Ga naar inhoud


Pedblu

Lid
  • Items

    45
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Lot, Fr
  • Interesses
    VU+, open pli, bridge, frankrijk

Recente bezoekers van dit profiel

1155 profielweergaven

Pedblu's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Op het gevaar af dat ik heel dom overkom, maar heb je wel je oscam geactiveerd? Dus Menu, instellingen, Softcam/ci softcam instellingen en vervolgens Oscam. Wanneer ik opnieuw flash moet ik altijd even Oscam aanzetten nl.
  2. Had dit probleem ook en zag het op diverse Forums voorbij komen. Uiteindelijk leek het probleem vooral bij de combinatie met Veronica te liggen. Ik neem dus niets meer tegelijk op met veronica en heb vlgs mij al een tijdje geen probleem meer. Ben geen techneut maar het lijkt erop dat CD bij Veronica een wijziging heeft ingevoerd waardoor na een half uur of zo de kaart in de strafmodus ging.
  3. Het voegt niets toe, maar wij zijn vorige maand 3 weken in Nederland geweest en kon werkelijk OVERAL betalen met mijn Google Pay... behalve.. , u raadt het al, bij de Albert Heijn. Bij zeker 5 vershillende AH s geweest, maar geen enkele accepteerde Google Pay. Stond er wel van te kijken want makkelijker kan het niet wanneer je toch al je bonuskaart ook in je mobiel hebt zitten en je dus je telefoon al in je handen hebt. Anyway, er zijn jammer genoeg wel belangrijkere issues in de wereld op dit moment. Ik ga al 40 jaar van het principe uit dat 'Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat" En doorrr...:)
  4. "De box staat helemaal vrij en voelt niet warm aan maar heb toch weer een opname die halverwege stopt." De opname die halverwege stopt intrigeert mij. Ik heb dat ook al meerdere keren meegemaakt. Kan het niet simpel te maken hebben dat je niet zomaar meer dan een paar kanalen tegelijk kunt opnemen. Meen dat CD dit geeft afgeknepen. Er zijn al een aantal topics over geweest. Dan ligt het zomaar niet aan je harde schijf.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...