Ga naar inhoud

Prawo

Leden
 • Aantal items

  1701
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Prawo

 • Titel
  Sat4all Core Member
 • Verjaardag 06/03/1953

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Europese Unie
 • Interesses
  Vreemdelingenrecht, klassieke muziek, opera

Recente bezoekers van dit profiel

43139 profielweergaven
 1. Prawo

  Huurcontract

  Hij kan een advocaat opzoeken en zal gezien zijn inkomen recht hebben op gefinancierde rechtsbijstand. Een brief van een advocaat brengt de verhuurder wellicht op andere gedachten (en hij krijgt zijn borgsom terug). Misschien heeft hij aan een advies genoeg (eigen bijdrage € 80) waarvoor de advocaat ten behoeve van hem een zogenaamde (lichte advies) toevoeging (LAT) aan kan vragen. De advocaat zal voor dat bedrag drie uur voor hem mogen/moeten werken. Mocht een procedure tegen de huisbaas nodig zijn dan kan die LAT toevoeging worden omgezet in een gewone toevoeging. De eigen bijdrage is dan
 2. Zo'n Medion TV lijkt me ook een geschikt scherm voor beeld dat je t.z.t. vanaf andere ontvangers binnen gaat krijgen. Tot die tij sluit je hem gewoon vast aan op de kabel en/of DVB-T2 (Digitenne). Die laatste haal je daat in NIjmegen denk ik zo uit de lucht, ook Duitse zenders.
 3. Misschien (wellicht als extra) een TV met (ook) een DVB-S2 ontvanger? Je plaatselijk supermarkt A ... heeft er vanaf zaterdag 23 mei as eentje in de aanbieding voor € 499. Een ULTRA HD smart TV, met 65 inch iets groter dan je schotel. Weliswaar van het merk Medion. Ik heb hier het model van vorig jaar staan en we zijn tevreden over het beeld. Zat toen nog geen Amazon fire tv op. Wel al Netflix. Wel vroeg opstaan zaterdag, want de meeste A... filialen krijgen niet veel exemplaren binnen. Denk aan een auto waar hij meteen in kan. Mag ik een link plaatsen naar de test van deze tv zoa
 4. Het probleem is opgelost. De zenders zijn terug, evenals de EPG die ook enige tijd was verdwenen. Hoe? Geen idee, gewoon de kabel losgemaakt en weer aangesloten. De frequentie van Ketnet SD is 490000 Khz Overigens, de enige Ziggo frequenties die ik (op meerdere plaatsen) vond zijn deze http://www.digitalekabeltelevisie.nl/techniek/netwerktabel.shtml Het ging mij om de onderliggende frequenties van de afzonderlijke zenders en die zijn lastiger te vinden. Mocht er een link zijn naar de betreffende Ziggo pagina dan houd ik mij aanbevolen. Het gaat mij niet om de kanaalindeling, die is o
 5. Dat is hier dan wel een beetje het probleem. Waarbij dat eerste te verhelpen lijkt doordat ik kan lezen en het tweede door het ergens vinden van de juiste gegevens.
 6. Gaat dat zelf kunnen kiezen ook gelden voor leveranciers die KPN internet vrijwel 1 op 1 overnemen en waarvan je ook zo'n Experia box krijgt? Ik denk aan NLE, Budget, Youfone enz.?
 7. Inmiddels dit paasweekeinde op veilige afstand een en ander gecontroleerd. Lag waarschijnlijk inderdaad aan de kabel. Nu de origineel door Ziggo meegeleverde zwarte kabel gebruikt en daarmee goed beeld (vrijwel alles SD, want Kabel TV). Na het netwerkzoeken miste betrokkene ineens enkele zenders, met name ZDF, Ketnet, SBS6 en Veronica. Kent iemand wellicht de specifieke frequentie(s) voor deze zenders zodat ik de TV handmatig kan laten zoeken? Of kan ik daar beter een nieuw topic voor aanmaken.
 8. Ik kreeg dat linke niet werkend. Wel de volgende op mijn pc https://www.vogelbescherming.nl/beleefdelente
 9. Bij Basis-tv bij mijn schoonouders zijn alle zenders goed zichtbaar, alleen die twee Belgen hebben vooral last van blokvorming. Ze hebben alleen Basis-tv, geen internet. Wat kan het probleem zijn?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.