Ga naar inhoud

Ventura

Leden
 • Aantal items

  1540
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Ventura

 • Titel
  Sat4all Freak

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Mogelijk is de automatische ontluchter defect. Waardoor de druk niet constant blijft.
 2. Wel rekening gehouden voor een budget? Hardware bestellen is niet zo lastig. De meeste kosten zit in het plaatsen, monteren en installeren van de schotel.
 3. Goed bezig Mimisiku. Maw het ligt niet aan de VU+ Ultimo4k, VTI software en chinese hardware. Benieuwd wat de oorzaak is van deze uitdaging.
 4. Het is mogelijk dat deze satelliet geen NIT heeft of uitzend.
 5. Misschien offtopic. Heren ,is het misschien handiger dit via Facetime/Whatapp video te kunnen oplossen?
 6. U kunt een Kurzzeitkennzeichen aanvragen bij de Zulassungsstelle en online Kurzzeitkennzeichen verzekering kopen. Deze hebt u nodig als de auto op u naam wordt gezet. Dan rijden tot aan de grens van Nederland. Dan hetzelfde kunstje uitvoeren in Nederland. Via de rdw gratis eendagskentekenbewijs aanvragen en online eendagsverzekering nemen.
 7. Mmm... Alles kan defect raken. Eerst nazien of er zichtbare defect zijn aan de lnb's, coax kabel en of diseqc. Dan nakijken of de schotel correct is uitgericht. Als dat in orde, mogelijk een hardware defect hetzijnde coax kabel, lnb, diseqc en of ontvanger.
 8. De gunstige manier een extra schotel bij zetten met daarbij bij behorende diseqc. Of de schotel vervangen voor wavefield T90 of visiosat big bisat behoort ook tot de mogelijkheid.
 9. Voor mij was een oplossing de dcf klokjes even bij het raam te zetten en een her sync uit te voeren. Daarna geen problemen meer ondervonden.
 10. Wat een "geweldig" topic. Over 6 maanden komt er een topic over zomer tijd.
 11. Hebt u toevallig naar de youtube filmpje gekeken?
 12. Ter aanvulling, dit waren nog satelliet meters zonder MER meting. Tegenwoordig is een zo hoog mogelijk MER (modulation error rate) meting belangrijker. Dan is de schotel en lnb optimaal uitgericht. Zelfs Xsarius heeft een satelliet meter in hun assortiment die MER meting kan doen. Hier een youtube filmpje in het Spaans voor een duidelijk uitleg.
 13. De Skyradio Xmas station draait 24x7x365 als men via de app beluisterd. Iets anders dan de sommerhits.
 14. Dit is te danken aan de gemeente raad Amsterdam dat grotendeels uit GroenLinks bestaat. Democratie gekozen door de Amsterdammers zelf.
 15. Bron: Nos https://nos.nl/artikel/2302264-illegale-tv-diensten-op-internet-uit-de-lucht-gehaald.html
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid