Ga naar inhoud

davidv

Leden
 • Aantal items

  114
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over davidv

 • Titel
  Sat4all Regular
 • Verjaardag 01/23/1949

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Duitsland
 • Interesses
  Teveel om op te noemen.

Recente bezoekers van dit profiel

1124 profielweergaven
 1. Inderdaad. Als ik weer zo'n dicht getimmerd en niet goed werkend k@ler$ ding moet gaan gebruiken dan is het einde verhaal. Ik wil ook nog het een en ander op kunnen nemen zonder dat zo'n kreng al rokend vastloopt.
 2. Ben zeer benieuwd wat dat met de prijzen gaat doen. Meestal betekent zoiets niet veel goeds.
 3. Duitsland dan ook. Want hier op alles de app. Ook online kijken werkt gewoon.
 4. Als je niet wilt dat er verbeteringen aangebracht worden door input op inhoud te bewerken dan moet je zo'n ding niet gebruiken. Dat gezeur altijd over die privacy. Niemand vraagt of je er gebruik van wilt maken. Ik heb er ook eentje en hij is dramatisch in het Nederlands. Dus gebruik ik hem in het Engels. Dan snapt dat ding het ineens wel. En wil ik niet dat hij aanslaat bij van alles en niks dan trek ik de stekker uit het stopcontact en doe ik het licht aan met de aloude en vertrouwde schakelaar. Dat mens gisteren op TV. Die was volgens mij te lui dat ze keek. Gewillig slachtoffer dus.
 5. En dan nog vindt men het gek dat er abonnees tussen zitten die dat gaan doen.
 6. Uiteraard zal je die altijd houden. Ik heb het ook over een percentage want ik ben er ook van overtuigd dat het altijd afgenomen zal worden. Pas als de groep 'misbruikers' te klein wordt om het lucratief te laten zijn zal het verdwijnen. *Naar het voetballen kijken, groet...*
 7. Aangezien ik alle forumdelen en andere fora er over geraadpleegd heb en het geen resultaat gaf heb ik het bruine vermoeden dat ik naar een M7 ontvanger gedwongen word. Helaas kan ik dat niet hard maken. Maar genoeg over dit onderwerp anders kromt het item de verkeerde kant op. Wel ben ik het met je eens dat welke vorm van cs schadelijk is voor de legale abonnee. Aan de andere kant denk ik dat er een percentage van de groep die zich hier schuldig aan maakt het niet zou doen als het abo prijsvriendelijker zou zijn. Daarnaast is het natuurlijk oliedom om via de kabel te sharen. Dat is altijd herleidbaar.
 8. Nee. Ik betaal voor het basis abonnement 22,95 per maand. En dan heb ik niets aan mijn VU+Duo2 want die kan na een aantal maanden het heractivatiesignaal niet verwerken. Dus moet ik wel naar zo'n M7 ontvanger toe. Bye bye, ongelimiteerd opnemen en kijken tegelijk. Welcome 1 kanaaltje kijken en tegelijk 1 opnemen. Daarnaast kost zo'n M7 PVR ook nog eens € 299,- als je hem los moet kopen bij CD. Ik kan mij heel goed voorstellen dat er mensen zijn die de verkeerde weg inslaan. Niet dat ik het goed praat. Nee, zeker niet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid