Jump to content

Pedblu

Members
 • Posts

  39
 • Joined

 • Last visited

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Lot, Fr
 • Interesses
  VU+, open pli, bridge, frankrijk

Recent Profile Visitors

944 profile views

Pedblu's Achievements

 1. Overigens kun je de knoppen 1, 3, 4, 6, 7 en 9 van de Ultimo 4K nog aanpassen. Ik heb toetsen 7 en 9 op 8 minuten gezet. Dan rest bijna altijd nog 1 keer op 1 of 3 voor 15 seconden vooruit of achteruit. Iedere seconde tijdwinst is gewonnen op de resttijd van je leven:) zeg maar.....
 2. Mijn excuses, heb in eerst instantie een naam van een verkoopsite genoemd en die reactie is terecht niet geplaatst, vandaar nu mijn aangepaste reactie. Niet gehinderd door enige kennis, maar zie soms wel eens een Solo 4k ergens te koop staan. Kan dat ook? Of een nieuwe Ultimo 4K in Frankrijk, maar wel bijna 700 Euro. Ik ben iig super blij dat ik tweedehands een paar jaar geleden een Ultimo 4K gescoord heb. Wat een super toestel !
 3. Niet gehinderd door enige kennis, maar zie wel een Solo 4k op *****staan. Kan dat ook? Of een nieuwe Ultimo 4K in Frankrijk op ********.com Maar wel 687 Euro. Ik ben iig super blij dat ik tweede hands een paar jaar geleden een Ultimo 4K gescoord heb op *******. Wat een super toestel ! Uit onze huisregels: 2. Reclame strikt verboden- Op sat4all mag je op geen enkele wijze reclame maken Op sat4all.com is reclame, óók negatieve "reclame", onder welke vorm dan ook, strikt verboden! Ook het plaatsen van links of verwijzingen naar commerciële sites of het plaatsen van een commerciële link of verwijzing in je profiel is niet toegestaan! Eveneens verboden is het via PB "spammen" van leden en in het bijzonder het versturen van PB's om mee te handelen! Wil je iets verkopen, ga je naar Marktplaats of plaats je een advertentie op onze 2ehands pagina, maar dan wel met inachtneming van de regels! Lees dus de regels voor het plaatsen van een particuliere advertentie eerst goed door. Sat4all wordt niet misbruikt voor welke commerciële activiteit dan ook! Ook niet via privéberichten!
 4. Volgens mij wordt er in een ander draadje juist uitgelegd hoe je NPO 1 4K met de kaartlezer kunt zien. Kwestie van aanpassing in de OscamApi. Of zeg ik iets raars?
 5. Uitwendig is wel 16 maar inwendig ook maar 10 mm. Doorstroming wordt niet afgekneld imho. Je kunt dit zien bij de aansluiting. Daar schuift de leiding ook maar over een aansluiting van 11/12 mm buitenmaat dus 11 of 10 binnenleiding.
 6. zoals gezegd... Ondoorgrondelijk soms. Vanmorgen heeft mijn maat de Duo aangezet en voila... installeren en gaan met die banaan. Nu alles geïnstalleerd incl Oscam, internet en Remote stream converter en alles lijkt het prima te doen. Was blijkbaar een kwestie van lange adem. Dank voor de snelle response sowieso.
 7. Zal eea ff checken en proberen. VTI en VIX ook geprobeerd maar leek erop dat de USB maar niet herkend werd. Zojuist van mijn maat berichtje dat bij opstarten eea lijkt te installeren dus ga even contacten. Misschien was alles gisteren gewoon even teveel voor the old boy:) USB's cq Openpli's wegen zijn soms ondoorgrondelijk:)
 8. Stick ligt bij mijn vriend, maar uit mn hoofd, vuplus duo kernel_cfe_auto en root_cfe_auto.jffs2
 9. Dag, Gisteren samen met een vriend die een vu+ Duo op de kop getikt heeft geprobeerd Openpli 7.3 te installeren. Na bericht "verwijder USB en reboot" de USB-stick verwijdert en opnieuw opgestart. Helaas blijft de machine hangen op "starting...." Meerdere malen opnieuw opgestart en bovendien nog met verschillende USB-sticks opnieuw geprobeerd en meer dan een uur gewacht maar nada, noppes, niets. Is de Duo te oud of zijn wij iets vergeten? Las nog iets over een van de bootloader update. Is die wellicht noodzakelijk? Heeft iemand een idee? Dank voor het meedenken.
 10. Pedblu

  Newbie vraag

  Zoals nu een paar keer is gesuggereerd..... Zou sowieso eerst maar ns kijken bij instellingen of Oscam aanstaat of dat je naar CCcam zit te staren voordat je allerlei terug installeer gedoe probeert. Soms ligt de oplossing voor ons neus maar kijken we er ver over heen.
 11. Duit in het zakje.... Heb 3 jaar geleden mijn Samsung laptop voorzien van de 500GB Samsung SSD. Opstarten duurde eerst echt 3 minuten. Nu 14 seconden. Denk iedere keer weer... "Toch mooi 2 minuut 46 tijdwinst voor de rest van mijn leven:) " Verder ervaar ik mijn laptop sindsdien dus als razendsnel.
 12. Het betreft een livebox 5 Sagem modem welke idd voor Orange in Frankrijk alom in gebruik is.
 13. D8 dat u het adres van de Ultimo 4k bedoelde. Die is vast. Maar inderdaad geeft Orange in Frankrijk steeds een nieuw ip adres uit. Dat gaat eea waarschijnlijk onmogelijk maken.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.