Ga naar inhoud

Sat_marc

Leden
 • Aantal items

  206
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Sat_marc

 • Titel
  Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

6771 profielweergaven
 1. Ben voorzien, draadje mag dicht.
 2. Te koop gevraagd een Ziggo CI+ 1.3 Irdeto module voor de televisie.
 3. Ik download een recente zenderlijst en plak er vervolgens mijn eigen boeketten in. Bijvoorbeeld het boeket voor de rotor. Zenders sorteer ik van oost naar west. Ik gebruik een marker die ik de naam van de satelliet geef. Zo kan ik makkelijk met de < en > toets op de afstandsbediening door de lijst springen.
 4. Voor wat het waard is, die Stab HH 100 draait hier al 18 jaar probleemloos een Triax 78 heen en weer. Maar goed, we hebben ook kabel tv. Satelliet tv is meer een verlengstuk daarvan geworden. Worden die Stab's eigenlijk nog nieuw gemaakt?
 5. Sat_marc

  ET9000 Nieuwe AB

  Zelf heb ik ook moeite een originele vervangende AB voor de ET8000 van mijn ouders te vinden. Misschien 'ns zoeken naar een ander type en instellen onder Instellingen, Bediening & GUI, Overige GUI instellingen, Invoerapparaten, Configureer type afstandsbediening.
 6. Sat_marc

  ET9000 Nieuwe AB

  Een oude bankpas of creditcard werkt vaak goed om de 2 helften te scheiden. Als je eenmaal een begin van een opening hebt dan trek je ze er makkelijk door.
 7. Vandaag via Software beheer, Flash online, succesvol Openatv 6.3 geïnstalleerd. Via de zip-file op een usb stick.
 8. Hallo, BIj mijn ouders staat een Xtrend ET8000 die ik wil flashen van OpenATV 6.1 naar OpenATV 6.2 of 6.3. Bij beide images mislukt het flashen. Ook met een andere USB-stick die opnieuw geformatteerd is. (Ik ben niet meer zeker of het bestandssysteem FAT of FAT32 was.) De ontvanger laat op de display "Flashing..." zien en het lampje van de USB-stick knippert. Na enige tijd stopt het knipperen, maar de ontvanger reboot niet. Er gebeurt niets en in de display blijft "Flashing...." staan. Ik verwijder daarna de USB-stick en zet de ontvanger uit. Als ik de ontvanger opnieuw aanzet dan start het oude image weer op. En werkt alles als voorheen. Waarom reboot de ontvanger niet na het flashen?
 9. Sat_marc

  AFN Radio

  AFN Benelux http://20133.live.streamtheworld.com:80/AFNE_BLX_SC AFN Kaiserslautern http://20863.live.streamtheworld.com/AFNE_KTN.mp3 AFN WIesbaden http://20103.live.streamtheworld.com/AFNE_WBN.mp3
 10. Sat_marc

  AFN Radio

  AFN Benelux http://19393.live.streamtheworld.com:80/AFNE_BLX_SC
 11. Sat_marc

  AFN Radio

  AFN Country http://18813.live.streamtheworld.com:80/AFN_CTY_SC
 12. Sat_marc

  AFN Radio

  In de zenderlijst van Satje07. Bouquet "Eutelsat 9°E" onder marker "●●●●AFN PVU●●●●". Gecodeerd in PowerVu. Settings for Enigma2 (DVB-C/T/S) Receivers 04-01-2019 US streams via USTVnow (geen AFN TV).
 13. Sat_marc

  AFN Radio

  AFN Internet Radio. userbouquet.afn_radio.radio
 14. @dunhans, kan Wifi op 5 GHz verbinden? Ik vind het in de handleiding niet terug.
 15. Dat is nou net het probleem. In de straat ligt geen kabel voor kabeltelevisie of glasvezel. Alleen een telefoonkabel met een te lage internetsnelheid.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid