Ga naar inhoud

corsak

Leden
 • Aantal items

  42
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over corsak

 • Titel
  Sat4all Lid
 • Verjaardag 10/29/1969

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Delfzijl
 • Interesses
  van alles

Recente bezoekers van dit profiel

288 profielweergaven
 1. Heb er nu een WD schijf aan hangen werk prima zo bedankt groetjes.
 2. Hallo moet het nog proberen met de WD kan nu eindelijk opnemen zonder problemen heb het de helle dag geprobeerd raar toch . Nu ik die van 4gb gebruik gaat het goed .
 3. He hallo heb onder tussen 4 usb sticks geprobeerd van 4gb 16gb 64gb en 256gb heb nog wel ergens een wd liggen van 1tb.
 4. okay dacht een simpel en makkelijk apparaat te kopen maar valt dat even tegen . Heb nu de direct opname voor elkaar en ook het in programmeren voor opnamen ook werk nu eindelijk . Maar als ik opnemen wil via epg dan neemt die wel op maar als ik het af wil spellen krijg ik een zwart scherm en de opname tijd sprint van 1 naar 12 en dan naar 33 enz het is net of hij het versnelt af speelt zonder beeld . P.s wat had ik beter kunnen kopen moet goed en makkelijk werken
 5. Het probleem is nog steeds aanwezig kan nog steeds niet op nemen wel direct rec maar niet via epg er komt wel een klokje van dat het programma wordt opgenomen maar als ik het apparaat uit doe en 2 uur later weer aan doe heeft deze niet opgenomen. Hoe lang moet je rustig blijven met zo iets voor dat je het apparaat wat aan doet 😁
 6. Nog een klein vraagje wanneer weet ik of ik hem moet updaten en hoort er een rode led te branden als die uit is want dat deed die eerst niet.
 7. Ben ik weer heb die van SABTRIPLE er in gezet en het lijkt allemaal te werken heb zelf nu een rode led die het doet aan de voorzijde top bedankt . Ik probeer het nu een paar dagen en laat even weten of het zo goed is . P.s waar heb jij dat weggehaald die bij sab op de site deed het bij mij dus niet. En waar haal je de zenderlijst weg . groetjes
 8. Bedankt allemaal voor de reactie top van jullie . Ik heb even gekeken en heb de SAB Titan FTASC Prime Full HD satellietontvanger. Ik had sab gebeld en moest de ontvanger eerst updaten op de nieuwe update (heb even gekeken bij mij staat de update van maart 2018 op het apparaat ). Volgens sab waren dan alle problemen verholpen , kan maar 1 keer opnemen of niet moest aldoor formatteren heb ongeveer om de minuut 5 streepje op het scherm zo dus -_-_- 4 seconden en dan is het weer weg. Om de week zit hij vast en er staat dan 11 -_ moet eerst van het stroom af en dan doet die het weer . Heb het apparaat net een maand .
 9. Hallo ben ik weer heb een 4 gb geprobeerd en dit werkt inderdaad beter maar als het zo ver is geeft hij aan software fout. En nu moet ik niet het rar bestand downloaden . Heb nu deze gedaan van de site van sab 1466081742-ALI3612_0E020E00_sab_linka04_mcas_lemonfree_1CA_0CI_1.4.45.abs Maar moet ik niet deze hebben van de sab site 1450780646-488_SABTitanFTASCUpgradeTool.rar en zo ja moet ik nog iets uitpakken (wat een gekloot is dit )
 10. Okay bedankt dat moet dus geen probleem zijn zal het een proberen.
 11. Okay maar hoe zet ik het in de root
 12. Hallo heb het geprobeerd maar dan doet die het niet hij vind de usb stick niet .Als ik hem op ntfs formatteer vind die hem wel . Heb ook al ander usb sticks geprobeerd maar kan steeds of maar 1 keer opnemen of helemaal niet moet elke keer weer formatteren. Heb al met sab gebeld en er wordt gezegd eerst even updaten ... ja graag maar als je niet weet hoe dat werkt gaat dit moeilijk toch .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid