Ga naar inhoud

Prawo

Leden
 • Aantal items

  1676
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Prawo

 • Titel
  Sat4all Core Member
 • Verjaardag 06/03/1953

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Europese Unie
 • Interesses
  Vreemdelingenrecht, klassieke muziek, opera

Recente bezoekers van dit profiel

42553 profielweergaven
 1. Misschien dat je eens een appje op je telefoon kunt zetten waarmee je zelf probleemloos tussen vele valuta kunt switchen en zonder kosten geld over kunt boeken naar rekeningen in meerdere landen. Daaronder Zwitserland. Dat is tegenwoordig het moderne bankieren. Mijn excuses als het reclame is (het is vooral bedoeld als tip) in dit verband te verwijzen naar * en/of te melden dat ik desgevraagd een referral link kan geven waarmee nog twee weken een gratis Visa debetkaart is te verkrijgen. De besparing voor die fysieke kaart is zo €5,99, de rekening zelf is gratis en de koersen zijn heel gunstig.
 2. Beste Gerard, wellicht zitten er bij de volgende organisaties expats met vergelijkbare problemen en kun je de zaak via hen aankaarten. Stichting Grenzeloos Onder Een Dak, GOED: https://www.stichtinggoed.nl/ Stichting Nederlanders Buiten Nederland, SNBN, https://www.nederlandersbuitennederland.nl/
 3. Prawo

  Welke Tablet kopen ?

  De Consumentenbond vergelijkt ook wel eens tablets. Wellicht heb je daar wat aan: https://www.consumentenbond.nl/tablet
 4. Misschien heb je iets aan deze recente test van de Consumentenbond https://www.consumentenbond.nl/smartphone/beste-goedkope-smartphones?CID=EML_NB_L_20190616&j=297168&sfmc_sub=48463852&l=237_HTML&u=6014323&mid=100003369&jb=445
 5. Probeer eens een nieuwe installatie. Nu met Duitsland als land en niet NL of GB.
 6. Inderdaad. Al is die bepaling uit het voordigitale tijdperk. Had je een andere ID bij je gehad dan had die agent eenvoudig kunnen vaststellen dat jij een rijbewijs bezit. En dat denk ik ook zullen doen als er geen communicatieprobleem was ontstaan. Dat laatste heb je zelf in de hand'Houd vooral je mond en bezit je ziel in lijdzaamheid zou ik zeggen. Had je het kentekenbewijs wel bij je of komt die boete nog?
 7. Prawo

  Dvb dx.

  Dat arrest is weer van jaren geleden. Zo'n Hoge Raad kan omgaan. De wetgever kan de regels veranderen. Er zijn overigens wel meer uitspraken: http://www.ie-onderwijs.nl/nl/ie-woordenboek/kabel-arresten Die gaan vooral over het betalen van auteursrechten en dateren uit de jaren '80 van de vorige eeuw. Sindsdien is er ook Europees gezien wel wat veranderd in de gedachtevorming. De volksvertegenwoordigers zouden als ze beter worden geïnformeerd hun standpunt kunnen herzien. Dat gebeurt wel vaker. Je kunt met tarieven gaan spelen ook zonder bestaande regels te veranderen. Voor wat hoort wat. Ook hier is het : niet kijken waarom het niet kan maar juist hoe het wel zou kunnen. En dan met dat laatste aan de slag gaan. Waar een wil is is een weg.
 8. Prawo

  Dvb dx.

  De oplossing lijkt mij hier iedere pakketaanbieder die via een draadje levert (kabel, iptv) te verplichten de publieke zenders zonder kosten door te geven. Als tegenprestatie zouden die dan geen doorgiftevergoeding meer te hoeven te betalen. Pakketdwang voor de consument kan op die manier wegvallen. Voor onvoldoende bekabelde gebieden is satellietontvangst met een publieke transponder en FTV systeem zoals Oostenrijk, Zweden en Zwitserland hebben de oplossing. DVB-T2 blijft er dan voor de mobiele gebruiker (auto, boot, camping). En KPN kan op eigen kosten met Digitenne verder gaan (en niet ook nog eens aan de belastingbetalers een vergoeding vragen). In de toekomst is er dan geen publieke investering in een uitgebreid antennepark met UHD mogelijkheid nodig (dat hadden ze uiteraard ook al vóór de HD uitbreiding kunnen bedenken) aangezien de mobiele gebruiker neem ik aan niet op grote schermen gaat kijken.
 9. Vorig jaar kocht ik als extra TV in Nederland een Medion MD31105, met name omdat er een triple tuner in zit zodat directe aansluiting op de sat kabel mogelijk is. Zijn er anderen hier op dit forum die zo'n Medion hebben en met wie ik ervaringen kan uitwisselen?
 10. Dat is met alles in het leven zo. Als je een aparte auto wilt voor je woon-werkverkeer en een andere (cabrio?)voor het weekeinde met je vriendin)dan betaal je ook alles dubbel.
 11. Prawo

  IPTV NLziet geoblocking!

  Sinds wanneer ligt Budel in België? Laat ik nu jarenlang hebben gedacht dat het een stukje Duitsland was. Of zijn die soldaten al weg? M.b.t. Google Play: is het niet zo dat je de apps kunt downloaden in het land waar je bent? En als ze er dan opstaan gewoon over de grens kunt gebruiken? In jouw geval zou je dan de TV even bij een kennis in Nederland kunnen neerzetten totdat de download klaar is volstaan.Bij mijn Android telefoon werkt het zo (met echt landgebonden apps) is mij proefondervindelijk gebleken.
 12. Pluralis majestatis. Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Pluralis_majestatis
 13. Lijkt mee een klusje voor de wintermaanden. Hoeveel werk was dat en/of is daar een eenvoudig programmaatje voor?
 14. Bij een overstap (of juist niet overstappen) gaat het menigeen niet alleen om de kosten maar vaak om het gedoe dat er aan vast zit. Gedoe dat je kunt verminderen door geen @provider e-mailadres te nemen, maar een provider onafhankelijk e-mailadres. Waarbij een eigen domeinnaam een optie is. (tonskidutch.eu is vrij en kost ex. btw €0,99)
 15. Prawo

  Moppen deel 4

  In welk land staat dat bord?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid