Spring naar bijdragen

wiz

Moderators
 • Aantal bijdragen

  5046
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over wiz

 • Rang
  Moderator

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  @ home
 • Interesses
  techniek in zijn algemeenheid

Recente profielbezoeken

33762 profielweergaven
 1. kanonne wat een klapper zeg. Rest in Peace Hubert. Tuurlijk mogen die beelden wat mij betreft gedeeld worden. Ook dit hoort helaas bij auto racen...
 2. wiz

  Debian Stretch (RasPi)

  Inloggen op je pi en dan de volgende commando's doen: cd / find . -name list_smargo cd / -> ga naar de / folder find . -name <zoekargument> -> zoek naar het argument en laat het resultaat zien.
 3. wiz

  Formule 1 in 2019

  ja en discussies over bandenkeuze en waarom Hamilton niet voorop rijdt
 4. wiz

  Naam gado gado

  gado gado is NIET thais. Kan goed zijn dat in de thaise keuken er ook een groenten gerecht bestaat, maar gado gado komt echt uit indonesie qua oorsprong.
 5. Con, als je de wifi hostpot inschakelt, dan wordt de wifi verbinding uitgeschakeld en omgeconfigureerd naar het door jou opgegeven ssid netwerk in de hotspot configuratie. Daarmee wordt dan je 4g verbinding "gedeeld". Connect vervolgens met een apparaat waarmee je het internet op wilt met de ssid van je hotspot en zodra die verbinding tot stand is gebracht heb je internet via je 4g verbinding van je mi. that's all...
 6. wiz

  Formule 1 in 2019

  Nu nog zorgen dat ze heel blijven
 7. wiz

  te koop 3D printer

  Ok, dan sluit ik hem
 8. Nu weten we het wel dat jij liever met linux werkt Omdat jij beschikt over hardware die problemen geeft wil dat nog niet zeggen dat andere mensen daar dan ook meteen maar last van moeten hebben. Zelfs de oudste laptop hier (hp 6710) is zonder problemen geupdate. Hou er wel rekening mee dat als de support verstrijkt er voor jouw geinstalleerde versie van windows 10 geen updates meer worden uitgebracht, en van die lijst die je hebt gepost met 14 items die niet correct werken is er voor mij geen showstopper bij.
 9. je moet even zoeken naar "wake on lan". Wat jeevanhoof zegt, je moet in de bios aangeven dat je laptop mag starten als een pci device dat aangeeft, en je netwerk kaart moet het ondersteunen.
 10. die installatie bestanden hoef je natuurlijk maar 1x te downloaden daarna kan je ze kopieren naar je desktop / laptop.
 11. poeh, geen idee eigenlijk. Je mag het op 5 apparaten installeren, maar hoe groot die installatie van office is heb ik eigenlijk geen idee van.
 12. je kan de desktop versie installeren door naar https://portal.office.com te gaan en daar in te loggen met je office365 account zoals Rs2000 ook aangeeft. Als je het documentje online hebt staan zou je met onedrive dat documentje moeten kunnen vinden en met je desktop versie moeten kunnen openen en bewerken.
 13. wiz

  Still alive ?

  ik ben met name geinteresseerd in de sandbox die in 1903 zit. Ik heb nog geen tijd gehad om het te testen, maar dat gaat zeker gebeuren
 14. dat houdt hij niet lang vol. Als je voor elke botsing 2 punten op je licentie krijgt sta je op een gegeven moment naast de kant. En ik denk dat Ferrari ook moeilijk gaat doen als je er een botsauto van maakt :)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid