Jump to content

Ventura

Members
 • Content Count

  2,066
 • Joined

 • Last visited

About Ventura

 • Rank
  Sat4all Freak

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dit mag wel een beetje genuanceerd zijn. Het lichaam van een topsporters kan niet continue pieken in de hoge hartslag zone. De spieren hebben op den duur rustig nodig om te kunnen herstellen. In de EK 2021 hebben de meeste voetballers net voldoende tijd om te kunnen herstellen van hun reguliere competitie. Om dan weer direct vol te gaan in EK 2021 is niet echt bevorderlijk voor het lichaam. Zoals men zo ziet. Minder alcoholische drinken en gezonder eten.
 2. Dit is even genieten. Beeld is dik in orde via CD. Echter wel benieuwd wat het beeld is bij KPN en Ziggo.
 3. Zowel Spotify Premium als Tidal beluisterd via een Cambridge Azure streamer. Het klinkt best ok en niet meer. Persoonlijk laat ik zowel Spotify als Tidal even links liggen.
 4. Deze staat ook gewoon op youtube:
 5. De tekst van de webshop in een vertaal machine gegooid. In de tekst van de Iraanse webshop wordt niet vermeld over signaalkwaliteit. Maw de extra 1,5 - 1dB winst, bij welke meting is dat gedaan? Is dat bij s/n, c/n, lm of mer? Ik ben benieuwd hoe dat is gemeten en geconstateerd.
 6. Zo te lezen heeft Max zijn oude gewoonte weer opgepakt 😆.
 7. Waarom van vage streaming sites naar abonnementen die niet correct zijn afgehandeld?
 8. Wat een bs antwoord. Sprietje is de situatie aan het bagatelliseren. Drs IJzerbout heeft een zeer correct punt aangekaart. Deze vage "gratis" streaming sites stelen intelectueel eigendom en verspreiden dit "kosteloos" door. Een bekende gezegde: “Voor niets gaat de zon op”. Wat gebeurt er als ik zo vage gratis streaming op het forum post? Ik kan het antwoord bijna zelf invullen.
 9. Hier worden dubbel standarden gehandeerd op het forum. Het delen van "accounts" is gewoon illegaal buiten huishouden naar mijn mening en volgens de vooorwaarde van de leverancier. Ik heb even gekeken op site http://www.hesgoal.com Men kan ook buitenlandse voetbal wedstrijden zien van de sport zender Beinsports zonder te betalen. Volgens mij is dat niet correct.
 10. Waarschuwing: hesgoal is een illegale piraterij site met eventuele strafrechtelijke gevolgen voor de gebruiker. Promoten van illegale piraterij site, is dat toegestaan op het forum?
 11. Super. Ik ben er ook aanwezig om even rond te neuzen.
 12. Dat is wel even genieten Olympische Spelen in 4K op de duitse Eurosport.
 13. Mm..Kans is aanwezig dat de "netwerkmap" niet meer aanwezig in windows verkenner. Deze zal u opnieuw moeten aanmaken.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.