Jump to content

Pegasso

Members
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Pegasso

 • Rank
  Sat4all Regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Baarle Nassau

Recent Profile Visitors

15,155 profile views
 1. Pegasso

  te koop Roofmount

  Zware, gegalvaniseerde roofmount voor grote schotelantenne. Heeft altijd een ChannelMaster 1,8M gedragen. Is hier overbodig door gebruik kantelmast. vaste prijs 300€
 2. Ja klopt helemaal Trust maar heb daar nog geen foto van.
 3. Beneden afstellen, mast omhoog zetten, kijken naar resultaat, weer zakken en zo net zo lang tot hij goed staat. Én met de deskundige hulp van Trust! De handlier is reeds vervangen door een elektrische.
 4. Had de schotel voor de storm met de kantelmast laten zakken. Daardoor geen problemen gehad.
 5. Bedankt voor de tip, we gaan kijken!
 6. Ik ben een inwoner van Baarle Nassau (NL) Het is hier zo dat ze in het Belgische Baarle Hertog de Nederlandse commerciëlen ook ontvangen via de Telenetkabel in SD kwaliteit. Op Nederlands grondgebied (Baarle Nassau) is er rond het jaar 2014 overgestapt op glasvezel en zijn de Belgische commerciëlen komen te vervallen en alleen via de schotel te ontvangen. Blijkbaar is het een verworven recht om in Baarle Hertog toch de Nederlandse commerciëlen te mogen blijven ontvangen. Voor het glasvezelnetwerk er lag konden beide gemeenten zowel de Nederlandse als de Belgische commerciëlen ontvangen via het kabelnetwerk van Telenet wat dus destijds ook op Nederlands grondgebied aanwezig was.
 7. Ik weet niet waarom het bij jou niet werkt, maar ik heb het concert ook opgenomen en hier geen problemen met afspelen vanaf een Nas met de PC. Voor eventuele bewerking gebruik ik TS_Doctor. Ook mijn Dune HD mediaspeler speelt het zonder problemen af.
 8. Heb het hier met echte cola gedaan! Wel een tijdje in laten werken, maar werkt perfect.
 9. Deze lijst staat toch echt zo op Lyngsat. Hier een gedeelte er van. Betreft hier toch de normale c-band? Zie wel dat ze allemaal op Zuid America gericht zijn, dus hier waarschijnlijk geen ontvangst.
 10. Hier zou 65w volgens mij moeten lukken. Heb nog niet gekeken op die locatie maar zag in de frequentielijst op Lyngsat dat er ook kanalen op de normale C band frequenties uitzenden. Zijn deze in Nederland ook te ontvangen misschien?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy