Ga naar inhoud


Skoopy

Lid
  • Items

    209
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan
  • Locatie:
    Vlaanderen
  • Interesses
    DVB-S2, DVB-T, DAB+

Recente bezoekers van dit profiel

1912 profielweergaven

Skoopy's prestaties

Vaak hier

Vaak hier (4/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Dat zal de toekomst uitwijzen. Was dit een wake-up call. Wordt hiervoor een oplossing gevonden of niet? Wat als we hetzelfde scenario krijgen bij, zegmaar de ronde van Frankrijk? Als TVV en de VRT niet tot een oplossing komen. Dan gaan klanten masaal overschaken op een concurrent of streaming van VRT zonder abonnement.
  2. Effe een ander voorbeeld: ik plaats een bestelling bij ***.*** om een boek te leveren. Het boek wordt geleverd, maar er ontbreekt een pagina. Bij wie ga ik klagen? Met wie heb ik een contract aangegaan?
  3. mijn antwoord aan TVV: Bedankt voor de uitleg, Doch ik begrijp nog steeds niet waarom ik dat moet vaststellen tijdens de uitzending. En een reactieve uitleg krijg na mijn initiatief jullie te contacteren. Waarom is hierover niet vooraf gecommuniceerd? (Proactief!) Dat is toch niet zomaar van vandaag op morgen beslist? Is dat geen contractbreuk: kan de VRT éénzijdig beslissen om het kanaal niet door te geven? Lijkt me eerder dat jullie een contractuele verplichting niet konden naleven, om het enkel aan Belgische kijkers te bezorgen. En gaan jullie dan in de toekomst zorgen dat bij de Nederlandse abonnees de zender niet opengaan? En wij wel kunnen kijken? Of wordt dit de nieuwe 'norm' bij sportuitzendingen? Na dit precedent: welke wordt de volgende uitzending die we niet kunnen bekijken? Op deze manier duwen ze ons naar een kabelaar. Iemand enig idee of het te bekijken was via Antenne TV of de TVvlaanderen app?
  4. Daar zou je wel eens gelijk in kunnen hebben. Allerlei onvoorziene problemen kunnen zich voordoen. Maar wees eerlijk, en communiceer er over. Liefst proactief. Of op zijn minst tijdens. Dat kan je nog 'proactief' noemen. Dan krijg je misschien begrip van je klanten Meer dan 48u later nog geen verhaal verzonnen hebben om aan je klanten te communiceren: dat is je kop in het zand steken. TVV creëert daardoor bijkomende ergernis. Afwachten hopelijk komt er een officiële verklaring.
  5. Soit, laat AUB dit kanaal vrij. Dit is geen jurisch forum. De essentie heeft al iemand een reactie gekregen van TVV?? Of vinden de heren dat ook normaal dat er geen antwoord komt? Als ze recht in hun schoenen staan dan neemt het maar 5 minuten om te antwoorden.
  6. Sorry, maar je begrijpt de essentie niet van een contractuele verbinding. Als je een auto huurt. En die auto rijdt niet: ga je dan klagen bij de constructuur of bij de partij waarbij je de auto hebt gehuurd? En de verhuurder zegt, sorry vandaag rijdt hij niet de de contructuur van de auto heeft dat beslist. Dan zeg jij ah natuurlijk is niet jouw fout??
  7. Het spijt me maar je slaat de bal mis. Ik heb als Belgisch ingezetenne een abonnement bij TV vlaanderen. Daar wordt met geen woord gerept dat bepaalde uitzendingen geschrapt wordt. Ik was trouwens in België. VRT heeft wel degelijk het signaal uitgezonden. Al dan niet geleverd aan TV-vlaanderen, dat maakt hier niets uit. Als wat jij beschijft waar is, dan is TV-vlaanderen met mij een contract aangegaan dat niet afgedekt is door een 'underpinning contract'. Stel ik verkoop jou een onderhoudscontract dat ik je 24U/24 kom takelen. Maar ik dek die verplichting niet af door een onderliggend contract met een leverancier. Dan ga ik een contractuele verplichting aan die ik niet kan leveren. Dus het maakt niet uit dat de rechten aan Eurosport verkocht zijn enz, enz. In mijn contract staat dat TV vlaanderen zorgt dat ik VRT 1 en Canvas kan kijken tenzij technische storing, overmacht en dergelijke. Auteursrechten vallen daar niet niet onder! De VRT koopt de rechten aan voor België/vlaanderen. Als we dit normaal gaan vinden dan gaan we enkel nog alleen nog programma's zien waarvoor de VRT alle rechten heeft, en dat zijn er niet veel! Geen buitenlandse reeksen, geen aangekochte (spel)formaten,....
  8. In Ik heb de indruk dat jij niet begrijpt wat een abonnement op een zender wil zeggen: dat je al de uitzendingen van de zender kan bekijken. Ik heb een abonnement bij TV-vlaanderen aangegaan! Dat is een contractuele verbinding, en deze wordt niet nageleefd!
  9. Klachtenmail gestuurd. Gevraagd of ze een lijst hebben van VRT programma's die ze niet meer zullen doorstralen, en of we dan korting krijgen op 'gefilterde' zenders.... Heeft er ondertussen iemand een reactie ontvangen?
  10. @vasonline: ik ben onder de indruk, moet veel werk geweest zijn het zoeken van de juiste materialen en het knutselen. Knap project, voor als we veel tijd hebben! 2 vragen: 1) Wat heb je uiteindelijk gebruikt als ballun? 2) Is het haalbaar om dit af te richten zonder specifieke apparatuur? ik zie dat je SDRangel,(open source) gebruikt. Maar via welk meettoestel heb je dat gekoppeld?
  11. Proximus biedt nog altijd Voice over Wifi aan. Gewoon effe op hun website zien. Er staat zelfs een lijst van ondersteunde smartphones. Telenet biedt naar mijn weten iets gelijkaardig aan. Orange weet ik niet zeker Dan moet je wel zien dat je perfecte wifi dekking hebt in het huis! Gewoon bij de betreffende operator opzoeken welke de minimum versie is voor je router, GSM, enz. Ongetwijfeld moet je mobiel en internet abonnement bij dezelfde operator zitten. En verder zijn er indoor coverage systemen. Die de operatoren trouwens ook zelf installeren in kantoren. Ik ben er vrij zeker van dat je installateurs vindt, weet niet of het legaal is, maar zelfde verhaal: effe zoeken op het internet.
  12. idd heb deze ook op een W10 proberen te zetten. De USB driver lijkt het probleem. Hmm, dan maar manueel enkele transponders per satelliet nakijken en gebruiken. Spijtig, dat ze nalaten om dit te voorzien van goede tooling! Ik denk dat het apparaat made in China is, dacht hetzelfde toestel gezien te hebben op Chinese website, onder andere merknamen. Iemand getest of daar software voor bestaat?
  13. Bestaat er ook linux software om de Xsarius HDeasy up te daten?
  14. ah juist, er is ook de hoek. Mijn goniometrie dagen zijn liggen al (te) lang achter mij. Goed plan op die 3,1o centreren! bedankt!
  15. Verhelderend, dat verschil in design tussen die 2 schotels! 5W-tot 19,2 dus 24 graden, moet theoretisch een beter ontvangs geven op de E85 dan de Big Bisat. op voorwaarde dat de 5W niet verder dan 9graden van het center staat, en op het andere uiterste de 19,2 die dan in de zone valt rond de 36db, ruim voldoende voor die satelliet. De 28,2 hoort er dan niet meer bij. Deze opstelling biedt extra regenreserve, als 5W belangrijk is: Super!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...