Ga naar inhoud

wiz

Moderators
 • Aantal items

  5064
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over wiz

 • Titel
  Moderator

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  @ home
 • Interesses
  techniek in zijn algemeenheid

Recente bezoekers van dit profiel

33963 profielweergaven
 1. wiz

  Formule 1 in 2020

  zal hem zeker de nodige $$$$ hebben opgeleverd. De tijd zal het ons leren of dit verstandig was of niet :)
 2. hmmz, zo te zien is ie wel netjes aanwezig op 1wire, anders kan je hem ook niet uitlezen. Als je onder setup en dan hardware in domoticz kiest voor 1wire, kan je hem dan niet zo toevoegen? als je een ls /mnt/1wire doet zie je daar dan wat?
 3. ik heb zelf geen ervaring met Ds1820. Maar in domoticz zou je hem als sensor moeten kunnen toevoegen om de temperatuur uit te kunnen lezen. Zie je die usb converter wel terug in de hardware tab van Domoticz? heb je hier wat aan Con? in die wiki page staat ook een stuk over hoe je 1wire aan de praat krijgt.
 4. wiz

  Fred Emmer rip

  Jammer, Rest in peace Fred. Een van de, zo niet de beste nieuwslezer die ooit op tv te zien geweest is.
 5. oke, en nu weer on topic. Deze draad gaat over het zelf importeren van een auto uit duitsland. Niet over automatische transmissies.
 6. wiz

  Internet plat.

  nog steeds plat zo te zien.
 7. Nee hoor veel minder. Langs de a27 net voorbij de stichtse brug stonden 10 windmolens. Die hebben ze nu allemaal weer afgebroken.
 8. xs4all hield op te bestaan toen kpn het overnam. Ik snap al die commotie niet zo.
 9. wiz

  Osdorpplein

  als je offtopic niet meer leest post er dan ook niet :D
 10. Volledig terechte straf. Gele vlag = van je gas af. Als je dat niet doet moet je niet mopperen als je daar straf voor krijgt. Domme actie ook want als ie wel gelift had was ie van pole gestart omdat niemand zijn vorige tijd had verbeterd. Overigens was het Bottas die in de bandenstapel was geeindigd, maar dat terzijde
 11. dat Leclerc Verstappen aan de kant duwt is nog tot daar aan toe. Maar om dan gewoon door te rijden terwijl de stukken van je auto af vallen is gewoon not done. Geheel terecht dat je daar dan straf voor krijgt. En Vettel kwam goed weg met zijn valse start, hij bewoog al toen de lichten nog niet uit waren. Oke, door de anti stall had ie er niet echt voordeel van, maar hij bewoog wel toen dat nog niet mocht.
 12. wiz

  OktoberFest 2019

  respect hoor om in een keer zoveel bier mee te kunnen nemen.
 13. beetje jammer dat we vettel een hele lange t ijd niet hebben gezien en drs IJzerbout niet hebben gehoord. En ook zondag bakt die Vettel er niets van en moet IJzerbout lappen voor de barrekening.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid