meteen de Hotbird 13 Oost ook even. die moet gemakkelijk(er) te vinden zijn als je gaat draaien.) Die motor blijft op NUL staan zolang je niet een of meerdere sats OPEN hebt gezet in het hoofdmenu. Waar moet een motor naartoe als je alles dicht hebt staan?
  2. Heb je in het hoofdmenu die satelliet wel geactiveerd? (En heb je je eigen nulpunt in graden correct vermeld in het hoofdmenu? Probeer daar anders ook eens een graadje bij of al te doen in de Noorderbreedte aanduiding)
  3. 3 zenders op een draaibare schotel is inderdaad een bemoedigende startpositie.🤔
  4. Hoe moet ik dit dan lezen? https://www.vastelastenbond.nl/blog/uitspraak-hoge-raad-huurders-hebben-ook-het-recht-om-bezwaar-te-maken-tegen-woz-waarde/
  5. Veel, als je vervolgens te weinig overhoudt om bescheiden van te kunnen (over)leven.
  6. Dat hoef je steeds minder te doen als je de 60 gepasseerd bent. 🤔
  7. Zeker! En zulke grijze wollen sokken heb nog steeds. Met zeer goede herinneringen, want ze waren per saldo warm en sterk. Verder kreeg ik een afgedankte autoped/step van een ouder nichtje, en juist aan die step heb ik de fijnste herinneringen. Alles wat je had, was oké zolang het maar functioneerde. Verder stond je er niet bij stil. Als iets deed waarvoor het bedoeld was, was het klaar. Mijn eerste -gekregen- lampenradio: wat een geweldig apparaat. (En gewoon lopend naar school en terug, in weer en wind, ook in de winters van de jaren 60.).
  8. Mooi dat het geaccepteerd is! Van harte gegund! Was slechts relativerend bedoeld. Mijn excuses. Wilde aangeven dat "elk nadeel zijn voordeel hep"....maar er is misschien meer goed nieuws op dit front (vind ik althans): https://nos.nl/artikel/2517904-europarlement-stemt-in-met-verbod-op-verbranden-van-onverkochte-kleding Prijzen ervan omlaag en flink in de aanbieding lijkt me nog milieu-vriendelijker dan recycling! Of naar een goed doel.
  9. Je geeft nu een duidelijke motivatie voor de keuze van je nickname...😁
  10. En hij sprak uit eigen ervaring? 😁
×
×
  • Nieuwe aanmaken...