Jump to content

Hvdp

Members
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

About Hvdp

 • Rank
  Sat4all Lid

Recent Profile Visitors

1,029 profile views
 1. ik heb zojuist een fastscan canal Digitaal gedaan op mijn Vu+ sat receiver (pli 7.3) deze wijkt af van de zenderlijst van Canal Digitaal wie kan mij helpen?
 2. bij toeval zag ik dat de laatste zenderlijst van Canal Digitaal niet gelijk is aan het resultaat van de fastscan Canal digitaal van mijn VU+receiver met PLI 7.3 Wie kan mij helpen?
 3. dat zeg ik!! gewoon nog beeld op alle kanalen !!
 4. ik heb nog gewoon beeld op alle kanalen !!
 5. iedereen dank voor het meedenken !! ik heb echter nog een ander "probleem" ,ik ben absoluut niet technisch en heb dus hulp nodig van een vakman om het een en ander te realiseren. @Skoopy ken jij iemand bij ons in de buurt ?
 6. ja precies!! de lnb's die ik heb zijn wel met twee aansluitingen (ik heb in de woonkamer en slaapkamer een aansluiting)
 7. bedankt voor je tip! Astra 23.5 heeft idd géén interessante FTA Ik woon in Meise , ten noorden van Brussel ik heb een Cahors schotel met 4lnb's
 8. Nog een andere vraag ook: ik heb nu schotel met 4 lnb,s astra 1,2,3 en hotbird ik wil de lnb van hotbird dan laten richten op eutelsat is dat te doen? (ik ben een leek)
 9. Het verschil zit vooral in de extra pakketten voor ieder extra kaartje betaal je bij canal digitaal 9.50 +fox+ziggo ,dus plusminus 40 euro voor een extra kaart bij Joyne 5 euro de aanloopkosten zijn idd hoger maar na een half jaar haal je die er uit!
 10. ik heb idd interne sharing gedaan maar dat was niet stabiel dat ligt waarschijnlijk aan mijn internet thuis verder heb ik ook een vakantiehuis 3kaarten bij Joyne is véél voordeliger dan bij Canal digitaal
 11. ik heb nu een schotel met 4 lnb's Astra1,2 en 3 en hotbird die op hotbird moet dan op 9 oost gericht worden want ik wil de Fta zenders op Astra 1,2,3 behouden
 12. Dank voor je reactie. verder nog op of aanmerkingen? Storingen ? Klachten? ik wil overstappen omdat ik bij 3 ontvangers het volledige pakket wil hebben wat bij Canal Digitaal onbetaalbaar is(dus ook Fox en Ziggo sport)
 13. ik denk erover om over te stappen van C+ naar Joyne. Is het beeld van Joyne gelijk aan C+??
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.