Jump to content

Skoopy

Members
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

About Skoopy

 • Rank
  Sat4all Regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Vlaanderen
 • Interesses
  DVB-S2, DVB-T, DAB+

Recent Profile Visitors

1,263 profile views
 1. De einddatum van mijn Joyne CI staat nog steeds op 30/4. Wat met de belofte tot einde mei? Doorstralen misschien wel, maar daar heb ik niets aan zonder decodering... Trouwens ook een zwakke reactie gehad van TV-vlaanderen na het invullen het online document. Een mail ontvangen met een abonementsvoorstel, en alles aan standaard voorwaarden zoals om het even welke nieuwe klant. Geen woordje uitleg over de technische verschillen, geen uitleg over de CI die maar 1 kanaal supporteert,..... Dus TV vlaanderen was enkel geïnteresseerd in de adreslijst? En daar stopt het
 2. Ik hoor ook dat de kwaliteit vd Franse kanalen op 5W in HD veel beter is dan het HD signaal van Proximus. Ik heb enkele dagen geleden via de chat aan TV-vlaanderen enkel vragen gesteld. Zoals compabiliteit van de ontvanger, 2 kanalen tegelijk bekijken via CI,.... Ze gingen me terugbellen,....alleen hebben ze niet gezegd of dat voor of na het beëindigen vh Joyne signal zal zijn🙄.
 3. Of je kan een andere spoelbak bovenop een bestaand toilet plaatsen. Zo heb ik hier een moderne Giberit spoelbak op een 35 jaar oude (merkloze) Wc geplaatst. Kijken of de openingen min of meer kloppen, en afdichten met een gelijmde rubberdichting. Is nu al enkele jaren lekvrij.
 4. Wat bedoel je met sluit niet volledig af: heb je een lek? Of loopt het water gewoon de WC in? In dit laatste geval zou ik het water uit de sasbak laten weglopen, en er enkele uren azijn in zetten. Veel kans dat het correct afsluit als de kalk opgelost is.
 5. Of, en dan bekijk ik het theoretisch: je steekt 2 CI kaarten, met bijhorende abonnement in 1 ontvanger met meerdere Sat ingangen. In theorie zou dat moeten werken. Ik denk er niet aan om TV-vlaanderen op deze wijze te belonen voor de restricties... Bottom line gaan de prijzen omhoog, en voor wie zijn ontvanger niet aan het internet hangt, worden de mogelijkheden dichtgeschroeft.
 6. Bij nader inzien is de meerwaarde van zo'n TV-vlaanderen decoder beperkt. De zenders zitten verspreid over heel wat transponders. Wat is de kans dat je net 2 programma's wil zien op dezelfde transponder? Het ding heeft maar 1 aansluiting, als je niet gecodeerde zaken in parallel met TV vlaanderen wil opnemen moet dat met een andere ontvanger. Dan kan ik evengoed mijn Mutant HD 51 4K blijven gebruiken. De enige meerwaarde zijn de internet gebonden functies. Vind ik zwak. Zo kan je niet concurreren tegenover Proximus, Telenet en Orange, met hun proprietary hardwa
 7. hmm, al die beveiligingen zijn niet in het voordeel van satelliet-TV Bij Joyne bleek dat ook niet te werken. Maar daar gebruikte ik maar 2 transponders. De functie achteraf decoderen werkte trouwens ook niet, ik heb me er nooit in verdiept. Enig idee of dat kan bij TV-Vlaanderen?
 8. Is er iemand die beiden in huis heeft? Tv vlaanderen heeft een beperkt aantal HD kanalen: welke is de kwaliteit tov Proximus?
 9. En 2 kanalen via 2 aparte schotels? Of heeft die M7 onvanger maar 1 ingang? Dus dat kan je niet testen met jouw ontvanger?
 10. Als 'Joyne' gedupeerde kijk ik uit naar een alternatief.😢 Als ex-joyne klant wordt voorgesteld om een nieuwe CI te komen, en dan zou ik gratis kunnen aansluiten. (Volgens mij gewoon een op dit moment, voor alle nieuwe klanten, geldende promotie). Ik heb nog enkele vragen, hopelijk hebben de ervaringsdeskundigen de antwoorden🙂 Ik begrijp dat ik mijn huidige ontvanger kan verder gebruiken? (Mutant HD 51 4K, met OpenPli 7.3). Laat die CI van TV vlaanderen toe om simultaan 2 kanalen te bekijken? (1 opnemen en 1 bekijken? Via de 2 aparte DVBS2xkaarten in mijn ontvanger?) Kan ik
 11. @digitaal kijker:hmm, Ik begrijp dat jij DAB vanuit Nederland vlot kan ontvangen? 9D kan ik probleemloos ontvangen, ongeacht in welke richting de antenne staat. 11C als ik heel goed richt op Westdorpe. 12C (NPO) dat heb ik al gescand, maar kan ik niet beluisteren. Ik denk dat ik Terneuzen heb gescand. Aangezien jij in Gent op 25m hoogte, het DVB-T2 signaal niet kan ontvangen. Is de kans heel klein dat ik Goes kan ontvangen. Als ik richt op Breda ontvang ik enkel 9D, geen enkele andere DAB multiplex. En ook geen DBT-T2. De locatie op de zolder he
 12. Tiens, en op welke locatie zit jij dat je zowel DAB NL als FR ontvangt?
 13. ik betwijfel dat je stick DVB-T2 MPEG 4 codec H.265/HEVC. compatibel is.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.