Jump to content

Sat_marc

Members
 • Content Count

  212
 • Joined

 • Last visited

About Sat_marc

 • Rank
  Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

6,996 profile views
 1. Fijn dat je heractivatie de rechten goed op de kaart heeft gezet.
 2. Het lijkt erop dat de kaart sinds oktober 2019 geen updates heeft gehad.
 3. Edbe reageerde niet op mijn verzoek een afhaalafspraak te maken.
 4. Stab HH 100 draait hier al een jaar of 17 probleemloos.
 5. Zaphistory is een aardige suggestie van Tonskidutch. Ik zou het over een wat langere periode willen meten, bijvoorbeeld een maand. Om er vervolgens een favorietenlijstje van te maken.
 6. Bijgaand de zenderlijst van 12-11-2019 in een Excel-draaitabel. Het ging mij persoonlijk om de zenders in het Riant-pakket. Maar de andere pakketten staan er ook in. Misschien heeft iemand er iets aan. Zenderlijst CanalDigitaal 12-11-2019 draaitabel Excel.xlsx
 7. Bestaat er een plugin die kan bijhouden naar welke zenders er gedurende een bepaalde periode het meest wordt gekeken? Die zenders wil ik dan in een top-20 favorietenlijstje zetten. Ik gebruik OpenAtv 6.3.
 8. Te koop gevraagd een Ziggo CI+ 1.3 Irdeto module voor de televisie.
 9. Hallo, BIj mijn ouders staat een Xtrend ET8000 die ik wil flashen van OpenATV 6.1 naar OpenATV 6.2 of 6.3. Bij beide images mislukt het flashen. Ook met een andere USB-stick die opnieuw geformatteerd is. (Ik ben niet meer zeker of het bestandssysteem FAT of FAT32 was.) De ontvanger laat op de display "Flashing..." zien en het lampje van de USB-stick knippert. Na enige tijd stopt het knipperen, maar de ontvanger reboot niet. Er gebeurt niets en in de display blijft "Flashing...." staan. Ik verwijder daarna de USB-stick en zet de ontvanger uit. Als ik de ontvanger opnieuw aanzet dan start het oude image weer op. En werkt alles als voorheen. Waarom reboot de ontvanger niet na het flashen?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy