Spring naar bijdragen

Pedblu

Leden
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Pedblu

 • Rang
  Proef lidmaatschap

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Fr
 • Interesses
  VU+, open pli, bridge
 1. In het verlengde van mijn vraag... Wanneer ik een vu+ duo HD twintuner op de kop tik met disecq problemen, zou die het dan nog steeds doen in de logeerkamer en gekoppeld aan mijn Ultimo 4k? Of is dit een rare vraag?
 2. Top. Dus voorkeur zou zijn een Vu+ apparaat of iedere andere Enigma2, mits op beiden Open pli geïnstalleerd. Moet lukken.
 3. Super, Dank allemaal. Daar kan ik wel wat mee. Nu Marktplaats afstruinen:)
 4. Ik wil graag in een logeerkamer een ontvanger koppelen aan mijn Ultimo 4k. Snap intussen wel hoe ik dat kan doen, ondermeer door dit onvolprezen forum. Maar kan ik daartoe iedere Vu+ ontvanger aanschaffen, of iedere Enigma 2 ontvanger. Kortom, Wat zou een goedkope, maar degelijke ontvanger zijn. Heb de zoekfunctie uitgebreid gebruikt maar vond 123 niet direct een antwoord. Dank en excuses wanneer ik het antwoord simpeler had kunnen vinden, Peter
 5. Pedblu

  Pedblu

 6. Kan weinig toevoegen aan al het bovenstaande, maar als complete leek een jaar geleden begonnen en heb intussen zowel de VU Solo 4k als de Ultimo 4 K . Kan alleen maar zeggen... FANTASTISCH allebei. Natuurlijk moet je je een beetje inlezen maar ik heb dankzij oa dit forum alles zelf kunnen installeren en regelen. Ik gebruik naar volle tevredenheid Open Pli. Het enige wat ik nog zou willen mee geven is dat de Solo 4K heel handig een harde schijf slede heeft. Je kunt dus de HD zelf in 1 seconde eruit en in schuiven, terwijl bij de Ultimo 4K ik deze moest inbouwen. (15 minuten werk) Aan de andere kant heeft de Ultimo 4K standaard Bluetooth zodat ik met een headset en Bluetooth TV kan kijken zonder de rest van de familie lastig te vallen. Succes met de ongetwijfeld goede keuze die je hebt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid