Ga naar inhoud


wiz

Moderator
  • Items

    5184
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    6

1 Volger

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    @ home
  • Interesses
    techniek in zijn algemeenheid

Recente bezoekers van dit profiel

35781 profielweergaven
  1. wat je nog zou kunnen proberen is de nas uitschakelen. Dan een van de disks eruit halen en hem starten met 1 disk erin. Als je nas geboot is kijken of die disk wordt herkend. Is dat niet zo, dan de nas uitschakelen en de andere disk als enige aansluiten. Kan nog zijn dat een van die disks zover stuk is dat daardoor de andere disk beïnvloed wordt. Als je hem dan gestart krijgt en met 1 disk werkend zou ik als eerste even een backup maken. Daarna eventueel een nieuwe disk toevoegen.
  2. die nieuwe outlook heeft niets met office365 te maken. Sinds windows 10 had je de applicatie "mail", en die wordt opgevolgd door de nieuwe "Outlook". Rete irritant want dat heeft niets te maken met Outlook welke deel uitmaakt van het Microsoft Office pakket. Net zo verwarrend als de teams voor school of werk, en de teams die je gratis bij windows krijgt. Mij echt een raadsel waarom twee compleet verschillende dingen dezelfde naam hebben gekregen, dat werkt alleen maar verwarring in de hand.
  3. Eva Cassidy is inderdaad veel te laat ontdekt. En ontzettend jammer dat ze maar 33 jaar is geworden, maar ik luister nog altijd graag naar haar muziek.
  4. wiz

    Top 365,25

    leuke vraag @Tonskidutch. Als ik al naar de radio luister is het meestal een zender die alleen oude muziek draait, en dan het liefst nog een zender die alleen muziek draait en geen dj's heeft en die gebakken lucht verkopen. Dit jaar qua nieuwe muziek niet heel veel boeiends voorbij zien komen. Dus voor mij old school mijn eigen muziek uit eigen bibliotheek. Scheelt sowieso een klap aan mobiele data 😁
  5. Euh, "No space left on device" is niet voldoende om jou te overtuigen Jürgen? Je zou kunnen kijken of er veel opnames op die disk staan en dan wat opruiming houden. Als je meldingen krijgt dat er geen ruimte meer vrij is en je kan geen nieuwe opnamen maken denk ik dat er geen vrije ruimte meer is op de harddisk.
  6. Jammer, een groot artieste is heen gegaan. Rest in peace Tina.
  7. Goed dat ze opgerold zijn, en dat daar tegen op getreden wordt. Tuurlijk betaal je de hoofdprijs voor een legaal abonnement, maar goed, als je het er niet voor over hebt zeg je toch je abonnement op en kijkt gewoon niet? en toch vraag ik me af, als dat werkelijk zo'n goudmijntje was, hoe krijg je zoveel geld weer wit gewassen?
  8. Hier in nederland vinden we graag systemen zelf uit in plaats van kijken wat er al in omringende landen zichzelf heeft bewezen. Maar gaat dit statiegeld initiatief nu echt het allemaal oplossen? Blikjes gooien wij nu nog gewoon in de recyclebak waar het netjes wordt verwerkt. Dat zal nog steeds zo zijn voor conserveblikken, en voor frisdrank / bierblikjes moet ik nu weer een aparte bak gaan hanteren om ze terug te brengen naar de winkel. En dan nog dat gezeik dat blikjes van supermarkt A niet bij supermarkt B ingeleverd kan worden.
  9. neen... Zodra je een share mapt met een driveletter wordt het een drive. Die netwerk folders die je ziet zijn shares die gevonden zijn doordat je netwerk browsing hebt ingeschakeld.
  10. wiz

    schadeloos stellen?

    ik vind het een lastige vraag. Juridisch en verzekeringstechnisch gezien is hij schadeloos gesteld, immers, het bedrag wat betaald is voor de auto is uitgekeerd. Dat je met die som niet dezelfde auto weer kan bestellen omdat deze nu duurder is en niet leverbaar doet daar niets aan af.
  11. Wel een heftige storing, en complete chaos in Flevoland. Ook veel zakelijke internet verbindingen bleven niet overeind. Raar om te zien dat voor zakelijke internet verbindingen die providers blijkbaar geen noodstroomvoorziening hebben.
  12. Ja, maar als het ding niet past betaal je geen vermogen om het terug te sturen. En vaak morgen geleverd in plaats van weken wachten.
  13. Ik zie in dat overzicht niet dat port 81 wordt gemapt naar port 80 intern? Ik ken die fritz niet, maar normaal gesproken moet je de interne poort ook op kunnen geven.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...