Spring naar bijdragen

Eduard07

Leden
 • Aantal bijdragen

  10375
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Eduard07

 • Rang
  Sat4all verslaafd

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Oosterkwartier
 • Interesses
  Tweaken

Recente profielbezoeken

83963 profielweergaven
 1. Tot die graaiers behoren ook die illegale server exploitanten en de abonnees met illegale kastjes. Als eerlijke abonnee zie ik graag dat anderen niet profiteren van waar ik het volle pond voor betaal. Dus prima actie! Hoop dat er nog vele gaan volgen.
 2. "This is a test transmission from Radio Caroline Flashback" . "Sounds fine on 929". (Ik rond maar weer even af, net als vroegah. 😁 ) Gewoon een AM frequentie "pikken" en Caroline Flashback erop, en het totaalplaatje van de jaren 60 is weer compleet. Leve de nostalgie!
 3. Ik vind het een slecht plan, omdat het zomaar uit de lucht komt vallen (Er is nooit onderzoek naar gedaan.) en er wordt een jeugdzender aan opgeofferd. Het is politiek uit de duim gezogen. Daarbij komt nog, dat er politiek altijd moeilijk is gedaan over omroepvernieuwing. En nu komt er ongevraagd zomaar een onbeproefd plan uit de Haagse hoge hoed. Alle reden om het plan met argwaan te bekijken.
 4. Je moest eens weten welke belangrijke rol de regionale omroepen in noord en oost Nederland hebben! Als er al wordt gegraaid bij de omroep, dan zijn dat de omroepen in de Randstad. Met een dubbele dekking, want die regiozenders in het westen en de NPO zijn een pot nat. Jouw vooroordeel wordt in het noorden en oosten niet ondersteund door de feiten. De kijk- en luisterdichtheid van de zenders is er hoog. En graaien is al niet meer mogelijk na de laatste bezuinigingsronde.
 5. Eduard07

  Binnenland NPO3 -Regio

  http://radio.nl/819286/npo-regio-wordt-het-beste-van-rijnmond-en-de-landelijke-omroepen Kijk aan, Rijnmond is alweer druk bezig van die ongevraagde NPO3-Regio nog meer Randstad TV te maken.Ze gaan er nu al mee aan de haal. NPO3-Regio wordt niks minder dan een politiek gekleurde zender. Ik hoop dat deze arrogante beslissing t.z.t. flink wordt afgestraft.
 6. @Waterpas, een volledig juiste constatering.De vraag is of, en zo ja, hoe we ooit van dit benauwde denken afkomen.
 7. @Sverige, je haalt er nu van alles bij. Ik wil het graag houden bij de Nederlandse mediapolitiek in het algemeen en deze minister in het bijzonder. @Tonskidutch, Arie Slob gaat nu opnieuw een brandje proberen te blussen op zijn manier.Weer met een ad hoc oplossing ("ingrijpen") voor een structureel probleem.Net als bij de schoolbesturen. Ik betwijfel of een CU minister wel de juiste achtergrond heeft om omroep- en onderwijsproblemen toekomstbestendig op te lossen.En dan bedoel ik dat hij rammelende regelgeving een flinke update geeft als dat nodig blijkt en besturen (en scholen) sneller de wacht aanzegt.
 8. Dit is absoluut geen nieuws. Deze zenders waren al lange toch al via internet te ontvangen?
 9. Een minister die onpartijdig(er) kan denken over de omroep, met expertise en een lange-termijn visie daarop. Het huidige beleid is chaotisch, impulsief, ondoordacht en ronduit destructief.
 10. Wederom zit er weer een minister die over de media gaat zonder er voldoende vanaf te weten en er onpartijdig mee om te kunnen gaan. (Net als met het onderwijs.) https://nederlandsmedianieuws.nl/media-nieuws/Arie-Slob-zorgde-zelf-voor-onbestuurbaarheid-Commissariaat-voor-de-Media/ Er gaan in Nederland permanent ministers over onze media die er hetzij geen verstand van hebben, hetzij er politieke spelletjes mee spelen, hetzij er geen lange-termijn visie over hebben. Kortom: ondanks dat media een hele belangrijke rol spelen in onze samenleving, is het altijd een speelbal geweest van de politiek. Al vanaf het ontstaan in de jaren 30. En zolang het Den Haag naar de zin gaat, roept het dat de media "onafhankelijk" zijn. En zo rollen de Nederlandse radio en tv van het ene probleem in het andere. Korte termijn-denken, ongezonde bemoeizucht op basis van beperkte kennis-van-zaken. De omvorming van NPO3 naar een Regio3 , geflankeerd door een zak met geld, zonder ook maar enig gefundeerd onderzoek of Nederland wel op zo'n zender zit te wachten. En de jeugdzender op NPO3 verdwijnt. En die was goed bezig, getuige de kijkcijfers. Alles gemotiveerd met drogredenen of ondeskundigheid. En zo wordt de PO niet van buitenaf, maar van binnenuit verder afgebroken door de Haagse waan-van-de-dag. We gaan er nog spijt van krijgen, maar de kiezer kan deze regering en minister bij mislukking helaas niet meer ter verantwoording roepen over een paar jaar.
 11. Luisteraar, we hebben het over de uplink, he? Als die een blackout heeft, houdt het toch op?
 12. Het lijkt me bijna onbestaanbaar dat jij die onderbreking niet hebt gehad. Ik kan Sprietje's constatering bevestigen. Het kan niet zo zijn dat jij op dat moment ontvangst had terwijl de uplink er overduidelijk een aantal minuten uit lag.
 13. Hartelijk dank, maar ik heb Caroline inmiddels werkend met http://78.129.202.200:8040/ De strekking van mijn vraag was echter: waar vind je dit soort gegevens?
 14. Waar kan ik dit soort streamgegevens vinden?
 15. Niets te vinden op dit moment.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid