Spring naar bijdragen

Prawo

Leden
 • Aantal bijdragen

  1631
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Prawo

 • Rang
  Sat4all Core Member
 • Verjaardag 03-06-1953

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Europese Unie
 • Interesses
  Vreemdelingenrecht, klassieke muziek, opera

Recente profielbezoeken

42013 profielweergaven
 1. transpondernieuws maart 2018

  Hij sprong inderdaad net weer aan. Toch een knipperlichtrelatie zoals op de vorige frequentie? Los van 12.322-H-27500 kan ik in de sattuner van mijn TV niets instellen. De andere zenders op deze frequentie functioneren probleemloos, maar dat was bij de vorige transponder ook al zo.
 2. Stormschade aan antennes of schotel valt valt vaak onder de opstalverzekering. Bel die eens op en als het klopt, laat dan een monteur komen die een factuur/kwitantie geeft.
 3. transpondernieuws maart 2018

  Klop het dat deze zender inmiddels weer is verdwenen en nu via Hotbird niet meer is te ontvangen? (Vorige week had deze zender ook al een knipperlicht relatie met 11137 en zendt daar inmiddels helemaal niet meer uit).
 4. RT verbannen mag niet, maar Freesat mag er uiteraard wel voor kiezen een bepaalde zender al dan niet in haar pakket aan te bieden. Net zoals KPN niet kan worden verplicht deze zender juist wel in een pakket op te nemen. Zie ook https://forum.kpn.com/interactieve-tv-11/tv-zender-rusia-today-rt-429986
 5. Reclamebanner over geld besparen

  En daar kun jij je bij aansluiten. Wat wil je nog meer. Overigens hebben ze geen eigen energiebedrijf opgericht maar kopen ze in bij derden.
 6. Reclamebanner over geld besparen

  Bespaarders moeten toch echt zelf verder zoeken. Ik probeer geen reclame te maken (heb ook nergens belang bij) en wil slechts informatief te zijn. Denk alleen dat Psychosammie wellicht wat makkelijk met zijn geld om gaat. Ik kan niet in zijn portemonnee kijken, maar wellicht heeft hij gezien zijn opmerking dat € 50-100 hem niet de moeite waard is ruimte voor een donatie aan dit forum? Kijk rechtsboven op https://www.sat4all.com/forums/#
 7. Reclamebanner over geld besparen

  Mijn energiekantoor.nl is een plaatselijk initiatief van met name villabezitters bij ons in de gemeente en bepaart zelfs ten opzichte van collectieven als van de vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. En ontzorgt, d.w.z. zij houden ook in de toekomst in de gaten waar het het goedkoopste is en stappen dan over zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen. Kun je toch weer af en toe de nieuwste ontvanger kopen.
 8. NLziet een goed alternatief?

  Wellicht kun je aangeven op welke locatie(s) je zo kijkt?
 9. Reclamebanner over geld besparen

  De slapers houden het voor overstappers goedkoop.
 10. Reclamebanner over geld besparen

  Voor een (beter?) aanbod voor goedkope energie kun je je ook aansluiten bij energiecollectieven zoals dat van de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Die komen regelmatig met de mogelijkheid je vrijblijvend in te schrijven. Mijn energiecollectief zou op mijn laatste energienota ongeveer € 400 goedkoper zijn geweest. En ik zat al bij een budgetaanbieder.
 11. Meen op dit forum ooit te hebben gelezen dat er nog veel mensen zijn die nog een beeldbuis tv thuis hebben staan. Oude situatie: glasbak tv + dakantenne gaf gratis beeld op Nederland 1-2-3 Later: glasbak Tv + Digitennekastje gaf (vaak zonder dakantenne) hetzelfde beeld. Dat is nog steeds zo. Straks: diezelfde tv + (kleiner) DVB-T2 kastje geeft weer datzelfde beeld (zelfs beter). Later kwamen en platte tv's met een tuner die het Digitennekastje overbodig maakte. Aanschaf daarvan was echter niet verplicht. Als men geen nieuwe tv wil kopen dan zal men een DVB-T2 kaste moeten aanschaffen. Maar dat moet men ook als men de glasbak tv heeft gehouden. Uiteraard is alles maatwerk en is ieders maat anders.
 12. Tenzij de Mediawet wordt gewijzigd zal DVB-T(2) altijd gratis blijven, FTA of FTV. Een kaartje en module aanschaffen voor FTV zijn kosten die de kijker zal moeten maken. Dat verlangt diezelfde Mediawet ook van hem/haar. Voor de meesten zal het een besparing zijn (ten opzichte van analoge) tv omdat er geen antenne meer op het dak hoeft.
 13. Shell trekt zich terug uit de NAM

  Dan adviseer ik de Groningers met schade: leg conservatoir beslag op tegoeden van de NAM en vraag een bankgarantie. Als de banken vertrouwen hebben in de NAM komt het uiteindelijk wel goed, toch? Maar ik verwacht ook dat inwoners van Nederland (vertegenwoordigd door de Staat) niet vrij uit gaan. Ze profiteren al decennialang van Gronings aardgas en hebben blijkbaar niet gereserveerd voor bijkomende kosten. Wat is er met de aardgasbaten gedaan?
 14. Wat zijn "lichtblikjes"? Mestreechs voor ......
 15. Ik beschrijf met name hoe de vlag er bij hangt. Dat er reden is daar niet blij mee te zijn begrijp ik.. Uiteraard is een en ander mij volstrekt duidelijk, ook ik ben tegen verspilling. Die laatste zin had je achterwege kunnen laten.
×