Ga naar inhoud

Ventura

Leden
 • Aantal items

  2012
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Ventura

 • Titel
  Sat4all Freak

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Bedankt voor het bevestigen. Op dat soort machine kan men geen goede opnames maken. De Sony HF cassettes zijn voor dat soort "ghetto blaster" ok. Echter zijn de Sony HF-S of HF-ES net de betere keuzes.
 2. Welk merk cassette deck zijn deze audio cassettes opgenomen? Zelf heb ik voorbespeelde lichtbruine tapes die zeker meer dan 20 jaar oud zijn en daarvan is de audio nog steeds aanwezig. Daarvan hoor ik dat het hoog wat minder mis. Dat komt dat het een type I cassettes zijn.
 3. Een slechte cassette/tape is er "eigenlijk" niet. Immers de fabrikanten moeten zich aan de richtlijnen houden van de IEC norm. Wat wel mogelijk is, dat de tape van iets mindere kwaliteit is. Dat is weer goed te compenseren via de azimuth/bias/level instelling van goed cassette deck. Met mijn Nakamichi cassette deck heb ik veel exotische cassettes gehad voor opnames. En daar komt met de minder cassette toch acceptabele opname/weergave eruit. Maw een metal tape afspelen in gettoblaster zal altijd minder klinken. Betekend dat de metal tapes een slechte tape is?
 4. Is dat alleen uitrichten? Maw schotel en duo lnb zijn degelijk voor gemonteerd?
 5. Dat is de markt van vraag en aanbod. Sommige verkopers zijn gewoon geluk zoekers. Men durft zelfs nog een stevige prijs te vragen voor gebruikte type II en IV cassettes. Helaas zijn goede in cellofaan cassettes echt schaars aan het worden. Met gevolg dat kopers redelijk aan het "hamsteren" zijn en waardoor de prijs aanzienlijk is gestegen. Dat is echt ook grotendeels afhankelijk van de cassette deck. Een goede 3 kops cassette deck heeft de mogelijk om elke cassette te kunnen kalibreren (azimuth/bias/level) voor opname. Zodat een "slechte" cassette toch redelijk acceptabe
 6. Op de astra 1 is Eurosport Germany nog FTA. De rest van Eurosport kanalen via verschillende satellieten zijn helaas gecodeerd.
 7. Tonskidutch, de ene maakt muziek en de andere maakt geluid. Er is redelijk veel vraag naar goede vintage audio apparatuur. Dat terzijde.
 8. Spotify in HIFI kwaliteit? Laat me niet lachen. Handig voor onderweg, niet geschikt als ik thuis ervan wilt genieten.
 9. Ik hoor niks over "voetbal belasting" 🤑. Erg vreemd. Het blijft tvtotaal nieuws. Zo ziet men weer, hoe Ziggo de klant extra kan "verleiden" met daarbij de nieuwe apparatuur die te huur is. Met de behoorden abonnement. Een slimme F1 fan kijkt via f1tv, deze gaan later ook uitzenden via UHD. Dat kan niet anders.
 10. Dit is wel erg bijzonder of dat iets uit gaat maken. De muurbeugel bevestigen aan hard hout is niet aan te bevelen. Alle hout soorten kunnen "werken". Het af en toe blokjesvorming in beeld heeft in deze situatie iets meer van hardware gerelateerd. Immers u haalt nette waarde via de satelliet ontvanger. Probeer eens de lnb te verwisselen bijv de astra 3 en hotbird. Mijn ervaring met smalle Megasat lnb zijn niet al te best.
 11. @Mimisiku mij storen die kleuren niet, zolang de sterkte maar klopt en ik dit kan verbeteren die sterkte, die kleuren zijn bijzaak... Precies. Het is een satelliet meter en geen satelliet ontvanger.
 12. Behoort zeker tot de mogelijkheden. Ik kijk daar niet meer van op bij OpenPli images.
 13. Dit klinkt redelijke bekend voor bij mij. Even na kijken of de T90 nog degelijk gemonteerd is. Maw even fysiek de moertjes rustig natrekken.
 14. Komen uit hetzelfde media club: DPG Media.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.