Jump to content

on1bes

Members
 • Content Count

  257
 • Joined

 • Last visited

About on1bes

 • Rank
  Proef lidmaatschap
 • Birthday 06/22/1953

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Oost-Vlaanderen
 • Interesses
  Computer, satelliet, radioamateur, DVB-T, SDR

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb juist gezegd dat het tot hiertoe maar 1 kanaal is dat niet meewerkt hé. De andere geteste kanalen zijn wel goed. Geen ramp ? Alles wat je opneemt moet je wel manueel aanpassen naar een uur vroeger. Das geen manier van werken.
 2. In PLI 4.2 heb ik geen instelling gevonden om dit te regelen. Time-zone staat op Brussel . . . Blijkbaar is het 1 transponder die niet mee wil op Astra 192°.
 3. Op mijn DM800 loopt de EPG een uur te laat. Dus wat geprogrammeerd staat om b.v. 00:00 moet eigenlijk om al 23:00 beginnen. Misschien heeft het wel iets te maken met het zomer-uur, maar de box past de EPG niet aan. Het uur wel. Hoe los ik dit op ? Kan ik de EPG wissen en opnieuw inladen ? Opnieuw scannen van de satelliet heeft niet geholpen.
 4. Welke versie Windows gebruik je ? Vanaf v 2004 kan je bij veel PC niet meer je netwerk benaderen. Je moet dan manueel een netwerkdrive of device mappen.
 5. @timmerman_606 Het is allemaal nogal vaag wat je daar vertelt. Niet iedereen kan die IP tv boxen allemaal kennen, en werkend krijgen. Dat hangt van zoooveel factoren af. Ik moet hier oppervlakkig blijven over IPTV. Globaal heb je 2 systemen om IPTV te kijken: met een IPTV box of sommige satelliet ontvangers, en met een computer of laptop. Meestal gaat men EERST met een laptop of computer kijken of een (ver)gekregen link van een zender werkt op de computer. Dit gebeurt meestal door de link door te sturen naar VideoLan, (of VLC), het programma dat die rare video-link extenties kan afs
 6. on1bes

  IPTV Open Pli

  @Spotvogel je zegt niet precies wat je gedaan hebt: de lijst in uw kanalenlijst ?? en DAN in de VU ??. Geeft eens eens voorbeeld. Bij mijn VU komen enkele IPTV kanalen uit een andereIPTV lijst, en die heb ik dan in mijn gebruikelijke TV kanalenlijst (bouquet) onderaan toegevoegd. MAAR die laatste moeten een heel ander regel-formaat hebben dan de gewone TV kanalen. En dan nog is het nog afwachten of ze werken. Je moet wel de nieuwste Service App installeren. Bij flashen van laatste Open Pli krijg ik er altijd een grote lijst van IP stations erbij (o.a. Str.TV - Vlaanderen en Wallonie). En daar
 7. on1bes

  VTM Go

  @Zilverhippie Ik bedoel hiermee dat die app's niet werken op Samsung TV's. Android app's kan je daar NIET op installeren. Tis maar dat je het weet.
 8. on1bes

  VTM Go

  De VTM Go werkt niet op mijn Samsung TV, dus gebruik ik de TVV app, omdat je nu daarin ook terug kan kijken. VTM heeft (nog) geen VTM Go app. Op PC nog geen probleem gezien, maar heb dat de laatste dagen niet getest.
 9. Ik kreeg hetzelfde antwoord, en nog 2 dagen gewacht: nog niets ! Terug een bericht gestuurd: ze gingen het nog eens doorgeven aan de techn. dienst. Afwachten maar ik denk dat er niet veel gaat gebeuren.
 10. Voor mij werkt het nu met de register-hack - ergens beschreven maar weet niet exact meer waar. Maar het is vrij gemakkelijk om een sleutel bij te voegen voor uw niet werkende drive (voor mij de X): HKEY_CURRENT_USER -> Network --> X --> ProviderFlags REG_DWORD 0x00000001 (1) Zie ook foto.
 11. Klopt volledig Jean-Claude. Op VTM en ZES niets meer en op Vier wel. Ik heb nog een bericht gestuurd vandaag via Messenger, maar was net te laat. Na 17u reageren ze enkel nog met een welkomstboodschap met hun openings-uren, maar verder doen ze daar NIETS mee. Verloren moeite dus tot maandag. Ik had gisteren al moeten reageren, maar ik gaf hun nog wat respijt. Tevergeefs dus.
 12. @cees maar het is toch wel raar, dat als je een beetje technisch doet, en wat cijferwerk meegeeft, en wat aanhoud, dat ze ineens wakker worden en dat er toch ineens iets zou schelen.. Dat is me een jaartje of zo ook gelukt , met vrijwel hetzelfde probleem. Nu dus ook.
 13. Ja, inderdaad, sinds woensdag 18u zijn er terug 888 ondertitels op VTM en Vier, maar nu zijn ze op VRT verdwenen.
 14. Bedankt Kabeltje87 Vanmorgen nogmaals geprobeerd via Messenger, en nogmaals ontkenning gekregen dat ze er iets aan kunnen doen. Pas na nog een poging, en zeggen dat ze de klant wat wijsmaken, en dat je ook wat technisch bent, en zelfde probleem ook een jaar geleden was, kwam er wat later een reeks berichten (nadat hij navraag had gedaan) dat er nu toch een probleem is, en ze ermee bezig zijn. Ik moet zeggen dat de Messenger methode heel snel werkt, maar je moet binnen de werkuren blijven, anders komt er gewoon een standaard boodschap. Dus geen ontkenning meer, en we z
 15. Leuke link. Moest wel 2 keer proberen in VLC, maar ging dan toch open. Bij mij in Open PLI en Solo2 gaan de oude #SERVICE 4097 ook niet meer open. Je moet de Serviceapp uit de feed op je box installeren. Maar het is niet zeker dat alle 4097 services dan gaan werken. Je moet dan op zoek naar een #SERVICE 5002 versie. Normaal krijg je een foutmelding als het niet werkt op je box. Ik ga hem wel toevoegen, maar kan op dit ogenblik je link niet proberen op mijn box.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.