Ga naar inhoud

Eduard07

Leden
 • Aantal items

  10426
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Eduard07

 • Titel
  Sat4all verslaafd

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Oosterkwartier
 • Interesses
  Tweaken

Recente bezoekers van dit profiel

84039 profielweergaven
 1. Dat was de melding van 17/11 bij Medium Wave Info: https://mediumwave.info/news.html Ik denk dat de extra dab+ kanalen van RTE aantoonbaar slecht werden beluisterd (technische kwaliteit op internet is ook niet echt geweldig), terwijl de LW zender van RTE 1 aantoonbaar wordt gewaardeerd. De keus is te begrijpen.
 2. Er is al vaker discussie geweest over de suggestie om Radio 5 via de FM te gaan verspreiden, omdat die momenteel beter beluisterd lijkt te worden dan 3FM en ook een publiek heeft dat traditioneel lineaire (FM) radio luistert. In dit verband is het trouwens tevens de vraag of de klassieke zender Radio 4 nog wel een FM luisterkring heeft. Deze zender zit ook op DAB+. Er zijn Europese landen waar de klassieke zender al niet meer op de FM uitzendt vanwege de luistergewoonten van de doelgroep. Radio Swiss Classic, bijvoorbeeld, is alleen op dab+ te ontvangen.
 3. Helaas extremen meestal naar boven, niet naar beneden. En dat is de rode draad vanaf de jaren 80.
 4. Eduard07

  100 km/h

  Dit herken ik. Had een keer autopech. Toen zei de baas "dan ga je toch met OV!" Toen ik op internet ging plannen, bleek, dat als ik er arriveerde, ik amper tijd had voor een kop koffie. Daarna direct weer terug, anders zou ik de laatste aansluiting missen bij de overstap in Assen. En ook nog overstap in Groningen. Met de auto was het 3 kwartier, met het OV ruim 3 uren heen en 3 uren terug.
 5. Eduard07

  100 km/h

  Los van het feit, dat je normaal gesproken niet eens "een kwartiertje sneller" hoeft te gaan. Waar is dat kwartiertje eerder eigenlijk voor nodig? Speelt alleen als je een afspraak hebt, misschien. Ook niet altijd.
 6. Eduard07

  100 km/h

  Inderdaad. Ook het milieu gaat eraan.
 7. @Ceesv, dit verschijnsel hebben we vaker meegemaakt: beetje winters in november en begin december, en daarna weer 10 graden. En een "warme kerstmis" waar mensen "vroeger" voor naar Frankrijk of Spanje gingen. Ben benieuwd of we deze keer een beetje winterse kerst krijgen.
 8. Maar de keerzijde is de tegenwoordige zomers bij jou waar jij - voor zover ik me even herinner - bij tijden ook niet meer zo enthousiast over bent. Ook gezien de zorgwekkende schade aan de natuur.
 9. Bijna elke winter was het raak. Bevroren waterleidingen, auto's die over het ijs reden, bergen sneeuw voor de deur. Zomerse temperaturen met een maximum van hooguit een keer 28 graden. Nee, niemand hoeft me wijs te maken dat we in een natuurlijke cyclus zitten. Dat is aantoonbare onzin.
 10. Tja, daar fietsen we niet zomaar even heen..
 11. Vroeger hadden WE HIER IN NEDERLAND meer sneeuw. En IJS.
 12. Maar ja, as van wat? Dus eerst vervuilen om daarna milieuvriendelijk te kunnen strooien? We zitten met de milieuproblematiek in, zoals het Duits dat zo treffend uitdrukt, een "Teufelskreis". De ene "oplossing" veroorzaakt weer een ander probleem.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid