Ga naar inhoud

wiz

Moderators
 • Aantal items

  5056
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over wiz

 • Titel
  Moderator

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  @ home
 • Interesses
  techniek in zijn algemeenheid

Recente bezoekers van dit profiel

33850 profielweergaven
 1. xs4all hield op te bestaan toen kpn het overnam. Ik snap al die commotie niet zo.
 2. wiz

  Osdorpplein

  als je offtopic niet meer leest post er dan ook niet :D
 3. Volledig terechte straf. Gele vlag = van je gas af. Als je dat niet doet moet je niet mopperen als je daar straf voor krijgt. Domme actie ook want als ie wel gelift had was ie van pole gestart omdat niemand zijn vorige tijd had verbeterd. Overigens was het Bottas die in de bandenstapel was geeindigd, maar dat terzijde
 4. dat Leclerc Verstappen aan de kant duwt is nog tot daar aan toe. Maar om dan gewoon door te rijden terwijl de stukken van je auto af vallen is gewoon not done. Geheel terecht dat je daar dan straf voor krijgt. En Vettel kwam goed weg met zijn valse start, hij bewoog al toen de lichten nog niet uit waren. Oke, door de anti stall had ie er niet echt voordeel van, maar hij bewoog wel toen dat nog niet mocht.
 5. wiz

  OktoberFest 2019

  respect hoor om in een keer zoveel bier mee te kunnen nemen.
 6. beetje jammer dat we vettel een hele lange t ijd niet hebben gezien en drs IJzerbout niet hebben gehoord. En ook zondag bakt die Vettel er niets van en moet IJzerbout lappen voor de barrekening.
 7. tja, de overheid snijdt zichzelf in de vingers. Als alle rokers stoppen hebben we een enorm gat in de begroting van al die accijns die er op die tabak zit. Ik vraag me serieus af hoeveel kleine cafe's welke toch hebben geinvesteerd in een rookruimte straks op de fles gaan omdat de rokers thuis blijven omdat ze niet buiten willen staan.
 8. kanonne wat een klapper zeg. Rest in Peace Hubert. Tuurlijk mogen die beelden wat mij betreft gedeeld worden. Ook dit hoort helaas bij auto racen...
 9. Inloggen op je pi en dan de volgende commando's doen: cd / find . -name list_smargo cd / -> ga naar de / folder find . -name <zoekargument> -> zoek naar het argument en laat het resultaat zien.
 10. wiz

  Formule 1 in 2019

  ja en discussies over bandenkeuze en waarom Hamilton niet voorop rijdt
 11. wiz

  Naam gado gado

  gado gado is NIET thais. Kan goed zijn dat in de thaise keuken er ook een groenten gerecht bestaat, maar gado gado komt echt uit indonesie qua oorsprong.
 12. Con, als je de wifi hostpot inschakelt, dan wordt de wifi verbinding uitgeschakeld en omgeconfigureerd naar het door jou opgegeven ssid netwerk in de hotspot configuratie. Daarmee wordt dan je 4g verbinding "gedeeld". Connect vervolgens met een apparaat waarmee je het internet op wilt met de ssid van je hotspot en zodra die verbinding tot stand is gebracht heb je internet via je 4g verbinding van je mi. that's all...
 13. wiz

  Formule 1 in 2019

  Nu nog zorgen dat ze heel blijven
 14. wiz

  te koop 3D printer

  Ok, dan sluit ik hem
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid