Ga naar inhoud

Victoria22

Leden
 • Aantal items

  89
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Victoria22

 • Titel
  Sat4all Lid

Recente bezoekers van dit profiel

23982 profielweergaven
 1. Mogelijk kan de APU ook in de lucht gestart en gebruikt worden indien een motorstart tijdens de vlucht uitgevoerd zou moeten worden, of de airconditiong en drukcabine via de motoren gevoed niet zou werken. Er bestaat mogelijk ook een mogelijkheid om een motor d.m.v. de voorwaartse snelheid te starten indien uitgevallen. V.G. Victoria22.
 2. De APU zoals de benaming en afkorting is, zorgt voor de electiciteitsvoorziening op de grond als de motorgeneratoren niet draaien en er geen buitenboord voedingswagen beschikbaar is. Verder kan hij Pneumatiche druk leveren (luchtdruk) om de motoren te starten. V.G. Victoria22.
 3. Er kan een slotje op, ontvanger is verkocht, bedankt voor de medewerking. V.G. Victoria22.
 4. Ik bied 20 Euro voor deze antenne. V.G. Victoria22
 5. De prijs van de ontvanger gaat omlaag naar 115 Euro. V.G. Victoria22
 6. Victoria22

  te koop Mutant HD51

  Een goed werkende HD51 Satontvanger , 1,5 jaar geleden gekocht. Open PLI7.1 is geinstalleerd. Een Seagate 1Tb harde schijf is geinstalleerd. Met DVB-S2X tuner ingebouwd (1 X). Compleet met afstandsbediening. Vraagprijs : 125 Euro. Victoria22. Almere.
 7. Mogelijk om zonnepanelen de zon te laten volgen?
 8. Victoria22

  Ziggo pakket

  Bedankt voor de reactie ,maar ik beheers het pools niet. V.G. Victoria22
 9. Victoria22

  Ziggo pakket

  Volgens mij zit BBC First ook niet op de schotel. V.G. Victoria.
 10. Hallo Zilverhippie. Ik heb inderdaad een handleiding van de LT 8700 liggen. Als je even via een persoonlijk bericht je adres doorgeeft dan komen er wel uit. V.G. Victoria 22 Almere.
 11. Goedemorgen Zilverhippie, volgens mij ben ik gisteren een handleiding van Echostar tegengekomen. Zal dat vanmiddag nog even controleren en dan hoor je nader. V.G. Victoria22.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid