Ga naar inhoud


Tom-17

Lid
  • Items

    106
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1256 profielweergaven

Tom-17's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (3/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Tom-17

    clone+

    ik niet een link zou handig zijn .
  2. Tom-17

    clone+

    kan er iemand mij nog helpen aan software van de clone+ home edition 150. alvast bedankt
  3. gewoon een sat ontvanger gebruiken
  4. dit type ontvanger is gewoon rotzooi .een deftig machine kopen is de oplossing.
  5. en canvas en 1 hebben de zelfde code dus je doet er maar 3 en geen vier.
  6. jeevanhoof.je moet gelijk tijdig wel min 45 min opnemen en na20 uur wedden dat het niet werkt .heb het al 10 maal geprobeert in de namiddag alles ok na 20 u 21 u werkt het niet meer.
  7. jeevanhoof dan moet jij mij eens uitleggen hoe jij 3 opnames maakt en een 4 kijken s,avonds.en welke zenders.zonder dat alles zwart wordt.
  8. hallo jeevanhoof. heb jij die opnamens s,avonds of in de dag gedaan en langer dan 60 minuten? heb het reeds verschillende malen meegemaakt in de dag werkt het en s,avond problemen .opgelet het is precies zender afhankelijk en niet altijd .inde dag werkt het meestal.
  9. hier kaart in softcam oscam en max 2 te gelijk 3 gaat niet
  10. ook met de ontvangers die zij verkopen werkt het ook maar half zijn gat .nooit nog een ontvanger van tvv dat is het ergste wat je kan kopen.en drie maanden geleden werkte het perfect met vu ontvangers 3 opnemen en 4 de kijken.
  11. kijk eens onder item canaldigitaal onder binnen huis niet deftig kunnen opnemen
  12. ja sprietje dat klopt 2 programma s geen probleem maar 3 gaat niet.en ja een paar maand geleden ging het perfect tot 4 programma s geen probleem.nu krijg ik het niet meer in gang.daarom zou ik graag weten welke programma s dubbel gecodeert zijn.en hoe ik dat kan controleren
  13. er staat open pli 602 op ,softcam versie oscam.sprietje dat van die smart wi gaat ook niet meer wanneer je drie programmas gelijk tijdig gaat kijken.na 30minuten zwart beeld
  14. heb 3 vu uno 4k en het maakt precies niet uit welke zenders ik opneem of kijk.daarom de vraag hoe kan ik sids kontroleren.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...