Jump to content

Pegasso

Members
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Pegasso

 • Rank
  Sat4all Regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Baarle Nassau

Recent Profile Visitors

14,940 profile views
 1. Ja klopt helemaal Trust maar heb daar nog geen foto van.
 2. Beneden afstellen, mast omhoog zetten, kijken naar resultaat, weer zakken en zo net zo lang tot hij goed staat. Én met de deskundige hulp van Trust! De handlier is reeds vervangen door een elektrische.
 3. Had de schotel voor de storm met de kantelmast laten zakken. Daardoor geen problemen gehad.
 4. Bedankt voor de tip, we gaan kijken!
 5. Ik ben een inwoner van Baarle Nassau (NL) Het is hier zo dat ze in het Belgische Baarle Hertog de Nederlandse commerciëlen ook ontvangen via de Telenetkabel in SD kwaliteit. Op Nederlands grondgebied (Baarle Nassau) is er rond het jaar 2014 overgestapt op glasvezel en zijn de Belgische commerciëlen komen te vervallen en alleen via de schotel te ontvangen. Blijkbaar is het een verworven recht om in Baarle Hertog toch de Nederlandse commerciëlen te mogen blijven ontvangen. Voor het glasvezelnetwerk er lag konden beide gemeenten zowel de Nederlandse als de Belgische commerciëlen ontvangen via het kabelnetwerk van Telenet wat dus destijds ook op Nederlands grondgebied aanwezig was.
 6. Ik weet niet waarom het bij jou niet werkt, maar ik heb het concert ook opgenomen en hier geen problemen met afspelen vanaf een Nas met de PC. Voor eventuele bewerking gebruik ik TS_Doctor. Ook mijn Dune HD mediaspeler speelt het zonder problemen af.
 7. Heb het hier met echte cola gedaan! Wel een tijdje in laten werken, maar werkt perfect.
 8. Deze lijst staat toch echt zo op Lyngsat. Hier een gedeelte er van. Betreft hier toch de normale c-band? Zie wel dat ze allemaal op Zuid America gericht zijn, dus hier waarschijnlijk geen ontvangst.
 9. Hier zou 65w volgens mij moeten lukken. Heb nog niet gekeken op die locatie maar zag in de frequentielijst op Lyngsat dat er ook kanalen op de normale C band frequenties uitzenden. Zijn deze in Nederland ook te ontvangen misschien?
 10. Misschien samen bestellen als er meerdere ge-interesseerden zijn en de verzendkosten delen?
 11. Hallo Pegasso,

   

  Hoe is de ontvangst met de NSC schotel 180 cm t.o.v. bijv. de Channelmaster 180 cm?

  Mvg Wiljo

  1. Pegasso

   Pegasso

   Dag Wiljo

    

   Ik zie je bericht nu pas!

   De ChannelMaster springt er qua prestatie een stuk beter uit ten opzichte van de NSC. Dit is vooral op zwakke zenders goed merkbaar.

   Het verschil tussen wel beeld of geen beeld!

   Afgelopen zondag is de NSC van eigenaar gewisseld.

   De NSC gaat naar Tessenderlo in België 

    

   Grts Pegasso

    

×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy