Ga naar inhoud

Victoria22

Leden
 • Aantal items

  99
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Victoria22

 • Titel
  Sat4all Lid

Recente bezoekers van dit profiel

24511 profielweergaven
 1. Ondanks alle gegeven tips en instellingen wil ik nog even de opmerking plaatsen : het in en uitpluggen van de HDMI kabels is toch wel spanningsloos gebeurd , ik heb met deze truc ook eens een HDMI ingang van mijn toenmaals nieuwe tv opgeblazen. V.G. Victoria22
 2. Goedemiddag OllieBB. even een vraagje, gaat dit over de dreambox 500 of over de 500HD? V.G. Victoria22. Sorry , de vraag was net voor mij al gesteld. Victoria22.
 3. Het was inderdaad via het glasvezelnet in Almere-Buiten. Victoria22
 4. Goedemorgen, ik zou het niet aanraden om naar T-mobile te gaan, heb er behoorlijk wat uitvallen van internet meegemaakt binnen i jaar. Ook de andere services werkten dan niet. De problemen duurden soms rond de 24 uur en als het dan weer opstartte viel het soms weer uit. V.G. Victoria22.
 5. Goedemorgen. Een satellietfirma waarvan de eerste letter begint met een C had tot 1 maand geleden de houders die je zoekt. Ik mag vanwege de regels van dit board niet de complete naam van de firma noemen. V.G. Victoria22.
 6. En Andre , werken de multistreams op deze ontvanger en met welke besturingssoftware (PLI of andere) ? V.G. Victoria22.
 7. Mimisiko, Bedankt voor de informatie, ik had ook uit andere bronnen vernomen dat de gewenste tuner niet leverbaar is , de slechte opmerkingen maken mij niet zoveel uit , die toepassingen gebruik ik toch niet, niettemin heb ik de ontvanger nog niet in gebruik en ook een schotel is nog niet geinstalleerd. Dus t.z.t. merk ik het wel. V.G. Victoria22
 8. Ik snap dat deze vraag geen antwoord krijgt omdat deze tuner niet leverbaar is, maar heeft iemand misschien een adres en telefoonnummer van de importeur van Xsarius? Op de sites van hun staat niet de informatie die ik zoek , het schijnt dat de importeur in Groningen gehuisvest is. Als het doorgeven van deze info tegen de forumregels is gelieve dan een persoonlijk bericht aan mij te sturen. B.V.D. Victoria22.
 9. Hi, is er iemand die een Xsarius Galaxy inbouwtuner (Cable) nodig heeft en deze zou willen ruilen voor een DVB-S2X inbouwtuner voor voornoemde ontvanger die ik nodig heb? V.G. Victoria22.
 10. Sprietje laten we het wel even leuk laten en niet vertellen dat mijn verhaal niet van alle kanten klopt, ik heb het op mijn manier geprobeert uit te leggen en zoals ik al vertelde ben ik blij dat het nu wel werkt, het verhaal van long/lat had ik al eerder meegenomen. V.G. Victoria22
 11. Medesatters, het feit is dat bij het invoeren van 3 decimalen de tool voor de eerste keer goed werkte bij mij, waar dat mogelijk door komt weet ik niet, maar het werkte en daar ging het om😄. Verder heb ik het verhaal gelezen over de redeneringen van A33 en Sprietje , ik vindt het mooi dat mensen zo uitgebreid in een materie kunnen duiken, maar ik moet eerlijk zeggen dat het mij boven de pet ging. Niettemin dank voor alle info en als ik het nodig heb zal ik het in mijn voordeel toepassen. V.G. Victoria22 Almere.
 12. Beste Bellejt en Sprietje. Bedankt voor jullie reacties. Het probleem leek hem te zitten in het invoeren van Long en Lat waardes van 4 cijfers achter de punt die teruggebracht moesten tot 3 cijfers, daarna kon ik de gewenste satellieten probleemloos selecteren en tussen de LNB,S de afstanden bekijken. Fijne avond gewenst : Victoria22. P.S. De winkel die ik gebeld had verkoopt deze schotel wel , maar volgens hun gebruiken ze andere apparatuur om af te stellen.
 13. Goedemorgen medesatters. Ik wil deze schotel gaan afstellen, maar als ik de site: http://pointage.visiosat.com/default.aspx open en daar mijn locatie : Lat 52.3896 en long 5.2603 invoer kom ik ergens in het midden oosten uit, daarna kan ik europa kiezen , maar daar staat geen nederland in dus heb ik belgie gekozen om te testen, maar is natuurlijk niet mijn locatie. Is het soms nodig om een authorisatie voor deze site van de fabrikant te krijgen en zoja waar kan ik dat aanvragen? Heb een winkel die ze verkoopt gebeld en die helpen mij niet. V.G. Victoria22
 14. Dank voor het antwoord Patje, ik neem dit mee in mijn overweging. V.G. Victoria22
 15. Hallo beeper. Even wat vraagjes over deze schotel. Zitten er geen deukjes in de schotel of de reflector? Zijn de tandwielen en tandheugel in goede conditie? Het schijnt dat de rotor bij bediening wel wat veel geluid maakt, hoe is het bij deze? De vorige vragen die ik via een PB had gestuurd zijn voor mij al duidelijk. V.G. Victoria22
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.