Spring naar bijdragen

Prawo

Leden
 • Aantal bijdragen

  1644
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Prawo

 • Rang
  Sat4all Core Member
 • Verjaardag 03-06-1953

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Europese Unie
 • Interesses
  Vreemdelingenrecht, klassieke muziek, opera

Recente profielbezoeken

42105 profielweergaven
 1. Prawo

  Binnenland Joyne klaagt bij ACM over distributievergoeding NPO

  Dat komt mijns inziens toch omdat je niet in HD naar NPO 1-2-3 kunt kijken (los van het huidige Digitenne of een geschikte internetverbinding met NPOstart) zonder gedwongen afname van een pakket bij een pakketaanbieder.
 2. Prawo

  Binnenland Joyne klaagt bij ACM over distributievergoeding NPO

  Volgens mij volgt uit de Mediawet helemaal niet dat DVB-T2 moet worden aangeboden. Mijn idee zou zijn: blijf DVB-T als overheidstaak aanbieden via zendmasten (voor de doorgaans mobiele gebruiker die op een klein scherm kijk) en biedt HD uitzendingen aan via de satelliet, dus DVB-S2 i.p.v. DVB-T2. Voer daarnaast een doorgifteplicht in voor alle NPO zenders door alle pakketaanbieders (via een vaste kabel of satelliet) en schaf dan voor alle providers de doorgiftevergoeding af. Dat zorgt voor eerlijker concurrentie en laat de kijker die meer wil ook voor dat meerdere betalen. Nu hoeft KPN (net als EDPnet overigens) in haar etherpakket namelijk niet voor doorgifte van NPO zenders te zorgen (dat het dat toch doet heeft een andere basis). Dit komt mijns inziens ook overeen met de gedachte uit de Mediawet dat burgers met eenvoudige middelen de NPO zenders moeten kunnen ontvangen. Een groot deel ven Nederland is wel op een of andere manier bekabeld. Anderen kunnen een schotel nemen.
 3. Prawo

  Binnenland Marktaandeel satelliet tv zakt verder weg

  Ik neem aan dat het om de cijfers voor Nederland gaat. Of is die dalende tendens voor sattv Europawijd?
 4. Prawo

  IBC 2017 Amsterdam 15-19 Sept.

  2017 kon ik achteraf gezien helaas niet komen. A.s. september is dit event er weer. Zie https://show.ibc.org/features-overview Is Drs. IJzerbout dan weer aanwezig?
 5. Prawo

  Internet, welke drager is de toekomst?

  Zo denk ik er ook over. Net zo min als ik een huis zou komen zonder voldoende vrij zicht voor een schotel.
 6. De 2e alinea uit het bericht lijkt mij vooral een reclamepraatje. Wie dit er achter die Award?
 7. Prawo

  Binnenland VRT stopt FTA uitzendingen.

  @ Luisteraar Meer dan voldoende.
 8. Prawo

  Binnenland VRT stopt FTA uitzendingen.

  Heb ik iets gemist? Worden de publieke Nederlandse zenders in Nederland nu al alleen nog via DVB-T2 uitgezonden?
 9. Prawo

  Promotieaanbod NLE loopt af

  NLE verhoogt de prijzen overigens helemaal niet. Zie https://forum.nle.nl/mijn-alles-in-1-contract-72/gaat-de-prijs-bij-nlex-ook-omhoog-8102 Waar haal je dat vandaan?
 10. Prawo

  Promotieaanbod NLE loopt af

  Ik heb nog geen bericht gehad van een prijsverhoging en heb eind vorig jaar voor twee jaar bijgetekend, 12 maanden € 29,95 en vervolgens € 39,95. Ik denk niet dat NLE zo'n contract voor twee jaar zo maar kan openbreken. Ik reken er op pas eind volgend jaar me te hoeven gaan verdiepen in de dan goedkoopste provider. Wellicht haal ikeetgen die tijd TV uit het pakket.
 11. Dat laatste kan bij CheapConnect helaas niet. Ik zie op mijn site ook steeds maar één apparaat staan waarmee ik ben ingelogd. Bij CC krijg je naast je eigen "vaste" nummer twee SIP accounts, beginnend met 77, en een SIP trunk. Waar kan ik vinden hoe je dat kunt configureren om het door satt4iedereen genoemde resultaat te behalen?
 12. Al is het opnemen van je vaste lijn via je smartphone eerder besproken, open ik toch maar even een apart topic. Ik ontvang mijn gesprekken thuis via het op dit forum al vaker genoemde CheapConnect. De SIP instellingen staan nu in een Gigaset. Ik kan ze ook in een app op mijn smartphone als CSipSimple en Grandstream Wave zetten. Dan gaat de smartphone over, maar alleen als ik de Gigaset uitschakel (en omgekeerd). Is er een mogelijkheid om het vaste nummer via beide (Gigaset EN app) over te laten gaan?
 13. Ook de politie (0900-8844) kun je gratis bellen via FreeVoipDeal, namelijk via het volgende nummer 0343 57 8844. 112 zul je via CheapConnect (of een andere vaste lijn) moeten regelen.
 14. Prawo

  transpondernieuws maart 2018

  Hij sprong inderdaad net weer aan. Toch een knipperlichtrelatie zoals op de vorige frequentie? Los van 12.322-H-27500 kan ik in de sattuner van mijn TV niets instellen. De andere zenders op deze frequentie functioneren probleemloos, maar dat was bij de vorige transponder ook al zo.
 15. Stormschade aan antennes of schotel valt valt vaak onder de opstalverzekering. Bel die eens op en als het klopt, laat dan een monteur komen die een factuur/kwitantie geeft.
×

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid