Jump to content

Prawo

Members
 • Content Count

  1,700
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Prawo

 • Rank
  Sat4all Core Member
 • Birthday 06/03/1953

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Europese Unie
 • Interesses
  Vreemdelingenrecht, klassieke muziek, opera

Recent Profile Visitors

42,832 profile views
 1. Zo'n Medion TV lijkt me ook een geschikt scherm voor beeld dat je t.z.t. vanaf andere ontvangers binnen gaat krijgen. Tot die tij sluit je hem gewoon vast aan op de kabel en/of DVB-T2 (Digitenne). Die laatste haal je daat in NIjmegen denk ik zo uit de lucht, ook Duitse zenders.
 2. Misschien (wellicht als extra) een TV met (ook) een DVB-S2 ontvanger? Je plaatselijk supermarkt A ... heeft er vanaf zaterdag 23 mei as eentje in de aanbieding voor € 499. Een ULTRA HD smart TV, met 65 inch iets groter dan je schotel. Weliswaar van het merk Medion. Ik heb hier het model van vorig jaar staan en we zijn tevreden over het beeld. Zat toen nog geen Amazon fire tv op. Wel al Netflix. Wel vroeg opstaan zaterdag, want de meeste A... filialen krijgen niet veel exemplaren binnen. Denk aan een auto waar hij meteen in kan. Mag ik een link plaatsen naar de test van deze tv zoals die onlangs in Cumputerbild stond? https://www.computerbild.de/artikel/avf-Tests-Fernseher-Medion-X16508-Ultra-HD-Smart-TV-Aldi-24972041.html
 3. Het probleem is opgelost. De zenders zijn terug, evenals de EPG die ook enige tijd was verdwenen. Hoe? Geen idee, gewoon de kabel losgemaakt en weer aangesloten. De frequentie van Ketnet SD is 490000 Khz Overigens, de enige Ziggo frequenties die ik (op meerdere plaatsen) vond zijn deze http://www.digitalekabeltelevisie.nl/techniek/netwerktabel.shtml Het ging mij om de onderliggende frequenties van de afzonderlijke zenders en die zijn lastiger te vinden. Mocht er een link zijn naar de betreffende Ziggo pagina dan houd ik mij aanbevolen. Het gaat mij niet om de kanaalindeling, die is overal wel te vinden (en kan in de betreffende TV gelukkig worden aangepast). Iedereen dank voor het meedenken.
 4. Dat is hier dan wel een beetje het probleem. Waarbij dat eerste te verhelpen lijkt doordat ik kan lezen en het tweede door het ergens vinden van de juiste gegevens.
 5. Gaat dat zelf kunnen kiezen ook gelden voor leveranciers die KPN internet vrijwel 1 op 1 overnemen en waarvan je ook zo'n Experia box krijgt? Ik denk aan NLE, Budget, Youfone enz.?
 6. Inmiddels dit paasweekeinde op veilige afstand een en ander gecontroleerd. Lag waarschijnlijk inderdaad aan de kabel. Nu de origineel door Ziggo meegeleverde zwarte kabel gebruikt en daarmee goed beeld (vrijwel alles SD, want Kabel TV). Na het netwerkzoeken miste betrokkene ineens enkele zenders, met name ZDF, Ketnet, SBS6 en Veronica. Kent iemand wellicht de specifieke frequentie(s) voor deze zenders zodat ik de TV handmatig kan laten zoeken? Of kan ik daar beter een nieuw topic voor aanmaken.
 7. Ik kreeg dat linke niet werkend. Wel de volgende op mijn pc https://www.vogelbescherming.nl/beleefdelente
 8. Daar lijkt me ook niet echt plaats voor een schotel.
 9. Of je Freak nu als geuzennaam moet zien ...
 10. Dank voor de reacties. Dat ga ik nakijken zodra ik weer bij ze ben. De kabel van de (vrij nieuwe) wandcontactdoos gaat rechtstreeks in de TV met een DVB-C tuner. Een CI-module wordt niet gebruikt. Bij andere zenders doet zich geen enkele storing voor.
 11. Dank voor je reactie. Ze leveren hier via e-fiber. Als er genoeg deelnemers zijn wordt het glasvezelnet aangelegd en betaal ik het eerste jaar € 195 voor internet only, met beruik van eigen router. Inderdaad Tweak, waarbij ik mij heb aangemeld.
 12. Is er in dit verband een verschil of je zelf je "vaste" lijn hebt via KPN koper of via een VoIP provider als BudgetPhone of CheapConnect en daarop wordt gebeld?
 13. Bij Basis-tv bij mijn schoonouders zijn alle zenders goed zichtbaar, alleen die twee Belgen hebben vooral last van blokvorming. Ze hebben alleen Basis-tv, geen internet. Wat kan het probleem zijn?
 14. Prawo

  Nederlands

  Even Googelen geeft een duidelijker antwoord: https://de.wikipedia.org/wiki/Standarddeutsch en https://forum.wordreference.com/threads/bedeutung-von-hochdeutsch.432337/
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy