Ga naar inhoud

Ventura

Leden
 • Aantal items

  2121
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Ventura's prestaties

 1. Daar kunnen meningen zich van verschillen. Zoals de termen "warm" en "analytisch" voor een versterker. Dat is afhankelijk welke bron materiaal men neemt. Iedere "hifi fideladist" heeft zijn/haar persoonlijk voorkeur. Niks is ideaal in de wereld van de audio.
 2. Ach..Wat moet ik zeggen. Deze lnb zijn langer op de markt van Schwaiger. Zie link: https://schwaiger.de/search?type=article%2Cpage%2Cproduct&q=SUN*+PROTECT*
 3. In Maastricht heet dit vastelaovend in Mestreech. Ook wel bekend als carnaval. Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Carnaval_in_Maastricht
 4. Bron: https://www.dansmarathon.nl/ Meer een media stunt. Ik snap niet waarom Amsterdam bij betrokken wordt. Volgens mij bent uzelf van Amsterdam naar Maastricht verhuisd voor economische redenen. Kan me daar misschien in vergissen. De Dansmarathon wordt gehouden in de Breepark te Breda. Bron: https://breepark.nl/activiteit/dedansmarathon/
 5. Indien u de Quad 405 gaat reviseren neem dan deze kit high-end v3 opa604. Kost een beetje, dan hebt u later nog veel plezier aan de Quad 405.
 6. Qmusic Christmas is ook te beluisteren via DAB+ 😉
 7. Quad 405 is een prachtig versterker. Er zijn twee mogelijkheden op deze Quad 405 in ere te herstellen. Optie 1 is het laten reviseren door iemand die er kennis van heeft. Google op Bavel Quad om een voorbeeld te noemen. Deze persoon heeft verstand van zaken en technische kennis. Daar betaald men ook een prijs er voor. Optie 2 er zijn diverse revisie kits te koop voor de Quad 405. Google op Quad Antwerpen Belgie. Deze verkopen kant en klaren revisie kit voor Quad 405. Deze kunt u zelf reviseren of door iemand die verstand heeft van elektronica. Als u meer informatie wilt weten stuur even een pm. Een goed gereviseerde Quad 405 klinkt velen malen beter dan zo klasse D versterker.
 8. @Tonskidutch In mijn vraag stond duidelijk waar ik kan deze bananen stekkers kopen. Daar heeft @bellejt het correct antwoord gegeven. Niet meer en niet minder! Dat @Tonskidutch komt met suggesties komt van NAMAAK/NEP Nakamichi bananen stekkers is gewoon fout. In deze topic heb ik niks gezegd dat iets van mindere kwaliteit is. Al probeert @Tonskidutch dit te insinueren. Wederom probeert @Tonskidutch iets te insinueren. Ik heb alleen gezegd dat speakers kabels op den duur gaat oxideren en het maakt niet uit welke bananen stekker men gebruikt. Maw niks over de kwaliteit. Gelukkig wel. Geen standaard luidspreker aansluitklem op de eind versterkers en op elektrostaten. @ceesv Gelieve deze topic te sluiten. Mijn vraag is beantwoord.
 9. Waarom RCA (cinch/tulp) aansluiting benoemen in deze topic wat niet relevant is. Dan zeg ik, open een eigen topic daar over. Vergeet niet RCA (cinch/tulp/Revox) zijn ook nooit bedoeld geweest voor geluid maar voor hoogfrequent verbindingen en ontspruiten vóór de Eerste Wereldoorlog. Deze zijn ook berucht vanwege kraakstoringen.
 10. Idd bij conische luidsprekers is de impedantie 4 of 8 Ohm. In mij geval elektrostaten luidsprekers varieert het tussen de 15 - 30 Ohm.
 11. Kan, hoe het wendt of keert, het blijft nep zooi.
 12. Hoezo? U gebruikt het woord "vintage" en ik niet. En nu gaan insinueren dat ik niemand iets gun? Ik wens u veel plezier met de WBT 0600 en vergeet niet speaker kabels gaan op ten duur oxideren. Het maakt niet uit wat voor bananen stekker uitvoering men monteeert.
 13. Wederom een kretologie van de marketing. Ik heb thuis nog servies staan van +30 jaar oud geërfd. Dit maakt het nog niet eens vintage.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.