Jump to content

Pedblu

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Pedblu

 • Rank
  Proef lidmaatschap

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Lot, Fr
 • Interesses
  VU+, open pli, bridge, frankrijk
 1. Van Nederlanders.fr: Een amerikaanse deelnemer aan het forum van het engelstalige Pontnoir.com, die niet naar zijn tweede huis in de Creuse kan, heeft op basis van de uitspraken van Trump sinds het uitbreken van de Coronacrisis, de situatie in de VS en het leiderschap van Trump vergeleken met de scheepsramp van de Titanic, met Trump als kapitein. - Er is helemaal geen ijsberg. - Als er al ergens een ijsberg was, dan dreef hij in een heel andere oceaan. - De ijsberg drijft in deze oceaan, maar hij zal snel smelten. - Er is een ijsberg, maar we hebben hem niet geraakt. - We hebben de ijsberg geraakt, maar de schade zal snel worden gerepareerd. - De ijsberg is een chinese ijsberg. - Het schip maakt water, maar alle passagiers die een reddingsboot willen, krijgen er een en we hebben héél mooie reddingsboten. - Passagiers die een reddingsboot willen, moeten er wél vriendelijk om vragen. - We hebben geen reddingsboten, we zijn geen verstrekkers van reddingsboten. - Passagiers hadden zelf moeten voorzien dat we op een ijsberg kunnen stoten en ze hadden hun eigen reddingsboten mee moeten brengen. - Volgens mij hebben we helemaal niet zoveel reddingsboten nodig. - We hebben reddingsboten, maar dat zijn ónze reddingsboten, niet die van de passagiers. - De vorige kapitein van het schip heeft de reddingsboten aan de wal laten liggen. - Geen mens kon een ijsberg hebben voorzien. - Ik ben de grootste kapitein aller tijden van welk schip waar dan ook! De Amerikaan voegt eraan toe: "En als de helft van de bevolking van de VS aan het Coronavirus overlijdt, is dat te danken aan het geweldige commando van kapitein Trump." Het gevolg is dat de VS momenteel verhoudingsgewijs het grootste aantal besmettingen kent en het grootste aantal Coronadoden, met New York en New Orleans als zwaarst getroffen steden. Tsja
 2. Overigens kun je natuurlijk ook je interne schijf opruimen door veel opgenomen programmas te verplaatsen naar je externe schijf. Middels groene knop "verplaats". Wil je die alsnog afspelen dan gebruik ik , wanneer ik in de pvr pagina sta, de gele knop en ga naar mijn externe schijf. Dan hoef je niet de externe schijf als opname doel meer in te stellen en laat je alles verder zoals het nu is.
 3. Staan je gebruiksinstellingen wel op "Expert"? Anders kun je in de timer niet zien waar je opname naar toe geschreven moet worden. Deze optie ontbreekt nu in de foto die je gepost hebt. Suc6
 4. Moest even pielen, maar prima gelukt. De map media/hdd/movie verwijderd. Nogmaals dank.
 5. Excuses, vergeet te vermelden dat ik OpenPli 7.2 gebruik
 6. Goedemorgen, Ik weet niet wat ik verkeerd gedaan heb maar de verwijderde opnames worden sinds kort niet meer in mijn map Verwijderde bestanden (hdd/.trash), maar in Verwijderde bestanden van de map Movie (hdd/movie/.trash ) geplaatst. Ik heb van alles geprobeerd maar kom niet verder. Iemand een tip?
 7. Ik neem regelmatig 5 of 6 zenders zonder problemen op. Ook 8 lukt prima. Alleen NIET de common interface gebruiken, maar rechtstreeks in de tuner met Oscam.
 8. Ik heb een triple LNB met 4 uitgangen. Twee daarvan zijn aangesloten op mijn Ultimo 4K en ik kan inderdaad fluitend 8 kanalen opnemen, mits je niet gebruik maakt van de common interface van CD maar van Oscam reader. Ik heb openpli 7.1 erop staan. Het enige is dat wanneer er twee LNB s (i.c. Astra 1 en 3 bijvoorbeeld) in gebruik zijn, ik niet ook nog bijv Engelse zenders kan opnemen. Omdat astra 1 en 3 dan al in gebruik zijn. Anyway, het werkt uitstekend met Canaal digitaal kaart in mijn cardreader icm Oscam en openpli.
 9. In het verlengde van mijn vraag... Wanneer ik een vu+ duo HD twintuner op de kop tik met disecq problemen, zou die het dan nog steeds doen in de logeerkamer en gekoppeld aan mijn Ultimo 4k? Of is dit een rare vraag?
 10. Top. Dus voorkeur zou zijn een Vu+ apparaat of iedere andere Enigma2, mits op beiden Open pli geïnstalleerd. Moet lukken.
 11. Super, Dank allemaal. Daar kan ik wel wat mee. Nu Marktplaats afstruinen:)
 12. Ik wil graag in een logeerkamer een ontvanger koppelen aan mijn Ultimo 4k. Snap intussen wel hoe ik dat kan doen, ondermeer door dit onvolprezen forum. Maar kan ik daartoe iedere Vu+ ontvanger aanschaffen, of iedere Enigma 2 ontvanger. Kortom, Wat zou een goedkope, maar degelijke ontvanger zijn. Heb de zoekfunctie uitgebreid gebruikt maar vond 123 niet direct een antwoord. Dank en excuses wanneer ik het antwoord simpeler had kunnen vinden, Peter
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy