Spring naar bijdragen

Ventura

Leden
 • Aantal bijdragen

  1529
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Ventura

 • Rang
  Sat4all Freak

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ter aanvulling, dit waren nog satelliet meters zonder MER meting. Tegenwoordig is een zo hoog mogelijk MER (modulation error rate) meting belangrijker. Dan is de schotel en lnb optimaal uitgericht. Zelfs Xsarius heeft een satelliet meter in hun assortiment die MER meting kan doen. Hier een youtube filmpje in het Spaans voor een duidelijk uitleg.
 2. De Skyradio Xmas station draait 24x7x365 als men via de app beluisterd. Iets anders dan de sommerhits.
 3. Dit is te danken aan de gemeente raad Amsterdam dat grotendeels uit GroenLinks bestaat. Democratie gekozen door de Amsterdammers zelf.
 4. Bron: Nos https://nos.nl/artikel/2302264-illegale-tv-diensten-op-internet-uit-de-lucht-gehaald.html
 5. Bron: Televaag https://www.telegraaf.nl/nieuws/1475292810/grote-actie-tegen-illegale-betaal-tv
 6. De nieuwe ontvanger. Dient deze compact en nieuw te zijn? Of mag het ook een gebruikte exemplaar zijn?
 7. Geen geduld bij het zappen tussen de satellieten. Neem dan een multifeed schotel zoals T90 of Big Bisat. U hebt nog voldoende signaal om deze satellieten te kunnen ontvangen. Wel geduld, is een draaibare schotel een mooie optie. U hebt dan altijd optimale signaal bij een satelliet. Mits deze uiteraard goed is uitgericht.
 8. De dB waardes, is deze waar genomen via een satelliet ontvanger zoals bijv. een vu+/dreambox?
 9. Via google kom ik bij deze kabel terecht van Samsung zelf: https://www.samsung.com/uk/mobile-accessories/hdmi-adapter-usb-c-ee-hg950/ Of dit echt een goed werkend oplossing is nog een tweede verhaal gezien de review. Er zijn ook andere fabrikanten die deze verloop kabels verkopen. Google eens op usb c hdmi adapter. Ruime keuze.
 10. Helemaal mee eens. Pfff 3 minuten geen beeld gehad via de satelliet. Anders CD kijken via de TV app (geen geo blok meer van toepassing). Gratis voor abonnees. Uiteraard bij stabiel en vlot internet.
 11. Als u alleen de astra 3 ontvangt binnen Europa volstaat een gerenommeerd A merk lnb icm deze schotel grote. Het hoeft niet perse een Inverto te zijn. Helaas weet ik niet hoeveel u wilt uitgeven. Lnb van het merk DUR-line Ultra en Opticum worden ook zeer aanbevolen door onze oosten buren. Echter lastig te verkrijgen binnen Nederland. Keuze genoeg.
 12. Een beter alternatief is een ventilator van het merk EBM Papst. Markt leiders op het gebied van hoogwaardige kwaliteit ventilatoren.
 13. Misschien de coax kabel, f connectoren en lnb nazien of deze nog goed gemonteerd zijn en vrij van defecten. Indien de lnb echt defect is, een lnb nemen met een 60mm kop zoals een Inverto premium single black om een voorbeeld te noemen.
 14. Wat me wel opvalt is dat de kwaliteit ontvangst redelijk fluctueert bij een bepaalde transponder. Dat kan te maken hebben met de ontvanger. Niks meer aan doen.
 15. Zoals iemand eerder op het forum zei, indien het ontvangst van uhd zender niet optimaal is. Dan is de schotel aan de kleine formaat. Voor FTV UHD dient men minimaal een C/N waarde van 9.4dB te hebben voor goed ontvangst.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid