Jump to content

Ventura

Members
 • Content Count

  1,785
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Ventura

 • Rank
  Sat4all Freak

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Geen ervaring mee. Wel veel filmpjes gezien op youtube over deze lnb test in India.
 2. Men heeft misschien wat ruimte om een f connector te kunnen monteren. Helaas krijgt men wel een "knik" in de coax kabel waar de ophang beugel zit van de hulp reflector.
 3. Een optische (fiber) lnb is ook een optie. Hangt wel een leuke prijskaartje aan.
 4. Met een T-90 kunt u met Inverto black ultra quattro gemakkelijk deze acht satellieten ontvangen om een voorbeeld te noemen: 28.2e, 23.5e, 19.2e, 13e, 9e, 4.8e, 0.8w, 5w Er is voldoende ruimte ervoor. Echter bij sommige lnb dient men een haakse f connector te monteren omdat deze net bij de ophang beugel zit van de hulp reflector.
 5. 90dBµV op alle ingangssignalen? Teveel versterken is niet altijd wenselijk. Denk aan oversturing en ruis die men toevoegt aan het satelliet signaal.
 6. Zie voorbeeld multiswitch van Spaun. Elke ingang is af te regelen met een kleine potmetertje. Is de EMP Centauri 33/12 multiswitch wel af regelbaar per ingang?
 7. Wat ik zo jammer vind, dat de satellieten ingangen niet af regelbaar zijn.
 8. Al nagedacht hoe u dit wilt realiseren als u nog een extra satelliet wilt toevoegen aan de bestaande satelliet configuratie?
 9. Wat is het doel, wat redelijk realistisch is? Veel variabelen in het verhaal. Maak even een lijst van wat u echt wilt hebben bij deze vernieuwde schotel installatie.
 10. Dan hebt u helaas geen geduld genomen hoe een Satlink WS-6933 te werk gaat. Heb iets meer vertrouwen in de Satlink WS-6933 dan de signaal sterkte van de uno 4k.
 11. Ik heb ruim decennia in Engeland gewerkt en gewoond en weet hoe het in levenswezen van de Britten in elkaar steekt. Britten die in een "stacaravan" en of in "huisje" kunnen wonen in Spanje. Hebben hun zaakjes in de meeste gevallen net niet op order en zijn altijd ontevreden over Engeland. En denken dat het gras groener is aan de overkant van de zee. Een slimme Brit koopt minimaal een tweede huis/appartement/studio met een verbouwing, om die te verhuren en later te gebruiken voor een appeltje voor de dorst. Die weten ook dat de State Pension geen vetpot is. Kijk eens naar het programma "Homes Under the Hammer" bij BBC One. En luister wat de reden is van de koper om deze huis/appartement/studio te gaan kopen en verbouwen.
 12. Is het plan Maximum E-85 voor de astra 1, 2, 3 en hotbird icm de Inverto black ultra quattro te gaan gebruiken?
 13. Als men een huis kan veroorloven in Spanje. Dan heeft men ook genoeg "reserve vermogen" om iets grotere schotel te kunnen kopen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy