Ga naar inhoud

wiz

Moderators
 • Aantal items

  5118
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

1 Volger

Over wiz

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  @ home
 • Interesses
  techniek in zijn algemeenheid

Recente bezoekers van dit profiel

35207 profielweergaven
 1. wiz

  F1 in 2022

  zou best eens kunnen. Die amg schakelt cylinders uit als ze niet nodig zijn en heeft een geregelde katalysator. Dat hebben de meeste brommers niet. Hoe dan ook, ik vind al dat gezeik over CO2 weer een mooie reden om extra belasting en een schimmig emissie rechten pool op te kunnen zetten. Het opwarmen van de aarde en weer afkoelen is niets vreemds, dat is door de eeuwen heen wel vaker gebeurd. Jij reist toch ook niet met de trein als dat minder co2 gebruikt ten opzichte van vliegen?
 2. Nee, ik heb groene stroom :D. Elektriciteit wordt niet alleen met gasgestookte centrales opgewekt.
 3. het is even wennen, maar met name met multi scherm opstellingen wordt nu eindelijk onthouden op welk scherm je een applicatie hebt gestart de vorige keer. Ik werk met 3 schermen met een laptop op flex plekken, en met windows 10 is het elke keer weer een verrassing op welk scherm je app gestart wordt. Hopelijk werkt dat nu wat beter. Thuis heb ik steeds dezelfde monitoren en daar werkt dat nu prima. Microsoft gaat inderdaad geen vrienden maken met die belachelijke beperkingen die ze hebben bedacht. Gelukkig controleert alleen de installer die zaken, en zijn er wel mogelijkheden om daar omheen te werken. Ik hoop echt dat onder druk van de gebruikers of wellicht via de rechter dat dit ongedaan gemaakt gaat worden en dat je gewoon windows 11 kan installeren op je apparaat wat nu prima windows 10 draait.
 4. laten ze dat gas maar duurder maken, dan wordt elektrisch mijn huis verwarmen en warmwater voorziening vanzelf interessanter. Dan kan ik helemaal van het gas af.
 5. Draait prima hier dat windows 11. Ik heb wel meteen de start button weer naar links gezet. Maar goed, het had wat mij betreft ook gewoon windows 10 21H2 mogen heten. Wel irritant dat sommige processoren welke windows 10 perfect draaien nu ineens niet meer gesupport worden. Wat verwachten ze nu dan dat iedereen die hardware maar naar de milieustraat brengt en nieuwe hardware gaat aanschaffen?
 6. Waar baseer je dat dan op? Jij gebruikt toch al jaren geen windows meer?
 7. wiz

  VU+ 8K

  als je die stream kan ontvangen en opslaan zou je hem kunnen bekijken op een apparaat wat die resolutie aankan. Je zou bijvoorbeeld een software matige codec kunnen gebruiken. Ik weet eigenlijk niet of je die gedownscaled zou kunnen bekijken op een 4k device, ik heb nog altijd geen 4k ontvanger / tv scherm omdat ik de noodzaak ervan nog niet zo heel erg zie.
 8. tja, het leek zo'n goed idee om dat de privatiseren. En dit is het resultaat.
 9. Zo hard ging het niet. Verstappen moest naar het medical center de vorige keer, en hamilton kan gewoon uitstappen en teruglopen. Dus dat heeft niets met onsportiviteit te maken. Ik weet niet meer exact wie, maar er was eens een aanvaring tussen twee coureurs, en toen die uitstapten gingen ze met elkaar op de vuist, dus dat had ook nog gekund 🙂
 10. Toch valt Hamilton hier ook wat te verwijten. Hij wist dat Max naast hem zat, en dan toch gewoon geen ruimte geven, dan is dit het resultaat. Tuurlijk gaat Max hier ook niet vrijuit, maar als er iets meer ruimte was gelaten was er niets aan de hand geweest. Dan 3 plaatsen gridstraf ten opzichte van 10 seconde straf en doorkunnen bij de vorige aanvaring is natuurlijk ook te bizar voor woorden. Maar goed, dat is racen, en soms heb je geluk, en soms niet.
 11. dat had ik ook, vandaar ff in een vm installeren. Ik wacht nog wel even totdat ze het beta stadium voorbij zijn. Ik gebruik geen beta software voor dagelijks gebruik.
 12. Ik heb hem geinstalleerd op een vm om eens te kijken, maar ze hadden het ook gewoon windows 10 21h2 mogen noemen wat mij betreft. Het is een beetje een marketing verhaal met "nieuwe versie". Wel een beetje jammer dat tpm verplicht gesteld wordt, daarmee kan je niet zomaar meer op oudere hardware windows 11 draaien. En het verlaten van 32 bits vind ik jammer. Ik heb nog een netbookje voor vakantie die gewoon 32 bits draait omdat er maar 2 gig ram in zit. Ik ga tegen die tijd dat het er is wel eens kijken of 11 daarop gaat draaien.
 13. wiz

  Formule 1 in 2021

  lijkt me wel, hoe wil je anders waarmaken dat iedereen dat gratis kan zien?
 14. wiz

  Formule 1 in 2021

  dit vind ik bijzonder: hoe dan?
 15. Ja maar dat heb je hier in nederland toch ook? Iedereen die loonbelasting betaalt betaalt daarmee aan de publieke omroep. Daar betaal je in de UK een tv license voor.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.