Ga naar inhoud

Ventura

Leden
 • Aantal items

  1534
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Ventura

 • Titel
  Sat4all Freak

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Mmm... Alles kan defect raken. Eerst nazien of er zichtbare defect zijn aan de lnb's, coax kabel en of diseqc. Dan nakijken of de schotel correct is uitgericht. Als dat in orde, mogelijk een hardware defect hetzijnde coax kabel, lnb, diseqc en of ontvanger.
 2. De gunstige manier een extra schotel bij zetten met daarbij bij behorende diseqc. Of de schotel vervangen voor wavefield T90 of visiosat big bisat behoort ook tot de mogelijkheid.
 3. Voor mij was een oplossing de dcf klokjes even bij het raam te zetten en een her sync uit te voeren. Daarna geen problemen meer ondervonden.
 4. Wat een "geweldig" topic. Over 6 maanden komt er een topic over zomer tijd.
 5. Hebt u toevallig naar de youtube filmpje gekeken?
 6. Ter aanvulling, dit waren nog satelliet meters zonder MER meting. Tegenwoordig is een zo hoog mogelijk MER (modulation error rate) meting belangrijker. Dan is de schotel en lnb optimaal uitgericht. Zelfs Xsarius heeft een satelliet meter in hun assortiment die MER meting kan doen. Hier een youtube filmpje in het Spaans voor een duidelijk uitleg.
 7. De Skyradio Xmas station draait 24x7x365 als men via de app beluisterd. Iets anders dan de sommerhits.
 8. Dit is te danken aan de gemeente raad Amsterdam dat grotendeels uit GroenLinks bestaat. Democratie gekozen door de Amsterdammers zelf.
 9. Bron: Nos https://nos.nl/artikel/2302264-illegale-tv-diensten-op-internet-uit-de-lucht-gehaald.html
 10. Bron: Televaag https://www.telegraaf.nl/nieuws/1475292810/grote-actie-tegen-illegale-betaal-tv
 11. De nieuwe ontvanger. Dient deze compact en nieuw te zijn? Of mag het ook een gebruikte exemplaar zijn?
 12. Geen geduld bij het zappen tussen de satellieten. Neem dan een multifeed schotel zoals T90 of Big Bisat. U hebt nog voldoende signaal om deze satellieten te kunnen ontvangen. Wel geduld, is een draaibare schotel een mooie optie. U hebt dan altijd optimale signaal bij een satelliet. Mits deze uiteraard goed is uitgericht.
 13. De dB waardes, is deze waar genomen via een satelliet ontvanger zoals bijv. een vu+/dreambox?
 14. Via google kom ik bij deze kabel terecht van Samsung zelf: https://www.samsung.com/uk/mobile-accessories/hdmi-adapter-usb-c-ee-hg950/ Of dit echt een goed werkend oplossing is nog een tweede verhaal gezien de review. Er zijn ook andere fabrikanten die deze verloop kabels verkopen. Google eens op usb c hdmi adapter. Ruime keuze.
 15. Helemaal mee eens. Pfff 3 minuten geen beeld gehad via de satelliet. Anders CD kijken via de TV app (geen geo blok meer van toepassing). Gratis voor abonnees. Uiteraard bij stabiel en vlot internet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid